Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά αξίζει η πώληση του Nexus και να παρω το HTC one x η όχι?

Εξαρτάται τι ζητάς. Για εμένα δεν αξίζει. Αν όμως ακούς αρκετά μουσική από το κινητό και θες καλό ήχο αλλά και μια αρκετά καλή κάμερα τότε ναι. Εγώ πάντως δεν θα έδινα το GNexus για το One X.

Για τέτοιες συζητήσεις στο θέμα Επιλογή συσκευής.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και με τη 4.0.4 παντως βλεπω μερικα θεματακια με το multitouch δεν επιλυονται...μας δουλευει η google...μηπως εχει καποιος το λινκ με το επισημο changelog της 4.0.4?
sent from my huawei p9

και με τη 4.0.4 παντως βλεπω μερικα θεματακια με το multitouch δεν επιλυονται...μας δουλευει η google...μηπως εχει καποιος το λινκ με το επισημο changelog της 4.0.4?

https://developers.google.com/android/nexus/images?hl=el-GR#yakju

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Τι θέμα έχεις στην 4.04 με το multitouch?

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

δε βλεπω καπου changelog εδω

Τι θέμα έχεις στην 4.04 με το multitouch?

παιζω το shadow gun και λιγο πανω απτη navigation bar οταν εχω το δαχτυλο μου στην αριστερη πλευρα της οθονης δεξια κανει διακοπες η δεν ανταποκρινεται στις κινησεις...το κλειδωνω το ανοιγω παλι και λειτουργει...βασικη λυση για το συγκεκριμενο προβλημα..επισης το παρατηρω και με καποιο προγραμματακι απτο μαρκετ που τεσταρεις το multitouch

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
sent from my huawei p9

δε βλεπω καπου changelog εδω

παιζω το shadow gun και λιγο πανω απτη navigation bar οταν εχω το δαχτυλο μου στην αριστερη πλευρα της οθονης δεξια κανει διακοπες η δεν ανταποκρινεται στις κινησεις...το κλειδωνω το ανοιγω παλι και λειτουργει...βασικη λυση για το συγκεκριμενο προβλημα..επισης το παρατηρω και με καποιο προγραμματακι απτο μαρκετ που τεσταρεις το multitouch

φιλε μου γεια σου..μολις το τσεκαρα για σενα..εβαλα το shadowgun και δεν ειχα τετοιο προβλημα..!μου δουλευει μια χαρα το multitouch...

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

φιλε μου γεια σου..μολις το τσεκαρα για σενα..εβαλα το shadowgun και δεν ειχα τετοιο προβλημα..!μου δουλευει μια χαρα το multitouch...

σιγουρα?και κατω κατω δεξια η πανω ακρη γενικα? δε ξερω εμενα γιατι το κανει ρε παιδια?αν ειναι θεμα hardware η google δε θα ασχολιοταν μαυτο να το διορθωσει στην αναβαθμιση της

βαλε και multitouch tester απο μαρκετ και δες το με υπομονη ...δε ξερω τι να πω

δε τονισα οτι δεν ειμαι στοκ ειμαι με custom rom ...σε στοκ 4.0.4 δεν εψαξα να δω αν υπαρχει προβλημα

Edited by bili_xatzi
sent from my huawei p9

σιγουρα?και κατω κατω δεξια η πανω ακρη γενικα? δε ξερω εμενα γιατι το κανει ρε παιδια?αν ειναι θεμα hardware η google δε θα ασχολιοταν μαυτο να το διορθωσει στην αναβαθμιση της

βαλε και multitouch tester απο μαρκετ και δες το με υπομονη ...δε ξερω τι να πω

δε τονισα οτι δεν ειμαι στοκ ειμαι με custom rom ...σε στοκ 4.0.4 δεν εψαξα να δω αν υπαρχει προβλημα

Α ρε Bill.Σαν τα πουκαμισα τις αλλαζεις τις roms:D

Μη μου παρεξηγηθεις παλι.Πλακα κανω

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Α ρε Bill.Σαν τα πουκαμισα τις αλλαζεις τις roms:D

Μη μου παρεξηγηθεις παλι.Πλακα κανω

χαχα οχι ρε συ..ισα ισα θελω να βρω μια στην οποια θα ειμαι πιστος ..και αυτη μαλον ειναι η AOKP milestone 5

sent from my huawei p9

χαχα οχι ρε συ..ισα ισα θελω να βρω μια στην οποια θα ειμαι πιστος ..και αυτη μαλον ειναι η AOKP milestone 5

Με την ΑΟΚP M5 και τον δικό της τον faux kernel παίρνω τρελό screen time. Χθες σε κάποια φάση ήμουν 3,5 ώρες screen time και η μπαταρία στο 45%. Σε 2g δίκτυο με Wifi ανοικτό διαρκώς για πέρασμα apps από το market.

Παραθετω οπως μου ζητησατε screenshot με original battery 2000mah και την original 1750mha

Rom stock 4.0.4.

Soctap, αν μπορείς πες σε παρακαλώ πόσο Screen Time είχες σε κάθε μια από τις 2 μετρήσεις που παραθέτεις και τι είδους χρήση έκανες στην καθε μια. :)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Παραθετω οπως μου ζητησατε screenshot με original battery 2000mah και την original 1750mha

Rom stock 4.0.4.

Μπραβο ρε φιλε, μολις με επεισες :D

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Rom stock 4.0.4.

Πλάκα κάνεις.... δεν υπάρχει αυτό... 4 ημέρες; :blink:

Για δωσε λινκ απο ebay

Samsung S21 Ultra

Πλάκα κάνεις.... δεν υπάρχει αυτό... 4 ημέρες; :blink:

Για δωσε λινκ απο ebay

για δες και αυτο http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=53498

η ιδια πρεπει να ειναι και το μαγαζακι ειναι ελλαδα.το παραγγελνεις και την αλλη μερα περνα ς και το παιρνεις..

sent from my huawei p9

Τί παίζει σε μαύρο δεν βγαίνει πλέον?? Όλοι titanium k white το έχουν.....

http://www.skroutz.gr/s/395092/Samsung-Galaxy-Nexus-16GB.html

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Τί παίζει σε μαύρο δεν βγαίνει πλέον?? Όλοι titanium k white το έχουν.....

http://www.skroutz.gr/s/395092/Samsung-Galaxy-Nexus-16GB.html

Μαυρο δεν υπηρξε ποτε.Το "μαυρο" αν θες ειναι το titanium

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Πάντως βλέπω την τιμή να είναι αρκετά δελεαστική!! Άμα "πέσει" λιγάκι ακόμη ελπίζω να γίνω κάτοχος γιατί μου φαίνεται ιδανικό!!!
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Μαυρο δεν υπηρξε ποτε.Το "μαυρο" αν θες ειναι το titanium

Σίγουρα??:worry: Γιατί εδώ διακρίνω Titanium Silver(Ασημένιο) και αν δεις στις φώτο υπάρχει διαφορά.... έχει το μαύρο και το ασημί.

Όπως επίσης ξέρω ότι υπάρχει και σε λευκό.Άρα 3 χρώματα....

Επομένως τί γίνεται τώρα με το black που θέλω?

Edited by dsgeo
Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Σίγουρα??:worry: Γιατί εδώ διακρίνω Titanium Silver(Ασημένιο) και αν δεις στις φώτο υπάρχει διαφορά.... έχει το μαύρο και το ασημί.

Όπως επίσης ξέρω ότι υπάρχει και σε λευκό.Άρα 3 χρώματα....

Επομένως τί γίνεται τώρα με το black που θέλω?

Δεν υπηρξε μαυρο.titanium silver και ασπρο

με εταιρικο ΑΦΜ:whistle: ΜΕ μεταφορικα...τσαμπα!

http://i.imgur.com/rMF9h.jpg

Απο που η αγορα;; πολυ καλη τιμη!

http://www.expansys.com.gr

αρκει να εχει καποιος εταιρικο ΑΦΜ ή να εχει καποιο εταιρικο να βαλει :p

οταν πεσει κατω απο το οριο των 360Ε αντε 350Ε τοτε πιστευω ειναι must have.

Για τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας αναφερεσαι..;γιατι θα αργησει πολυ να γινει κατι τετοιο :(

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Για τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας αναφερεσαι..;γιατι θα αργησει πολυ να γινει κατι τετοιο :(

αναφερομαι σε καταστηματα τυπου expansys και αγορα απο amazon και εξωτερικο που να στελνει Ελλαδα οπως ειναι το getgoods.de.

Ηδη το κινητο βρισκεται ανετα στα 370Ε καινουριο.

Με αυτην την τιμη πιστευω αξιζει τα χρηματα του...για οσους δε εχουμε ακομα και το NS ειναι ενα φυσικο upgrade

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)