pik. Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Σκέφτεσαι το galaxy ; 249E σε προσφορα στη Μοντενα (30/11-15/12)και μια και τυχαινει να περναω απο εκει... ;) και οταν το Ν4 ερθει και ομαλοποιηθει η κατασταση βλεπουμε. Οχι απλα το σκεφτομαι. Το εχω αποφασισει. ειναι πολυ καλα χρηματα. Ημουν ετοιμος για Note2 αλλα πολυ μεγαλο. αρα παλι Νεξους. ειχες θεματακι με τα μαυρα στιγματα που λενε οτι εμφανιζουν οι amoled? οχι οτι με ενδιαφερει σε αυτη την τιμη αλλα λεμε... χαχαχα manan69t σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Το power toggles πλέον ανοίγει το gps στη συσκευή μας με ένα πάτημα αντί να μας πετάει στα settings! @pik Το μόνο κακό που έχει η amoled μας είναι οτι μωβιζει το γκρι στο τελείως σκοτεινό Επίσης εμένα τουλάχιστον έχει κολλήσει και ένα πίξελ Τη γνώμη μου όμως για αυτές τις οθόνες τη ξέρεις, είναι γτπ Edited November 27, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια. ~Η οθονη του Gnex οταν βλεπετε σε σκοτεινο δωματιο μαυρο φοντο,παρουσιαζει τα γνωστα στιγματα που εχουν εμφανιστει στα S3? ~οταν ειχα αγορασει το δικο μου ενα χρονο πριν,ειχα θεματα με το proximity sensor...που δεν δουλευε σωστα και το κινητο εκανε reboot απο μονο του. προσφατα το ιδιο προβλημα ειχε φιλος με κινητο με κωδικο C8,ενω αλλα με κωδικο στο product key C9,C6 δεν παρουσαζαν κατι ~εκτος απο την χαμηλη ενταση του ακουστικου,πραγμα που το εχουν ολοι,υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω; ~ειχα διαβασει για μια καλυτερη μπαταρια καποια ποστ πριν.Αυτη αλλαζει το παχος της συσκευης;Ποια ειναι; Σας ευχαριστω για τον χρονο και τον κοπο. Η μπαταρια ειναι αυτη.. official απο τη Samsung 2000mAh. Απ'οτι ειπε ενας συμφορουμιτης (καλα το πα? :p) το κανει ελαφρως πιο παχυ κ αναλογως το χερι σου μπορει να σου κατσει κ καλυτερα.. Υποθετω θα ρθει στο ιδιο παχος που εχει η κουρμπα που κανει στο κατω μερος. Για την χαμηλη ενταση (εαν σου φανει χαμηλη) υπαρχουν τροποι να το λυσεις. Αλλα θεματα, εγω προσωπικα δεν εχω. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια. ~Η οθονη του Gnex οταν βλεπετε σε σκοτεινο δωματιο μαυρο φοντο,παρουσιαζει τα γνωστα στιγματα που εχουν εμφανιστει στα S3? ~οταν ειχα αγορασει το δικο μου ενα χρονο πριν,ειχα θεματα με το proximity sensor...που δεν δουλευε σωστα και το κινητο εκανε reboot απο μονο του. προσφατα το ιδιο προβλημα ειχε φιλος με κινητο με κωδικο C8,ενω αλλα με κωδικο στο product key C9,C6 δεν παρουσαζαν κατι ~εκτος απο την χαμηλη ενταση του ακουστικου,πραγμα που το εχουν ολοι,υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω; ~ειχα διαβασει για μια καλυτερη μπαταρια καποια ποστ πριν.Αυτη αλλαζει το παχος της συσκευης;Ποια ειναι; Σας ευχαριστω για τον χρονο και τον κοπο. Είχα το motorola razr και χωρίς να έχω κανένα άλλο πρόβλημα με την συσκευή το έδωσα γιατί μου είχε καρφωθεί στο μυαλό ότι με ενοχλούσαν τα μαύρα στίγματα που υπήρχαν σε όλα τα σημεία της οθόνης.Οπότε το πρώτο πράγμα που κοίταξα στην nexus συσκευή μου ήταν αυτό αλλά δεν βρήκα τπτ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ποση ωρα έχεις αναμμένη οθόνη;αυτό μετράει κυρίως Η 4.2 απλά έχει καλύτερη κατανάλωση σε sleep Συνολικά πάνω από 35-40 λεπτά μέσα στην ημέρα πολύ χλωμό. Αυτό για το sleep δεν το ήξερα αλλά είδα ότι αναφέρεται πολύ στα προηγούμενα post,. Τες πα, μακάρι να είναι έτσι και να σχετίζεται με τη δικιά μου χρήση. Thanx for the tip! :cool: Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Δες την επόμενη φορά πριν φορτίσεις στα στατιστικά της μπαταρίας πόση ώρα είχες ανοικτή οθόνη, ακριβές νούμερο όχι εκτίμηση, γιατί υποψιάζομαι κάνα 2ωρο+ Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23a Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 καλησπερα σας. ~Η οθονη του Gnex οταν βλεπετε σε σκοτεινο δωματιο μαυρο φοντο,παρουσιαζει τα γνωστα στιγματα που εχουν εμφανιστει στα S3? Ναι,τα στιγματα εμφανιζονται και στην δικη μου συσκευη. Οταν το ανακαλυψα ξενερωσα,αλλα δεν δημιουργει κανενα προβλημα στην λειτουργια της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ναι,τα στιγματα εμφανιζονται και στην δικη μου συσκευη. Οταν το ανακαλυψα ξενερωσα,αλλα δεν δημιουργει κανενα προβλημα στην λειτουργια της οθονης. σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Αυτο πιστευω και εγω δεν παιζουν ρολο στην λειτουργια.Aπο που το ειχες αγορασει; Argonath ευχαριστω. mayumura μπραβο αυτην εψαχνα πολυ καλη μπαταρια και τιμη. qsis δεν με ενδιαφερουν τα πιξελακια...και πεντe εξι να εχει ετσι δεν εχω θεμα :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Έχουμε τπτ νεότερο με το don't panic της mireo που απο τότε που πήραμε την ΟΤΑ 4.2 σταμάτησε να λειτουργεί..; Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 To thread στους xda που λέει για το update του nexus 7 σε 4.2.1 το κλειδώσανε ως ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Μήπως βιαστήκανε ; http://www.youmobile.org/blogs/entry/Android-4-2-1-Update-is-Rolling-out-to-Nexus-4-7-and-10 Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Έχουμε τπτ νεότερο με το don't panic της mireo που απο τότε που πήραμε την ΟΤΑ 4.2 σταμάτησε να λειτουργεί..; Στείλε μαιλ στην εταιρεία για να σου στείλουν την σωστή εκδοσή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Πήρα σήμερα το OTA για 4.2. Το root χάθηκε προσωρινά. Ευτυχώς εξαιτίας του forum είχα βάλει το Voodoo OTA Rootkeeper και το root επέστρεψε σε δευτερόλεπτα. Όντως το Bluetooth δεν δουλεύει όπως δεν δουλεύει και το ginius driver dont panic. Έστειλα email στη ginius. θα δημοσιεύσω την απάντηση. Ωραία φάση η πανοραμική λήψη με την κάμερα ! Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπέρα, μόλις αναβαθμίστηκα σε 4.2 Μέχρι τώρα όλα οκ. Για bluetooth δεν το χρησιμοποιώ, εάν συνδέσω κάτι π.χ. handsfree θα σας γράψω. Έχω όμως ένα πρόβλημα που το είχα και πριν με 4.1.2 Από νωρίς το απόγευμα δεν μπορούσα να κάνω καμία αναβάθμιση εφαρμογής από το google play. Μου γράφει ''δεν ήταν δυνατή η λήψη ενημέρωσης για την εφαρμογή (μου το λέει σε όλες) λόγω κάποιου σφάλματος (σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών από τον διακομιστή. (RPC-S:AEC-0)'' Νομίζω ότι το είδα και σε κάποιον άλλο το ίδιο πρόβλημα, έψαξα λίγο πίσω αλλά δεν το βρήκα. Αν δεν κάνω λάθος η λύση είναι με διαγραφή του λογαριασμού google και εγγραφή πάλι; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 ο ήχος πάντως δεν άλλαξε... το ίδιο είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 έφτασε η 4.2.1.. Με πολλά fix Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) δε ξερω αν ειχε πολλα φιξ, αλλα ηταν μικροσκοπικοτατη :lol: (takju, φλασαρα το ota zip , παραμενω rooted λογω του cwm , η καμερα συνεχιζει να αργει στο rotation ) http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-11-28-04-43-00.png Edited November 28, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Υπάρχει πουθενά η full 4.2.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 καλημερα :D αρα ειμαστε σε αναμονη μεσα στις επομενες ημερες και για yakju ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) δε ξερω αν ειχε πολλα φιξ, αλλα ηταν μικροσκοπικοτατη :lol: (takju, φλασαρα το ota zip , παραμενω rooted λογω του cwm , η καμερα συνεχιζει να αργει στο rotation ) http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-11-28-04-43-00.png άρα εγώ περιμένω να αναβαθμιστεί το toolkit για να κάνω το update να μην χαθεί το root. Καμιά διαφορά στις lockscreens βλέπεις? Edited November 28, 2012 by Superuser Διόρθωση μεγάλης εικόνας Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) @ikskarda ε λογικα. παντως απο οτι βλεπω στο xda zip για ota σε yakju ακομα δεν υπαρχει και στο site της google δεν εχει ανεβει ακομα ολοκληρη η 4.2.1 μονο λινκ για το zip των takju εχουμε (αυτο που φλασαρα) άρα εγώ περιμένω να αναβαθμιστεί το toolkit για να κάνω το update να μην χαθεί το root. Καμιά διαφορά στις lockscreens βλέπεις? μπααα τα ιδια (αν εισαι root παντως μπορεις να παιξεις μπαλα με cwm , εγω παλι ετσι το πηγα και σου δινει επιλογη να μην πειραχτει το root οπως και το cwm , αν θες βεβαια πειραζονται.. σε ρωταει. το root παντως ζει και βασιλευει) επισης να πω οτι το update στη συσκευη μας σαν zip ηταν μικροτερο του 1 MB Edited November 28, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Και στο Ν7 που μου ήρθε χθες βράδυ δεν είδα τίποτα αλλαγές στις home screens,είναι minor update μάλλον θα διορθώνει διάφορα bugs που έχουν αναφερθεί! Αυτό με τη κάμερα που αργεί λιγάκι στο rotation περίμενα να το λύσουν,ίδωμεν! Μόλις βγει για yakju zip μάλλον θα φλασαρω κ εγώ γιατί είμαι με root στη 4.2 και custom recovery Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaris Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλησπέρα, μόλις αναβαθμίστηκα σε 4.2 Μέχρι τώρα όλα οκ. Για bluetooth δεν το χρησιμοποιώ, εάν συνδέσω κάτι π.χ. handsfree θα σας γράψω. Έχω όμως ένα πρόβλημα που το είχα και πριν με 4.1.2 Από νωρίς το απόγευμα δεν μπορούσα να κάνω καμία αναβάθμιση εφαρμογής από το google play. Μου γράφει ''δεν ήταν δυνατή η λήψη ενημέρωσης για την εφαρμογή (μου το λέει σε όλες) λόγω κάποιου σφάλματος (σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών από τον διακομιστή. (RPC-S:AEC-0)'' Νομίζω ότι το είδα και σε κάποιον άλλο το ίδιο πρόβλημα, έψαξα λίγο πίσω αλλά δεν το βρήκα. Αν δεν κάνω λάθος η λύση είναι με διαγραφή του λογαριασμού google και εγγραφή πάλι; Φίλε καλησπέρα, Κι εγώ εγώ το είχα το πρόβλημα και με με διαγραφή του google account λύθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Υπάρχει περιπτωση το default news & weather widget να μην δουλεύει λόγο μετατροπής σε yakju? Ο αυτόματος εντοπισμός τοποθεσίας δεν λειτουργει ποτε ασχέτως των ρυθμίσεων τοποθεσίας.Χειροκίνητα παλι χεν βρίσκει τίποτα και κει πανω στην απελπισία άρχισα να βάζω τυχαίους τ.κ και έπιασε κάτι brooklyn κάτι ontario..Γιαυτό σκεφτόμουν μήπως ψταιει η μετατροπή. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Δοκιμαστε xylon 008 4.2.1 πολύ καλη !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Δοκιμαστε xylon 008 4.2.1 πολύ καλη !! Πόσο εκτεταμένη παραμετρικοποίηαη έχει? συγκρίνεται με codename ή με Blackbean? Μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts