mobster21 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 δεν μου φαινεται οτι παρουσιασε και κατι ιδιαιτερο με την 4.3 η Google για να ξαναστησω ενα κινητο που δουλευει καλα απο την αρχη... θα περιμενω τα σχολια σας πρωτα και μετα θα αποφασισω αν θα προχωρησω σε αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Έχω ένα 100% stock Nexus με 4.2.1 αγορασμένο από ελληνικό eshop. Τις ενημερώσεις μου τις δίνει η Samsung. Πλέον δεν αντέχω το lag του... μπορεί να θέλει 5 δευτερόλεπτα ή και περισσότερο για να μου ανοίξει τα μηνύματα ή για να μπω στο μενού να κάνω κλήση. Τελευταία, παύει κάποιες φορές να ανταποκρίνεται και του κάνω restart. Ακολουθώ τις οδηγίες από εδώ εδώ (Method 4a - Stock recovery installed, Locked bootloader, no root) μπαίνω κανονικά στο stock recovery menu επιλέγω το "Apply update from ADB" και μετά κολλάω! Πως του δίνω το αρχείο για να βάλει το λειτουργικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παιδιά όποιος θέλει 4.3 ρουταρισμένη kai deodexed κατεβάζει αυτό https://docs.google.com/file/d/0BxlYDVLp_RkMazdFc0hmMHRMMDA/view?sle=true και το φλασάρει σαν μια κοινή ρομ...περιέχει τα gapps.Απλό φλασάρισμα... εχει προβλημα αυτο το image, εβγαλε αλλο που υποτιθεται οτι διορθωνει το root , το κατεβαζω να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Έχω ένα 100% stock Nexus με 4.2.1 αγορασμένο από ελληνικό eshop. Τις ενημερώσεις μου τις δίνει η Samsung. Πλέον δεν αντέχω το lag του... μπορεί να θέλει 5 δευτερόλεπτα ή και περισσότερο για να μου ανοίξει τα μηνύματα ή για να μπω στο μενού να κάνω κλήση. Τελευταία, παύει κάποιες φορές να ανταποκρίνεται και του κάνω restart. Ακολουθώ τις οδηγίες από εδώ εδώ (Method 4a - Stock recovery installed, Locked bootloader, no root) μπαίνω κανονικά στο stock recovery menu επιλέγω το "Apply update from ADB" και μετά κολλάω! Πως του δίνω το αρχείο για να βάλει το λειτουργικό? Γιατι δεν το κανεις yakju??και να περνεις τις αναβαθμησεις απο την google???5 λεπτα υποθεση ειναι....υπαρχει αναλυτικος οδηγος στη για μετατροπη απο Samsung branded σε Google branded.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 εχει προβλημα αυτο το image, εβγαλε αλλο που υποτιθεται οτι διορθωνει το root , το κατεβαζω να δουμε Έχεις το link από την κανονική 4,3 χωρίς πρόβλημα και να είναι deodexed και rooted; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 και το δευτερο αρχειο που ειχε βαλει δεν μπορεσα να εχω root. Περιμενουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 καταφερα να κανω ρουτ.λοιπον κατεβαζουμε αυτο:http://download.chainfire.eu/340/SuperSU/SuperSU-JWR66N-S005-130625-1.41.zip μπαινουμε recovery-install zip from sd card,αφου τελειωσει,παταμε go back,μετα reboot system now και τοτε δεν κανει reboot αλλα μας ζηταει να κανει disable κατι,παταμε NO και μετα κανει επανεκινηση και εχουμε root Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Απίστευτη δουλειά παιδιά στο 4.3 από την Google...η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα.Είμαι στις 4 μισή ώρες αυτή τη στιγμή ανοιχτής οθόνης σε browsing, Facebook κλπ.κι ακόμη έχω 15%...τι να πω απίστευτο για μαμά ρομ και κερνελ.Εκτός αυτού το lagaki το σπαστικό στις home screens εξαφανίστηκε για πάντα και γενικά το κινητό πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Απίστευτη δουλειά παιδιά στο 4.3 από την Google...η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα.Είμαι στις 4 μισή ώρες αυτή τη στιγμή ανοιχτής οθόνης σε browsing, Facebook κλπ.κι ακόμη έχω 15%...τι να πω απίστευτο για μαμά ρομ και κερνελ.Εκτός αυτού το lagaki το σπαστικό στις home screens εξαφανίστηκε για πάντα και γενικά το κινητό πετάει. Μαλιστα.Τετοια ν ακουω. Το νεο bluetouth το δοκιμασες; Υπαρχει καμια ασυμβατοτητα/bug; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 καταφερα να κανω ρουτ.λοιπον κατεβαζουμε αυτο:http://download.chainfire.eu/340/SuperSU/SuperSU-JWR66N-S005-130625-1.41.zip μπαινουμε recovery-install zip from sd card,αφου τελειωσει,παταμε go back,μετα reboot system now και τοτε δεν κανει reboot αλλα μας ζηταει να κανει disable κατι,παταμε NO και μετα κανει επανεκινηση και εχουμε root Να υποθέσω δηλαδή ότι με RootKeeper δεν έκανες δουλειά? Για το ΒΤ είμαι κι εγώ περίεργος αν βελτιώθηκες τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Να υποθέσω δηλαδή ότι με RootKeeper δεν έκανες δουλειά? Για το ΒΤ είμαι κι εγώ περίεργος αν βελτιώθηκες τίποτα... το rootkeeper δεν δουλεψε,μαλλον γιατι και αυτο το ζιπ του chaifire ειναι δοκιμαστικο μονο για την 4.3,μπορει κατι να αλλαξαν και δεν δουλευε το παλιο ρουτ Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Το πήρε κανένας με ΟΤΑ το 4.3; Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Το πήρε κανένας με ΟΤΑ το 4.3; Ειναι λιγο νωρις με βαση το παρελθον. Το κοβω την εβδομαδα που ερχεται να την εχουμε OTA. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Έχω ένα 100% stock Nexus με 4.2.1 αγορασμένο από ελληνικό eshop. Τις ενημερώσεις μου τις δίνει η Samsung. Πλέον δεν αντέχω το lag του... μπορεί να θέλει 5 δευτερόλεπτα ή και περισσότερο για να μου ανοίξει τα μηνύματα ή για να μπω στο μενού να κάνω κλήση. Τελευταία, παύει κάποιες φορές να ανταποκρίνεται και του κάνω restart. Ακολουθώ τις οδηγίες από εδώ εδώ (Method 4a - Stock recovery installed, Locked bootloader, no root) μπαίνω κανονικά στο stock recovery menu επιλέγω το "Apply update from ADB" και μετά κολλάω! Πως του δίνω το αρχείο για να βάλει το λειτουργικό? Το zip που διατίθεται είναι για yakju και όχι για το δικό σου. Μην προσπαθείς άδικα. Ή θα το κάνεις yakju ή takju ή θα περιμένεις 2-3 μήνες περίπου. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Καλημέρα στην παρέα.Εάν κάνουμε clear στο Google Services Framework θα πιάσει όπως στη 4.2.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Από τη στιγμή που θα αρχίσει να διατίθεται, ναι. Για τους πιο βιαστικούς, είναι ήδη διαθέσιμο το .zip :) Είδα ότι εκτός από rom έχει και νέο radio και bootloader, οπότε δεν πρόκειται να ασχοληθώ πριν το ΣΚ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 μια ερωτηση εχω, ειμαι με την 4.2.2 και έχω τραβήξει καποιες φωτογραφίες.Όταν συνδέομαι με το pc μέσω usb, για να της μεταφέρω, δεν μπορώ να δω πουθενα τις φωτογραφίες. Ξέρετε ποιο ειναι το default path? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 μια ερωτηση εχω, ειμαι με την 4.2.2 και έχω τραβήξει καποιες φωτογραφίες.Όταν συνδέομαι με το pc μέσω usb, για να της μεταφέρω, δεν μπορώ να δω πουθενα τις φωτογραφίες. Ξέρετε ποιο ειναι το default path? ο φακελος DCIM/CAMERA Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 ο φακελος DCIM/CAMERA σωστος, thx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonaros Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Μόλις μου ήρθε ota. Παρα πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Δεν κολαει πουθενά. Ακόμη και η κάμερα οπου είχε ενα θέμα πριν τώρα φαίνεται πολύ πιο σμουθ. Παράθεση samsung galaxy nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LongBow Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 μόλις πήρα και εγώ το update OTA! μακάρι να δουλεύουν όλα τέλεια γιατί ζαχάρωνα το N4 :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδιά όσοι αναβαθμίσατε σε 4.3 βίντεο από την εφαρμογή του YouTube μπείτε να δείτε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LongBow Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδιά όσοι αναβαθμίσατε σε 4.3 βίντεο από την εφαρμογή του YouTube μπείτε να δείτε;;; ναι, κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Καλημέρα στην παρέα.Εάν κάνουμε clear στο Google Services Framework θα πιάσει όπως στη 4.2.2; για θυμησε μου την διαδρομη για το google services framework....το βρηκα...... εφαρμογες-ολα και κανιυμε διαγραφη δεδομενων εφαρμογων αλλα παρολα αυτα ακομα δεν εχει ερθει το update....... Edited July 26, 2013 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 για θυμησε μου την διαδρομη για το google services framework....το βρηκα...... εφαρμογες-ολα και κανιυμε διαγραφη δεδομενων εφαρμογων αλλα παρολα αυτα ακομα δεν εχει ερθει το update....... ούτε στης δικιάς μου. Υπομονή... Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts