Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Έχω αποκτήσει και εγώ το nexus, και έχω θέμα με τη μπαταρία.

Απο το πρωί στις 7 έως τώρα έβγαλε ένα 8ωρο χωρίς τρελά βαριά χρήση.

Τηλέφωνα κάνα 15λεπτο, καθόλου παιχνίδια, και πολύ internet χωρίς όμως καλό σήμα, δλδ όχι 3g.To wifi , ήταν ανοικτό.

Το κινητό τώρα έκλεισε και πήγα να δω από που έφαγε όλη τη μπαταρία και κλασσικά ήτανε η οθόνη με ποσοστό λίγο πάνω από 70%. Το θέμα είναι πως μείωσα τη φωτεινότητα στο μισό.

Είναι λογικό αυτό που συμβαίνει;Καμιά πρόταση;

Ποσες φορτισεις αποφορτισεις εχουν γινει?

Οταν ''στρωθει'' η μπαταρια κραταει περισσοτερο.:)

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aπο χθες ειμαι κι εγω κατοχος 1 nexus.To εκανα αναβαθμηση σε 4.1 αμεσως Η μπαταρια για το φιλο που λεει πιο πανω εμενα μου εβγαλε 20 ωρες για πρωτη φορα και παραπανω απο 3 ωρες στο ιντερνετ με wi-fi.Το γυρισα μολις το ανοιχσα σε 2G δικτιο ομως ,δεν ξερω μηπως παιζει μεγαλο ρολο αυτο.

Παρατηρησα οτι το κινητο ζεστενεται στο πανω μερος τις οθονης οταν εισαι για πολλη ωρα στο δυκτιο...ειναι φυσιολογικο παιδια αυτο γιατι ειναι πρωτη φορα που αγοραζω antroid κινητο?

Aπο χθες ειμαι κι εγω κατοχος 1 nexus.To εκανα αναβαθμηση σε 4.1 αμεσως Η μπαταρια για το φιλο που λεει πιο πανω εμενα μου εβγαλε 20 ωρες για πρωτη φορα και παραπανω απο 3 ωρες στο ιντερνετ με wi-fi.Το γυρισα μολις το ανοιχσα σε 2G δικτιο ομως ,δεν ξερω μηπως παιζει μεγαλο ρολο αυτο.

Παρατηρησα οτι το κινητο ζεστενεται στο πανω μερος τις οθονης οταν εισαι για πολλη ωρα στο δυκτιο...ειναι φυσιολογικο παιδια αυτο γιατι ειναι πρωτη φορα που αγοραζω antroid κινητο?

αν δεν κάνω λάθος ο επεξεργαστής είναι στο πάνω μέρος της πλάτης του κινητού (όχι πάνω πάνω ) για αυτό ζεσταίνοταν.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο για τη μπαταρία να το έχεις σε 2G. Εκεί που ανεβάζει θερμοκρασία είναι ο επεξεργαστής οπότε μην αγχώνεσαι.

αναβαθμισεις android θα παιρνει συνεχεια (επειδη ειναι google) ή ειναι σχεδιασμενο καποια στιγμη να σταματησουν;

αναβαθμισεις android θα παιρνει συνεχεια (επειδη ειναι google) ή ειναι σχεδιασμενο καποια στιγμη να σταματησουν;

Είναι δυνατόν να αναβαθμίζεται για πάντα; :blink:

Μπορεί να το ξέρετε απλά τώρα το βρήκα, όποιος θέλει να περάσει χειροκίνητα abode flash player:):)

Install Adobe Flash Player on Android 4.1 Jelly Bean

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Μπορεί να το ξέρετε απλά τώρα το βρήκα, όποιος θέλει να περάσει χειροκίνητα abode flash player:):)

Install Adobe Flash Player on Android 4.1 Jelly Bean

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336

Πληροφοριακά να ξέρεις ότι παίζει μόνο με τον stock browser.

ο οποιος ευτυχως ειναι και ο καλυτερος

αν δεν κάνω λάθος ο επεξεργαστής είναι στο πάνω μέρος της πλάτης του κινητού (όχι πάνω πάνω ) για αυτό ζεσταίνοταν.

ολα ψηλα σε μολις (ή μαλλον εως) 7.1 mm βρισκονται :cool:

http://www.eweek.com/imagesvr_ce/eweek/images/stories/slideshows/SS_134811_ewk_Teardown/SS_134811_ewk_Teardown6.jpg

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Εντάξει:-)!! Διάβασα ότι dolphin έχει δικό του flash player ισχύει?

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Εντάξει:-)!! Διάβασα ότι dolphin έχει δικό του flash player ισχύει?

Yπάρχει στο xda μια παλιότερη έκδοση του dolphin που υποστηρίζει flash player, τον είχα περάσει και δουλεύει αλλά θα πρέπει να έχεις τις αυτόματες αναβαθμίσεις κλειστές γιατί μόλις τον δει τον αναβαθμίζει στην νέα έκδοση όπου δεν υποστηρίζει flash player. Καλύτερα να αφήσεις τον στοκ.

Yπάρχει στο xda μια παλιότερη έκδοση του dolphin που υποστηρίζει flash player, τον είχα περάσει και δουλεύει αλλά θα πρέπει να έχεις τις αυτόματες αναβαθμίσεις κλειστές γιατί μόλις τον δει τον αναβαθμίζει στην νέα έκδοση όπου δεν υποστηρίζει flash player. Καλύτερα να αφήσεις τον στοκ.

Στο xda για καποιο λογο μονο ο chrome παιζει σωστα αν για καποιο λογο αποφασισεις να σερφαρεις και οχι να μπεις με tapatalk.

Να διευκρινίσω οτι παει σφαίρα και με boat browser τσεκαρισμένο!:)

Λάζαρος..

3.8.17

Δεν ήρθε ακόμα η 3.9.16. Αν θες να την περάσεις, εδώ υπάρχει ο τρόπος: http://www.androidpolice.com/2012/10/11/download-latest-google-play-store-3-9-16-with-new-ability-to-remove-apps-from-the-all-apps-list/

Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon)

3.8.17

Δεν ήρθε ακόμα η 3.9.16. Αν θες να την περάσεις, εδώ υπάρχει ο τρόπος: http://www.androidpolice.com/2012/10/11/download-latest-google-play-store-3-9-16-with-new-ability-to-remove-apps-from-the-all-apps-list/

Α οκ, αλλα γιατι δεν ηρθε; Αυτοι πως την εχουν; :confused: Θα περιμενω να κανει αναβαθμιση μονο του :happy:

Samsung S21 Ultra

Το πέρασα (από το λινκ του pil) και δουλεύει άψογα , κάνει όσα λέει το changelog

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

στο μενου , στην εφαρμογη Downloads εχει γεμισει με πανω απο 100 "αρχειακια" που ειχα κατεβασει . πως μπορει να γινει μαζικη διαγραφη ολων αυτων ? γιατι μου δινει μονο την δυνατοτητα να επιλεγω τικ τικ ενα ενα και να πατησω διαγραφη , δεν εχει καπου διαγραφη ολων ...

Μπορείς να επιλέξεις πολλά αρχεία με κάποιο file explorer

δε μπορεσα πουθενα να τα βρω να ειναι σε καποιο φακελο χρησιμοποιωντας τον ES Explorer. τελος παντων εκανα 100 τικ τικ και πατησα διαγραφη και εφυγαν ....

Είναι στον ομώνυμο φάκελο Download , πώς δε το βρήκες ? Μπροστά σου είναι..

EDIT

Αναφέρεσαι μάλλον στο ιστορικό , αυτά είναι τα άπειρα αρχειακια...

Εντάξει αυτά δεν υπάρχουν να πιάσουν χώρο σιγά..

Πλάκα πλάκα αυτό δε το χρησιμοποιώ ποτέ , όλο από es μπαίνω

Έχει κι εμένα ένα σωρό

Edited by qsis

Ποια εκδοση play store εχετε;

3.8.17 νομιζω...

υπαρχει κατι νεοτερο...;

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

την περασα...ενταξει αναμενομενες αλλαγες που επρεπε να γινουν...βεβαια με χαλαει λιγο γιατι δεν ειναι inverted :P

γιατι δεν την εκαναν αυτοι? αμαν με αυτο το λαχανι...θυμιζει gibgerbread days

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)