themis636 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Δε το εχω δοκιμασει ακομα...Παραθετω τις οδηγιες: Install: Install Kies on your computer, connect your phone and make sure that all the drivers installed correctly. Download Odin to your PC. Extract tar file from the ROM. Put the phone into download mode (vol. down+home+power buttons), start odin, connect the phone via USB. Choose continue on the phone, make sure that only two boxes are checked in odin - Auto Reboot and F.Reset Time. Choose PDA button in Odin and select tar file you extracted before. Choose START button. The phone will reboot after the flash. Done. βρηακ αυτο:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423514&page=2 Edited January 2, 2012 by themis636 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Το έκανε κι αυτό, αλλά δεν λειτούργησε. Του 'πα να αφήσει το debugging on, και να συνδεθεί μέσω usb-utilities, αλλά δεν τον άφηνε. Συνδέθηκε χωρίς usb-utilities, αλλά και πάλι κόλλησε στο searching drivers. Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 βρηακ αυτο:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423514&page=2 Εντυπώσεις;;;;; Κάτι καινούριο; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Εντυπώσεις;;;;; Κάτι καινούριο; αν δεν κανω λαθος εχει γινει πιο smooth και ξεκλειδωνει πιο γρηγορα απο πριν!αυτα τα ολιγα για την ωρα! το kies δεν το αναγνωριζει πλεον. Edited January 2, 2012 by themis636 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι.Ελληνικό manual για τη συσκευή υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδια, οσοι προλαβαινετε, Modern Combat 3: Fallen Nation με 0.79 λεπτα...Για λιγο ομως... Απλα απολαυση στο Νote...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) γεια σας φιλοι μου.ναμαι και εγω εδω.Να σας ρωτησω κατι που παρατηρησα. Με την μπροστινη καμερα ,δεν τραβα βιντεο?Εαν θυμαμαι καλα στο galaxy s2 τραβουσε. Καλημέρα και καλώς ήρθες...:) Φυσικά και υποτίθεται ότι τραβάει, αλλά προσωπικά δε την έχω δοκιμάσει..:p Edited January 3, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgeo908 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Πολύ ωραίο!!κόλημα.. το μονο κακο με αυτα τα παιχνίδια είναι οτι πρεπει να βρήσκεσαι κοντα σε μία πρήζα :lol: Παράθεση 100years alfa romeo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 το kies δεν το αναγνωριζει πλεον. Γιατί by default είναι με άλλο sales code. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 τελικά δοκίμασε κανείς την αναβάθμιση? εγώ που είμαι με mac και το kies σε περιβάλλον mac δουλεύει μονο για το SII και το tab. επίσης το zip που κατέβασα ζητάει κωδικό. δε το ανάφερε κανείς άλλος και δεν είδα πουθενά να υπάρχει password :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 επίσης το zip που κατέβασα ζητάει κωδικό. δε το ανάφερε κανείς άλλος και δεν είδα πουθενά να υπάρχει password :/ samfirmware.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 μερσυ μαν.. και πάλι δε μπορώ να το δοκιμάσω.. καταραμένα windows.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Πως γίνεται να αδειάσω την internal memory και τα πάω τα παιχνίδια και τις εφαρμογές μου στην external 32/άρα που έχω??? Έω τιγκάρει την εσωτερική μνήμη μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Γιατί by default είναι με άλλο sales code. να το αλλαξω η να το αφησω ετσι; ειναι σε DBT τωρα αν δεν κανω λαθος.το ειχα αλλαξει για να βαλω την KL7. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Πως γίνεται να αδειάσω την internal memory και τα πάω τα παιχνίδια και τις εφαρμογές μου στην external 32/άρα που έχω??? Έω τιγκάρει την εσωτερική μνήμη μου.... Μενού, εφαρμογές, όλες, και έχει επιλογή σε όποια εφαρμογή γίνεται να μεταφερθεί στη κάρτα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 παιδια καποιο καλο προγραμμα να τραβαμε βιντεο με το νοτε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Μενού, εφαρμογές, όλες, και έχει επιλογή σε όποια εφαρμογή γίνεται να μεταφερθεί στη κάρτα. Η΄ακόμα με το link2SD που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει (λίγες) περισσότερες από τις default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Να πω και εγω την αποψη μου μετα απο 10 μερες χρησης.Το τηλεφωνο ειναι απιστευτω !Οσο για το μεγεθος για μενα ειναι αυτο που παντα ηθελα!Ενα s2 με 5,3 ιντσες οθονη και πολλα ++ ακομα!Μεσα σε 30 λεπτα το εχετε σηνηθισει! Χωρις υπερβολες μετα την πρωτη ωρα χρησης συνεχομενα δεν αλλαζω αυτη την οθονη με κανενα τηλ η ταμπλετ!Και να πω οτι επισης μετα την πρωτη ωρα το μεγεθος του φαινεται απολυτος νορμαλ (μη πω επαρκες απλα)και μετα την πρωτη μερα χρησης δουλευεται με το ενα χερι! Απλα οτι καλητερο μπορει να αγορασει καποιος αυτη τη στιγμη και σε τρομερη σχεση τιμης/αποδωσης! Μετα την αγορα του ολα τα smartphones αν τα βαλω διπλα του μου μοιαζουν με δειγματα . Οτι καλητερο εχω αγορασει μεχρι σημερα το συστηνω ανεπηφηλακτα! Ερωτηση μπορω να βαλω σελιδοδεικτη σε λιστα?Οπως στα htc?Το ιδιο και επαφες?Δηλαδη μια οθονη με σελιδοδεικτη? Και αν καποιος μπορει ας βαλει ενα βιντεο με αφιερομα στο spen αν γινεται ελληνικο να δουμε ολες τις δυνατοτητες του αλλα και τη χρηση του! Ευχαρηστω.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Να πω και εγω την αποψη μου μετα απο 10 μερες χρησης.Το τηλεφωνο ειναι απιστευτω !Οσο για το μεγεθος για μενα ειναι αυτο που παντα ηθελα!Ενα s2 με 5,3 ιντσες οθονη και πολλα ++ ακομα!Μεσα σε 30 λεπτα το εχετε σηνηθισει! Χωρις υπερβολες μετα την πρωτη ωρα χρησης συνεχομενα δεν αλλαζω αυτη την οθονη με κανενα τηλ η ταμπλετ!Και να πω οτι επισης μετα την πρωτη ωρα το μεγεθος του φαινεται απολυτος νορμαλ (μη πω επαρκες απλα)και μετα την πρωτη μερα χρησης δουλευεται με το ενα χερι! Απλα οτι καλητερο μπορει να αγορασει καποιος αυτη τη στιγμη και σε τρομερη σχεση τιμης/αποδωσης! Μετα την αγορα του ολα τα smartphones αν τα βαλω διπλα του μου μοιαζουν με δειγματα . Οτι καλητερο εχω αγορασει μεχρι σημερα το συστηνω ανεπηφηλακτα! Ερωτηση μπορω να βαλω σελιδοδεικτη σε λιστα?Οπως στα htc?Το ιδιο και επαφες?Δηλαδη μια οθονη με σελιδοδεικτη? Και αν καποιος μπορει ας βαλει ενα βιντεο με αφιερομα στο spen αν γινεται ελληνικο να δουμε ολες τις δυνατοτητες του αλλα και τη χρηση του! Ευχαρηστω.. πατα στο yotube spen tutorial...και θα δεισ πολλα....οσο για σελιδοδεικτη εχει ο launcher wigdet πατα να το προσθεσεισ,,,, Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 πατα στο yotube spen tutorial...και θα δεισ πολλα....οσο για σελιδοδεικτη εχει ο launcher wigdet πατα να το προσθεσεισ,,,, δειτε το ολο...αξιζει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Η΄ακόμα με το link2SD που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει (λίγες) περισσότερες από τις default. Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια πάντα είσαι πολύτιμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 καλημερα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος καποιο μαγαζι στην αθηνα η θεσσαλονικη το οποιο να εχει και να μπορει να τοποθετηση screen protector στο note.2 ζελατινες περασα και οταν τις εβαλα ηταν λες και ειχα σπασει την οθονη(:):):)). αν γνωριζει κανεις ας στειλει ενα pm.ευχαριστω. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 οσο για σελιδοδεικτη εχει ο launcher wigdet πατα να το προσθεσεισ,,,, Σας ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες συμβουλες! Φιλε μου μπορεις να μου πεις ακροιβος πω γινεται γιατι μεσα στα wiget δεν εχει καποιο που λεγεται launcher..Εκτος αν καταλαβα λαθος και ενοεις κατι αλλο. Το μονο που βρηκα ειναι ενα μικρο εικονιδιο που μπορω να το κανω add as bookmark αλλα ειναι πολυ μικρο. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Το μονο που βρηκα ειναι ενα μικρο εικονιδιο που μπορω να το κανω add as bookmark αλλα ειναι πολυ μικρο. Αυτο εννοει ο φιλος...;) Launcher ειναι ολο αυτο το ui (user interface) που βλεπεις.Η ''φατσα'' δηλαδη της συσκευης. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 καλημερα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος καποιο μαγαζι στην αθηνα η θεσσαλονικη το οποιο να εχει και να μπορει να τοποθετηση screen protector στο note.2 ζελατινες περασα και οταν τις εβαλα ηταν λες και ειχα σπασει την οθονη(:):):)). αν γνωριζει κανεις ας στειλει ενα pm.ευχαριστω. Μάλλον το πρόβλημα οφείλεται στην ποιότητα των screen protector και όχι σε δικό σου λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts