Quicksilver Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 δεν θέλω κανένα Swiftkey αν και όντως είναι καλό στην πρόβλεψη. Αλλά θέλω ελληνικά μήπως κάνω καμιά αναζήτηση ή να γράψω σε φόρουμ... Ακριβως μια απο τα ιδια... Μηπως φιλε μπορεις να μου πεις για τα sms κ τους 160 χαρακτηρες? (ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ!) ...κ το widget? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Για τους 160 χαρακτήρες δεν γνωρίζω...( σ.σ. Δεν έχω ακόμα το Nexus :( ) Ποιό widget? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Στην οθονη εχει το google search. Αυτο δεν αφαιρειται πρεπει να το χεις ντε κ καλα εκει φατσα καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Μόλις παρέλαβα κι εγώ από πλαίσιο και θέλω να το κάνω yakju για να πάρει ΟΤΑ την Jellybean. Το τηλέφωνο μόλις το άνοιξα ενημερώθηκε στην 4.0.4 (IMM76K) (στους χάρτες λέει maguro). Αυτό το build στο Toolkit υπάρχει στα CDMA/LTE. Ποιά πρέπει να επιλέξω στο GSM; Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να καθαρίσω το google account από τις εφαρμογές που κάνει backup; Μου κατέβασε ένα κάρο εφαρμογές που τις είχα σε παλιότερη συσκευή και δεν τις χρησιμοποιώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) πιο πισω ειπαν οτι δουλεψε με IMM76D , του περνας την ΙΜΜ76Ι που ειναι yakju και μετα ερχεται ΟΤΑ αυτο με τις εφαρμογες το ειχα παθει κι εγω , νομιζω οτι σου βγαζει σχετικες επιλογες στην αρχη ωστε να μη γινει αυτο επισης θα μπορουσες να μη μπεις απο την αρχη σε wifi , να κλεισεις το συγχρονισμο και μετα να περασεις το account σου Edited July 19, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Την ΙΜΜ76Ι που ειναι yakju την περνάω μέσα από το toolkit ή την κατεβάζω από κάπου αλλού; Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 σε παει το toolkit να τη κατεβασεις και σου λεει που να βαλεις το zip για να φλασαρει ειναι διαδικασια για χαζους :p αποκλειεται να μπερδευτεις Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Όλα καλά. Βootloader Ξεκλείδωτος και 4.0.4. ΙΜΜ76Ι. Είμαι με Wi-Fi ανοικτό και περιμένω τα ζελέ φασόλια :lol: Πόση ώρα θα κάνει άραγε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) κανε κι ενα clear data στο google services framework και στα καπακια check for updates αν δε σου ερχεται αμεσως settings/apps/all/google services framework αν δε πετυχει επανελαβε μεχρι να ερθει Edited July 19, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusmin Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημέρα, Έχω το Nexus και πριν μερικές ημέρες πέρασα OTA την Jelly Bean έκδοση. Αφού όλα λειτουργούν σωστά , πήγα να δοκιμάσω και το Google now , όμως αντί για τον οδηγό δημιουργίας καρτών κλπ. μου εμφανίζει μόνο την αναζήτηση. Μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα για αυτό το πρόβλημα; Πληροφοριακά το email μου που είναι δηλωμένο και στην συσκευή είναι gmail και πριν την Jally Bean είχα official ICS που την είχα κάνει απλά root. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Ευχαριστω πολυ! Ειναι εφικτο να εχεις αγγλικο μενου κ ελληνικο πληκτρολογιο με 160 χαρακτηρες στα Sms? η πεφτει στους 60? Δοκίμασες να γράψεις μόνο με κεφαλαία Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Yakju για να την περασουμε θελει ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) Ήρθαν τα φασόλια :D έγινε και root. Φίλε qsis ευχαριστώ για τη βοήθεια σου, παιδιά το τηλέφωνο τα σπάει, έχω παθει πλάκα. Yakju για να την περασουμε θελει ροοτ; Μόνο ξεκλειδώνεις τον bootloader από το toolkit. Το κατεβάζεις από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 Edited July 19, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Κ μετα ειναι ετοιμο η θελει κατι αλλο. Δηλαδη μετα θα εχω την εκδοση για να παρει την jb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Στο σχετικά με το τηλέφωνο ποιο build είναι η συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Δοκίμασες να γράψεις μόνο με κεφαλαία Ελληνικά; Πως? αφου δεν εχει καν ελληνικο πληκτρολογιο ... :wacko: τουλαχιστον αυτο στη MediaMarkt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδιά, καταλαβαίνω τη διάθεση να αναζητήσετε βοήθεια, αλλά τις τελευταίες 3-4 σελίδες το thread έχει γίνει σπαμ από ήδη απαντημένες ερωτήσεις. Ειδικά δε απαντήσεις του στυλ "Τι να σου πω, δεν ξέρω" είναι προφανώς περιττές. Σας παρακαλώ μην απαντήσετε στα παραπάνω, απλά δείξτε λίγη αυτοσυγκράτηση πριν ποστάρετε. Για το θέμα μας: Πληκτρολόγια/Ελληνικά To Nexus έχει ελληνικό πληκτρολόγιο με στοκ JB (4.1.1), δεν έχει με ICS(4.0.4). Προσωπικά προτιμώ το Swype αντί για το Swiftkey, αλλά περί ορέξεως... Το αν γράφεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες εξαρτάται από την εφαρμογή των μηνυμάτων. Η στοκ δεν το κάνει. Κατεβάστε κανένα handcent ή go sms. Υπάρχει στο xda και πειραγμένη η στοκ για να το κάνει εάν προτιμάτε. Πολύ καλό θέμα για πλητρολόγια έχει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930 Speed dials Ο στοκ dialer πράγματι δεν έχει "ταχείες κλήσεις", αλλά υπάρχει το στοκ widget "Direct dial" που διαλέγεις όχι μόνο επαφή, αλλά και αριθμό - χωρίς να χρειάζεται να έχεις προεπιλεγμένο νούμερο ανά επαφή. Εάν τώρα πάρεις τα widget και τα βάλεις όχι σε αρχική οθόνη, αλλά σαν φάκελο κάτω από το κουμπί του στοκ dialer, τότε: με ένα ταπ βγάζεις τα εικονίδια, με 2ο ταπ διαλέγεις επαφή, ακριβώς όπως speed dial. Το μόνο παράπονο που έχω από το στοκ dialer είναι ότι δεν σου δε σου επιτρέπει να ψάξεις επαφή μόνο από τμήμα του αριθμού (πχ να γράψεις 123 και να σου δείξει ποιες επαφές το έχουν). Για αυτό έχω και Dialer One. Google Now Εάν πατήσεις τη google search bar ή το μικρόφωνο, στην οθόνη που θα πας έχεις 3 τελίτσες για επιλογές. Settings -> Google Now : On. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Πως? αφου δεν εχει καν ελληνικο πληκτρολογιο ... :wacko: τουλαχιστον αυτο στη MediaMarkt. Ουπς κατάλαβα λάθος. Νόμιζα αναφερόσουν στους 160 χαρακτήρες και όχι στα ελληνικά. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις εφαρμογή από το store τότε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με τις επαφές. Δεν κάνει συγχρονισμό με τις επαφές του Facebook και δεν τις εμφανίζει καθόλου παρόλο που έχει την επιλογή να πατήσεις και να κάνει συγχρονισμό , σου γράφει ότι έγινε συγχρονισμός τάδε ώρα αλλά οι επαφές δεν εμφανίζονται ακόμα δε και αν επιλέξω να φαίνονται ΜΟΝΟ οι επαφές απο το φάσε μπουκ πάλι εμφανίζει όλες τις άλλες εκτός απ αυτές , μοιάζει σαν bug της Jelly bean ? το έχει και άλλος αυτό το θέμα ? μήπως πρέπει να κάνω κατι άλλο που δεν γνωρίζω ? Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Πληκτρολόγια/Ελληνικά To Nexus έχει ελληνικό πληκτρολόγιο με στοκ JB (4.1.1), δεν έχει με ICS(4.0.4). Προσωπικά προτιμώ το Swype αντί για το Swiftkey, αλλά περί ορέξεως... Το αν γράφεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες εξαρτάται από την εφαρμογή των μηνυμάτων. Η στοκ δεν το κάνει. Κατεβάστε κανένα handcent ή go sms.****** Υπάρχει στο xda και πειραγμένη η στοκ για να το κάνει εάν προτιμάτε*****. φιλε μου σε παρακαλω ειναι ευκολο να μου στελεις το λινκ να το κοιταξω και να το περασω?ενδιαφερομαι για την στοκ παραμετροποιημενο ωστε να στελνει 160 χαρακτηρες..δεν εχω βρει κατι τετοιο και απορω αν ψαχνω σε λαθος σημειο!αν μπορεις να με κατατοπισεις θα το εκτιμησω ιδιαιτερα..!παρεπιπτοντως φοραω jb 4.1.1... ευχαριστω εκ των προταιρων... :) Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Στο σχετικά με το τηλέφωνο ποιο build είναι η συσκευή σου; που το βλεπω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) ρυθμίσεις > σχετικά με το τηλέφωνο, στο τέλος ΙΜΜ... Edited July 19, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 ναι αλλα ποιο απο ολα ειναι μηπως εκει που λεει αριθμος εκδοσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 ναι αλλα ποιο απο ολα ειναι μηπως εκει που λεει αριθμος εκδοσης? Νομίζω (έχω αγγλικά στο τηλέφωνο) εμένα έγραφε ΙΜΜ76Κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 το ιδιο λεει κ εμενα οποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts