Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα μου βγαζει "δυστυχως η εφαρμογη musicFX εχει σταματησει" οταν παω να βαλω στα μουσικα εφε το volume+ σαν επιλογη.δεν ειμαι root λειτουργει αυτο( volume+)χωρις root ?και επισης στην εφαρμογη zedge τα ringtones ισα ισα που ακουγονται!το εχει δει αλλος αυτο?ειμαι 4.2 στοκ yakju

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εμενα μου βγαζει "δυστυχως η εφαρμογη musicFX εχει σταματησει" οταν παω να βαλω στα μουσικα εφε το volume+ σαν επιλογη.δεν ειμαι root λειτουργει αυτο( volume+)χωρις root ?και επισης στην εφαρμογη zedge τα ringtones ισα ισα που ακουγονται!το εχει δει αλλος αυτο?ειμαι 4.2 στοκ yakju

και εμένα το κάνει αυτό (με 4.1.2) αλλά το επιλέγει το volume+ και ας κρασάρει το MusicFX... και λειτουργεί...

Αποστόλης

Μια και εισαι φρεσκoς φιλε μoυ πες μoυ σε παρακαλω τι εκδoση android ειχε oταν τo πηρες στα χερια σoυ και αν σoυ ηρθε καπoια ΟΤΑ αμεσως.Επισης ηταν yakju η yakjuxw?

4.1.1 ειχε yakjuxw για 4.1.2 ηρθε.

Μετα το εκανα yakju.

Μολις κρασαρε το OTA γμτ.

Παιδια μη παιδευεστε εαν δε δεχεται την αναβαθμιση.Εμενα μου εβγαζε προβλημα το build prop.Μετα απο 4 προσπαθειες κατεβασα το toolkit 9 που εχει επιλογη 4.1.2 και φτου απο την αρχη τη stock.Τι να πω αφου γλιτωσα και σημερα το εγκεφαλικο τι να πω

Μια απο τα ιδια και εγω.το επομενο που πρεπει να κανω ειναι να κανω

Root την 4,2 (ειχα το root kerper κσι δεν εκανε τιποτσ)

Το πληκτρολογιο με ολισθηση δουλευει και στα ελληνικα σε εσας??? εμενα μονο στα αγγλικα, πρεπει να κανω κατι? εψαξα τις μεθοδους εισαγωγης αλλα δεν καταφερα κατι....

Πρέπει πρωτα να κατεβάσεις ελληνικό λεξικό

Δουλεύει πάντως

Το μόνο αρνητικό είναι ότι το ελληνικό λεξικό είναι σχετικά φτωχό

Απο που μπορω να κατεβασω ελληνικο λεξικο για gesture typing ?

Dear Customer,

Thank you for contacting us.

We are aware of the situation you are reporting us, and will release an update as soon as possible.

Cumprimentos / Best Regards

NDrive Support

Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση μια χαρά φαίνονται όλα, στα widgets λαγγαρει βέβαια, το χρονόμετρο σπουδαία εισαγωγή αλλά το photo sphere είναι πραγματικά υπέροχο πιστεύω. Όταν πάω να το ξεκλειδώσω δε μου αρέσει με αυτές τις 2 κάθετες γραμμές. Και τώρα που σας γράφω παρατηρώ lag στο SwiftKey.

Κάτι μου είπανε για μια επιλογή με το κουμπί '' πίσω '' σε βγάζει σε κάτι άλλο εφαρμογές ή σαν τα eastern eggs ισχύει;

Πολλά προβλήματα διαβάζω με την 4.2. Η μετατροπή από yakjuxw σε yakju μπορεί να επηρεάσει την αναβάθμιση δηλαδή τα προβλήματα που διαβάζω κατά το download και την εγκατάσταση μπορεί να οφείλονται στη μετατροπή;

Πολλά προβλήματα διαβάζω με την 4.2. Η μετατροπή από yakjuxw σε yakju μπορεί να επηρεάσει την αναβάθμιση δηλαδή τα προβλήματα που διαβάζω κατά το download και την εγκατάσταση μπορεί να οφείλονται στη μετατροπή;

Όχι

Και ποια είναι τα προβλήματα που διαβάζεις

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

παιδια ειλικρινα δεν ξερω ποσα προβληματα βρηκατε και που;; το μονο bug που ειναι ξεκαθαρα bug ειναι ο Δεκεμβρης στις επαφες. παραθετω κι ενα screenshot για την αυτονομια της 4.2..με ελαχιστες εφαρμογες, αρα ειναι καθαρη καταναλωση του λειτουργικου, με στοκ κερνελ.

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/690675693.png?key=7201280&Expires=1353533945&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=Y3ZAMugaCMHIQek9-s7updJRDKcVKwKaxg~92eEOfHY2373sxRr8xFQWVjYFS931qW-rVeBenzKuajoD2SCniTgPZ~3QGTjUC53EuchVH8SaaV5Pivt431sV8DOhr2hJ8krkDXG-Sm6tBnuyhfJ4syKB107mMP1zOM89fOjOA8s_

Έχει θεϊκό sleep η 4.2 , καλύτερο από ποτέ

( κι εμένα έτσι σχεδόν είναι)

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Offtopic:

Πως εβαλες το ποσοστο στη μπαταρια και την ωρα στο κεντρο της μπαρας?

ειναι απο custom rom(αλλα δεν εχει τρελες μοντες και δε νομιζω οτι επηρεαζει την αυτονομια).

Γυρισα πρωτα σε stock 4.1.2,stock recovery(παντα ημουν yakju) και περιμενα να μου ερθει OTA(με εκκαθαρισεις συνεχως services κ.λ.π)η 4.2 αλλα βαρεθηκα να περιμενω!!

Οποτε κατεβασα απο δω:https://developers.google.com/android/nexus/images#yakjujop40c την εκδοση εκει που λεει"Factory Images "yakju" for Galaxy Nexus "maguro" (GSM/HSPA+)"την εγκατεστησα μεσω Toolkit(ειχωτην donate εκδοση)και ολα μια χαρα εδω και 20 ωρες που εχω την 4.2 περασμενη.Καποιο προβλημα προς στιγμη δεν εχω δει.

Ειδωμεν...

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

http://m.pocketnow.com/2012/11/21/galaxy-nexus-vs-nexus-4-video

οποιος βρει τις διαφορες, κερδιζει χρυσουν ορολογιον :D. .. Νομιζω τα παραλενε οσοι κανουν λογο για τεραστιες διαφορες στην αποδοση των κινητων. Εκτος απο κατι benchmarks, που ποτε μου δεν καταλαβα τι ακριβως μετρανε και γιατι, νομιζω οι συσκευες ειναι σχεδον ισοδυναμες. Ειπαμε,αγαπαμε τα γκατζετς, αλλα μην πεφτουμε και θυματα του μαρκετινγκ...

ΥΓ. Τι ξεπλυμενο πραγμα αυτη η οθονη του Ν4 :eek:. Amoled forever :cool:

Πόση ώρα κάνει να του ανοίξει το δικό μας; μας δουλεύει;

Πάντως μεγάλη βλακεία που εβαλαν υποχρεωτικά τον chrome στο 4 είναι πολύ χειρότερος από τον στοκ που ξέρουμε εμείς

Πάντα το λεγα και αυτό το βίντεο με δικαιώνει απόλυτα

Edited by qsis

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...

Ουπς...το έκανα... μου την έδωσε που έβγαζε συνέχεια μήνυμα για την αναβάθμιση, οπότε το πάτησα... Εντυπώσεις εν καιρώ...

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Καλημέρα!

Ύστερα από χρήση μιας ημέρας τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν τα εξής:

1. Lagging στην κάμερα κατα την από portrait σε landscape. Μόνο με τη στοκ καμερα όμως. Με Camera Zoom FX πχ ήταν κομπλε.

2. Μια φορα έκανε επανεκκίνηση μόνο του.

3. Προβλήματα με τον Chrome όσον αφορά την πληκτρολόγηση στην μπάρα διευθύνσεων. Μπορεί να σχετίζεται με τη χρήση Swiftkey/Swype Beta.

4. Υπάρχει μια αίσθηση ελαφρού κολλήματος γενικότερα. Ειδικα όταν κλείνεις τις ανοιχτές εφαρμογές. Αλλά είναι ανεπαίσθητη.

5. Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω γιατί και με την 4.1.2 δεν ήμουνα ικανποιημένος οπότε και τώρα δεν μου κάνει κάποια αίσθηση.

Γενικότερα δεν έχει τραγικές διαφορές και υπάρχει μια δόση υπερβολής έχω την εντύπωση. Με εξαίρεση βέβαια την έλλειψη του Δεκεμβρίου.

Galaxy S8 / 8.0

Θα βοηθούσε την κατάσταση εάν όσοι έχουν κακή εμπειρία με την 4.2 και όσοι έχουν μόνο καλά να πουν, να γράφουν και την μέθοδο που την πέρασαν, καθώς και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. (όπως π.χ. αν έκαναν wipe πριν, αν έχουν στοκ ρομ-kernel, αν πέρασαν ΟΤΑ χωρίς πειράγματα ή αν την φλασαραν, αν περάσαν από την αρχή factory image)

Νομίζω θα βοηθήσει όλους αν δούμε ότι υπάρχει κάποιο μοτίβο σε όσους έχουν πρόβλημα ή αν τα προβλήματα παρουσιάζονται εντελώς random. Ανάλογα ενδιαφέρον είναι να δούμε εάν αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα έχουν ακολουθήσει την ίδια μέθοδο αναβάθμισης.

Όταν λέω προβλήματα εννοώ τα χοντρά, όπως υπερβολική χρήση μπαταρίας και lag, όχι κάτι bug σαν του Δεκεμβρίου που το έχουν όλοι...

Μάλιστα ένα poll θα βοηθούσε περισσότερο... να είναι συγκεντρωμένα.. ίσως ασχοληθώ να το φτιάξω...

edit: Έτοιμο το poll:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=349949

Edited by ptmax13

Αποστόλης

Έχω την 4.2 εδώ και 24 περίπου ώρες. Το μόνο πρόβλημα που μου παρουσίασε μέχρι τώρα είναι στην εφαρμογή της κάμερας (stock), η οποία κόλλησε όλο το κινητό κατά την εναλλαγή από την πίσω κάμερα στην μπροστά. Ενώ μάλιστα είχα ένδειξη μπαταρίας 18% πριν, στην επανεκίννηση πήγε στο 0% και ξαναέκλεισε το κινητό.

Πάντως αυτό δεν ξαναέγινε σε επόμενες εναλλαγές κάμερας.

Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

Να πω κι εγω τις εντυπωσεις μου. Εκανα clean εγκατασταση, ολα στησιμο απο την αρχη δηλαδη, φυσικα με την χρηση του toolkit. Επειτα εκανα root manually, και flashαρα επισης manually το stock recovery (για να μην εχω θεμα με το επομενο update). Με λιγες εφαρμογες που εχω μεσα, φυσικα ολα ανοιχτα να γινεται αναννεωση (πχ email, καιρος), οσο αναφορα την μπαταρια δεν βλεπω διαφορα με την 4.1.2. Δυστυχως εκει που βλεπω διαφορα, ειναι το smoothness. Θα συμφωνησω με τον elrik428 δηλαδη, εκτος του 2 και 3, που πιστευω οτι εχει να κανει με το πληκτρολογιο (οσο αναφορα τον chrome). Ελπιζω στο 4.2.1 να επανελθουμε σε θεμα smoothness. Η φωτογραφικη μου φαινεται λιγο καλυτερη και σε αποδοση. Επισης το wifi συνδεεται πιο γρηγορα απο την στιγμη που το ανοιγω (με τα ηδη γνωστα του δικτυα).

Στα καλα της 4.2, πρεπει να πω οτι το Lockscreen ειναι ολα τα λεφτα. Μπορω πια να βλεπω email/whatsapp/καιρο χωρις να ξεκλειδωνω καν...ειναι πολυ βολικη! Το θεμα με τους χρηστες καλο, απλα δεν εχει καποια χρησιμοτητα σε μενα. Οι συντομευσεις στις ειδοποιησεις, καλη προσπαθεια, αλλα απλα σε πανε στις ρυθμισεις. Το power toggles ειναι κλασεις ανωτερο.

Αυτα απο μενα, μεχρι στιγμης. Να προσθεσω οτι το χρησιμοποιησα και με τον stock launcher αλλα και με τον Nova prime, και δεν ειδα διαφορα μεταξυ τους, οσο αναφορα ταχυτητα/smoothness.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)