ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Βασικά για Mac υπάρχει πρόγραμμα για root?και ποια η διαδικασία?από άποψη ταχύτητας είμαι OK,το κινητό φυσάει.τι θα κερδίσω με το root?πάει πολύς καιρός πού έχω να ασχοληθώ. Το quadrant δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα με αυτό πού αποδίδει το τηλέφωνο.πραγματικά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Έλα εδώ είσαι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1790399 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Έλα εδώ είσαι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1790399 Ευχαριστώ πολύ.πρέπει να κάτσω να ασχοληθώ γιατί θέλει χρόνο. Τίποτα πιο απλό δεν υπάρχει?να το κατεβάσω απευθείας στο κινητό για root? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο εύκολο και συνάμα καλύτερο... Ξεκλειδώνει bootloader, περνάς factory image από 4.1.2, κάνεις root, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ CLOCKWORKMOD RECOVERY, κλειδώνει bootloader και είσαι κομπλέ! Παίρνεις τις αναβαθμίσεις απευθείας από την Google και αν θες κρατάς το root με την εφαρμογή rootkeeper... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Παιδια, απο οταν εβαλα την 4.1.2 δεν μου εμφανιζει notifications για updates σε εφαρμογες στο playstore.Η επιλογη ειναι ενεργοποιημενη.Σε αλλες εφαρμογες δεν ξερω γιατι εχω τις ειδοποιησεις κλειστες,αλλα θα το δοκιμασω τωρα. Ξερει καποιος πως μπορει να λυθει το θεμα ή εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο? Ουτε απο FB ερχονται. Μηπως παιζει ρολο το οτι εχω το sync κλειστο? Ε βέβαια παίζει ρόλο. Αν το έχεις κλειστό δεν χρησιμοποιεί κανένα πρόγραμμα bachground δεδομένα και γι αυτό δεν σου έρχονται ειδοποιήσεις... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLarenThomas Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Στις προηγουμενες εκδοσεις παλι κλειστο το ειχα αλλα ερχοντουσαν κανονικα. Anyway,εκανα factory data reset,τοy FB δεν λειτουργουν παλι,αλλα του messenger,gtalk,gmail, twitter ερχονται κανονικα,και στο playstore οταν εκανε restore μου ηρθαν στην αρχη,τωρα θα περιμενω να κανει κ καμια αλλη εφαρμογη update για να δω τι παιζει,γιατι κ οταν περασα αρχικα την 4.1.2 μου ειχε βγαλει τα αρχικα updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο εύκολο και συνάμα καλύτερο... Ξεκλειδώνει bootloader, περνάς factory image από 4.1.2, κάνεις root, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ CLOCKWORKMOD RECOVERY, κλειδώνει bootloader και είσαι κομπλέ! Παίρνεις τις αναβαθμίσεις απευθείας από την Google και αν θες κρατάς το root με την εφαρμογή rootkeeper... Μπορείς να γράψεις κάποιο οδηγό στα ελληνικά? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Μπορείς να γράψεις κάποιο οδηγό στα ελληνικά? Επειδή δεν είμαι χρήστης Mac και δεν μπορώ να το τρέξω το Galaxy Nexus Toolkit για Mac πιστεύω ότι ο οδηγός θα πρέπει να είναι παρόμοιος με αυτό τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Εχει παρει κανεις 4.1.2 με yakjuxw :worry::worry::worry: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Με την yakjuxw να περιμένεις την 4.1.2 σε κανένα μήνα ίσως και παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ψηλώσω την έντασή του ηχείου?το μόνο αρνητικό πού βρίσκω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ψηλώσω την έντασή του ηχείου?το μόνο αρνητικό πού βρίσκω Root και μετά volume+, έχει αναφερθεί πιο πριν φίλε μου http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=5595918 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Root και μετά volume+, έχει αναφερθεί πιο πριν φίλε μου http://www.myphone.gr/forum/search.php?searchid=5595918 Αχ,αυτό το root δε θα το γλυτώσω. Υπάρχει περίπτωσή να πάθει κάτι το ηχείο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Αχ,αυτό το root δε θα το γλυτώσω. Υπάρχει περίπτωσή να πάθει κάτι το ηχείο? Θεωριτικά ναι. Αλλά δεν έχω διαβάσει πουθενά απο κανέναν να του κάηκε. Και να το πάθει βέβαια, του κάνεις reset to factory default και το πηγαίνει για αντικατάσταση ;) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ψηλώσω την έντασή του ηχείου?το μόνο αρνητικό πού βρίσκω Αν θες πέρνα τον kernel του franco και θα δεις απίστευτη βελτίωση στον ήχο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) ρε παιδες ενω απο settings -> language & input -> google voice typing το ξετικαρω , οταν καταλαθος σειρω απο κατω προς τα πανω την αναζητηση του google αυτοματα ξανα ενεργοποιειται το google voice typing και με χαλαει γιατι το βγαζει και στο keyboard ... αν θυμαμαι καλα με 4.1.1 δεν επαιζε τετοιο θεμα απο την στιγμη που ειχα ξετικαρει απο τα settings δεν γινοταν ενεργο το google voice παρα μονο αν το τικαρες παλι ... PS: μετα απο google search στο voice input key το εβαλα off οποτε ολα οκ !!! Edited October 28, 2012 by ikskarda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Πόσο αξιόπιστη εφαρμογή είναι το tubemate;Υπάρχει φόβος να κολλήσω ιό; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Πόσο αξιόπιστη εφαρμογή είναι το tubemate;Υπάρχει φόβος να κολλήσω ιό; καλύτερα --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1863102 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Έχει κανείς την εφαρμογή Hotmail? Αν ναι που στο καλό είναι η επιλογή να κατεβασεις ένα συνημμένο αρχείο? Στο παλιό μου κινητό (desire z) την έβλεπα. Στο nexus δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 καλύτερα --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1863102 Δεν μου δουλεύει,γιατί? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Χαιρετω oλα τα καλα παιδια τoυ myphone.Πρωτo post και θα ηθελα να δωσω μια πληρoφoρια αν δεν την εχει δωσει καπoιoς αλλoς πιo πριν ετσι για να κανω εντυπωση (πλακα κανω).Εχθες ηστερα απo μια επισκεψη στα Media Markt Λαρισσας και μετα απo ερωτηση στην υπευθυνη τoυ τμηματoς κινητων (θεα τo μωρo) εμαθα oτι θα διαθεσoυν τo nexus απo τα μεσα Νoεμβριoυ δεν εμαθα σε τι τιμη oμως.Πρoς oλoυς τoυς υπoψηφιoυς αγoραστες (ειμαι κι εγω ενας) λεω να περιμενω λιγες μερες ακoμα και να μην τo χτυπησω απo public η πλαισιo στα 369€.Αν και η πρoσφoρα στo πλαισιo με χαρτες και ενα κινητo samsung 1182 νoμιζω ειναι πoλυ δελεαστικη.Τελoς θελω να πω μια απoρια πoυ μoυ δημιoυργηθηκε oταν εφυγα απo τα Media Markt.Αφoυ τo εχει βγει επισημα update τoυ ICS σε JB υπαρχει περιπτωση τα κoμματια πoυ θα διαθεσoυν τα Media Markt να ερθoυν με την τελευταια 4.1.2 η θα εχoυν ICS?Σρυ για τo πρηξιμo παιδες. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Χαιρετω oλα τα καλα παιδια τoυ myphone.Πρωτo post και θα ηθελα να δωσω μια πληρoφoρια αν δεν την εχει δωσει καπoιoς αλλoς πιo πριν ετσι για να κανω εντυπωση (πλακα κανω).Εχθες ηστερα απo μια επισκεψη στα Media Markt Λαρισσας και μετα απo ερωτηση στην υπευθυνη τoυ τμηματoς κινητων (θεα τo μωρo) εμαθα oτι θα διαθεσoυν τo nexus απo τα μεσα Νoεμβριoυ δεν εμαθα σε τι τιμη oμως.Πρoς oλoυς τoυς υπoψηφιoυς αγoραστες (ειμαι κι εγω ενας) λεω να περιμενω λιγες μερες ακoμα και να μην τo χτυπησω απo public η πλαισιo στα 369€.Αν και η πρoσφoρα στo πλαισιo με χαρτες και ενα κινητo samsung 1182 νoμιζω ειναι πoλυ δελεαστικη.Τελoς θελω να πω μια απoρια πoυ μoυ δημιoυργηθηκε oταν εφυγα απo τα Media Markt.Αφoυ τo εχει βγει επισημα update τoυ ICS σε JB υπαρχει περιπτωση τα κoμματια πoυ θα διαθεσoυν τα Media Markt να ερθoυν με την τελευταια 4.1.2 η θα εχoυν ICS?Σρυ για τo πρηξιμo παιδες. το galaxy nexus εννοεις; το ειχανε παντως, σιγουρα, δουλευει ενας φιλος μου και μαλιστα σε τιμη 300+ ειναι πιθανο να ερθει με 4.1.2, ειδικα αν το φερουν τον Νοεμβριο αλλα και να μην ειναι, θα γινει μολις το ανοιξεις λογικα, οποτε δε σε πειραζει ιδιαιτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 το galaxy nexus εννοεις; το ειχανε παντως, σιγουρα, δουλευει ενας φιλος μου και μαλιστα σε τιμη 300+ ειναι πιθανο να ερθει με 4.1.2, ειδικα αν το φερουν τον Νοεμβριο αλλα και να μην ειναι, θα γινει μολις το ανοιξεις λογικα, οποτε δε σε πειραζει ιδιαιτερα. Απίθανο να έρθει με 4.1.2... Δεν το νομίζω με τίποτα! Πάντως όπως και να έρθει αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει δεν είναι ποια έκδοση φοράει αλλά αν είναι samsung ή google branded! Όλα τα άλλα δεν σε νοιάζουν... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ο σκοπος ειναι να το διαθεσουν σε χαμηλη τιμη,ηδη στα ελληνικα ιντερνετομαγαζα εχει 311 ευρο και σιγα σιγα πεφτει.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Χαιρετω oλα τα καλα παιδια τoυ myphone.Πρωτo post και θα ηθελα να δωσω μια πληρoφoρια αν δεν την εχει δωσει καπoιoς αλλoς πιo πριν ετσι για να κανω εντυπωση (πλακα κανω).Εχθες ηστερα απo μια επισκεψη στα Media Markt Λαρισσας και μετα απo ερωτηση στην υπευθυνη τoυ τμηματoς κινητων (θεα τo μωρo) εμαθα oτι θα διαθεσoυν τo nexus απo τα μεσα Νoεμβριoυ δεν εμαθα σε τι τιμη oμως.Πρoς oλoυς τoυς υπoψηφιoυς αγoραστες (ειμαι κι εγω ενας) λεω να περιμενω λιγες μερες ακoμα και να μην τo χτυπησω απo public η πλαισιo στα 369€.Αν και η πρoσφoρα στo πλαισιo με χαρτες και ενα κινητo samsung 1182 νoμιζω ειναι πoλυ δελεαστικη.Τελoς θελω να πω μια απoρια πoυ μoυ δημιoυργηθηκε oταν εφυγα απo τα Media Markt.Αφoυ τo εχει βγει επισημα update τoυ ICS σε JB υπαρχει περιπτωση τα κoμματια πoυ θα διαθεσoυν τα Media Markt να ερθoυν με την τελευταια 4.1.2 η θα εχoυν ICS?Σρυ για τo πρηξιμo παιδες. Καλως ηρθες στην μεγαλη μας παρεα. Θα συμφωνησω οτι κατα 99% θα σου ερθει με την 4.0.2.Οπως οτι θα ειναι της sam και οχι της google.Ευχομαι να πεσω εξω και στα δυο αλλιως θα πρεπει να ψαχτεις για την μετατροπη.Σ αυτο να ναι ομως:p Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts