Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα...

Εδώ και κοντά ένα μήνα χρησιμοποιώ το GNex σαν "εταιρικό" και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Μάλιστα, περνώντας και το 2xBattery μπορώ να πω ότι το μοναδικό μου παράπονο, αυτό της αυονομίας, σχεδόν εξαλίφθηκε! Ο χαμηλός ήχος βελτιώθηκε με το Volume+ οπότε το κλείσαμε και αυτό στα μέτρα του εφικτού. Η συσκευή φοράει την ICS 4.0.2. Παρότι συχνά-πυκνά κοιτάω για την 4.0.4 OTA, μέχρι στιγμής δεν βλέπω να έχει γίνει roll-out για την συσκευή μου. Μήπως γνωρίζει κανείς τον λόγο, ή τον τρόπο να την περάσω (αν είναι εφικτό χωρίς root). Ευχαριστώ προκαταβολικά... ;-)

Η συσκευη σου ειναι yakju ή yakjuxw;

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα...

Εδώ και κοντά ένα μήνα χρησιμοποιώ το GNex σαν "εταιρικό" και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Μάλιστα, περνώντας και το 2xBattery μπορώ να πω ότι το μοναδικό μου παράπονο, αυτό της αυονομίας, σχεδόν εξαλίφθηκε! Ο χαμηλός ήχος βελτιώθηκε με το Volume+ οπότε το κλείσαμε και αυτό στα μέτρα του εφικτού. Η συσκευή φοράει την ICS 4.0.2. Παρότι συχνά-πυκνά κοιτάω για την 4.0.4 OTA, μέχρι στιγμής δεν βλέπω να έχει γίνει roll-out για την συσκευή μου. Μήπως γνωρίζει κανείς τον λόγο, ή τον τρόπο να την περάσω (αν είναι εφικτό χωρίς root). Ευχαριστώ προκαταβολικά... ;-)

Alfista για το θεμα που σε ρωταει ο φίλος πιο πάνω τσεκαρε και εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4081338#post4081338

yakjuxw είναι στάνταρ όπως ήταν και το δικό μου

Αυτό διορθώνεται σχετικά εύκολα με το toolkit που έχει στο xda για τη συσκευή μας

Η διαδικασία να περάσω rom της Google μου φάνηκε αρκετά απλή , παρότι δεν έχω και ιδιαίτερη εμπειρία από το σπορ

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Χμ... δεν ξέρω τι εκ των δύο είναι :confused: Κοιτώντας στις πληροφορίες της συσκευής, δεν κατάλαβα πού πρέπει να λέει τι ώστε να το βρω. Όπως και να έχει, υποπτεύομαι ότι είναι samsung-branded αφού δεν φέρνει την 4.0.4 άμεσα για ΟΤΑ upgrade.

Σάκη (συνάρρωστε), ευχαριστώ για την παραπομπή στο... "φλέγον σημείο" του thread, μήπως και βγάλω άκρη. Βλέπω όμως ότι αφού θα πρέπει να πάω για ξεκλείδωμα bootloader και μετά rooting, ίσως το αποφύγω προς στιγμήν, αφού με την μούρλα που με δέρνει, και με τον ρυθμό που αλλάζω συσκευές (εκτός του μηλόφωνου βέβαια) ενδέχεται να πουλήσω την συσκευή (αν κάτσει σε καλή τιμή κανένα OneX) και δεν θα ήθελα να το δώσω rooted. Υπάρχουν και παράξενα καράβια σε αυτό τον κόσμο και στο λέω εκ πείρας. Άτομο από το forum αρνήθηκε να πάρει το πρώτο μου SG2 επειδή το είχα κάνει root! :blink:

Να είστε όλοι καλά και σας ευχαριστώ για την αμέριστη -και άμεση- βοήθεια!

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Πάντως να ξέρεις ότι η επαναφορά σε τελείως στοκ κατάσταση είναι πολύ εύκολη. Οπότε και να θελήσεις να το πουλήσεις μπορείς άνετα να το κάνεις "μαμά " και πάλι.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Καλησπερα!Υπαρχει τρoπoς να βαλoυμε τo power settings toggles στo notification centre oπως στo GS2?

Δες το Elixir 2. Πηγαινεις στην επιλογη "status bar" και φτιαχνεις μια σειρα με οτι toggles θελεις.

Απλα το 2G/3G και το GPS toggle δεν ενεργοποιουνται αμεσα, αλλα σε πηγαινουν μεσα στις ρυθμισεις για να τικαρεις/ξετικαρεις.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

ειχα αγορασει το nexus πριν τις γιορτες θυμαμαι και ημουν απο τους πρωτους.το εδωσα πριν κανενα διμηνο και πηρα το note(το οποιο θα μεινει) και το htc one x ..εδωσα το x και περιμενα το s III..ξενερωσα απο την εμφανιση (ειναι σαν τηλεφωνο πριν 3 ετων) και ξαναπηρα το nexus σημερα..σε 5 λεπτα AOKP και ετοιμος...ξανα εδω..

Τι σημαινει αυτο και πως μπορουμε να το δουμε στην συσκευη μας?

Τι σημαινει αυτο και πως μπορουμε να το δουμε στην συσκευη μας?

Εξι ποστ πανω απο το δικο σου ο Σακης εχει δωσει ενα link για τις διαφορες των yakju και yakhuxw.

Με αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electricsheep.asi&hl=en και στο tab system βλεπεις τί τηλεφωνο εχεις

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

That awesome moment when you realize your Nexus is yakju

Και να μην είναι το κανείς , το καλό με αυτή τη συσκευή είναι πως τη κανείς ο,τι θες

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

That awesome moment when you realize your Nexus is yakju

Καλά, αυτό έχει νόημα μόνο αν θες να μείνεις πάντα με τη stock ROM, διαφορετικά ανεξάρτητα του τι είναι η συσκευή μπορείς πάντα να φλασάρεις μια custom ROM και να τελειώνεις...

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Μπα γoυσταρω πoλυ την stock τoυ,και o λoγoς πoυ αλλαξα τo GS2 ειναι oτι δε μoυ αρεζε καθoλoυ η βερζιoν της Sammy με touchwiz.

εγω συμφωνω μαζι σου , μιας και δεν εχω την ορεξη να ασχολουμαι και θελω σκετο android με γρηγορα updates και οντως ειναι καπως ξενερα οταν διαπιστωσεις οτι δεν ειναι yakju το κινητο σου και πρεπει να κρεμεσαι απο τα @@ της samsung , παρολα αυτα το να γινει yakju ειναι θεμα ουτε μισης ωρας και απο κει και περα παιρνεις τις αναβαθμσεις αμεσα απο google

εγω χρησιμοποιησα αυτο το εργαλειο, μου φανηκε αρκετα ευχρηστο και τα εβρισκε ολα μονο του (drivers, firmware.. ) δε χρειαστηκα κατι αλλο , επισης ηταν αρκετα αναλυτικο στις οδηγιες του

Edited by qsis

Το πηρα κι εγω το εργαλειο σε λευκο, τιμη 376 ευρω.

Καταπληκτικο τηλεφωνο. Διαβαζω σιγα σιγα και μου λυνονται καποια ερωτηματα που εχω.

Αυτο που μολις διαπιστωνω και δεν μπορω να καταλαβω ειναι, γιατι που και που αναβοσβηνει μονη της η οθονη την ωρα που φορτιζει?

Το πηρα κι εγω το εργαλειο σε λευκο, τιμη 376 ευρω.

Καταπληκτικο τηλεφωνο. Διαβαζω σιγα σιγα και μου λυνονται καποια ερωτηματα που εχω.

Αυτο που μολις διαπιστωνω και δεν μπορω να καταλαβω ειναι, γιατι που και που αναβοσβηνει μονη της η οθονη την ωρα που φορτιζει?

Μεγειά. Ειδικά στην τιμή που έχει πέσει πλέον είναι το καλύτερο value for money τηλέφωνο. Δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ αυτό με την οθόνη και τη φόρτιση που λες πάντως.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Προσπαθω να καταλαβω ποτε και για ποιον λογο γινονται οι γραμμες του σηματος, μπλε απο ασπρες. Με κατεβασμα δεδομενων δεν πρεπει να εχει σχεση, γιατι μεσα στις γραμμουλες υπαρχουν 2 μαυρα βελακια που το ενα δειχνει προς τα κατω (download) και το αλλο δειχνει προς τα πανω (upload).

Εχει σχεση με τον συγχρονισμο του λογαριασμου Google νομίζω. Οταν εισαι συνδεδεμενος με υπηρεσιες της Google για συγχρονισμο (επαφες/ημερολογιο κτλ) ειναι μπλε. Αλλιως ασπρες...
Samsung S21 Ultra

Εγώ δεν έχω κανένα συγχρονισμό ενεργοποιημένο και παρ'όλα αυτά είναι μπλε.έχω την εντύπωση οτι όταν έχει internet διαθέσιμο είναι μπλε.....
Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Εγώ δεν έχω κανένα συγχρονισμό ενεργοποιημένο και παρ'όλα αυτά είναι μπλε.έχω την εντύπωση οτι όταν έχει internet διαθέσιμο είναι μπλε.....

Όταν είσαι συνδεδεμένος με τους servers της Google είναι μπλε.

Μπορεί να ειναι το talk ή latitude , για το market δεν ξέρω

Ο συγχρονισμός δεν είναι απαραίτητος

Ο,τι ακριβως ειπαν τα παιδια πιο πανω.Οταν εισαι συνδεδεμενος στους servers της google τοτε το σημα ειναι μπλε.Οταν αποσυνδεεσαι απο τους servers,παρολα αυτα internet εχεις,τοτε τα συμβολα γινονται γκρι

To γκρι (αν είσαι σε wifi ) μπορεί να σημαίνει ότι είσαι συνδεδεμένος με το router και αυτό να μην έχει internet , οπότε αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι δεν έχεις καν ιντερνετ

Επίσης δε θυμάμαι τι ίσχυε στο ΠΑΠΕΙ οπού είχαν μπλοκάρει το IM και τα mail και δε μπορούσες να συνδεθείς στο talk

Νομίζω ότι είχες κατά τα άλλα internet , άλλα η μπάρα παρέμενε λευκή

Θα κάνω ένα sign out από το talk μιας και το θίξαμε

Edited by qsis

Παιδια καλησπερα,χθες πηρα το Galaxy Nexus και μπορω να πω ειναι ειναι πολυ καλο τηλεφωνω,μετα το note που κατεχω :P,αλλα εχω μια απορια,εκει που ειμαι συνδεμενος στο wifi στα καλα καθουμενα με πεταει και ξαναμπαινει στο wifi,του το κανει και κανενος αλλου αυτο?
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)