Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχήν ευχαριστώ για τον αναλυτικότατο οδηγό. Έχω φτάσει μέχρι εδώ. Όλα καλά κ με ροοτ κτλ. Έβαλα ρομ manager & όταν πατάω Flash ClockworkMod Recovery, επιλέγω Gsm, φορτώνει & στο τέλος μου πετάει το εξής μνμ "An error occured while attempting to run privileged commands!" Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι να κάνω;;

To Root είσαι σίγουρος ότι έχει γίνει σωστά ?? Όταν ξεκινάει το ClockworkMod σου ζητάει να του δώσεις δικαιώματα μέσω του superuser ??

Το Busybox το έχεις εγκαταστήσει ??

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτά τα έχει πάρει κανείς? Αξίζουν?

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.011143

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.011070

προτάσεις για θήκες και screen protector? Εφαγε την πρώτη πτώση και γέμισε γρατζουνιες :(

To Root είσαι σίγουρος ότι έχει γίνει σωστά ?? Όταν ξεκινάει το ClockworkMod σου ζητάει να του δώσεις δικαιώματα μέσω του superuser ??

Το Busybox το έχεις εγκαταστήσει ??

Διαβάζοντας γενικά, μάλλον δεν έχει γίνει το ροοτ. Κατεβάζω τώρα το toolkit και θα επανέλθω σε λίγο να σας πω τι κατάφερα..

Edit: Δεν ήμουν ροοτ τελικά. Μέσω του toolkit όλα οκ. Ευτυχώς πήρα backup γιατί κολλάει στη boot screen της νέας ρομ ενώ δεν ξέχασα να κάνω κάτι. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη, ευχαριστω!

Edited by giannis_ps

Διαβάζοντας γενικά, μάλλον δεν έχει γίνει το ροοτ. Κατεβάζω τώρα το toolkit και θα επανέλθω σε λίγο να σας πω τι κατάφερα..

Edit: Δεν ήμουν ροοτ τελικά. Μέσω του toolkit όλα οκ. Ευτυχώς πήρα backup γιατί κολλάει στη boot screen της νέας ρομ ενώ δεν ξέχασα να κάνω κάτι. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη, ευχαριστω!

την έβαλα και εγω την rom που λεει ο φίλος .. και εμενα μου κόλλαγε στην αρχική οθόνη ,εκανα wipe data kai factory reset.. και έπεξε κανονικά.

επίσης θέλει τις εφαρμογές της googε να φλασαρεις. :rolleyes:

προτάσεις για θήκες και screen protector? Εφαγε την πρώτη πτώση και γέμισε γρατζουνιες :(

είναι τρελό το πόσο εύκολα γέμισε και εμένα η οθόνη γρατσουνιές. (πτώση από τσέπη σε σκαλί καθώς καθόμουν από ύψος max 5cm ) :mad: Είναι η πρώτη φορά που βάζω ζελατίνα και έχω ξενερώσει . ¨όσα τηλ είχα (optimus black - milestone) είχαν φάει τις τρελές τούμπες και δεν είχαν πάθει τίποτα, αυτό μας βγήκε ευαίσθητο :wacko:

την έβαλα και εγω την rom που λεει ο φίλος .. και εμενα μου κόλλαγε στην αρχική οθόνη ,εκανα wipe data kai factory reset.. και έπεξε κανονικά.

επίσης θέλει τις εφαρμογές της googε να φλασαρεις. :rolleyes:

Αυτό που λες στο ποστ κατω απο τις οδηγίες που δίνει; Στο λινκ http://goo.im/gapps, το CyanogenMod 10.0.x ?? Και να φανταστώ ότι μετά από κερνελ και ρομ φλασαρεις και αυτο?

Φλάσαρα και τα τρια μαζί. Έκανα wipe data κ τώρα όλα οκ. Ευχαριστώ όλους σας για τη βοήθεια! Νέος στο nexus, θα μάθω, που θα πάει; :p

Edited by giannis_ps

Βλέπω είχε μεγάλη ανταπόκριση o οδηγός μου...παιδιά αν σας κολλάει στην αρχική οθόνη μάλλον κάποιο λάθος θα χει γίνει...οπότε ξανά φλασαρετε από την αρχή...γενικά τώρα, πρώτα εγκαθιστούμε την ρομ, μετά τα gapps και τελευταίο τον κερνελ...

είναι τρελό το πόσο εύκολα γέμισε και εμένα η οθόνη γρατσουνιές. (πτώση από τσέπη σε σκαλί καθώς καθόμουν από ύψος max 5cm ) :mad: Είναι η πρώτη φορά που βάζω ζελατίνα και έχω ξενερώσει . ¨όσα τηλ είχα (optimus black - milestone) είχαν φάει τις τρελές τούμπες και δεν είχαν πάθει τίποτα, αυτό μας βγήκε ευαίσθητο :wacko:

Έφαγε κι εμένα μια καλή σήμερα σε πεζοδρόμιο και η barely there που έχει απροστάτευτη τη πάνω γωνία στην ουσία δεν έκανε τιποτα

απέκτησε "καλό" σημάδι γιατί ξεβαψε το γκρι/μεταλλικό

Ευτυχώς η οθόνη έπαθε πολλά μόνο 2 μκρες γρατσουνιές που φαίνονται μόνο στον ήλιο

Αλλά όπως έλεγε και ο τύπος στο fight club "even Mona Lisa falls apart" :p

Εμείς να μαστε καλά

Σκέφτομαι μετά από αυτό να βγάλω τελείως τη θήκη , αλλά δε μπορώ να ξεχάσω τις υπόλοιπες φορές που μου γλίτωσε το κινητό , όπως μια φορά που το άφησα σε νερα..

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Σήμερα ήρθε to Fantom από την Xgear, http://www.xgearlive.com/products/android/samsung/fantom . Είχα τοποθετήσει ένα μέτριο από πριν, και μου έκανε την οθόνη κάπως θαμπή. Τώρα όμως είναι πολύ καλή, με ωραία αίσθηση και χωρίς το παραμικρό κενό ή φουσκάλα. Top of the top προστασία. :) :D

Εγω παρελαβα screen protector της Skinomi και απογοητευτηκα πολυ γιατι δεν επιανε ολη την επιφανεια της οθονης, και αφηνε απο την κατω μερια 3 χιλ κενο και το χερι δεν γλυστρουσε απαλα οπως οταν ακουμπας την οθονη χωρις καμια προστασια, και το ξηλωσε μετα απο μιση ωρα.

Δεν ξερω τι αλλο να παρω....οποιος μπορει ας βοηθησει ρε αδερφια :)

Αυτό που λες στο ποστ κατω απο τις οδηγίες που δίνει; Στο λινκ http://goo.im/gapps, το CyanogenMod 10.0.x ?? Και να φανταστώ ότι μετά από κερνελ και ρομ φλασαρεις και αυτο?

Φλάσαρα και τα τρια μαζί. Έκανα wipe data κ τώρα όλα οκ. Ευχαριστώ όλους σας για τη βοήθεια! Νέος στο nexus, θα μάθω, που θα πάει; :p

Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο και το πιο πάνω λίγκ δεν δουλεύει, μπορεί κάποιος να δώσει ένα λίγκ με τα gapps που πρέπει να βάλω?:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδιά ξέχασα να βάλω link για τα gapps στον οδηγό...το βάζω τώρα λοιπόν http://goo.im/gapps/gapps-jb-20120726-signed.zip

Παιδιά ξέχασα να βάλω link για τα gapps στον οδηγό...το βάζω τώρα λοιπόν http://goo.im/gapps/gapps-jb-20120726-signed.zip

Ντεν δουλεύει αυτό το λίγκ....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πως μπορώ να μειώσω η να προσθέσω αρχικές οθόνες?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Πως μπορώ να μειώσω η να προσθέσω αρχικές οθόνες?

Στην κεντρική καρτέλα πατας το home και εμφανίζεται το preview ολων και πάνω δεξιά έχει να προσθέσεις! Ενω αφαιρείς όποια θες με drag & drop

Google Pixel 6 Pro

Στην κεντρική καρτέλα πατας το home και εμφανίζεται το preview ολων και πάνω δεξιά έχει να προσθέσεις! Ενω αφαιρείς όποια θες με drag & drop

αδυνατώ να το βρώ. Και έχω googlarei πάρα πολύ το "how to delete homescreen on galaxy nexus" !! Πάμε λίγο πάλι , ανοίγω το κινητό και είμαι στην αρχική κεντρική homescreen, θέλω να διαγράψω πχ όλα τα homescreens και να μείνω με ένα, πως το κάνω? Έχω δοκιμάσει ένα σωρό συνδιασμούς αλλά δεν το βρίσκω.

edit: εντάξει, ύστερα απο πολλή αγανάκτηση, διαπίστωσα πως μόνο με extra launcer μπορείς να προσθαφαιρέσεις homescreens, με τον stock δεν γίνεται :angry:

Edited by SaintPetrouil

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Εγω που πρωτα φλασαρα ρομ μετα κερνελ,μετα gapps κ τελος wipe data,δεν εκανα καλα;το κινητο το βλεπω ενταξει με καποια μικροlag οταν το ξεκλειδωνω λογικα (υποθετω) επειδη εχει κατεβει στο χαμηλοτερο επιπεδο ο επεξεργαστης. Μετα απο ενα δευτερολεπτο ολα ειναι οκ. Σαν ταχυτητα το βλεπω το ιδιο με πριν,σαν μπαταρια πολυ καλυτερο. Στο quadrant βγαζει πολυ μεγαλο σκορ αλλα σε task killer βλεπω λιγοτερη μνημη ελευθερη απο οση ειχα πριν.Καλυτερα η οχι; περιμενω τις αποψεις σας. Για rom μιλαω.

Εγω που πρωτα φλασαρα ρομ μετα κερνελ,μετα gapps κ τελος wipe data,δεν εκανα καλα;το κινητο το βλεπω ενταξει με καποια μικροlag οταν το ξεκλειδωνω λογικα (υποθετω) επειδη εχει κατεβει στο χαμηλοτερο επιπεδο ο επεξεργαστης. Μετα απο ενα δευτερολεπτο ολα ειναι οκ. Σαν ταχυτητα το βλεπω το ιδιο με πριν,σαν μπαταρια πολυ καλυτερο. Στο quadrant βγαζει πολυ μεγαλο σκορ αλλα σε task killer βλεπω λιγοτερη μνημη ελευθερη απο οση ειχα πριν.Καλυτερα η οχι; περιμενω τις αποψεις σας. Για rom μιλαω.

Διάλεξες τον APEX για launcher;;;Αν ναι τότε γι αυτό βλέπεις λιγότερη ραμ.μια χαρά έκανες μην ανησυχείς...

Οχι,τον original επελεξα κ ειδα οτι ο ΑΡΕΧ συνεχιζει να ανοιγει μονος του απο πισω ενω εχω ορισει προεπιλεγμενο τον original.Μπορω να τον απεγκαταστησω η θα εχω προβλημα;Επισης το Car home θελω να βγαλω κ οτιδηποτε αλλο θα μπορουσε να φυγει χωρις να μου προκαλεσει προβλημα αν γνωριζει καποιος. Ευχαριστω.

Οχι,τον original επελεξα κ ειδα οτι ο ΑΡΕΧ συνεχιζει να ανοιγει μονος του απο πισω ενω εχω ορισει προεπιλεγμενο τον original.Μπορω να τον απεγκαταστησω η θα εχω προβλημα;Επισης το Car home θελω να βγαλω κ οτιδηποτε αλλο θα μπορουσε να φυγει χωρις να μου προκαλεσει προβλημα αν γνωριζει καποιος. Ευχαριστω.

Ότι δεν σου αρέσει απλά το διαγραφείς φίλε μου.

Συν-Νexus-ίτες

Έγινα κι εγώ μέλος της ομάδας ιδιοκτητών του Nexus ερχόμενος από το SGSI.

Καταπληκτικό τηλέφωνο αλλά με ενοχλεί ένα πράγμα: η κιτρινίλα της οθόνης. Υπάρχει κάποιος τρόπος παρέμβασης; Το τηλέφωνο είναι ρουταρισμένο μέσω toolbox αλλά μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου. Δυστυχώς δεν είμαι ιδιαίτερα πεπειραμένος στις ρομ και τα κέρνελ οπότε δεν με βλέπω σύντομα να πηγαίνω προς τα εκεί.

Συν-Νexus-ίτες

Έγινα κι εγώ μέλος της ομάδας ιδιοκτητών του Nexus ερχόμενος από το SGSI.

Καταπληκτικό τηλέφωνο αλλά με ενοχλεί ένα πράγμα: η κιτρινίλα της οθόνης. Υπάρχει κάποιος τρόπος παρέμβασης; Το τηλέφωνο είναι ρουταρισμένο μέσω toolbox αλλά μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου. Δυστυχώς δεν είμαι ιδιαίτερα πεπειραμένος στις ρομ και τα κέρνελ οπότε δεν με βλέπω σύντομα να πηγαίνω προς τα εκεί.

Βάλε franco kernel και θα φυγει η κιτρινιλα που αναφερεις !

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367341

λοιπόν πλέον προτείνω και εγώ franco kernel χρονισμένο στα 512mhz...http://minooch.com/franciscofranco/Galaxy%20Nexus/JB/Jelly%20Bean/franco.Kernel-r241-512GPU.zip

λοιπόν πλέον προτείνω και εγώ franco kernel χρονισμένο στα 512mhz...http://minooch.com/franciscofranco/Galaxy%20Nexus/JB/Jelly%20Bean/franco.Kernel-r241-512GPU.zip

Νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση με πριν. Τώρα τουλάχιστον το δικό μου κινητό, λειτουργεί πολύ καλύτερα από το προηγούμενο κερνελ που είχα. Ήμουν έτοιμος να επιστρέψω στην original γιατί έβλεπα κολληματάκια που δεν τα είχα. Προς το παρόν όλα καλά. Θα επιστρέψω με εντυπώσεις όταν το δουλέψω περισσότερο.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)