Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα δεν λέει πουθενά τίποτα...:confused:

Πήγαινε στις ρυθμίσεις ημερολογίου, στο λογαριασμό gmail και δες εαν είναι τσεκαρισμένο και οι αργίες της Ελλάδας.

αυτο το ημερολογιο το βαλατε εσεις μαλλον, δε βγαζει ημερολογια με γιορτες η Google.

καλησπέρα παιδιά! Σήμερα έπεσε και έσπασε η οθόνη του Nexus μου. έχει σπάσει μόνο το γυαλί, touch και οθόνη δουλεύουν άψογα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι με την εγγύηση?

Διαφορετικά ας μου πει κάποιος κατάστημα σέρβις ή μέσω ebay. όποιος ξέρει ας μου προτινει την καλύτερη λύση!

http://db.tt/NqcbpcqP

και εγω ειμαι ακριβως ετσι. Εννοείται η εγγυηση δεν ισχυει , και για να στο αλλαξουν παει περιπου 160-170 ευρω τελικη, απο οτι ειχα ρωτησει την επισιμη αντιπροσωπεια. Μπορεις να παραγγειλεις και μονο το γυαλι και να δοκιμασεις μονος σου την αλλαγη , αλλα οσο δεν εχω κανενα αλλο προβλημα εγω καθομαι στα αυγα μου. :)

Άστους με τα S3 τους τα HTC κτλ και με έκδοση του Android την Gingerbread:P αφού δεν μπορούν να καταλάβουν

Αστα να πανε..

Παρατηρησα οτι με την 4.2.2 στο fb οι ειδοποιησεις δεν ερχονται..εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα συνεχιζει το προβλημα εχει καμια ιδεα καποιος πως λυνετε αυτο;;

Με την 4.2.2 πάντως έχει βελτιωθεί η απόκριση των ειδοποιησεων σε μένα. Δε ξέρω τι να σου πω.. Περίεργα πράματα. Σε άλλους έχουν στρώσει αρκετά πράματα,ενώ σε μερικούς έχουν μείνει ως είχαν.

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Stock, το κανει και το δικο μου.

Εμένα δεν το έχει. Ένα εορτολόγιο το έχω βάλει εγώ και έχει το Πάσχα τον Μάιο.

Παρατηρησα οτι με την 4.2.2 στο fb οι ειδοποιησεις δεν ερχονται..εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα συνεχιζει το προβλημα εχει καμια ιδεα καποιος πως λυνετε αυτο;;

Το είχα και εγώ στην αρχή της 4.2.2 . Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι και οκ. Πήγες και στις ρυθμίσεις, λογαριασμοί να δεις εαν υπάρχει σαν λογαριασμός και εαν είναι τσεκαρισμένο στις επαφές;

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει ή είχε κανείς πρόβλημα με επανεκκινήσεις με το galaxy nexus (i9250).

Συγκεκριμένα μετά από πολλούς πειραματισμούς - δοκιμές μην τυχόν φταίνε το προγράμματα, κατάλαβα ότι κάνει επανεκκίνηση εφόσον το φορτίσω με φορτιστές πρίζας, όχι την ώρα που κάνει πλήρη φόρτιση αλλά μετά από λίγη ώρα, ενώ αν το φορτίσω με τον υπολογιστή ή το netbook δεν μου κάνει επανεκκίνηση.

Το έκανε και με το 4.1.1 αλλά το κάνει και με το 4.2.2

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει ή είχε κανείς πρόβλημα με επανεκκινήσεις με το galaxy nexus (i9250).

Συγκεκριμένα μετά από πολλούς πειραματισμούς - δοκιμές μην τυχόν φταίνε το προγράμματα, κατάλαβα ότι κάνει επανεκκίνηση εφόσον το φορτίσω με φορτιστές πρίζας, όχι την ώρα που κάνει πλήρη φόρτιση αλλά μετά από λίγη ώρα, ενώ αν το φορτίσω με τον υπολογιστή ή το netbook δεν μου κάνει επανεκκίνηση.

Το έκανε και με το 4.1.1 αλλά το κάνει και με το 4.2.2

Ευχαριστώ.

Είχα το ιδέα θέμα με κοληματα Και επανεκκινησεις Και έβγαλα ένα antivirus που είχα και ηρέμησα. Δεν λύνω το πρόβλημα σου απλά το αναφέρω μήπως.. .......

Practice what you preach

Υπαρχει σα λογαρισμος εκει..πρεπει δλδ να το εχω τσεκαρισμενο εκεινο με τις επαφες?μονο ετσι λειτουργει?

Σε μένα όταν κατάλαβα το πρόβλημα και αφού είχα κάνει απεγκατάσταση, εγκατάσταση της εφαρμογής και δεν δούλευε, όταν πήγα στους λογαριασμούς και τσέκαρα τις επαφές άρχισαν να έρχονται οι ειδοποιήσεις κανονικά.

εκανα μια διαδρομη με το genius drive περιπου 20' και η καταναλωση σε μπαταρια ειναι λιγο παραπανω απο 15%......το GPS αν ειναι ενργοποιημενα ο εντοπησμος θεσης μεσω κιν.τηλ. και wifi κλειδωνει μεσα σε 1 λεπτο αν φυσικα εισαι εξω ,γιατι μεσα στο σπιτι τραβαει λιγο ζορι..... αλλα λειτουργει μια χαρα,κατα την δειαρκεια της πλοηγησης......απλα μπου εκανε εντυπωση η καταναλωση μπαταριας κατα την διαδρομη.......θεωρω οτι ειναι αρκετα μεγαλη σε σχεση την ωρα που το ειχα ενεργοποιημενο.......

Είχα το ιδέα θέμα με κοληματα Και επανεκκινησεις Και έβγαλα ένα antivirus που είχα και ηρέμησα. Δεν λύνω το πρόβλημα σου απλά το αναφέρω μήπως.. .......

Θα δοκιμάσω και χωρίς antivirus. Κάθε δοκιμή και ιδέα καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ!

να ρωτησω κατι????για πιο λογο βαζετε antivirus στο κινητο???ισως ακουστει χαζη η ερωτηση αλλα ποτε δεν το καταλαβα αυτο.....γιατι ενα κινητο να χρειαζετε antivirus....

Τα antivirus στην πραγματικότητα είναι ενα διαφημιστικό τρικ για να αυξήσουν τις ανάγκες των χρηστών για ασφάλεια... Το android δεν έχει πρόβλημα με ιούς μέσω εφαρμογών (εννοείται για εφαρμογές από το Google play).

μα γενικα αφου ειναι ευκολος ο τροπος να κανεις ενα hard reset και να ξαναφερεις την συσκευη στην κατασταση που ηταν,δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος βαζει antivirus....πιο πολυ προβλημα κανει παρα δουλεια........

να ρωτησω κατι????για πιο λογο βαζετε antivirus στο κινητο???ισως ακουστει χαζη η ερωτηση αλλα ποτε δεν το καταλαβα αυτο.....γιατι ενα κινητο να χρειαζετε antivirus....

ετσι ακριβως ειναι το antivirus δεν κανει απολυτος τιποτα γιατι στην ουσια δεν μπορει να επεμβει ...μονο οταν εισαι root μπορει να χρειαστει

ετσι ακριβως ειναι το antivirus δεν κανει απολυτος τιποτα γιατι στην ουσια δεν μπορει να επεμβει ...μονο οταν εισαι root μπορει να χρειαστει

Δηλαδη αν εισαι root τι μπορει να χρειαστει;;;

Σε μένα όταν κατάλαβα το πρόβλημα και αφού είχα κάνει απεγκατάσταση, εγκατάσταση της εφαρμογής και δεν δούλευε, όταν πήγα στους λογαριασμούς και τσέκαρα τις επαφές άρχισαν να έρχονται οι ειδοποιήσεις κανονικά.

Το δοκιμασα αλλα τζιφος..τωρα κατρβασα το facebook messenger και μοξο ετσι ερχονται οι ειδοποιησεις..

:w00t: STERGIOS :w00t:

Το μόνο που μπορεί να κάνει το antivirus είναι να κρατήσει κάποια δεδομένα που ίσος κάποιος πάει να κλέψει σε ένα κοινόχρηστο wifi. Αυτό βέβαια είναι σχετικό και εφόσον έχεις internet security.

Σε θέμα κινητού γενικά δεν μπορεί να το βλάψει κάποιο πρόγραμμα εφόσον το έχεις κατεβάσει από το Google play όπως είπε και ο djtutis ποιο πρίν.

Οπότε η εγκατάσταση γίνετε μόνο και μόνο για το "ισος και αν"

Εχω το εξης προβλημα.Ειχα βαλει μοτιβο κλειδωματος στο κινητο με αποτελεσμα να το ξεχασω και το κινητο να μη ανοιγει και να παραμενει κλειδωμενο.Υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω;Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Εχω το εξης προβλημα.Ειχα βαλει μοτιβο κλειδωματος στο κινητο με αποτελεσμα να το ξεχασω και το κινητο να μη ανοιγει και να παραμενει κλειδωμενο.Υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω;Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη.

Νομίζω οτι αυτό το πρόβλημα λύνεται μόνο με factory reset. Ελπίζω να κάνω λάθος.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Νομίζω οτι αυτό το πρόβλημα λύνεται μόνο με factory reset. Ελπίζω να κάνω λάθος.

μονο αν θυμηθεις το μοτιβο.......αλλιως πρεπει να του κανεις factory reset.......

Δε ζητάει να βάλεις τα στοιχεία του gmail μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες ξεκλείδωματος του μοτίβου;

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)