giorgosgeo4 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε ενα πρόβλημα που αντιμετωπιζω με την συσκευή μας. Η συσκευή την τελευταία εβδομαδα στα καλά καθουμενα μου ζητάει εισαγωγή του pin. Δηλαδή ενω την έχω ενεργοποιημένη αρκετές φορες όταν παταω το πλήκτρο για να ξεκλειδωσει μου εμφανίζει το μήνυμα για εισαγωγή του κωδικού pin, αυτό γίνεται τουλαχιστον 5-6 φορες την ημερα με αποτέλεσμα να χάνω την σύνδεση του δυκτιου μου χωρίς να το καταλαβαίνω. Το τηλέφωνο είναι με την εκδοση 4.2.1 και δεν έχει γίνει ποτε Ρουτ η κάτι άλλο. Την ίδια κάρτα σιμ την χρησιμοποιουσα σε ενα galaxy note χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης να αναφέρω πως με παλαιότερη κάρτα σιμ που χρησιμοποιουσα στο νεξους επίσης δεν αντιμετωπισα κάποιο πρόβλημα. Δεν νομιζω πως προκειτε για πρόβλημα της κάρτας σιμ μιας και στο note δουλεύει σωστα και χωρίς προβλήματα. Το ερώτημα μου είναι τι μπορεί να φταίει; και πως μπορω να το φτιαξω αυτό; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkots Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 ΥΓ αν σε ενοχλει παντως η ειδοποιηση για updαte και θες να μεινεις σε 4.1 , πανε settings/apps/all βρες το framework (αυτο που σκαλιζουμε για να ερθει το notification για ota) και καντο disable θα εξαφανιστει τελειως απο τα settings το check for update και φυσικα η οποια ειδοποιηση σε ενοχλει ανα πασα στιγμη μπορεις να το ξανακανεις enable (θα εχει παει στο πατο της λιστας) Αυτό είναι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα με την ωραίοτατη 4.1.2: ότι βγαίνει συνέχεια το μήνυμα για την αναβάθμιση. Ο τρόπος που προτείνεις, τουλάχιστον σε στοκ 4.1.2. δεν κάνει, γιατί κλείνει όλες τις gapps: talk, mail, contacts sync, και οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους. Είναι brute force κλείσιμο. Αν μπορούσαμε να βρούμε έναν πιο "νορμάλ" τρόπο για να μην ζητάει το update τότε η παραμονή στην 4.1.2. θα ήταν μια ωραιότατη λύση. Ξέρουμε πότε βγαίνει η 4.2.2 μπας και φτιάξουν εκεί τα πράγματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 συγγνωμη δεν ειχα προσεξει οτι πειραζει τοσα πραγματα κατα λαθος μια φορα την ειχα κανει disable , διαπιστωσα οτι εξαφανιζει το update και το επανεφερα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Αυτό είναι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα με την ωραίοτατη 4.1.2: ότι βγαίνει συνέχεια το μήνυμα για την αναβάθμιση. Ο τρόπος που προτείνεις, τουλάχιστον σε στοκ 4.1.2. δεν κάνει, γιατί κλείνει όλες τις gapps: talk, mail, contacts sync, και οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους. Είναι brute force κλείσιμο. Αν μπορούσαμε να βρούμε έναν πιο "νορμάλ" τρόπο για να μην ζητάει το update τότε η παραμονή στην 4.1.2. θα ήταν μια ωραιότατη λύση. Ξέρουμε πότε βγαίνει η 4.2.2 μπας και φτιάξουν εκεί τα πράγματα; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2037580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε ενα πρόβλημα που αντιμετωπιζω με την συσκευή μας. Η συσκευή την τελευταία εβδομαδα στα καλά καθουμενα μου ζητάει εισαγωγή του pin. Δηλαδή ενω την έχω ενεργοποιημένη αρκετές φορες όταν παταω το πλήκτρο για να ξεκλειδωσει μου εμφανίζει το μήνυμα για εισαγωγή του κωδικού pin, αυτό γίνεται τουλαχιστον 5-6 φορες την ημερα με αποτέλεσμα να χάνω την σύνδεση του δυκτιου μου χωρίς να το καταλαβαίνω. Αυτο που αναφερεις γινεται μονο οταν πας να το ξεκλειδωσεις ή και κατα τη διαρκεια της χ,ψ χρησης του κινητου? Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostc Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Λοιπόν σήμερα τελείως τυχαία ενώ κοίταζα απο πολύ κοντά την οθόνη του κινητού διαπίστωσα ένα μικρό κόκο στην οθόνη και επειδή θεώρησα πως έχει μπει σκόνη κάτω απο το screen protector το έβγαλα (μ&^^%$%$@#@) και τελικά διαπίστωσα πως είναι κάτω απο τη οθόνη... αρχικά φαινόταν σαν bad pixel με αναμένη την οθόνη... παίζει καμιά τεχνική να το αφαιρέσω? φύσημα σε κανένα σημείο που να έχει πρόσβαση στην οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Αυτο που αναφερεις γινεται μονο οταν πας να το ξεκλειδωσεις ή και κατα τη διαρκεια της χ,ψ χρησης του κινητου? Μονο όταν το ξεκλειδωνω. Όταν το χρησιμοποιώ δεν έχει τύχει να μου ζητήσει το πιν. Επίσης όταν πατησα το κουμπί ξεκλειδωματος και είδα το μήνυμα για εισαγωγή πιν, δοκιμασα να καλεσω απο άλλο τηλέφωνο για να δω αν όντως χάνει το σήμα η συσκευή αλλά κάλεσε κανονικά και το τηλέφωνο χτυπησε σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα όμως όταν δοκιμασα να το ξανά ξεκλειδωσω μου εμφανησε το ίδιο μήνυμα για εισαγωγή του κωδικού πιν. Περίεργα πραγματα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Μηπως εχεις ενεργοποιησει την επιλογη που ζηταει pin καθε φορα που το ξεκλειδωνεις? Για checkare settings->security->screen lock κ δες τι εχεις ενεργοποιημενο. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rafinas Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 ρε παιδια, με εχει τρελανει αυτη η εκδοση 4.2.1 !!!!! ενω μιλαω στο τηλεφωνο, κλεινει και κανει επανεκκίνηση μονο του. τελειωνω το τηλεφωνημα μου και μπλοκαρει, με αποτελεσμα πολλες φορες να βγαζω τη μπαταρια για να ξεμπλοκαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 ρε παιδια, με εχει τρελανει αυτη η εκδοση 4.2.1 !!!!! ενω μιλαω στο τηλεφωνο, κλεινει και κανει επανεκκίνηση μονο του. τελειωνω το τηλεφωνημα μου και μπλοκαρει, με αποτελεσμα πολλες φορες να βγαζω τη μπαταρια για να ξεμπλοκαρει. Ειπαμε, σε καποιους εκατσε καλα η τελευταια εκδοση, σε καποιους ομως, οχι... Και εγω ειχα τετοια προβληματα και γυρισα στην 4.1.2 και ησυχασε το κεφαλι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Μηπως εχεις ενεργοποιησει την επιλογη που ζηταει pin καθε φορα που το ξεκλειδωνεις? Για checkare settings->security->screen lock κ δες τι εχεις ενεργοποιημενο. Όχι φιλέ μου, την απλή κύλιση έχω. Ηταν απο τα πρωτα πραγματα που τσεκαρα. Χθες το απογευμα εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα καλά αλλά σήμερα το πρωι που πατησα το κουμπί ξεκλειδωματος παλι τα ιδια , παλι είδα το μήνυμα εισαγωγης πιν. Δεν μπορω να καταλάβω που οφείλεται αυτό. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Όχι φιλέ μου, την απλή κύλιση έχω. Ηταν απο τα πρωτα πραγματα που τσεκαρα. Χθες το απογευμα εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα καλά αλλά σήμερα το πρωι που πατησα το κουμπί ξεκλειδωματος παλι τα ιδια , παλι είδα το μήνυμα εισαγωγης πιν. Δεν μπορω να καταλάβω που οφείλεται αυτό. μήπως είναι sim locked το κινητό σου? Αντιμετώπισα το ίδιο με ένα νοκια Ε7 που παρότι το φλάσαρα με άλλη ρομ αυτό συνέχισε να μου ζητάει πιν για εναν μήνα περίπου. Sim Vodafone. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) μήπως είναι sim locked το κινητό σου? Αντιμετώπισα το ίδιο με ένα νοκια Ε7 που παρότι το φλάσαρα με άλλη ρομ αυτό συνέχισε να μου ζητάει πιν για εναν μήνα περίπου. Sim Vodafone. Όχι φιλέ μου ξεκλειδωτο είναι. Η κάρτα λειτουργει κανονικά στο τηλέφωνο απλα κανει που και που αυτό το πρόβλημα. Λεγοντας που και που εννοώ 3-4 φορες την ημερα! Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του λογισμικού η του hardware η της κάρτας σιμ! Edited December 11, 2012 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Όχι φιλέ μου ξεκλειδωτο είναι. Η κάρτα λειτουργει κανονικά στο τηλέφωνο απλα κανει που και που αυτό το πρόβλημα. Λεγοντας που και που εννοώ 3-4 φορες την ημερα! Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του λογισμικού η του hardware η της κάρτας σιμ! ακριβώς το ίδιο αφού έβαζα το πιν μου το έκανε η vodafone σύνδεση κάρτα στο νοκια. Δοκίομασε με άλλη σιμ να δεις αν δεν θα σου το κάνει ξανά. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 ακριβώς το ίδιο αφού έβαζα το πιν μου το έκανε η vodafone σύνδεση κάρτα στο νοκια. Δοκίομασε με άλλη σιμ να δεις αν δεν θα σου το κάνει ξανά. Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως ζητάει μεν το πιν αλλά το δυκτιο δεν το χάνει, δηλαδή αν με πάρουν τηλέφωνο ενώ μου εμφανίζει το μήνυμα για εισαγωγή πιν εγώ μπορω να απαντήσω στο τηλεφώνημα χωρίς να έχω βάλει το πιν απκα όταν θελησω να μπω στο μενού αναγκαστηκα πρεπει να βάλω το πιν για να ξεκλειδώσει. Το κινητο είναι αγορασμενο απο καταστημα T-mobile Γερμανίας αλλά δεν είναι κλειδωμένο στον πάροχο, έτσι κι αλλιως αν ηταν κλειδωμένο στον πάροχο δεν θα αναγνώριζε οποιαδήποτε αλλη κάρτα σιμ πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Όχι φιλέ μου ξεκλειδωτο είναι. Η κάρτα λειτουργει κανονικά στο τηλέφωνο απλα κανει που και που αυτό το πρόβλημα. Λεγοντας που και που εννοώ 3-4 φορες την ημερα! Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του λογισμικού η του hardware η της κάρτας σιμ! Από το "3-4 φορές την ημέρα" που λες, μάλλον παραμένει κλειδωμένη (ή έχεις κλειδώσει με κάποιο τρόπο) συγκεκριμένη λειτουργία (π.χ. a-GPS) της κάρτας, την οποία όταν προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το κινητό ζητάει το PIN της κάρτας. Δες κάθε πότε κάνουν update checks οι εφαρμογές (ξεκινώντας από το Play Store) και δες κάθε πότε κάνει refresh το κινητό για το location σου. Μάλλον αυτό πρέπει να είναι... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolitos123 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 προσπαθώ να στείλω 20φωτό με το gmail (την εφαρμογή) σε άλλο gmail (που το παίρνω από pc) τις επιλέγω όλες μαζί από το gallery και πατάω share με το gmail(Εφαρμογή).μου βγάζει ότι το στέλνει αλλά μετά από κάποια ώρα δεν δείχνει τπτ. πάω στα drafts (που παλιότερα εκεί το έβγαζε μέχρι να φύγει) αλλά δεν δείχνει τπτ. Ξαναέστελνα και παλιότερα με τον ίδιο τρόπο αλλά τώρα τπτ. γνωρίζει κανείς αν έχει κανένα πρόβλημα η εφαρμογή ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 προσπαθώ να στείλω 20φωτό με το gmail (την εφαρμογή) σε άλλο gmail (που το παίρνω από pc) τις επιλέγω όλες μαζί από το gallery και πατάω share με το gmail(Εφαρμογή).μου βγάζει ότι το στέλνει αλλά μετά από κάποια ώρα δεν δείχνει τπτ. πάω στα drafts (που παλιότερα εκεί το έβγαζε μέχρι να φύγει) αλλά δεν δείχνει τπτ. Ξαναέστελνα και παλιότερα με τον ίδιο τρόπο αλλά τώρα τπτ. γνωρίζει κανείς αν έχει κανένα πρόβλημα η εφαρμογή ή κάτι άλλο; Εαν είναι τραβηγμένες με τη κάμερα του κινητού σε υψηλή ανάλυση, το mail σου θα είναι περίπου 45ΜΒ (για 20 photos). Λογικό λοιπόν είτε να μην το στέλνει καν, είτε να χτυπάει κάποιο quota, είτε να μην έχεις καλή ταχύτητα εκεί που είσαι... Δες μέγεθος photos και στείλτες σπαστά.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Εγώ πάντως σήμερα που είχα άπλετο χρόνο, είπα να κάνω μια προσπάθεια να κάνω format το κινητό μπας και φτιάξει το bluetooth (στοκ 4.2.1), αλλά φευ... Τίποτα... Έκανα από τις ρυθμίσεις επαναφορά, τίποτα... Προσπάθησα να κάνω σε 4.2 ή και πιο πριν με το toolkit, δεν τα κατάφερα, παρ' όλο που δοκίμασα πολλές φορές, ενώ κατέβαζε το firmware, δεν έκανε τίποτα, το κατέβασα και manual, αλλά πάλι τίοπτα... Εννοείται το πρόβλημα παραμένει... Αν γνωρίζεις να φλασαρεις μέσω τερματικού με εντολή fastboot μπορεί να λυθεί το πρόβλημασου όπως το δικό μου αν φλασαρεις το system.img από το factory image της Google χωρίς να χαθούν τα δεδομένα σου Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Πως μπορω μια φωτογραφια απο την συλλογή να την κανω ευκολα upload στον λογαριασμό μου του facebook? Δοκιμασα την εφαρμογη που αναφερεται στην πρώτη σελίδα αλλά μου εμφανίζει λέει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορεί να συνδεθεί. Υπάρχει κάτι αλλο πιό εύκολο/εύχρηστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως ζητάει μεν το πιν αλλά το δυκτιο δεν το χάνει, δηλαδή αν με πάρουν τηλέφωνο ενώ μου εμφανίζει το μήνυμα για εισαγωγή πιν εγώ μπορω να απαντήσω στο τηλεφώνημα χωρίς να έχω βάλει το πιν απκα όταν θελησω να μπω στο μενού αναγκαστηκα πρεπει να βάλω το πιν για να ξεκλειδώσει. Το κινητο είναι αγορασμενο απο καταστημα T-mobile Γερμανίας αλλά δεν είναι κλειδωμένο στον πάροχο, έτσι κι αλλιως αν ηταν κλειδωμένο στον πάροχο δεν θα αναγνώριζε οποιαδήποτε αλλη κάρτα σιμ πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει. Δοκίμασες να απενεργοποίησης το πιν? Να μην έχει καθόλου για δεις πως συμπεριφέρεται?:confused::confused: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Αν γνωρίζεις να φλασαρεις μέσω τερματικού με εντολή fastboot μπορεί να λυθεί το πρόβλημασου όπως το δικό μου αν φλασαρεις το system.img από το factory image της Google χωρίς να χαθούν τα δεδομένα σου Αν σου είναι εύκολο να στείλεις καμιά οδηγία...Δεν το έχω ξανακάνει Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Πως μπορω μια φωτογραφια απο την συλλογή να την κανω ευκολα upload στον λογαριασμό μου του facebook? Δοκιμασα την εφαρμογη που αναφερεται στην πρώτη σελίδα αλλά μου εμφανίζει λέει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορεί να συνδεθεί. Υπάρχει κάτι αλλο πιό εύκολο/εύχρηστο? από την συλλογή επιλεγείς την εικόνα που θέλεις και απάνω δεξιά σου βγάζει ένα εικονίδιο πατά εκεί και κοινοποίησε οπού θέλεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Αν σου είναι εύκολο να στείλεις καμιά οδηγία...Δεν το έχω ξανακάνει Πρώτα ψάξε στον υπολογιστή σου αν έχεις ένα φάκελο που ονομάζεται fastboot . Ή ψάξε αν υπάρχουν κάπου τα αρχεία adb.exe και fastboot.exe μιας και το toolkit τα χρησιμοποιεί οπότε υπάρχει πιθανότητα να τα έχει εγκαταστήσει κάπου. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Έπειτα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Ποια έκδοση Android έχεις εγκατεστημενη αν είσαι root και αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts