Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλημέρα, μόλις άνοιξα το Nexus που πήρα και παρατηρώ πως όταν ανοίγω τον web browser φαίνεται αχνά πίσω τα εικονίδια της αρχικής οθόνης με κίτρινη απόχρωση.. Είναι πρόβλημα οθόνης να το πάω για DOA?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορείς να κατεβάσεις από xda απλά πειραγμένο το .apk της στοκ εφαρμογής για να επιτρέπει 160 χαρακτήρες. Έχει απαντηθεί ξανά εδώ κάπου, μόλις προλάβω θα βάλω και σύνδεσμο.

έκανα μια αναζητήσει αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι...

αν μας βρεις το σύνδεσμο μας έσωσες...

παιδιά καλημέρα, μόλις άνοιξα το Nexus που πήρα και παρατηρώ πως όταν ανοίγω τον web browser φαίνεται αχνά πίσω τα εικονίδια της αρχικής οθόνης με κίτρινη απόχρωση.. Είναι πρόβλημα οθόνης να το πάω για DOA?

Καλυτερα να το πας. Δεν ειναι φυσιολογικο αυτο.

Επισης, το τξμ εμισχυσηψτου ηχου του ηχειου του κινητου, τιποτα αλλο απο το να περιμενουμε το volume+δεν υπαρχει??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Σε όλες τις AMOLED μπορεί να παρατηρηθεί ελαφρό ghosting. Συνεχίζεις να τα βλέπεις και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ή μόνο τη στιγμή που ανοίγεις το browser?

Λογικά θα πρέπει να βλέπεις κάτι αντίστοιχο και τη στιγμή που ανοίγεις το play store (όσο έχει ακόμα γκρι background), ή γενικά σε οποιαδήποτε μετάβαση από high constrast εικόνα σε μονόχρωμη. Δυστυχώς μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις αν είναι μέσα στα όρια του φυσιολογικού ή όχι.

Κουνας την ροδελα του ποντικιου σου λιγο προς τα πανω και εισαι ετοιμος :lol:

Αν δεν εχεις ροδελα και θελει περισσοτερες κινησεις για να ανεβεις προς τα πανω θα σε βοηθησω εγω. :p

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Μπορείς να κατεβάσεις από xda απλά πειραγμένο το .apk της στοκ εφαρμογής για να επιτρέπει 160 χαρακτήρες. Έχει απαντηθεί ξανά εδώ κάπου, μόλις προλάβω θα βάλω και σύνδεσμο.

Κουνας την ροδελα του ποντικιου σου λιγο προς τα πανω και εισαι ετοιμος :lol:

Αν δεν εχεις ροδελα και θελει περισσοτερες κινησεις για να ανεβεις προς τα πανω θα σε βοηθησω εγω. :p

ενδιαφέρομαι για το πειραγμένο .apk (δεν έχω cwm recovery) είμαι root μονο

Edited by sinepofli

Απλά κατέβασε το zip και βγάλε το αρχείο απο τον φάκελο system/app

Για χειροκίνητη εγκατάσταση θέλει να ορίσεις και δικαιώματα 644

Σε όλες τις AMOLED μπορεί να παρατηρηθεί ελαφρό ghosting. Συνεχίζεις να τα βλέπεις και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ή μόνο τη στιγμή που ανοίγεις το browser?

Λογικά θα πρέπει να βλέπεις κάτι αντίστοιχο και τη στιγμή που ανοίγεις το play store (όσο έχει ακόμα γκρι background), ή γενικά σε οποιαδήποτε μετάβαση από high constrast εικόνα σε μονόχρωμη. Δυστυχώς μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις αν είναι μέσα στα όρια του φυσιολογικού ή όχι.

απο την αρχική οθόνη με το που μπαίνω στο λευκό background του http://www.google.com φαίνεται όχι αχνά αλλά πολύ! Το πήγα ήδη και με το που το είδαν το έβαλαν για DOA. Απλά σε 2-3 θα πάρω καινούργιο μιας και δεν είχαν διαθέσιμο λευκό nexus.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καλησπέρα,

Μετα απο χρήση του κινητού ενός μήνα περίπου έχω να παρατηρήσω το εξής φαινόμενο που προφανώς είναι και σφάλμα της συσκευής.

Κάθε φορά που το κινητό βρίσκεται σε περιοχή εκτός δικτύου κάλυψης σήματος και φτάνει στο σημείο το εικονίδιο με το τριγωνάκι να γίνει κενό για αρκετή ώρα όταν βρεθείς σε περιοχή που το σήμα έχει ακόμα και πλήρη ένταση σήματος , δεν μπορώ να επανασυνδεθώ στο δίκτυο της κινητής παρα μόνο μετά απο reset της συσκευής. Αυτό μάλλον μπορεί να συμβαίνει μόνο σε όσους μένουν κάπου που δεν υπάρχει καλό σήμα δεν ξέρω τι να πώ.

ένα 2ο σημερινό φαινόμενο είναι πως ξαφνικά η συσκευή δεν συνδέεται στο wifi δίκτυο μου όπου μέχρι χθες όλα ήταν τέλεια.

έκανα ρεσετ τον ρουτερ / έκανα ρεσετ το τηλέφωνο / έκανα κατάργηση της σύνδεσης / επανασύνδεση τίποτα. ενώ βλέπει το δίκτυο και όλα τα κοντινά δεν μπορεί να συνδεθεί γιατί μπορεί να έγινε αυτό και τί μπορώ να κάνω για να διορθωθεί ...καμιά ιδέα θα ήταν ευπρόσδεκτη η βοήθεια όποιου μπορεί να βοηθήσει ? το μόνο που άλλαξε σήμερα στο κινητό μου απο εγκαταστάσεις είναι ένα update στο foursquare και στην εφαρμογή του ΕΟΠΥ και τίποτα άλλο. δυστυχώς για την ώρα δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω να μπώ σε κάποιο άλλο wifi να δώ αν το κάνει παντού η μόνο στο στο συγκεκριμένο .

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

custom rom εχεις?απ οτι βλεπω αυτες οι τροποποιημενες εφαρμογες ειναι για deodexed roms.μαμα rom με root θα εχεις προβλημα αν το βαλεις

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Καλησπέρα,

Μετα απο χρήση του κινητού ενός μήνα περίπου έχω να παρατηρήσω το εξής φαινόμενο που προφανώς είναι και σφάλμα της συσκευής.

Κάθε φορά που το κινητό βρίσκεται σε περιοχή εκτός δικτύου κάλυψης σήματος και φτάνει στο σημείο το εικονίδιο με το τριγωνάκι να γίνει κενό για αρκετή ώρα όταν βρεθείς σε περιοχή που το σήμα έχει ακόμα και πλήρη ένταση σήματος , δεν μπορώ να επανασυνδεθώ στο δίκτυο της κινητής παρα μόνο μετά απο reset της συσκευής. Αυτό μάλλον μπορεί να συμβαίνει μόνο σε όσους μένουν κάπου που δεν υπάρχει καλό σήμα δεν ξέρω τι να πώ.

ένα 2ο σημερινό φαινόμενο είναι πως ξαφνικά η συσκευή δεν συνδέεται στο wifi δίκτυο μου όπου μέχρι χθες όλα ήταν τέλεια.

έκανα ρεσετ τον ρουτερ / έκανα ρεσετ το τηλέφωνο / έκανα κατάργηση της σύνδεσης / επανασύνδεση τίποτα. ενώ βλέπει το δίκτυο και όλα τα κοντινά δεν μπορεί να συνδεθεί γιατί μπορεί να έγινε αυτό και τί μπορώ να κάνω για να διορθωθεί ...καμιά ιδέα θα ήταν ευπρόσδεκτη η βοήθεια όποιου μπορεί να βοηθήσει ? το μόνο που άλλαξε σήμερα στο κινητό μου απο εγκαταστάσεις είναι ένα update στο foursquare και στην εφαρμογή του ΕΟΠΥ και τίποτα άλλο. δυστυχώς για την ώρα δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω να μπώ σε κάποιο άλλο wifi να δώ αν το κάνει παντού η μόνο στο στο συγκεκριμένο .

Για το πρωτο που λες με το σημα, δεν εχω παρατηρησει κατι, αν και στο υπογειο παρκιγκ της δουλειας μου παντα το κινητο ( και ολα τα κινητα) βγαινουν εκτος συνδεσης. Τι εκδοση εχεις?

Για το δευτερο, δεν ξερω τι να σου απαντησω....

Καλησπέρα,

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. :(

Μήπως έχει να κάνει και με το δίκτυο ?

Εμένα με wind πάντως ξαναβρίσκει άμεσα σήμα , δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Μήπως έχει να κάνει και με το δίκτυο ?

Εμένα με wind πάντως ξαναβρίσκει άμεσα σήμα , δεν είχα ποτέ αυτό το θέμα

Και εγω Wind εχω αλλα μερικες φορες δεν βρισκει με τιποτα, εκτος και αν το κλεισω και το ανοιξω. Το συγκρινω με ενα Nokia E6, το οποιο δεν χανει το σημα του εκεινη την στιγμη, αλλα αν το χασει, το βρισκει αμεσως.

εμενα μου το εκανε 2-3 φορες αλλα το επανεφερα ενεργοποιωντας και απενεργοποιωντας την λειτουργια αεροπλανου και ειχα σημα..απο τοτε μου βρισκει αμεσα το σημα ακομα και αν εμφανιζεται το τριγωνο..παλι καλα!
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Ναι και σε εμένα συμβαίνει αυτό με το σήμα. Ακριβώς αυτό που περιγράφει ο φίλος. Με restart έφτιαξε μόνο, αν και δεν ήξερα το κόλπο με το αεροπλάνο... :p

Εγώ έχω cosmote... (το σήμα καμπάνα που λένε... @@ )

Οπότε είναι θέμα γενικά της συσκευής??

Αποστόλης

Παιδια , σε εμενα δεν το εχει κανει, αρα ισως ειναι καποιο περιστασιακο bug και οχι γενικα θεμα της συσκευης.

Παιδια , σε εμενα δεν το εχει κανει, αρα ισως ειναι καποιο περιστασιακο bug και οχι γενικα θεμα της συσκευης.

Μιλαμε για μερη που εχει αδυναμο σημα.

Πρεπει να εχει προβλημα το radio που κυκλοφορησε με την JB.

Παντως εγω ψηνω την vodafone να μου δωσει το μηχανημα τσαμπα.

Samsung Galaxy Nexus

Μιλαμε για μερη που εχει αδυναμο σημα.

Πρεπει να εχει προβλημα το radio που κυκλοφορησε με την JB.

Παντως εγω ψηνω την vodafone να μου δωσει το μηχανημα τσαμπα.

Εδω που ειμαι εχει αδυναμο σημα. Οχι ομως και να με βγαζει εκτος δικτυου.

Στην Αθηνα, στο παρκιγκ μου, δεν εχει ποτε σημα. Μολις ομως βγω εξω, το σημα επανερχεται κανονικα, χωρις προβλημα ή καθυστερηση.

Τι να πω...:worry:

Εγώ έχανα τελείως σήμα εκεί που ήμουν διακοπές , αλλά πάντα επανερχόταν άμεσα μόλις έβγαινα στο δρόμο όπου έπιανε κανονικά και έχω να του κάνω επανεκκίνηση κανα 10ημερο

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

hellooo

ρε παιδιά όταν μπαίνω στο facebook απο εφαρμογές είτε απο browser δεν φαίνεται στον άλλο

ότι έχω μπει απο κινητό και δεν φαίνεται η συσκευή δίπλα...

και σε σας το ίδιο...?

θέλει κάποια ρύθμιση...?

hellooo

ρε παιδιά όταν μπαίνω στο facebook απο εφαρμογές είτε απο browser δεν φαίνεται στον άλλο

ότι έχω μπει απο κινητό και δεν φαίνεται η συσκευή δίπλα...

και σε σας το ίδιο...?

θέλει κάποια ρύθμιση...?

Νομιζω οτι το κινητο στο τσατ φαινεται αν χρησιμοποιεις το Messenger του Facebook.

Samsung Galaxy Nexus

παιδια πηρε ο ξαδερφος μου το nexus απο Πλαισιο και δεν εχει Εληνικα το πληκτρολογιο γιατι? εχει εκδοση 4.0.4 επισης η οθονη του ειναι ιδια με του S3?
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια πηρε ο ξαδερφος μου το nexus απο Πλαισιο και δεν εχει Εληνικα το πληκτρολογιο γιατι? εχει εκδοση 4.0.4 επισης η οθονη του ειναι ιδια με του S3?

η έκδοση 4.0.4 δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο η 4.1 έχει.. μπορεί να κατεβάσει κάποιο πληκτρολόγιο απο το μάρκετ αν θέλει.. για την οθόνη νομίζω πως είναι η ίδια αλλά δεν παίρνω όρκο

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)