qsis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Γεια σας, Πήρα από πλαίσιο και μόλις συνδέθηκε με wifi έκανε update σε 4.04. Λοιπόν έχω 2 βασικά θέματα. 1. Δεν έχει ρυθμίσεις για Wind Internet. (Εξηγούμαι: Δείχνει τα σύμβολα Η και 3g αλλά είναι γκρι και δε συνδέεται.) 2. Δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο 3. Το Wifi είναι για τα μπάζα τελείως. Εκεί που είμαι 3 γραμμές με Galaxy S, το Nexus δεν έχει τίποτα. Από που το φέρνουν και δεν έχει Ελληνικά ρε παιδιά? Και το θέμα με το WIFi με έχει απογοητεύσει. Τι πρέπει δηλαδή να κάνω...να αρχίσω να το "πειράζω" για να στρώσει δηλαδή? και με την εγγύηση τι γίνεται? Αφού με το stock rom είναι όλα χάλια. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 1)ρυθμισεις για wind παιρνει απο sim σε μενα, δεν εκανα τιποτα 2)ελληνικο πληκτρολογιο ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 4.1 , αλλο αν εβαζαν οι κατασκευαστες οπως η samsung, η ιδια η google τωρα εβαλε σε καθαρο android (δηλαδη σε νεξους) ελληνικο native δεν υπηρχε , επρεπε να βαλεις μονος σου 3)το wifi του πιανει το ιδιο καλα με gs1 φιλου μου μηπως εχεις θεμα με το ρουτερ σου και τη συσκευη? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Το αγόρασα και εγώ σε αντικατάσταση του S. Αναβαθμίστηκε σε 4.0.4 αλλά όχι σε 4.1. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 εχουν γραφτει τοσες φορες αυτα τα πραγματα, διαβαστε και λιγο μερικες σελιδες πισω :p Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Τώρα τα διάβαζα. Η βιασύνη τι κάνει :rolleyes::O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Διάλεξα τον δύσκολο τρόπο, γιατι είμαι νέος :rolleyes::lol: Θα προσπαθήσω και θα σας πω. Thx:) επειδή μου αρέσει να καταλαβαίνω τι κάνω όταν σκαλίζω τα gadget μου προσωπικά αποφεύγω όπου μπορώ τις εύκολες λύσεις τύπου toolkit. αυτό που θα έπρεπε να κάνεις λοιπόν ήταν ή να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το android sdk ή τον φάκελο platform-tools που επισυνάπτεται στον οδηγό που είναι μέρος του sdk και περιέχει τις εντολές fastboot και adb για να επικοινωνήσεις με το κινητό. μάλιστα τα αρχεία που κατέβασες θα έπρεπε να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με το fastboot. σε αυτό τον φάκελο πρέπει να μπεις με command prompt και να αρχίσεις να δίνεις τις εντολές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Κατεβάζει την 4.1 :):) Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Για το φίλο που ρωτάει, αυτό που βλέπω είναι ότι όλα τα καινούρια κινητά έχουν αδύναμο δέκτη wifi. Και το razr επίσης. ίσως το κάνουν για κάποιο λόγο (sar ?). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Μπορει να το εξακριβωσει και καποιος αλλος? Εμενα δεν παιζει το Volume+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Για το παληκαρι που διαμαρτυροταν για την μπαταρια που τελειωνει γρηγορα λογω 3g,να βαλει το juice defender.Εμενα μου εδωσε τουλαχιστον 30% παραπανω χρονο στη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Για το παληκαρι που διαμαρτυροταν για την μπαταρια που τελειωνει γρηγορα λογω 3g,να βαλει το juice defender.Εμενα μου εδωσε τουλαχιστον 30% παραπανω χρονο στη μπαταρια Παιδια, προσέξτε λίγο τι λέτε, υπάρχουν και άτομα που δεν γνωρίζουν πολλά και βασίζονται σε αυτά που διαβάζουν στο φόρουμ. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Εγώ πάλι από το juice defender δεν είδα ποτέ κάτι τέτοιο,περισσότερο παραμύθια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Παίδες τα φώτα σας, σας παρακαλώ. Όταν ενεργοποιώ το 3G μου ρουφάει την μπαταρία σαν νερό. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή εκ πρώτης όψεως που να κάνει την ζημιά. Δεν δείχνει να κατεβάζει κάτι γιατί στο notification bar δεν εμφανίζονται τα γκρι βελάκια μεσα στο εικονίδιο του σήματος. Τι προτείνετε να ψάξω; Με ποια ρομ εισαι και τί προγραμματα εχεις βαλει; Δυστυχώς έτσι είναι το 3G, ιδίως αν δεν έχεις τέλειο σήμα συνέχεια. Σε 3-4 ώρες μπορεί να πέσει η μισή μπαταρία. Προσοχη στο τί γραφουμε.Ειμαι σε περιοχη με κακο σημα και 3g ανοιχτο και συγχρονισμο εταιρικου mail.Και μιλαω για 300+ mail καθημερινα.Η μπαταρια δεν πεφτει οπως λες Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Προσοχη στο τί γραφουμε.Ειμαι σε περιοχη με κακο σημα και 3g ανοιχτο και συγχρονισμο εταιρικου mail.Και μιλαω για 300+ mail καθημερινα.Η μπαταρια δεν πεφτει οπως λες Προφανώς αναφέρομαι στην δική μου χρήση, που δεν την θεωρώ και τόσο βαριά. Με μουσική, κλήσεις, google talk συνέχεια, ιντερνετ αρκετό, συγχρονισμό ανοιχτό και με 3G δεν ξέρω αν βγαίνουν 20 ώρες που διαβάζω. Αν παίξεις και κανένα παιχνιδάκι, πάει. Δεν στη λέω, απλά είπα μπορεί να πέσει η μισή μπαταρία. Το ξέρω ότι ο καθένας κάνει διαφορετικά πράγματα στο κινητό του, αλλά ανοιχτή οθόνη σε GN μέσο όρο 4 ώρες βγάζει. Τέλος πάντων, δεν έχει και πολύ σημασία, εύχομαι να βρει τι φταίει ο φίλος και αφού με άλλα κινητά έβγαζε τη μέρα γι' αυτό και του πρότεινα να βάλει το better battery stats. Φιλικά :) υγ: το διάγραμμα σου επιβεβαιώνει αυτό που λέω με την οθόνη και ότι ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 1)ρυθμισεις για wind παιρνει απο sim σε μενα, δεν εκανα τιποτα 2)ελληνικο πληκτρολογιο ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 4.1 , αλλο αν εβαζαν οι κατασκευαστες οπως η samsung, η ιδια η google τωρα εβαλε σε καθαρο android (δηλαδη σε νεξους) ελληνικο native δεν υπηρχε , επρεπε να βαλεις μονος σου 3)το wifi του πιανει το ιδιο καλα με gs1 φιλου μου μηπως εχεις θεμα με το ρουτερ σου και τη συσκευη? Σας ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει κάπου οδηγός εύκολος βήμα-βήμα για μας τους άσχετους για το πως πάμε σε 4.1.1? Μπορούμε χωρίς root? Έχω το τηλέφωνο από το πλαίσιο. Πρόταση: Επειδή το τηλέφωνο και λόγω των προσφορών έχει αρχίσει να φοριέται πολύ, μήπως είναι εύκολο να φτιαχτούν από τους ειδικούς εδώ στο φόρουμ αναλυτικοί οδηγοί για τα πάντα όπως έχει γίνει και στο galaxy S. Όπως και να έχει πάντως είσαστε πολύ καλοί και ευχαριστώ πολύ που βοηθάτε εδώ στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) Άρχισε να διαβάζεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 Οι περισσότεροι έτσι κάναμε τη δουλειά μας. Βεβαιώσου αν το τηλέφωνο σου είναι yakju. Edited July 22, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Προφανώς αναφέρομαι στην δική μου χρήση, που δεν την θεωρώ και τόσο βαριά. Με μουσική, κλήσεις, google talk συνέχεια, ιντερνετ αρκετό, συγχρονισμό ανοιχτό και με 3G δεν ξέρω αν βγαίνουν 20 ώρες που διαβάζω. Αν παίξεις και κανένα παιχνιδάκι, πάει. Δεν στη λέω, απλά είπα μπορεί να πέσει η μισή μπαταρία. Το ξέρω ότι ο καθένας κάνει διαφορετικά πράγματα στο κινητό του, αλλά ανοιχτή οθόνη σε GN μέσο όρο 4 ώρες βγάζει. Τέλος πάντων, δεν έχει και πολύ σημασία, εύχομαι να βρει τι φταίει ο φίλος και αφού με άλλα κινητά έβγαζε τη μέρα γι' αυτό και του πρότεινα να βάλει το better battery stats. Φιλικά :) υγ: το διάγραμμα σου επιβεβαιώνει αυτό που λέω με την οθόνη και ότι ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση. Ο λογος που το εγραψα ειναι οτι αναφερθηκες στο σημα.Κατα τα λοιπα αν το εχεις συνεχεια on ακομα και το καλυτερο σημα να εχεις η μπαταρια θα φαγωθει.Εχει διαφορα το ενα απο το αλλο :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Άρχισε να διαβάζεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 Οι περισσότεροι έτσι κάναμε τη δουλειά μας. Βεβαιώσου αν το τηλέφωνο σου είναι yakju. Που το βλέπω αυτό? Και αν δεν είναι τι κάνω? (Άσχετος είπα....) Θα μου πείτε διάβασε όλο το φόρουμ βέβαια, αλλά πού? Για αυτό είπα για ένα ξεχωριστό thread με οδηγούς για το τηλέφωνο αυτό που έχει αρχίσει και είναι πολύ δημοφιλές. (Οι οδηγοί για το Galaxy S με είχαν σώσει) Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) Πήγαινε maps > settings > about και δες τι γράφει . Επίσης άρχισε να διαβάζεις στο εδώ θέμα καμιά 10ριά σελίδες πιο πίσω και θα καταλάβεις περισσότερα. Edited July 22, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Θα μου πείτε διάβασε όλο το φόρουμ βέβαια, αλλά πού? Για αυτό είπα για ένα ξεχωριστό thread με οδηγούς για το τηλέφωνο αυτό που έχει αρχίσει και είναι πολύ δημοφιλές. Η' αν μπορουν να μπουν στην πρώτη σελίδα. (Yakju, toolkit, κ.τ.λ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 βαλε το κομματι στο φακελο ringtones Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Για όσους δεν έχουν την yakju αλλά την ευρωπαϊκή έκδοση yakjuxxx πότε προβλέπεται να πάρουμε την 4.1.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Με κάλυψες πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Με το θέμα εγγύηση τι γίνεται όταν το μετατρέψουμε σε yakju? Επίσης, επειδή είμαι άσχετος και εγώ, 1)όταν ξεκλειδώσεις bootloader και το μετατρέψεις, μετά πρέπει να το ξανακλειδώσεις? Αν όχι, μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα. 2) Αν κάνεις την παραπάνω μετατροπή, το κινητό θεωρείται rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Η' αν μπορουν να μπουν στην πρώτη σελίδα. (Yakju, toolkit, κ.τ.λ) έχω τελικά yakjuxw. Υπάρχει ελληνικός οδηγός για αλλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 έχω τελικά yakjuxw. Υπάρχει ελληνικός οδηγός για αλλαγή?δες το ποστ 3087 και κατεβασε το toolkit. Αν εχεις καποια απορια, εδω ειμαστε. Στο toolkit τις επιλογες τις κανεις με τον αριθμο που υπαρχει αριστερα απο καθε ενεργεια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Έχω δύο ερωτήσεις. Την Πέμπτη που πήρα κι εγώ το τηλέφωνο ούτε το είδα αν λειτουργεί σωστά:lol: το έκανα αμέσως jaksu και αφού έλαβε την 4.1.1 έγινε και root μέσω Toolkit. Τον bootloader τον άφησα ξεκλείδωτο για δυο μέρες να τσεκάρω και τη συσκευή γενικότερα και όταν πήγα να τον κλειδώσω μέσω Toolkit δεν γίνεται τίποτα. Έκανα uninstall - install drivers τίποτα, μένει στο waiting for device. Καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Επίσης θέλω να μάθω πως θα κάνω unroot το κινητό αν χρειαστεί service. Κάπου διάβασα ότι η εφαρμογή SuperSU έχει επιλογή unroot αλλά και πάλι πως θα σβήσω το Superuser. Το Titanium δεν το σβήνει, δεν το εμφανίζει καν, άρα Root exlorer η υπάρχει και άλλος τρόπος; Άσχετο αλλά must app, power amp, απλά δεν έχω δει καλύτερο player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts