gianniszi Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 ελπίζω να μην κάνω λάθος χρήση του φορουμ. Αγόρασα το samsung galaxy i και σταμάτησε να λειτουργεί. Το έστειλα για φτιάξιμο και βρήκαν οξείδωση πλακέτας. Πιστεύω ότι δεν το εξέθεσα σε κίνδυνο υγρασίας. Είναι υπερβολικά ευαίσθητα στην υγρασία, ήταν ελαττωματικό το μοντέλο ή εκτέθηκε σε υγρασία στη διανομή μεχρι να φτάσει στα χέρια μου? Θεωρώ απίθανη την τόση οξείδωση σε ένα μήνα που το είχα. Υπάρχει κάποιος που ξέρει τί γίνεται ή φαντάζεται τί μπορεί να έγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλησπερα παιδια βλεπω να λετε για την 4.2. Το οτι ειμαι ακομα στην 4.1.1 χωρις οτα μεχρι τωρα ειναι λογικο? :( Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 ελπίζω να μην κάνω λάθος χρήση του φορουμ. Αγόρασα το samsung galaxy i και σταμάτησε να λειτουργεί. Το έστειλα για φτιάξιμο και βρήκαν οξείδωση πλακέτας. Πιστεύω ότι δεν το εξέθεσα σε κίνδυνο υγρασίας. Είναι υπερβολικά ευαίσθητα στην υγρασία, ήταν ελαττωματικό το μοντέλο ή εκτέθηκε σε υγρασία στη διανομή μεχρι να φτάσει στα χέρια μου? Θεωρώ απίθανη την τόση οξείδωση σε ένα μήνα που το είχα. Υπάρχει κάποιος που ξέρει τί γίνεται ή φαντάζεται τί μπορεί να έγινε? Είσαι σε λάθος θέμα η αλήθεια είναι αλλά που το πηγες για έλεγχο; σε ελληνικό κατάστημα; η υγρασία είναι συνηθισμένη απάντηση πάντως δυστυχώς και λογικά μέσα σε ένα μήνα δε μπορεί να πάρει υγρασία.. Κρίμα που δεν ασχολούνται λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniszi Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) να ανοίξω θέμα.Πρώτη φορά μπαίνω λόγω του προβλήματος! μου στειλαν φωτογραφία. Δείχνει οξείδωση μα το φύλαγα! Ενός μήνα ήταν! Δεν αφηνα να το αγγίξουν καν. Υποψιάζομαι ή ελάττωμα ή πρόβλημα στη διανομή. Να κάνω θέμα? Πως? Μήπως υπάρχουν κ αλλοι με παρόμοια θέματα Στο σερβις το επίσημο πήγε μέσω του καταστήματος που το αγόρασα :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited November 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλησπέρα, να κάνω μία ερώτηση; Έχω το galaxy nexus με yakju 4.1.2 (μετατροπή από yakjuxw) και είμαι σε αναμονή για 4.2. Όταν μου έρθει η αναβάθμιση ΟΤΑ μήπως θα ήταν προτιμότερο να κάνω εργοστασιακή επαναφορά πριν και μετά να προχωρήσω στην αναβάθμιση; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Και εγω που εκανα καθαρο flasarisma μεσω Toolkit στην 4.2 δεν εχω δει και αντιμετωπισει καποιο προβλημα απο τα προαναφερθεντα. Μπορω να πω μαλιστα οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος προς στιγμη τουλαχιστον(να μη το ματιασω). Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Έχω το galaxy nexus με yakju 4.1.2 (original yakjuxw) και το εχω root με ξεκλειδωτο bootloader. Μπορω μεσω galaxy nexus toolkit να γυρισω σε στοκ (yakjuxw παντα)?Αυτο το πετυχενω φλασαροντας εξαρχης το 4.1.2 ή απλά βγαζοντας το root και κλειδωνοντας τον bootloader (μενει καποιο καταλοιπο ετσι?) Τι πρεπει να επιλεξω στο toolkit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Για να μην λεμε πολλα και ασκοπα, απο 4.1.1 yakjuwx φλασαρα 4.1.2 takju και μετα ΟΤΑ 4.2 παντα stock και πολυ απλα παιζουν ολα. Να ξερετε παντος οτι τυχαια δεν ειναι τιποτα απο αυτα που κανουν στην google, ειδη αρχισαν να φορτωνουν την 4.2 με διαφορα widget και το τηλεφωνο αρχισε τα κολληματακια, στην επομενη εκδοση οποια ειναι αυτη θα εχει και αλλα και μετα θα αρχισουν κιαλλα κολληματακια και μετα θα μας πουν κυριοι ξερετε το τηλεφωνο δεν σηκωνει αλλη αναβαθμισει γιατι θα χρειαζονται 4πυρηνη πλέον και ουτο καθε εξής;););) Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Τελικα έβαλα 4.2 μέσω toolkit και ρουτ επίσης. Μέχρι στιγμής άψογη η ρομ,μονο λίγο λαγκ στην κάμερα απο πορτρέτο σε λαντσκειπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Τελικα έβαλα 4.2 μέσω toolkit και ρουτ επίσης. Μέχρι στιγμής άψογη η ρομ,μονο λίγο λαγκ στην κάμερα απο πορτρέτο σε λαντσκειπ. Πριν το toolkit σε τι κατασταση ησουν ? (rom , bootloader, root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 4.1.2 rooted,unlocked. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 4.1.2 rooted,unlocked. Σε ευχαριστω, εχεις λινκ απο την ρομ που εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ναι βεβαιως https://dl.google.com/dl/android/aosp/yakju-jop40c-factory-267d243c.tgz 4.2 στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει γιατί γυρίζει και η κάμερα αυτόματα. Με εκνευρίζει γιατί όταν πηγαίνει να βγάλει κάποιος αυτο-φωτογραφία δεν ξέρει που να κάνει το tap Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Σήμερα κατάφερα και έκανα root στο κινητό μου(στοκ ρομ 4,2) με τον τρόπο που δείχνει το παρακάτω λινκ http://www.ibtimes.co.uk/articles/404819/20121114/root-galaxy-nexus-android42-jop40c-install-cwmrecovery.htm# Ο οδηγός είναι πολύ αναλυτικος, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Παρατηρησε κάνεις πτώση στην ποιότητα ήχου κατά την διάρκεια της κλήσης με την 4.2; η απλά έτυχε σε εμένα να υπάρχει κακή ποιότητα σήματος; .. Έτσι μου φάνηκε και το αναφερω για να δούμε αν όντως ισχύει η πρόκειται για τυχαίο γεγονός σε μένα Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Παρατηρησε κάνεις πτώση στην ποιότητα ήχου κατά την διάρκεια της κλήσης με την 4.2; η απλά έτυχε σε εμένα να υπάρχει κακή ποιότητα σήματος; .. Έτσι μου φάνηκε και το αναφερω για να δούμε αν όντως ισχύει η πρόκειται για τυχαίο γεγονός σε μένα εχω μιλησει πολυ απο οταν εβαλα 4.2, ετυχε να μιλαω πολυ αυτες τις μερες και δεν εχω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Για να μην λεμε πολλα και ασκοπα, απο 4.1.1 yakjuwx φλασαρα 4.1.2 takju και μετα ΟΤΑ 4.2 παντα stock και πολυ απλα παιζουν ολα. Να ξερετε παντος οτι τυχαια δεν ειναι τιποτα απο αυτα που κανουν στην google, ειδη αρχισαν να φορτωνουν την 4.2 με διαφορα widget και το τηλεφωνο αρχισε τα κολληματακια, στην επομενη εκδοση οποια ειναι αυτη θα εχει και αλλα και μετα θα αρχισουν κιαλλα κολληματακια και μετα θα μας πουν κυριοι ξερετε το τηλεφωνο δεν σηκωνει αλλη αναβαθμισει γιατι θα χρειαζονται 4πυρηνη πλέον και ουτο καθε εξής;););) αν εξαιρεσεις τη lockscreen που τα ειδες τα κολληματακια? παει σφαιρα ως συνηθως το συγκριτικο βιντεο με το n4 το ειδες καθολου? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Μπορώ να πω ότι είδα μικρή βελτίωση στη μπαταρία. Συνήθως έβγαζε 24 ώρες... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) Μπορώ να πω ότι είδα μικρή βελτίωση στη μπαταρία. Συνήθως έβγαζε 24 ώρες... δε νομιζω παντως οτι αλλαξε κατι στη καταναλωση κατα τη διαρκεια της χρησης , αλλα οπως παρατηρησα και σε μενα και σε ενα αλλο παιδι χθες , αλλα και σε σενα τωρα οταν εχεις κλειστη την οθονη τα awake ειναι πλεον ελαχιστα (ακομα κι αν εισαι στο ιντερνετ) αυτο ισως ειναι απο τα πιο σημαντικα θετικα της 4.2 και χαιρομαι που δε το προσεξα να συμβαινει μονο στη δικη μου συσκευη και απο οσο θυμαμαι το συγκεκριμενο γραφημα ειναι καλυτερο απο οποιαδηποτε αλλη συσκευη και εκδοση του λειτουργικου εχω δει στο παρελθον Edited November 23, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ναι με την 4.1.2 το βράδυ που δεν το δουλευα, ειχε πολλα awake με συνεπεια να τελειωνει η μπαταρια πολυ πιο γρηγορα. Σου ειπα, 24ωρα εβγαζα πανω κατω με την 4.1.2. Ενω με αυτή όντως τα awake είναι ελάχιστα... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Μπορώ να πω ότι είδα μικρή βελτίωση στη μπαταρία. Συνήθως έβγαζε 24 ώρες... Και με 3g που είναι μπαταρορουφηχτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Μετά από μιας μέρα χρήση της 4.2, έχω να προσθέσω ότι το κινητό είναι αισθητά πιο αργό, μου λαγκάρει σε πολλά scrollαρισματα πολύ έντονα, στο κλείσιμο των εφαρμογών επίσης πιο αργό. Επίσης για να μου έρθει η επιλογή να κατεβάσω ελληνικό λεξικό για το android keyboard έπρεπε να το αφήσω μια μέρα, και μετά το κουμπί "Refresh" έγινε διαθέσιμο, το πάτησα και ανανέωσε την λίστα προσθέτοντας Ελληνικά. Προηγουμένως δεν τα είχε. Για όσους ταλαιπωρούνται ακόμα, το λεξικό το κατεβάζει από τις ρυθμίσεις Settings -> Language & Input -> Android Keyboard (Settings) -> Add-on dictionaries και όπως είπα μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί "refresh" κάτω κάτω για να ανανεώσει την λίστα. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Εγώ που δοκίμασα την συγκεκριμένη διαδικασία το πρόγραμμα δεν δουλεύει Τελικά ούτε σε μένα δούλεψε. Τους έχω στείλει mail ότι η διαδικασία που μου στείλανε δεν λειτουργεί αλλά ακόμα δεν πήρα απάντηση και ούτε το βλέπω να απαντάνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Μετά από μιας μέρα χρήση της 4.2, έχω να προσθέσω ότι το κινητό είναι αισθητά πιο αργό, μου λαγκάρει σε πολλά scrollαρισματα πολύ έντονα, στο κλείσιμο των εφαρμογών επίσης πιο αργό. Επίσης για να μου έρθει η επιλογή να κατεβάσω ελληνικό λεξικό για το android keyboard έπρεπε να το αφήσω μια μέρα, και μετά το κουμπί "Refresh" έγινε διαθέσιμο, το πάτησα και ανανέωσε την λίστα προσθέτοντας Ελληνικά. Προηγουμένως δεν τα είχε. Για όσους ταλαιπωρούνται ακόμα, το λεξικό το κατεβάζει από τις ρυθμίσεις Settings -> Language & Input -> Android Keyboard (Settings) -> Add-on dictionaries και όπως είπα μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί "refresh" κάτω κάτω για να ανανεώσει την λίστα. την πέρασες καθαρά με φορματ ? η πάνω απο την 4.1.2 ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts