manosf23 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Το πλαισιο γραφει αναμενεται συντομα λινκ αλλα το συντομα ειναι τοοοοοσο λινκ Το πλαισιο πρεπει οπωσδηποτε να κανει διορθωση σε ονομασια και χαρακτηριστικα γιατι τα εχει κανει σκ@τ@ :lol::lol: Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Το πλαισιο πρεπει οπωσδηποτε να κανει διορθωση σε ονομασια και χαρακτηριστικα γιατι τα εχει κανει σκ@τ@ :lol::lol: :lol::lol τωρα το ειδα :lol::lol::lol::ninja: Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Το πλαισιο γραφει αναμενεται συντομα λινκ αλλα το συντομα ειναι τοοοοοσο λινκ σιγουρα θα ερθει πριν το γεναρη.πιστευω γυρω στις 20-22 δεκεμβρη.τους εχω στειλει e-mail.περιμενω την απαντηση τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Σήμερα το πήρα και εγώ από expansys ! μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι το καλύτερο free πληκτρολόγιο με ελληνικά; Πολύ δημοφιλές είναι το multiling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 δοκίμασα το multiling πριν 2-3 μέρες στο Nexus One και το έβγαλα σε 5 λεπτά, όσο ακριβώς έκανα για να γράψω ένα απλό tweet...πάταγα γράμμα στην μεσαία σειρά και αυτό έβαζε από την κάτω, γενικά πολύ κακή απόκριση...και όχι δεν έχω ''χοντρά'' δάχτυλα... προσωπικά σαν το htc_ime δεν έχω βρει ακόμα..;) btw, πόσο κουλό είναι, ακόμα σε vanilla android, το γεγονός ότι στις επαφές δε μπορείς να προσθέσεις τα γεννέθλια από το κινητό, παρά μόνο από το gmail στο pc και μετά να κάνει sync..?? ένα σωρό πεδία έχει, αλλά birthday πουθενά...τςτςτς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CAN-CAN Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 σιγουρα θα ερθει πριν το γεναρη.πιστευω γυρω στις 20-22 δεκεμβρη.τους εχω στειλει e-mail.περιμενω την απαντηση τους Και η Vodafone το ίδιο λέει. Κοντά στο τελευταίο δεκαήμερο του Δεκέμβριου. Πήρα πριν λίγες μέρες mail τους που απαντούσε σε αυτή μου την απορία.. Παράθεση When the enemy comes welcome him, when he goes send him on his way. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 δοκίμασα το multiling πριν 2-3 μέρες στο Nexus One και το έβγαλα σε 5 λεπτά, όσο ακριβώς έκανα για να γράψω ένα απλό tweet...πάταγα γράμμα στην μεσαία σειρά και αυτό έβαζε από την κάτω, γενικά πολύ κακή απόκριση...και όχι δεν έχω ''χοντρά'' δάχτυλα... προσωπικά σαν το htc_ime δεν έχω βρει ακόμα..;) Δοκιμάστε και αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3897718#post3897718 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Φρέσκια απάντηση από το τμήμα της Vodafone (πριν από 5 λεπτά) Καλησπέρα σας Η ενημέρωση που λάβαμε σήμερα από το αρμόδιο Τμήμα για τη διαθεσιμότητα συσκευών αναφέρει ότι η συσκευή θα παραληφθεί τις επόμενες ημέρες. Θα είναι διαθέσιμη το αργότερο στα τέλη της επόμενης εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα Vodafone. Μπορείτε να παραγγείλετε τη συσκευή σας από ένα κατάστημα και να ενημερωθείτε μόλις παραληφθεί. Στη διάθεσή σας Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Φρέσκια απάντηση από το τμήμα της Vodafone (πριν από 5 λεπτά) Καλησπέρα σας Η ενημέρωση που λάβαμε σήμερα από το αρμόδιο Τμήμα για τη διαθεσιμότητα συσκευών αναφέρει ότι η συσκευή θα παραληφθεί τις επόμενες ημέρες. Θα είναι διαθέσιμη το αργότερο στα τέλη της επόμενης εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα Vodafone. Μπορείτε να παραγγείλετε τη συσκευή σας από ένα κατάστημα και να ενημερωθείτε μόλις παραληφθεί. Στη διάθεσή σαςσαν ημερομηνια εκκινησης διαθεσης ειναι 16/12 για τα καταστηματα..ε μια μικρη καθυστερηση κλπ θα παει την αλλη βδομαδα, αν δεν αλλαξει κατι. δοκίμασα το multiling πριν 2-3 μέρες στο Nexus One και το έβγαλα σε 5 λεπτά, όσο ακριβώς έκανα για να γράψω ένα απλό tweet...πάταγα γράμμα στην μεσαία σειρά και αυτό έβαζε από την κάτω, γενικά πολύ κακή απόκριση...και όχι δεν έχω ''χοντρά'' δάχτυλα... προσωπικά σαν το htc_ime δεν έχω βρει ακόμα..;) btw, πόσο κουλό είναι, ακόμα σε vanilla android, το γεγονός ότι στις επαφές δε μπορείς να προσθέσεις τα γεννέθλια από το κινητό, παρά μόνο από το gmail στο pc και μετά να κάνει sync..?? ένα σωρό πεδία έχει, αλλά birthday πουθενά...τςτςτς... κι εγω ειχα την ιδια αποψη, παραδοξως στο GN δουλευει πολυ καλυτερα, βασικα εχει μεγαλη οθονη και πιανουν χωρο τα πληκτρα και ειναι πιο λειτουργικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 btw, πόσο κουλό είναι, ακόμα σε vanilla android, το γεγονός ότι στις επαφές δε μπορείς να προσθέσεις τα γεννέθλια από το κινητό, παρά μόνο από το gmail στο pc και μετά να κάνει sync..?? ένα σωρό πεδία έχει, αλλά birthday πουθενά...τςτςτς... Μια χαρά μπορείς να προσθέσεις γενέθλια. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Μια χαρά μπορείς να προσθέσεις γενέθλια. :confused: θες να μας βοηθήσεις λίγο παραπάνω? γιατί και στο δικό μου nexus one και στου geovass1976 galaxy nexus, τέτοια επιλογή δεν έχει μέσα σε κάθε επαφή, είτε την φτιάχνεις από την αρχή, είτε την κάνεις edit...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Edit contact->Add another field->Events και μετά συμπληρώνεις το πεδίο birthday. Εκτός αν εννοείτε κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ξαναλέω αναφέρομαι σε vanilla android και όχι σε sense/samsung UI/motorola UI κτλ...στο Ν1 έκδοση 2.3.6 (αλλά και όλες τις παλαιότερες) τέτοια επιλογή δεν υπάρχει. Στο editcontact έχει συγκεκριμένες επιλογές, αλλά όχι αυτήν για να προσθέσεις γεννέθλια ή event όπως λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) δοκίμασα το multiling πριν 2-3 μέρες στο Nexus One και το έβγαλα σε 5 λεπτά, όσο ακριβώς έκανα για να γράψω ένα απλό tweet...πάταγα γράμμα στην μεσαία σειρά και αυτό έβαζε από την κάτω, γενικά πολύ κακή απόκριση...και όχι δεν έχω ''χοντρά'' δάχτυλα... προσωπικά σαν το htc_ime δεν έχω βρει ακόμα..;) btw, πόσο κουλό είναι, ακόμα σε vanilla android, το γεγονός ότι στις επαφές δε μπορείς να προσθέσεις τα γεννέθλια από το κινητό, παρά μόνο από το gmail στο pc και μετά να κάνει sync..?? ένα σωρό πεδία έχει, αλλά birthday πουθενά...τςτςτς... Έχεις βρει htc_ime updated να δουλεύει σε ICS ? το v27 μου κράσαρε και δεν έχω βρει κάνα update.. Τώρα έχω βάλει swiftkey με επιλογή quick typing και είναι αρκετά καλό. Το Multiling κι εμένα μου έβγαζε κάτι κουλά.. ξαναλέω αναφέρομαι σε vanilla android και όχι σε sense/samsung UI/motorola UI κτλ...στο Ν1 έκδοση 2.3.6 (αλλά και όλες τις παλαιότερες) τέτοια επιλογή δεν υπάρχει. Στο editcontact έχει συγκεκριμένες επιλογές, αλλά όχι αυτήν για να προσθέσεις γεννέθλια ή event όπως λες. To galaxy nexus με vanilla που έχω έχει για γενέθλια. επαφές >επιλέγεις επαφή >επεξεργασία >προσθήκη άλλου πεδίου >συμβάντα και σου βγάζει να προσθέσεις γενέθλια.. Ν1 έχεις δίκιο δεν εμφανίζει πεδίο.. το τσέκαρα. Edited December 14, 2011 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) qosmio thanks...προφανώς δε θα το προσέξαμε στο galaxy nexus... για το δικό μου όμως Ν1 είμαι 1000% σίγουρος, όπως είδες και συ άλλωστε, και ιδού και τα σχετικά σχόλια.. http://www.google.com/support/forum/p/Google%20Mobile/thread?tid=1341980d90dcb57e&hl=en εκτιμώ πάντως ότι τόσο σημαντικό πεδίο για επαφές θα έπρεπε να είναι by default σε αυτά που εμφανίζονται άμεσα και όχι να ψάχνεις να το βρεις σε υπομενού.. Htc_ime αναβαθμισμένο για Ics δεν έχω βρει...αναφερόμουν πάλι στο Ν1, όπου είναι και το τοπ για μένα... :) Edited December 14, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Τελικά έχει Νίκο. Είναι το "Events" για τα γενέθλια...) οτι ναναι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Έχεις βρει htc_ime updated να δουλεύει σε ICS ? το v27 μου κράσαρε και δεν έχω βρει κάνα update.. Τώρα έχω βάλει swiftkey με επιλογή quick typing και είναι αρκετά καλό. Το Multiling κι εμένα μου έβγαζε κάτι κουλά.. Το multiling δεν μου άρεσε καθόλου σε απόκριση και spacing. Πριν βγουν τα ελληνικά για το stock keyboard Swift και Smart Pro δούλευα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ξαναλέω αναφέρομαι σε vanilla android και όχι σε sense/samsung UI/motorola UI κτλ...στο Ν1 έκδοση 2.3.6 (αλλά και όλες τις παλαιότερες) τέτοια επιλογή δεν υπάρχει. Στο editcontact έχει συγκεκριμένες επιλογές, αλλά όχι αυτήν για να προσθέσεις γεννέθλια ή event όπως λες. Στο galaxy nexus αναφέρομαι, όχι σε άλλο κινητό ή άλλη έκδοση android. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aterzimpasis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλησπέρα σε όλους ! συγγνώμη για την χαζή μου ερώτηση αλλά ψάχνω να βρω την video κλήση και δεν την βρίσκω πουθενά ! να φανταστώ ότι δεν έχει; Υπάρχει τρόπος αν δεν έχει να βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Το ιδιο χαλι με S2, Note... Παρόλο που η ένδειξη είναι ίδια (1 γραμμή κτλ.) έχω παρατηρήσει ότι η εμβέλεια είναι μεγαλύτερη από το S2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Παρόλο που η ένδειξη είναι ίδια (1 γραμμή κτλ.) έχω παρατηρήσει ότι η εμβέλεια είναι μεγαλύτερη από το S2. Συμφωνώ και μάλιστα διαπίστωσα το εξής Δουλεύω στο Σύνταγμα και καιρό τώρα το s2 που είχα αρνιόταν πεισματικά να μπεί sto wifi της πλατείας.Χθές είχα από το σπίτι ξεχασμένο ανοιχτό το wifi και είδα το open networks available. Το έβαλα λοιπόν το GN μπας και συνδεθεί (δεν περίμενα να συνδεθεί, μιας και sgs2, blackberry και iphone κολλαγαν στο obtaining ip address) και Ω θαύμα.Συνδέθηκε μια χαρά και μάλιστα συνάδερφος με s2 χτυπιόταν να μπεί και δεν μπορούσε με τίποτα. Επίσης και στο σπίτι σε σημεία που το s2 αδυνατούσε το GN κάνει μια χαρά download από το wifi μου Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Επιβεβαιωνω κι εγω το πολυ καλο wifi... Πιανω σημα στο ισογειο,ενω το router μου ειναι στο 4ο οροφο της πολυκατοικίας. Το iPhone έπιανε σήμα μόνο με tweak απο Cydia...Χωρίς το tweak δεν έβλεπε καν τα ασύρματο δίκτυο. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλησπέρα σε όλους ! συγγνώμη για την χαζή μου ερώτηση αλλά ψάχνω να βρω την video κλήση και δεν την βρίσκω πουθενά ! να φανταστώ ότι δεν έχει; Υπάρχει τρόπος αν δεν έχει να βάλω; Δεν έχει by default. Μπορείς με εφαρμογές του τύπου google talk, skype κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aterzimpasis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δεν έχει by default. Μπορείς με εφαρμογές του τύπου google talk, skype κτλ. Φιλέ μου καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση ! Το Skype και το Google talk δεν μπορείς να κάνεις κλήση σε αριθμούς που δεν είναι στο διαδίκτυο … δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις κλήση βίντεο από τον αριθμό σου αλλά από τον λογαριασμό που θα κάνεις εκεί! Γνωρίζεις μήπως κάποιο πρόγραμμα που να αποκαθιστά το κενό αυτό; Είναι κρίμα να μην καλύπτετε με κάποιον τρόπο αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemikon Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Έχω το κινητό 3 μέρες και μου έχει κολλήσει 3-4 φορές. Μου έχει κολλήσει στο Dogcatcher και στο Bloomberg. Αφού κολλήσει μετά από λίγο σβήνει τελείως. Σήμερα μάλιστα δεν άνοιγε με τίποτα. Έβγαλα μπαταρία και μετά από 5 λεπτά ευτυχώς άνοιξε. Είναι λογικά αυτά τα κολλήματα? Συμβαίνουν και σε άλλους? Τις 2 φορές κόλλησε όταν έγραφα κάτι και 1 φορά όταν έκανα back σε κάποια οθόνη στο Dogcatcher . Επίσης γνωρίζετε γιατί τη 1 φορά αφού έκλεισε δεν άνοιγε αμέσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts