Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση με πριν. Τώρα τουλάχιστον το δικό μου κινητό, λειτουργεί πολύ καλύτερα από το προηγούμενο κερνελ που είχα. Ήμουν έτοιμος να επιστρέψω στην original γιατί έβλεπα κολληματάκια που δεν τα είχα. Προς το παρόν όλα καλά. Θα επιστρέψω με εντυπώσεις όταν το δουλέψω περισσότερο.

Ναι Γιάννη ισχύει...του κανα και το καθιερωμένο quadrant και μου βγαλε πολύ πιο τούμπανη βαθμολογία ακόμα και στα 1302mhz

έβγαλε 3100...με 48mhz λιγότερα από πριν...Τώρα για την μπαταρία θα δούμε...Πρώτες εντυπώσεις πάντως κι εγώ έχω άριστες ως τώρα..

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την απάντηση. Χρειάζεται και κάποια ρόμ ή όχι απαραίτητα; Και αν ναι ποια;

Όχι δεν χρειαζεται καποια custom ROM. Μπορεις να τον βαλεις και με την στοκ αν εισαι Root.

Όχι δεν χρειαζεται καποια custom ROM. Μπορεις να τον βαλεις και με την στοκ αν εισαι Root.

Αν όμως μετά θέλεις να επιστρέψεις στον στόκ κέρνελ?

Υπάρχει κάπου για να τον φλασάρεις ή περνάς με το toolkit το στοκ Image?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Βάλε franco kernel και θα φυγει η κιτρινιλα που αναφερεις !

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367341

Ευχαριστώ για την απάντηση. Χρειάζεται και κάποια ρόμ ή όχι απαραίτητα; Και αν ναι ποια;

λοιπόν πλέον προτείνω και εγώ franco kernel χρονισμένο στα 512mhz...http://minooch.com/franciscofranco/Galaxy%20Nexus/JB/Jelly%20Bean/franco.Kernel-r241-512GPU.zip

Νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση με πριν. Τώρα τουλάχιστον το δικό μου κινητό, λειτουργεί πολύ καλύτερα από το προηγούμενο κερνελ που είχα. Ήμουν έτοιμος να επιστρέψω στην original γιατί έβλεπα κολληματάκια που δεν τα είχα. Προς το παρόν όλα καλά. Θα επιστρέψω με εντυπώσεις όταν το δουλέψω περισσότερο.

Ναι Γιάννη ισχύει...του κανα και το καθιερωμένο quadrant και μου βγαλε πολύ πιο τούμπανη βαθμολογία ακόμα και στα 1302mhz

έβγαλε 3100...με 48mhz λιγότερα από πριν...Τώρα για την μπαταρία θα δούμε...Πρώτες εντυπώσεις πάντως κι εγώ έχω άριστες ως τώρα..

Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω?

Όλες αυτές οι συζητήσεις περι rom κτλ γιατί δεν γίνονται στο νήμα αυτό?

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν έγινε αυτή η παρατήρηση και η μεταφορά των ποστ στην κατάλληλη ενότητα απο τον moderator του νήματος?

Φιλκά, Σάκης

αναφέρθηκε καιρό πρίν, αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Πως του κάνω να διαβάζει USB ON THE GO ? το έχω κάνει ρουτ και φοράει 4.1.1 . Με bootloader ξεκλειδωμένο .

Κάτι ακόμα, υπάρχει τρόπος χωρίς mod το default messaging application να μου δίνει στα ελληνικά 160χαρακτήρες? Αν όχι, ποιό mod βάζουμε?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Μια ερωτηση υπαρχει τροπος να συνδεσουμε το μινητο με την τηλεοραση?

το ρωταω μιας και δεν εχει hdmi..

Θα τον βρεις τον stock kernel κάπου να τον κατεβάσεις ! Αν δεν τον βρεις θα τον ανεβάσω εγώ που τον εχω καπου αποθηκευμενο.

Θα τον βρεις τον stock kernel κάπου να τον κατεβάσεις ! Αν δεν τον βρεις θα τον ανεβάσω εγώ που τον εχω καπου αποθηκευμενο.

Αν μπορουσες να το κανεις, καλο θα ηταν :)

αναφέρθηκε καιρό πρίν, αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Πως του κάνω να διαβάζει USB ON THE GO ? το έχω κάνει ρουτ και φοράει 4.1.1 . Με bootloader ξεκλειδωμένο .

Κάτι ακόμα, υπάρχει τρόπος χωρίς mod το default messaging application να μου δίνει στα ελληνικά 160χαρακτήρες? Αν όχι, ποιό mod βάζουμε?

Κατεβάζεις το stick mount απο το μάρκετ και είσαι οκ.. Για το δεύτερο κάπου έχει αναφερθεί αλλά δεν θυμάμαι που

Σε ευχαριστώ πολύ. Όλα έγιναν καλώς. Άλλη οθόνη πραγματικά.

Αν μπορουσες να το κανεις, καλο θα ηταν :)

Τον ειχα βρει πριν λιγες μερες μεσω googling , να πω βεβαια πως δεν τον εχω δοκιμασει καθόλου.

https://rapidshare.com/files/783229327/cwm-JRO03C-stockboot.zip

Παιδιά, μετά την αναβάθμιση σε 4.1.1 έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το σήμα? Έχει καταντήσει αηδία το να χάνει το σήμα συνέχεια, να αλλάζει συνεχώς μεταξύ 2G και 3G, data drops κλπ.

Α, και όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, συζητήσεις περι roms, kernels και mods στο νήμα με τις Τροποποιήσεις.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Δεν βλεπω να ενοχλειται καποιος αλλος εκτος απο εμας του δυο.

Εχει καταντησει ομως κουραστικο το ολο θεμα, εκτος του οτι δεν ειναι καπου συγκεντρωμενα ολα για καποιον που θα θελησει να αναζητησει πληροφοριες.

Παιδιά, μετά την αναβάθμιση σε 4.1.1 έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το σήμα? Έχει καταντήσει αηδία το να χάνει το σήμα συνέχεια, να αλλάζει συνεχώς μεταξύ 2G και 3G, data drops κλπ.

Α, και όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, συζητήσεις περι roms, kernels και mods στο νήμα με τις Τροποποιήσεις.

Δηλαδή φίλε μου αν σου απαντησω άλλαξε Radio και kernel μήπως δεις κάποια βελτίωση στο σήμα , πρέπει να σου απαντήσω εδώ ή στις τροποποιήσεις ; Ή μήπως έκανες εσύ την ερώτησή σε λάθος thread ;

Θέλω να πω, πως συγχέονται αυτα τα δυο threads που υπάρχουν για το nexus και ειναι λογικό.

Δεν βλεπω να ενοχλειται καποιος αλλος εκτος απο εμας του δυο.

Εχει καταντησει ομως κουραστικο το ολο θεμα, εκτος του οτι δεν ειναι καπου συγκεντρωμενα ολα για καποιον που θα θελησει να αναζητησει πληροφοριες.

Εχεις τον ιδιο αριθμο στο nexus και στο e6 ?

Αν ναι, σιγουρεψου οτι το ενα ειναι κλειστο οταν δουλευει το νεξους, γιατι την εχω πατησει μερικες φορες ετσι. Εχανε το σημα, ειχα data drops κλπ. Μολις εκλεισα το ενα κινητο λαιμετα το νεξους ειχε μια χαρα σημα.

Δηλαδή φίλε μου αν σου απαντησω άλλαξε Radio και kernel μήπως δεις κάποια βελτίωση στο σήμα , πρέπει να σου απαντήσω εδώ ή στις τροποποιήσεις ; Ή μήπως έκανες εσύ την ερώτησή σε λάθος thread ;

Θέλω να πω, πως συγχέονται αυτα τα δυο threads που υπάρχουν για το nexus και ειναι λογικό.

Εγώ ρώτησα αν έχει κάποιος πρόβλημα μετά την επίσημη αναβάθμιση σε 4.1.1. Δεν είπα για custom roms, οπότε αυτά περί "λάθος thread" καλύτερα να τα αφήσεις.

Επίσης αν εσύ δεις διαφορά στο σήμα με αλλαγή kernel πες μου να το δοκιμάσω κι εγώ...

Τελικά έχει κανείς άλλος πρόβλημα μετά την αναβάθμιση?

Samsung Galaxy Nexus

Ναι εδω πρεπει να απαντησεις αν θελεις να του πεις να αλλαξει Radio και Kernel. Αν ομως εχεις σκοπο να το αναλυσεις περισσοτερο και να μπεις σε λεπτομερειες, τοτε νομιζω οτι αντιλαμβανεσαι οτι πρεπει να πας στο αλλο thread, σωστα? Εκτος αν ειχες διαθεση να ισοπεδωσεις το επιπεδο της παρατηρησής μας και της ερωτησης σου.

Θα παρακαλούσα ότι έχει να κάνει με Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (custom ROMs, kernel, mods κ.τ.λ) να γίνονται στο αντίστοιχο θέμα.

Στο παρόν θέμα γίνονται ερωτήσεις που αφορούν μόνο τα Stock Firmware του Nexus. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοθεί μια απλή απάντηση σε ερώτηση που γίνεται πάνω στο Stock Firmware και ας έχει να κάνει με Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις απλά η συνέχεια για οποιαδήποτε άλλη απορία πάνω σε αυτήν την απάντηση θα πρέπει να γίνει στο θέμα Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus.

Επίσης να παρακαλέσω να αποφεύγονται οι δημόσιες αντιπαραθέσεις και παρατηρήσεις. Αν έχετε πρόβλημα με οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν αρμόδιο Moderator μέσω PM ώστε να επιληφθεί του θέματος.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

ααα.. τώρα το πήρα χαμπάρι!! αν έχω την βασική γλώσσα στα ελληνικά τότε το google voice search δεν μου μιλάει πίσω :lol: :p και απλά μου βγάζει google search results :lol: .. Το γύρισα στα Αγγλικά και όλα οκ

Χωρίς να εγκαταστήσουμε το Go SMS PRO μπορούμε να έχουμε 160χαρακτήρες ανά μήνυμα ?

Edited by SaintPetrouil

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

ααα.. τώρα το πήρα χαμπάρι!! αν έχω την βασική γλώσσα στα ελληνικά τότε το google voice search δεν μου μιλάει πίσω :lol: :p και απλά μου βγάζει google search results :lol: .. Το γύρισα στα Αγγλικά και όλα οκ

Καλα, αν δεν το έλεγες δεν θα το είχα καταλάβει ούτε εγώ:p

Ναι εδω πρεπει να απαντησεις αν θελεις να του πεις να αλλαξει Radio και Kernel. Αν ομως εχεις σκοπο να το αναλυσεις περισσοτερο και να μπεις σε λεπτομερειες, τοτε νομιζω οτι αντιλαμβανεσαι οτι πρεπει να πας στο αλλο thread, σωστα? Εκτος αν ειχες διαθεση να ισοπεδωσεις το επιπεδο της παρατηρησής μας και της ερωτησης σου.

Δεν είχα τέτοια διάθεση,άλλωστε το επιπεδο εξ'ορισμού δεν ισοπεδώνεται ! Απλά επισήμανα το προφανές αφού δεν το έλεγε κανείς αλλος. Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα του φίλου κάπου έχω ξαναδιβάσει για το ίδιο πρόβλημα. Δεν θυμάμαι αν ειναι σε αυτό το φορουμ ή κάποιο άλλο. Το πιο λογικό είναι να φταίει το Radio , αλλά αλλά και πάλι αυτό δεν ειναι λογικό να σου έχει πρόβλημα , οπότε αν δεν εισαι root θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να κανει ενα format την Rom και να δεις μηπως λύθηκε το πρόβλημα. Μπορει απλά να ειναι καποιο χαζο conflict.

Edited by ackel

Το πιο λογικό είναι να φταίει το Radio , αλλά αλλά και πάλι αυτό δεν ειναι λογικό να σου έχει πρόβλημα , οπότε αν δεν εισαι root θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να κανει ενα format την Rom και να δεις μηπως λύθηκε το πρόβλημα. Μπορει απλά να ειναι καποιο χαζο conflict.

Το παράδοξο είναι το εξής:

Είχα την JB της AOKP όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα οπότε θεώρησα ότι είχε κάποιο bug.

Φλασαρω ξανά το XXLF1 αλλά δεν λύνεται.

Επαναφερω το κινητό μέσω Toolkit σε στοκ 4.0.4, πάλι δεν λύνεται. Κάνω OTA update σε 4.1.1, πάλι τίποτα.

Τώρα φοράω την AndroidME CM10 και κάνω υπομονή. Μήπως να το πάω για σέρβις?

Samsung Galaxy Nexus

Το παράδοξο είναι το εξής:

Είχα την JB της AOKP όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα οπότε θεώρησα ότι είχε κάποιο bug.

Φλασαρω ξανά το XXLF1 αλλά δεν λύνεται.

Επαναφερω το κινητό μέσω Toolkit σε στοκ 4.0.4, πάλι δεν λύνεται. Κάνω OTA update σε 4.1.1, πάλι τίποτα.

Τώρα φοράω την AndroidME CM10 και κάνω υπομονή. Μήπως να το πάω για σέρβις?

Όχι, πρέπει να φταίει το radio XXLF1 της Jelly Bean. Είδες όταν πέρασες stock 4.0.4 αν άλλαξε και το radio σε XXLA2; Εγώ πάντως που κατευθείαν μόλις το πήρα πέρασα Jelly Bean και συνεπώς XXLF1 radio δεν έχω διαπιστώσει παρόμοιο πρόβλημα. Αλλά στην περιοχή μου και στα μέρη που συχνάζω έχουμε πάντα καλό σήμα.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

παιδια δοκιμαστε και το TDVLF1, δουλευει κανονικα εδω και δεν εχω κανενα προβλημα με αποσυνδεσεις κλπ, μαλιστα νομιζω οτι βελτιωθηκε απο πριν που ειχα της docomo(ή οτι ηταν στην πραγματικοτητα).

παιδια δοκιμαστε και το TDVLF1, δουλευει κανονικα εδω και δεν εχω κανενα προβλημα με αποσυνδεσεις κλπ, μαλιστα νομιζω οτι βελτιωθηκε απο πριν που ειχα της docomo(ή οτι ηταν στην πραγματικοτητα).

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να το φλασαρω? Κάνω wipe cache?

Samsung Galaxy Nexus

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)