oykas2001 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Τέλεια :( Τι προβλημα εχεις εσυ ακριβως με το bluetooth; δεν ανοίγει καθόλου, πατάω το κουμπάκι και δεν κάνει τίποτα... Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 φλασαρε με το τοολκιτ την 4.2 απο την αρχη, full wipe Ποιες επιλογές πατάμε στο toolkit για την διαδικασία αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 συμβαινουν ομως αν και σε εμενα ακομα και η ΟΤΑ απο 412 σε 42 και μετα σε 421 δεν ειχε κανενα προβλημα πλην της "αισθησης", μπορει καποιο προγραμμα καποια ρυθμιση ισως το custom recovery ισως πολλα αλλα, αν θελεις να τελειωνεις δυστηχως πρεπει να κανεις καθαρη εγκατασταση Κανε καθαρη εγκατασταση με το Toolkit πατριωτη και θα ησυχασεις απο αυτα τα προβληματα πιστευω.Προκειμενου να καθεσαι και να σε τρωει καλυτερα να ταλαιπωρηθεις λιγο παραπανω.Αντε κουραγιο και παρτο αποφαση!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ποιες επιλογές πατάμε στο toolkit για την διαδικασία αυτή; αφου παρεις τα μπακαπια σου τοτε επιλογη 9, κατεβαζεις την εκδοση που θελεις και προχωρας, για πιο αναλυτικα (το συστηνω κιολας και νομιζβ ειναι υποχρεωτικο ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Και εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση σε 4.2.1 (yakju) αλλά τα προβλήματα παρέμειναν. Bluetooth, κολλήματα, σκαλώματα, κτλ το ίδιο... από ότι βλέπω, μόνο το θέμα με τα γενέθλια του Δεκεμβρίου έχουν λύσει. Το root χάθηκε με την αναβάθμιση αλλά το κράτησα με το OTA Rootkeeper, το οποίο με έχει σώσει σε όλες τις αναβαθμίσεις... Έχεις το Google currents στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 παρακολουθω το τοπικο τοσο καιρο και εκτος απο τον qsis οι περισσοτεροι εχουν θεματακια με μπαταρια,ΒΤ, κλπ.. αν ειναι δυνατον... αν ειχα θεμα εγω θα εκανα clean install /factory image και μετα με την μια αναβαθμισεις και βουρ απο την αρχη ολα αλλα εννοειται θα τα εχανα ολα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Πλεον το WiFi πιάνει πολύ μακριά. από το lg που είχα πριν (και ηταν κορυφαίο) έχω να το δω αυτό Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ρε παιδια μου εκατσε καλα η αναβαθμιση σε 4.2. Εχει δικιο ο pik. Κοιταχτε το καλυτερα. Την εχω εδω και καποιες μερες και την εκανα γιατι με ειχε ζαλισει το notification της (δειτε στο πολλ περισσοτερες πληροφοριες). Ουτε προβληματα, ουτε κολλήματα, ουτε το παραμικρο. Ειμαι σιγουρος οτι η συσκευη δεν κολλαει. Για την ακριβεια ειμαι απολυτα σιγουρος. Την συγκρινω με νοτε2 με επισημη ρομ, που ειναι σαφεστατα καλυτερο το hardware. Σε αποκριση τα ιδια. Πως θελετε να πηγαινει δηλαδη η συσκευη? Μονο για το bluetooth δεν ξερω γιατι δεν χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 υπήρχε και πριν την 4.2.1. η επιλογή να βγάζεις φωτογραφίες κατά την διάρκεια λήψης βίντεο και εγω δεν το είχα προσέξει ποτέ; η προστέθηκε τώρα; .... Επίσης η μπαταρία δεν ξέρω αν βελτιώθηκε. με. 4 ώρες. wifi πλοήγηση όμως όχι απλά ανοιχτό, 20 λεπτά navigation , 1-2 κλήσεις και 1 ώρα data πλοήγηση.. λήψη 10 λεπτά βίντεο 1080p, 10 φωτογραφίες, Μετά από 9 ώρες από τη φόρτιση είναι στο 35.%... συμπέρασμα δικά σας Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Εννοείται ότι έχεις τσεκάρει στο αντίγραφα ασφαλείας δημιουργία αντιγράφων και αυτόματη επαναφορά Που ειναι αυτη η επιλογη. Εχω αγανακτησει με τον bluetooth και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω factory reset. Τ κολλημα μου ειναι οτι θα πρεπει να στησω τις εφαρμογες παλι μια μια. Μπορω να το κανω αυτοματα? Να σημειωσω οτι τον λογαριασμο gmail που εχω για backup επαφων κτλ σε αυτην την συσκευη, τον εχω και για αλλες δυο ακομα συσκευες. Δεν θα γινει μπερδεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ρε παιδια, εκανα καθαρο φλασαρισμα της ρομ απο το toolkit. Ολα καλα και ωραια (Το ΒΤ εφτιαξε). Δεν βρισκω την επιλογη των developer options για το usb debugging. Ολα αυτα με την 4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 υπήρχε και πριν την 4.2.1. η επιλογή να βγάζεις φωτογραφίες κατά την διάρκεια λήψης βίντεο και εγω δεν το είχα προσέξει ποτέ; η προστέθηκε τώρα; .... Επίσης η μπαταρία δεν ξέρω αν βελτιώθηκε. με. 4 ώρες. wifi πλοήγηση όμως όχι απλά ανοιχτό, 20 λεπτά navigation , 1-2 κλήσεις και 1 ώρα data πλοήγηση.. λήψη 10 λεπτά βίντεο 1080p, 10 φωτογραφίες, Μετά από 9 ώρες από τη φόρτιση είναι στο 35.%... συμπέρασμα δικά σας υπηρχε και πριν Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 παρακολουθω το τοπικο τοσο καιρο και εκτος απο τον qsis οι περισσοτεροι εχουν θεματακια με μπαταρια,ΒΤ, κλπ..Ούτε με την 4.2, ούτε με την 4.2.1 έχω παρατηρήσει προβλήματα (και το bluetooth το χρησιμοποιώ συνέχεια). Ρε παιδια, εκανα καθαρο φλασαρισμα της ρομ απο το toolkit. Ολα καλα και ωραια (Το ΒΤ εφτιαξε). Δεν βρισκω την επιλογη των developer options για το usb debugging. Ολα αυτα με την 4.2Πρέπει να πατήσεις 7 φορές το build number που εμφανίζεται στο about phone: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1989777 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 παρακολουθω το τοπικο τοσο καιρο και εκτος απο τον qsis οι περισσοτεροι εχουν θεματακια με μπαταρια,ΒΤ, κλπ.. αν ειναι δυνατον... αν ειχα θεμα εγω θα εκανα clean install /factory image και μετα με την μια αναβαθμισεις και βουρ απο την αρχη ολα αλλα εννοειται θα τα εχανα ολα. Ούτε εγώ δεν έχω πλέον κανένα θέμα με τη 4.2.1 Όλα είναι υπέροχα και το κινητό smooth όσο πρέπει,καλύτερο απ'το s3 για παράδειγμα! Και εγώ clean instal έκανα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ούτε με την 4.2, ούτε με την 4.2.1 έχω παρατηρήσει προβλήματα (και το bluetooth το χρησιμοποιώ συνέχεια). Πρέπει να πατήσεις 7 φορές το build number που εμφανίζεται στο about phone: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1989777 Σε ευχαριστω! Η πλακα ηταν οτι χθες σε μια μερα μου ηρθε η 4.2 και η 4.2.1 και σημερ απου ξαναεβαλα την 4.2 , η 4.2.1 ειναι εξαφανισμενη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 εγω ακομη ειμαι με cm10 4.1.2!μου εστειλε ο φιλος ο μανος οδηγιες αλλα φοβαμαι μην χασω το root και ποιος ξαναστηνει παλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Που ειναι αυτη η επιλογη. Εχω αγανακτησει με τον bluetooth και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω factory reset. Τ κολλημα μου ειναι οτι θα πρεπει να στησω τις εφαρμογες παλι μια μια. Μπορω να το κανω αυτοματα? Να σημειωσω οτι τον λογαριασμο gmail που εχω για backup επαφων κτλ σε αυτην την συσκευη, τον εχω και για αλλες δυο ακομα συσκευες. Δεν θα γινει μπερδεμα? Το restore αυτο θα σου κατεβασει ξανα τις τελευταιες εφαρμογες που ειχες οταν ειχες κανει backup στο συννεφο. Αν δεν ειχες κανει backup για καποια συσκευη τοτε δεν θα εχει restore αντιγραφο να κανεις. Ειναι διαφορετικα τα backup για τις συσκευες, ολα ειναι στο ιδιο gmail, δεν εχεις προβλημα. Αλλα δεν θα σου κατεβασει σε μερικες εφαρμογες το data των αρχειων τους, οπως save games αν αυτα δεν τα ανεβαζαν απο κατασκευη τους οι εφαρμογες στο συννεφο. Θα πρεπει να κρατησεις backup μονος σου απο την sd ή να κανεις ροοτ για να παρεις οτι θες και ξερεις συγκεκριμενα. Αυτο που θα σου κρατησει στανταρ ειναι κωδικοι (passwords) για αποθηκευμενα δικτυα, αξεσουαρ bt, σελιδοδείκτες, εφαρμογες (χωρις το data τους- εκτος αν το εφτιαξαν να το κραταει και αυτο) κυριως. Η επαναφορα επιβαλλεται δυστυχως αν εχεις "θεματα". Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο, μερικα apps θα τα φτιαξεις απο την αρχη ή θα ασχοληθεις για να βρεις το data τους στους ροοτ φακελους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Το λοιπον, ο κολλητος μου πηρε πριν λιγες ωρες το GN (τον καταφερα τελικα.. :p). Το μονο update που πηρε ηταν η 4.1.1 ,οποτε λογικα ειναι samsung branded η συσκευη του. Τι προτεινετε λοιπον? Να γινει takju (ή yakju) πρωτα κ μετα να παρει με ΟΤΑ την 4.2.1 ή να κατεβασει το CWM και να flasharei την 4.2.1? Δεν παιζει θεμα με backup κτλ μιας κ ειναι καθαρη η συσκευη. Εαν ειναι να flasharei πρεπει να γινει κ root ετσι ή κανω λαθος? Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Βγάζει πως έχει βγει η 4.2 αλλά κάνει εγκατάσταση την 4.2.1. Επίσης βρέθηκε λύση για όσους έχουν πρόβλημα με το ginius driver που έδινε το πλαίσιο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και το πρόγραμμα μετά θα παίζει μια χαρά. Το δοκίμασα με την 4.2.1 και λειτουργεί. Δοκιμάστε παρακαλώ τα παρακάτω: 1) Κάνετε απεγκατάσταση το Mireo viaGPS από τις εφαρμογές σας. 2) Με έναν file explorer διαγράφετε το φάκελο DP_Plaisio 3) Διαγράφετε το αρχείο DontPanicPromo0504.zip 4) Διαγράφετε το αρχείο Dontpanic.apk 5) Στη συνέχεια κατεβάζετε το αρχείο από το παρακάτω link στον υπολογιστή σας https://dl.dropbox.com/u/1558371/DontPanicPromo2510.zip 6) Το αποσυμπιέζετε. Θα βγει ένας φάκελος DP_Plaisio και ένα αρχείο Dontpanic.apk 7) Αντιγράφετε τον φάκελο DP_Plaisio και το αρχείο Dontpanic.apk στη μνήμη της συσκευής δίπλα-δίπλα (στο ίδιο μέρος απ’ όπου διαγράψατε τα αρχεία στα βήματα 2,3,4) 8) Πάμε στη συσκευή android και συνδεόμαστε με το internet (θα χρειαστεί μόνο την πρώτη φορά για την ενεργοποίηση) 9) Μέσα από τον file explorer βρίσκουμε το αρχείο Dontpanic.apk και το τρέχουμε. Ξεκινάει η εγκατάσταση. 10) Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, πατάμε “Άνοιγμα” για να τρέξει το πρόγραμμα. Θα μας ζητήσει τη 12ψήφια άδεια χρήσης που βρίσκεται στο τέλος του Android quick start guide 11) Μόλις την καταχωρήσουμε σωστά, θα τρέξει κανονικά το πρόγραμμα πλοήγησης Σου δουλεψε μεσως ο κωδικος του πλαισιου? ή εκανες κατι αλλο για να δουλεψει? Γιατι εμενα μου βγαζει οτι ειναι λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 και σε μενα το ιδιο,λαθος κωδικος Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Και εγω πριν κανα δυο ωρες πηρα ΟΤΑ την 4.2.1(ειμαι yakju). Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Εγώ που είμαι yakjuwx και χωρίς να καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που γράφετε ( root...κ.λ.π ), ενδέχεται να ξαναπάρω ποτέ αναβάθμιση ή όχι; Έχω την 4.1.1 από την δεύτερη μέρα που το αγόρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Έχεις το Google currents στη συσκευή; Την έχω κάνει disable εδώ και καιρό. Αλήθεια γιατί ρωτάς; υποψιάζεσαι τπτ; Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Σου δουλεψε μεσως ο κωδικος του πλαισιου? ή εκανες κατι αλλο για να δουλεψει? Γιατι εμενα μου βγαζει οτι ειναι λαθος. Σε μένα πάντως δούλεψε με την πρώτη. Τσεκάρε άν είστε συνδεδεμένος στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ΤΗV ευχαριστώ για το post. To ginius παίζει μια χαρά. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον κωδικό προιόντος. Στον δικό μου κωδικό προιόντος, τα Ο είναι γράμμα όχι αριθμός. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts