ducati_46 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αποκτήσει και εγώ το nexus, και έχω θέμα με τη μπαταρία. Απο το πρωί στις 7 έως τώρα έβγαλε ένα 8ωρο χωρίς τρελά βαριά χρήση. Τηλέφωνα κάνα 15λεπτο, καθόλου παιχνίδια, και πολύ internet χωρίς όμως καλό σήμα, δλδ όχι 3g.To wifi , ήταν ανοικτό. Το κινητό τώρα έκλεισε και πήγα να δω από που έφαγε όλη τη μπαταρία και κλασσικά ήτανε η οθόνη με ποσοστό λίγο πάνω από 70%. Το θέμα είναι πως μείωσα τη φωτεινότητα στο μισό. Είναι λογικό αυτό που συμβαίνει;Καμιά πρόταση; Ποσες φορτισεις αποφορτισεις εχουν γινει? Οταν ''στρωθει'' η μπαταρια κραταει περισσοτερο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Aπο χθες ειμαι κι εγω κατοχος 1 nexus.To εκανα αναβαθμηση σε 4.1 αμεσως Η μπαταρια για το φιλο που λεει πιο πανω εμενα μου εβγαλε 20 ωρες για πρωτη φορα και παραπανω απο 3 ωρες στο ιντερνετ με wi-fi.Το γυρισα μολις το ανοιχσα σε 2G δικτιο ομως ,δεν ξερω μηπως παιζει μεγαλο ρολο αυτο. Παρατηρησα οτι το κινητο ζεστενεται στο πανω μερος τις οθονης οταν εισαι για πολλη ωρα στο δυκτιο...ειναι φυσιολογικο παιδια αυτο γιατι ειναι πρωτη φορα που αγοραζω antroid κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Aπο χθες ειμαι κι εγω κατοχος 1 nexus.To εκανα αναβαθμηση σε 4.1 αμεσως Η μπαταρια για το φιλο που λεει πιο πανω εμενα μου εβγαλε 20 ωρες για πρωτη φορα και παραπανω απο 3 ωρες στο ιντερνετ με wi-fi.Το γυρισα μολις το ανοιχσα σε 2G δικτιο ομως ,δεν ξερω μηπως παιζει μεγαλο ρολο αυτο. Παρατηρησα οτι το κινητο ζεστενεται στο πανω μερος τις οθονης οταν εισαι για πολλη ωρα στο δυκτιο...ειναι φυσιολογικο παιδια αυτο γιατι ειναι πρωτη φορα που αγοραζω antroid κινητο? αν δεν κάνω λάθος ο επεξεργαστής είναι στο πάνω μέρος της πλάτης του κινητού (όχι πάνω πάνω ) για αυτό ζεσταίνοταν. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Aπο χθες ειμαι κι εγω κατοχος 1 nexus.To εκανα αναβαθμηση σε 4.1 αμεσως Η μπαταρια για το φιλο που λεει πιο πανω εμενα μου εβγαλε 20 ωρες για πρωτη φορα και παραπανω απο 3 ωρες στο ιντερνετ με wi-fi.Το γυρισα μολις το ανοιχσα σε 2G δικτιο ομως ,δεν ξερω μηπως παιζει μεγαλο ρολο αυτο. Παρατηρησα οτι το κινητο ζεστενεται στο πανω μερος τις οθονης οταν εισαι για πολλη ωρα στο δυκτιο...ειναι φυσιολογικο παιδια αυτο γιατι ειναι πρωτη φορα που αγοραζω antroid κινητο? Παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο για τη μπαταρία να το έχεις σε 2G. Εκεί που ανεβάζει θερμοκρασία είναι ο επεξεργαστής οπότε μην αγχώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 αναβαθμισεις android θα παιρνει συνεχεια (επειδη ειναι google) ή ειναι σχεδιασμενο καποια στιγμη να σταματησουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 αναβαθμισεις android θα παιρνει συνεχεια (επειδη ειναι google) ή ειναι σχεδιασμενο καποια στιγμη να σταματησουν; Είναι δυνατόν να αναβαθμίζεται για πάντα; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Μπορεί να το ξέρετε απλά τώρα το βρήκα, όποιος θέλει να περάσει χειροκίνητα abode flash player:):) Install Adobe Flash Player on Android 4.1 Jelly Bean http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336 Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Μπορεί να το ξέρετε απλά τώρα το βρήκα, όποιος θέλει να περάσει χειροκίνητα abode flash player:):) Install Adobe Flash Player on Android 4.1 Jelly Bean http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336 Πληροφοριακά να ξέρεις ότι παίζει μόνο με τον stock browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) ο οποιος ευτυχως ειναι και ο καλυτερος αν δεν κάνω λάθος ο επεξεργαστής είναι στο πάνω μέρος της πλάτης του κινητού (όχι πάνω πάνω ) για αυτό ζεσταίνοταν. ολα ψηλα σε μολις (ή μαλλον εως) 7.1 mm βρισκονται :cool: http://www.eweek.com/imagesvr_ce/eweek/images/stories/slideshows/SS_134811_ewk_Teardown/SS_134811_ewk_Teardown6.jpg Edited October 11, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Πληροφοριακά να ξέρεις ότι παίζει μόνο με τον stock browser. Εντάξει:-)!! Διάβασα ότι dolphin έχει δικό του flash player ισχύει? Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Εντάξει:-)!! Διάβασα ότι dolphin έχει δικό του flash player ισχύει? Yπάρχει στο xda μια παλιότερη έκδοση του dolphin που υποστηρίζει flash player, τον είχα περάσει και δουλεύει αλλά θα πρέπει να έχεις τις αυτόματες αναβαθμίσεις κλειστές γιατί μόλις τον δει τον αναβαθμίζει στην νέα έκδοση όπου δεν υποστηρίζει flash player. Καλύτερα να αφήσεις τον στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Yπάρχει στο xda μια παλιότερη έκδοση του dolphin που υποστηρίζει flash player, τον είχα περάσει και δουλεύει αλλά θα πρέπει να έχεις τις αυτόματες αναβαθμίσεις κλειστές γιατί μόλις τον δει τον αναβαθμίζει στην νέα έκδοση όπου δεν υποστηρίζει flash player. Καλύτερα να αφήσεις τον στοκ. Στο xda για καποιο λογο μονο ο chrome παιζει σωστα αν για καποιο λογο αποφασισεις να σερφαρεις και οχι να μπεις με tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Πληροφοριακά να ξέρεις ότι παίζει μόνο με τον stock browser. Να διευκρινίσω οτι παει σφαίρα και με boat browser τσεκαρισμένο!:) Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ποια εκδοση play store εχετε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ποια εκδοση play store εχετε; Εγώ έχω την 3.8.17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIL Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 3.8.17 Δεν ήρθε ακόμα η 3.9.16. Αν θες να την περάσεις, εδώ υπάρχει ο τρόπος: http://www.androidpolice.com/2012/10/11/download-latest-google-play-store-3-9-16-with-new-ability-to-remove-apps-from-the-all-apps-list/ Παράθεση Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 3.8.17 Δεν ήρθε ακόμα η 3.9.16. Αν θες να την περάσεις, εδώ υπάρχει ο τρόπος: http://www.androidpolice.com/2012/10/11/download-latest-google-play-store-3-9-16-with-new-ability-to-remove-apps-from-the-all-apps-list/ Α οκ, αλλα γιατι δεν ηρθε; Αυτοι πως την εχουν; :confused: Θα περιμενω να κανει αναβαθμιση μονο του :happy: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Το πέρασα (από το λινκ του pil) και δουλεύει άψογα , κάνει όσα λέει το changelog Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 στο μενου , στην εφαρμογη Downloads εχει γεμισει με πανω απο 100 "αρχειακια" που ειχα κατεβασει . πως μπορει να γινει μαζικη διαγραφη ολων αυτων ? γιατι μου δινει μονο την δυνατοτητα να επιλεγω τικ τικ ενα ενα και να πατησω διαγραφη , δεν εχει καπου διαγραφη ολων ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Μπορείς να επιλέξεις πολλά αρχεία με κάποιο file explorer Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 δε μπορεσα πουθενα να τα βρω να ειναι σε καποιο φακελο χρησιμοποιωντας τον ES Explorer. τελος παντων εκανα 100 τικ τικ και πατησα διαγραφη και εφυγαν .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) Είναι στον ομώνυμο φάκελο Download , πώς δε το βρήκες ? Μπροστά σου είναι.. EDIT Αναφέρεσαι μάλλον στο ιστορικό , αυτά είναι τα άπειρα αρχειακια... Εντάξει αυτά δεν υπάρχουν να πιάσουν χώρο σιγά.. Πλάκα πλάκα αυτό δε το χρησιμοποιώ ποτέ , όλο από es μπαίνω Έχει κι εμένα ένα σωρό Edited October 12, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIL Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Αν έρθει σε κάποιον ota update η 4.1.2 ας ενημερώσει Παράθεση Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ποια εκδοση play store εχετε; 3.8.17 νομιζω... υπαρχει κατι νεοτερο...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 την περασα...ενταξει αναμενομενες αλλαγες που επρεπε να γινουν...βεβαια με χαλαει λιγο γιατι δεν ειναι inverted :P γιατι δεν την εκαναν αυτοι? αμαν με αυτο το λαχανι...θυμιζει gibgerbread days Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts