Superuser Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Παιδιά αξίζει η πώληση του Nexus και να παρω το HTC one x η όχι? Εξαρτάται τι ζητάς. Για εμένα δεν αξίζει. Αν όμως ακούς αρκετά μουσική από το κινητό και θες καλό ήχο αλλά και μια αρκετά καλή κάμερα τότε ναι. Εγώ πάντως δεν θα έδινα το GNexus για το One X. Για τέτοιες συζητήσεις στο θέμα Επιλογή συσκευής. Edited May 2, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 και με τη 4.0.4 παντως βλεπω μερικα θεματακια με το multitouch δεν επιλυονται...μας δουλευει η google...μηπως εχει καποιος το λινκ με το επισημο changelog της 4.0.4? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 και με τη 4.0.4 παντως βλεπω μερικα θεματακια με το multitouch δεν επιλυονται...μας δουλευει η google...μηπως εχει καποιος το λινκ με το επισημο changelog της 4.0.4? https://developers.google.com/android/nexus/images?hl=el-GR#yakju Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 και με τη 4.0.4 παντως βλεπω μερικα θεματακια με το multitouch δεν επιλυονται...μας δουλευει η google...μηπως εχει καποιος το λινκ με το επισημο changelog της 4.0.4? Τι θέμα έχεις στην 4.04 με το multitouch? Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) https://developers.google.com/android/nexus/images?hl=el-GR#yakju δε βλεπω καπου changelog εδω Τι θέμα έχεις στην 4.04 με το multitouch? παιζω το shadow gun και λιγο πανω απτη navigation bar οταν εχω το δαχτυλο μου στην αριστερη πλευρα της οθονης δεξια κανει διακοπες η δεν ανταποκρινεται στις κινησεις...το κλειδωνω το ανοιγω παλι και λειτουργει...βασικη λυση για το συγκεκριμενο προβλημα..επισης το παρατηρω και με καποιο προγραμματακι απτο μαρκετ που τεσταρεις το multitouch :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 2, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 δε βλεπω καπου changelog εδω παιζω το shadow gun και λιγο πανω απτη navigation bar οταν εχω το δαχτυλο μου στην αριστερη πλευρα της οθονης δεξια κανει διακοπες η δεν ανταποκρινεται στις κινησεις...το κλειδωνω το ανοιγω παλι και λειτουργει...βασικη λυση για το συγκεκριμενο προβλημα..επισης το παρατηρω και με καποιο προγραμματακι απτο μαρκετ που τεσταρεις το multitouch φιλε μου γεια σου..μολις το τσεκαρα για σενα..εβαλα το shadowgun και δεν ειχα τετοιο προβλημα..!μου δουλευει μια χαρα το multitouch... Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) φιλε μου γεια σου..μολις το τσεκαρα για σενα..εβαλα το shadowgun και δεν ειχα τετοιο προβλημα..!μου δουλευει μια χαρα το multitouch... σιγουρα?και κατω κατω δεξια η πανω ακρη γενικα? δε ξερω εμενα γιατι το κανει ρε παιδια?αν ειναι θεμα hardware η google δε θα ασχολιοταν μαυτο να το διορθωσει στην αναβαθμιση της βαλε και multitouch tester απο μαρκετ και δες το με υπομονη ...δε ξερω τι να πω δε τονισα οτι δεν ειμαι στοκ ειμαι με custom rom ...σε στοκ 4.0.4 δεν εψαξα να δω αν υπαρχει προβλημα Edited May 2, 2012 by bili_xatzi Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 σιγουρα?και κατω κατω δεξια η πανω ακρη γενικα? δε ξερω εμενα γιατι το κανει ρε παιδια?αν ειναι θεμα hardware η google δε θα ασχολιοταν μαυτο να το διορθωσει στην αναβαθμιση της βαλε και multitouch tester απο μαρκετ και δες το με υπομονη ...δε ξερω τι να πω δε τονισα οτι δεν ειμαι στοκ ειμαι με custom rom ...σε στοκ 4.0.4 δεν εψαξα να δω αν υπαρχει προβλημα Α ρε Bill.Σαν τα πουκαμισα τις αλλαζεις τις roms:D Μη μου παρεξηγηθεις παλι.Πλακα κανω Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Α ρε Bill.Σαν τα πουκαμισα τις αλλαζεις τις roms:D Μη μου παρεξηγηθεις παλι.Πλακα κανω χαχα οχι ρε συ..ισα ισα θελω να βρω μια στην οποια θα ειμαι πιστος ..και αυτη μαλον ειναι η AOKP milestone 5 Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Παραθετω οπως μου ζητησατε screenshot με original battery 2000mah και την original 1750mha Rom stock 4.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) χαχα οχι ρε συ..ισα ισα θελω να βρω μια στην οποια θα ειμαι πιστος ..και αυτη μαλον ειναι η AOKP milestone 5 Με την ΑΟΚP M5 και τον δικό της τον faux kernel παίρνω τρελό screen time. Χθες σε κάποια φάση ήμουν 3,5 ώρες screen time και η μπαταρία στο 45%. Σε 2g δίκτυο με Wifi ανοικτό διαρκώς για πέρασμα apps από το market. Παραθετω οπως μου ζητησατε screenshot με original battery 2000mah και την original 1750mha Rom stock 4.0.4. Soctap, αν μπορείς πες σε παρακαλώ πόσο Screen Time είχες σε κάθε μια από τις 2 μετρήσεις που παραθέτεις και τι είδους χρήση έκανες στην καθε μια. :) Edited May 3, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Παραθετω οπως μου ζητησατε screenshot με original battery 2000mah και την original 1750mha Rom stock 4.0.4. Μπραβο ρε φιλε, μολις με επεισες :D Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Παραθετω οπως μου ζητησατε screenshot με original battery 2000mah και την original 1750mha Rom stock 4.0.4. Πλάκα κάνεις.... δεν υπάρχει αυτό... 4 ημέρες; :blink: Για δωσε λινκ απο ebay Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Πλάκα κάνεις.... δεν υπάρχει αυτό... 4 ημέρες; :blink: Για δωσε λινκ απο ebay για δες και αυτο http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=53498 η ιδια πρεπει να ειναι και το μαγαζακι ειναι ελλαδα.το παραγγελνεις και την αλλη μερα περνα ς και το παιρνεις.. Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Τί παίζει σε μαύρο δεν βγαίνει πλέον?? Όλοι titanium k white το έχουν..... http://www.skroutz.gr/s/395092/Samsung-Galaxy-Nexus-16GB.html Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Τί παίζει σε μαύρο δεν βγαίνει πλέον?? Όλοι titanium k white το έχουν..... http://www.skroutz.gr/s/395092/Samsung-Galaxy-Nexus-16GB.html Μαυρο δεν υπηρξε ποτε.Το "μαυρο" αν θες ειναι το titanium Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Πάντως βλέπω την τιμή να είναι αρκετά δελεαστική!! Άμα "πέσει" λιγάκι ακόμη ελπίζω να γίνω κάτοχος γιατί μου φαίνεται ιδανικό!!! Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) Μαυρο δεν υπηρξε ποτε.Το "μαυρο" αν θες ειναι το titanium Σίγουρα??:worry: Γιατί εδώ διακρίνω Titanium Silver(Ασημένιο) και αν δεις στις φώτο υπάρχει διαφορά.... έχει το μαύρο και το ασημί. Όπως επίσης ξέρω ότι υπάρχει και σε λευκό.Άρα 3 χρώματα.... Επομένως τί γίνεται τώρα με το black που θέλω? Edited May 4, 2012 by dsgeo Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Σίγουρα??:worry: Γιατί εδώ διακρίνω Titanium Silver(Ασημένιο) και αν δεις στις φώτο υπάρχει διαφορά.... έχει το μαύρο και το ασημί. Όπως επίσης ξέρω ότι υπάρχει και σε λευκό.Άρα 3 χρώματα.... Επομένως τί γίνεται τώρα με το black που θέλω? Δεν υπηρξε μαυρο.titanium silver και ασπρο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 με εταιρικο ΑΦΜ:whistle: ΜΕ μεταφορικα...τσαμπα! http://i.imgur.com/rMF9h.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 με εταιρικο ΑΦΜ:whistle: ΜΕ μεταφορικα...τσαμπα! http://i.imgur.com/rMF9h.jpg Απο που η αγορα;; πολυ καλη τιμη! Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 http://www.expansys.com.gr αρκει να εχει καποιος εταιρικο ΑΦΜ ή να εχει καποιο εταιρικο να βαλει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 οταν πεσει κατω απο το οριο των 360Ε αντε 350Ε τοτε πιστευω ειναι must have. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 οταν πεσει κατω απο το οριο των 360Ε αντε 350Ε τοτε πιστευω ειναι must have. Για τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας αναφερεσαι..;γιατι θα αργησει πολυ να γινει κατι τετοιο :( Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Για τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας αναφερεσαι..;γιατι θα αργησει πολυ να γινει κατι τετοιο :( αναφερομαι σε καταστηματα τυπου expansys και αγορα απο amazon και εξωτερικο που να στελνει Ελλαδα οπως ειναι το getgoods.de. Ηδη το κινητο βρισκεται ανετα στα 370Ε καινουριο. Με αυτην την τιμη πιστευω αξιζει τα χρηματα του...για οσους δε εχουμε ακομα και το NS ειναι ενα φυσικο upgrade Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts