sakissalonika Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αμα το υποστηριζει ο kernel ναι. Αν δεν εχω πειραξει τιποτα και ειμαι στοκ? Επίσης με τι ειδους ανταπτορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 το πηρες τελικα ε; για το root μη βαλεις το superuser γιατι ειχε καποια προβληματακια (τουλαχιστον οταν φλασαρα εγω ετσι ηταν) Δεν αντεξα... :D :D το ρουταρα κανονικα και superuser!!! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Το volume +παιζει μια χαρα στην jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αυτο που εχει προσφορα το πλαισιο ειναι το καινουργιο nexus τελικα 'η το περσινο μοντελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Αυτο που εχει προσφορα το πλαισιο ειναι το καινουργιο nexus τελικα 'η το περσινο μοντελο; ειναι το galaxy nexus, δεν εχει αλλαξει κατι σε αυτο το μοντελο.(δεν ειναι το nexus s) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Το volume +παιζει μια χαρα στην jb Μπορει να το εξακριβωσει και καποιος αλλος? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Μπορει να το εξακριβωσει και καποιος αλλος? Αν ανοίγει η εφαρμογή ή αν οι επιλογές της λειτουργούν? Εμένα τρέχει αλλά και +4 που βάζω στο ακουστικό δεν ακούω τίποτα παραπάνω! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 το αυτο, δε δουλευει, το λεει αλλωστε και ο τυπος στο μαρκετ οτι δε το χει φτιαξει ακομα για jb Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Σε ενα μια χαρα δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digital-Entity Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Σε ICS ή σε Jelly Bean; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Jb το αναφερω κ παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digital-Entity Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Σε μένα πάντως που το αγόρασα, δεν δουλεύει στους ήχους συστήματος ringtones, sms κτλ, όπως αναφέρει και ο δημιουργός του στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Επελεξες μεσα απο τους ηχους στα εφε το volume +; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digital-Entity Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ναι, και στις ρυθμίσεις το έχω πάει μέχρι +10, αλλά ακριβώς το ίδιο ακούγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Περιεργο μου φαινεται ηταν η πρωτη εφαρμογη που εβαλα κ δουλεψε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digital-Entity Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Έχει πρόβλημα ακόμα σε jelly bean, αναμένουμε τον δημιουργό να προβεί σε διόρθωση. Τι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Σιγουρα κατι λαθος κανεις. Πως γινεται να δουλευει σε εμενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digital-Entity Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Έχεις βάλει κάποια rom, διότι έχω την stock rom 4.1.1, απλά είναι root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ουτε ροοτ ουτε αλλη ρομ. Δεν ξερω πως να στο αποδειξω κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ουτε ροοτ ουτε αλλη ρομ. Δεν ξερω πως να στο αποδειξω κιολας Ο δημιουργος του λεει οτι δεν δουλευει σε 4.1.1. Εσυ πως το καταφερες αυτο? Την 1.9.0.4 εχεις? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ναι αυτη εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Το viber φτιαχτηκε για 4.1 η ακομα; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Καλημσπερα παιδια. Μολις πηρα και εγω το κινητο. Οταντο ανοιξα, ειχε μεσα την 4.0.2 και αμεσως μου εβγαλε update και πηγε στην 4.0.4. Τι πρεπει να κανω για να παω στην 4.1? (για την οποια το πηρα αλλωστε). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Καλημσπερα παιδια. Μολις πηρα και εγω το κινητο. Οταντο ανοιξα, ειχε μεσα την 4.0.2 και αμεσως μου εβγαλε update και πηγε στην 4.0.4. Τι πρεπει να κανω για να παω στην 4.1? (για την οποια το πηρα αλλωστε). Πρώτα να δεις αν είναι yakju Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Kατέβασε το Elixir2. Πάνε "Πληροφορίες", κάνε swipe την οθόνη προς τα δεξιά ώστε από "Συσκευή" να πάει "Λογισμικό", στο "Δόμηση" κάνε κλίκ "Κάντε κλικ εδώ...." και σκρολαροντας πες τι γράφει στο "Προϊόν". Ωραιος!! Ευχαριστω. Ειναι yakzuxw Οποτε πρεπει να ακολουθησω οδηγο για να το κανω σκετο yakzu. (μαθαινω γρηγορα:p). Ελπιζω να ειναι ευκολη δοκιμασια και να μη χρειαζεται να τελειωσεις το ΜΙΤ. :rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts