mirrorofsorrow Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 25 χιλιάδες; Πότε πρόλαβες; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 25 χιλιάδες; Πότε πρόλαβες; :) Mε πρόλαβες! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 μηπως εννοει 2500χλμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Πάντως αν πράγματι έχει κάνει 25000χλμ. μια θέση στο βιβλίο Γκίνες τον περιμένει! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 με μια αναζητηση που εκανα στο google. σε παρα πολλα site, γραφουν οτι ο κινητηρας του νεου gti θα εχει 211 αλογα, 28 κιλα ροπης, 0-100 σε 7.2 και τελικη στα 235. τωρα τι να πιστεψει κανεις... ποσες φορες θα το πω? 210 αλογα ειναι και οκινητηρας του GTI V και γιατην ακριβεια 212 οπως και ονεος κινητηρας του Sciroco και του GTI VI . ιδια ροπη 28, ιδια επιταχυνση 6,9 με DSG και 7,2 χωρις, ιδια τελικη 235 (αν και εχω παει 260+ κοντερησια ομως, η αληθεια ειναι οντως 240 περιπου) δε νυπαρχει κινητηρας 210 αλογα με 2000κε με 35 ροπη. εχει γραφτει λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 den antilegw gia tis ropes(tora graftika oaed mixanologias alla akoma dn ta kaname epakrivws :P) alla telos pantwn theoro ligo vlakeia kai riximo tis vw pros tous agorastes tou scirocco na mpei palios kinitiras eno yparxei kainourgio moter.epeidi polloi lene gia yperphrh eksoplismo simainei pos prepei na ginoun symvivasmoi anaforika me to moter?kai go p epsaxa kai sto site tou topgear 28kg ropis edine sto new gti me 210 ps.. Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 28 κιλα ειχε το προηγουμενο μοτερ tfsi. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 δε νυπαρχει κινητηρας 210 αλογα με 2000κε με 35 ροπη. εχει γραφτει λαθος. http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Edition&edition_id=5594 http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Edition&edition_id=5641 http://www.audi.gr/site/cars.asp?catid=497&carlineLeft=73&carlineRight=&modelLeft=341&modelRight= http://www.audi.de/audi/de/de2/neuwagen/a5/a5/modellvergleich.html?allCategories=1&cat=Price&cat=Motorization&cat=DrvPerformance&cat=FuelConsumption&cat=PowerTransmission&cat=Steering&cat=Weight&cat=Volumes&cat=Insurance&cat=StdEquipments&carlineLeft=%2Fetc%2Fvehiclestore%2F50100%2Fa5%2Fa5coupe&modelLeft=8t306c_1&carlineRight=&modelRight= Πολλά λάθη έχουν γραφτεί... Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 O 2litros me ta 211 aloga 35 kila ropis den exei? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Ναι, είναι ο κινητήρας που φοράνε τα καινούρια Audi A5 και Q5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 δε νυπαρχει κινητηρας 210 αλογα με 2000κε με 35 ροπη. εχει γραφτει λαθος. υπαρχει δες και στο σαιτ της αουντι, παει στο Α5 και Q5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Λοιπόν πήγα και το είδα χτες. Candy White 122bhp με την πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ :drool: ηλιοροφή! Αλλά η αντιπροσωπεία εδώ στην Πάτρα εξακολουθεί να είναι της πλάκας. Του λέω του πωλητή αφού μου το έδειξε να ρίξει μια ματιά στο δικό μου πόσο το παίρνει σαν ανταλλαγή. Αφού το κοιτάει μου απαντάει "γύρω στα 20.000". Και του λέω ΟΚ, πάμε τώρα να κλείσουμε το Scirocco. Με κοιτάει για λίγο και μου λέει "περίμενε μια στιγμή να φωνάξω το παιδί από μέσα". Και μετά από λίγο έρχεται ένας άλλος και μου λέει "αυτό με το ζόρι 17.000"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 kala nai an milas peri anemwn kai ydatwn me tous polites mia xara einai,alliws asta na pane..telika to moter to paron apo to scirocco to dilitro aksizei i tha itan kalo na perimenei kapoios mipws mpei to moter apo ta audi?kai leo mipws giati as poume (xwris na eimai sigouros) to moter apo to s3 den to foraei kapoio allo amaxi(isws einai idio me to leon?),kai leo mipws einai politikh tou group ta audi na exoun ligo kalytera moter? Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 ποσες φορες θα το πω? 210 αλογα ειναι και οκινητηρας του GTI V και γιατην ακριβεια 212 οπως και ονεος κινητηρας του Sciroco και του GTI VI . ιδια ροπη 28, ιδια επιταχυνση 6,9 με DSG και 7,2 χωρις, ιδια τελικη 235 (αν και εχω παει 260+ κοντερησια ομως, η αληθεια ειναι οντως 240 περιπου) δε νυπαρχει κινητηρας 210 αλογα με 2000κε με 35 ροπη. εχει γραφτει λαθος. αυτο ειπα και εγω οτι εχει γινει καποιο λαθος. αλλα μου ειπα πβς το autotriti κανει λαθος και ειπα αν το ψαξω περισσοτερο. ειναι αδυνατο εξαλλου οταν το edition 30 με 230 ελογ αεχει 30 κιλα και το s3 με 265 αλογα εχει 35 κιλα Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 αυτο ειπα και εγω οτι εχει γινει καποιο λαθος. αλλα μου ειπα πβς το autotriti κανει λαθος και ειπα αν το ψαξω περισσοτερο. ειναι αδυνατο εξαλλου οταν το edition 30 με 230 ελογ αεχει 30 κιλα και το s3 με 265 αλογα εχει 35 κιλα το μοτερ αυτο το εχει το Α5. υπαρχει και στο σαιτ το γερμανικο και το ελληνικο και λενε για 35 κιλα ροπη. αν εχουν λαθος αυτοι τι να πω εγω? το αν ειναι δυνατον να εχει η να μην εχει την ροπη αυτη ειναι αλλο θεμα. δεν ειναι δυσκολο να δοθει εμφαση στη ροπη και σε μικροτερη ιπποδυναμη. (παρε τα αμερικανικα μοτερ για παραδειγμα τα οποια εχουν ροπες αλλα οι ιπποδυναμεις τους ειναι μικρες) και αν βαλουμε καποιο στο δυναμομετρο σιγουρα ειναι περισσοτερα τα αλογα του με αυτα που μας εχει συνηθισει η vw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Ναι, είναι ο κινητήρας που φοράνε τα καινούρια Audi A5 και Q5. Autos o kinititras den mpainei kai sto A4? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 αυτο ειπα και εγω οτι εχει γινει καποιο λαθος. αλλα μου ειπα πβς το autotriti κανει λαθος και ειπα αν το ψαξω περισσοτερο. ειναι αδυνατο εξαλλου οταν το edition 30 με 230 ελογ αεχει 30 κιλα και το s3 με 265 αλογα εχει 35 κιλα Mην συνδέεις τη ροπή με την ιπποδύναμη, ειδικά στους τούρμπο κινητήρες. Ο κινητήρας όσο μεγαλύτερη ροπή έχει και σε όσο περισσότερες στροφές την κρατάει τόσο μεγαλύτερη ισχύ έχει. Μπορεί να αυξηθεί η ροπή αλλά να "κατέβει ο κόφτης" (για να το πω απλά) και να έχεις ένα μοτέρ με μεγαλύτερη ροπή αλλά ίδια ισχύ. Για το αν θα μπει το μοτέρ του Q5 στο νέο GTI ομολογώ πως και εγώ έχω μπερδευτεί. Το θεωρώ δύσκολο όμως να έχει το Σιρόκο το παλαιό μοτέρ και το GTI το καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Mην συνδέεις τη ροπή με την ιπποδύναμη, ειδικά στους τούρμπο κινητήρες. Ο κινητήρας όσο μεγαλύτερη ροπή έχει και σε όσο περισσότερες στροφές την κρατάει τόσο μεγαλύτερη ισχύ έχει. Μπορεί να αυξηθεί η ροπή αλλά να "κατέβει ο κόφτης" (για να το πω απλά) και να έχεις ένα μοτέρ με μεγαλύτερη ροπή αλλά ίδια ισχύ. Για το αν θα μπει το μοτέρ του Q5 στο νέο GTI ομολογώ πως και εγώ έχω μπερδευτεί. Το θεωρώ δύσκολο όμως να έχει το Σιρόκο το παλαιό μοτέρ και το GTI το καινούργιο. μεχρι στιγμης το νεο μοτερ εχει το Α5 και το Q5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 (παρε τα αμερικανικα μοτερ για παραδειγμα τα οποια εχουν ροπες αλλα οι ιπποδυναμεις τους ειναι μικρες) και επισης εχουν πολλααααα κυβικα..... Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 και επισης εχουν πολλααααα κυβικα..... αυτο και οι ροπες τους ειναι η ολη απολαυση.τελεια ειναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 na to scirocco me tin iliorofi apo to site tou topgear: http://www.topgear.com/uk/volkswagen/scirocco mpeite sto 360 na to deite :D Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Autos o kinititras den mpainei kai sto A4? Ναι και στο καινούριο Α4. Ανακοινώνεται ιπποδύναμη 211 άλογα και ροπή 35,7 κιλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 na to scirocco me tin iliorofi apo to site tou topgear: http://www.topgear.com/uk/volkswagen/scirocco mpeite sto 360 na to deite :D Αυτοί λένε "αποφύγετε τη γυάλινη οροφή γιατί κάνει αντήχηση στην καμπίνα". Ισχύει;;; :worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Αυτοί λένε "αποφύγετε τη γυάλινη οροφή γιατί κάνει αντήχηση στην καμπίνα". Ισχύει;;; :worry::worry::worry: Lene oti exei thorivo stin kampina eidika otan einai anoixti i iliorofi. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 nai k egw ayto diavasa kai tora dn eimai sigouros.... Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts