elthis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 @elthis τα ίδια κάνει και σε μένα με το wallpaper στο lock screen. Κάποιο bug στο proccess του lock ίσως, θα δείξει. Το κάνει άραγε και σε όσους έχουν custom roms? Μια χάρη θα ζητήσω από τους κατόχους του Note. Κατεβάστε από Market το Stability Test app και τρέξτε το CPU+GPU test. Σε εμένα, ειδικά το βαρύ option των 512+ MB RAM κολλάει συνέχεια, κάνοντας instant reboot το κινητό. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω το συγκεκριμένο app, και το έβαλα προσωρινά τώρα που το κινητό κάνει ατελείωτα burn tests ;) Μόλις έκανα το τεστ με τον stock kernel και όλα οκ... Τι να πω για το wallpaper...μου φαίνεται περίεργο... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 εχει επιλογη να προσθεσει αυτοματα widget στον launcher. Αυτό το είχε και το 3.3.12. :rolleyes: ειχα παρει τετοια θηκη για το ντελλ μου και ηταν σπεσιαλ ,αντε το παραλαμβανο αυριο και εγω ...πω πω σαν μικρο παιδι κανω Δείτε και αυτή...http://www.ebay.co.uk/itm/250933515064?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Δοκιμασμένα καλή και σε τιμή άψογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Αυτό το είχε και το 3.3.12. :rolleyes: Δείτε και αυτή...http://www.ebay.co.uk/itm/250933515064?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Δοκιμασμένα καλή και σε τιμή άψογη! Πότε δεν είχα δει αυτή την άχρηστη λειτουργία...:p Η αλήθεια είναι ότι το νέο market είναι σαφώς πιο γρήγορο.. Ωραία η θήκη Γιάννη.Κάποια παραπλήσια ψάχνω κι εγώ.Αν σύντομα δε φέρει το extreme mobile θα τη παραγγείλω, μιας και που ήδη περιμένω μια άλλη. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μόλις έκανα το τεστ με τον stock kernel και όλα οκ... Είσαι με 2.3.6; Πόση ώρα έτρεξε το 512+ και τι temp έφτασε; Σου μέτρησε καθόλου GPU errors στον αντίστοιχο counter; Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ωραία η θήκη Γιάννη.Κάποια παραπλήσια ψάχνω κι εγώ.Αν σύντομα δε φέρει το extreme mobile θα τη παραγγείλω, μιας και που ήδη περιμένω μια άλλη. Παρήγγειλε τη από τώρα γιατί θα κάνει 20 ημέρες να έρθει. Σε γενικές γραμμές χρησιμοποιώ αυτή τη θήκη σε όλες τις συσκευές μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (πόσο μάλλον για τα χρήματα που πληρώνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Είσαι με 2.3.6; Πόση ώρα έτρεξε το 512+ και τι temp έφτασε; Σου μέτρησε καθόλου GPU errors στον αντίστοιχο counter; με 2.3.6 ειμαι.Το αφησα και ετρεξε 3,5 λεπτα...μετα το εκλεισα..η θερμοκρασια εφτασε απ οτι θυμαμαι μεχρι 31. Παρήγγειλε τη από τώρα γιατί θα κάνει 20 ημέρες να έρθει. Σε γενικές γραμμές χρησιμοποιώ αυτή τη θήκη σε όλες τις συσκευές μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (πόσο μάλλον για τα χρήματα που πληρώνω). Την ιδια ειχα κι εγω στο dhd... Thanks...done...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 @elthis τα ίδια κάνει και σε μένα με το wallpaper στο lock screen. Κάποιο bug στο proccess του lock ίσως, θα δείξει. Το κάνει άραγε και σε όσους έχουν custom roms? Μια χάρη θα ζητήσω από τους κατόχους του Note. Κατεβάστε από Market το Stability Test app και τρέξτε το CPU+GPU test. Σε εμένα, ειδικά το βαρύ option των 512+ MB RAM κολλάει συνέχεια, κάνοντας instant reboot το κινητό. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω το συγκεκριμένο app, και το έβαλα προσωρινά τώρα που το κινητό κάνει ατελείωτα burn tests ;) ειμαι με μαμα 2.3.6 το κινητο οπως το αγορασα δεν το εχω πειραξει καθολου και φιλε μου και σε μενα μετα απο 33sec το κινητο κολαει, και κανει reboot. Η θερμοκρασια ειναι στους 26 οC Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Τι λετε για αυτο??? Απ οτι λενε δουλευει μια χαρα και φορτιζει τη μεγαλη μπαταρια μας σε λιγοτερο απο μια ωρα! Αν εχει καποιος ipad κτλ και το εχει δοκιμασει,ας μας πει... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Τι λετε για αυτο??? Απ οτι λενε δουλευει μια χαρα και φορτιζει τη μεγαλη μπαταρια μας σε λιγοτερο απο μια ωρα! Αν εχει καποιος ipad κτλ και το εχει δοκιμασει,ας μας πει... Συμβουλή μετά από 10ετίες ενασχόλησης με μπαταρίες (R/C cars)...... μακριά από πιεσμένες φορτίσεις. Ειδικά για τον συγκεκριμένο φορτιστή, λογικά πάλι σε ίδιο rate θα φορτίζει το Note, μια που το τηλέφωνο ορίζει το πόσο ρεύμα θα τραβήξει και όχι ο charger. Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Συμβουλή μετά από 10ετίες ενασχόλησης με μπαταρίες (R/C cars)...... μακριά από πιεσμένες φορτίσεις. Θα συμφωνήσω σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 1] Εδω και ενα σαραντοκταωρο το ΝΟΤΕ μου παρουσιαζε ανησυχητικο battery drain. Μιλαμε οτι εχτες στις 4 τα ξημερωματα το αφηνω με 72% και στις 12 το μεσημερι σημερα το βρισκω με 46% [ 8 ωρες αργοτερα σε stand by mode !!). Ε λοιπον αρχισα να βγαζω τις εφαρμογες που ειχα περασει τις τελευταιες 4-5 ημερες, μιας που καπου εκει υπολογιζα οτι ειχα περασει την προβληματικη αππ. Το θεμα ειναι πως ολες οι εφαρμογες που περασα ηταν πολυ δημοφιλεις για να παρουσιαzουν τετοιο κονφλικτ με το ΝΟΤΕ (dropbox, skype,Τabooo,GO Launcer EX τετοιου τυπου, και κανα -δυο widget για να "εφτιαχνα" τον Launcer κατα τα γουστα μου. ) Εντελει μετα απο την απεγκατασταση ολων νομιζω πως πεταξα την προβληματικη αππ μιας που απο τις 12 το μεσημερι εως τωρα η μπαταρια ειναι στο 31% και με πολυ χρηση. Απλα δεν ειχα την υπομονη να τις απεγκαταστω μια-μια για να βρω την προβληματικη. Εαν βρω την υπομονη κ τον χρονο θα επαναγκαταστησω τις υποπτες εφαρμογες για να βρω την ενοχη. Εσεις που ειστε πολυ πιο εμπειροι απο εμενα στο αντροιντ εχετε καποια υποψια στο μυαλο σας για το ποια μπορει να μου εκανε την ζημια; [ Φοραει την στοκ ρομ 2.3.6 και ειναι unroot. ] 2] Μια διαπιστωση σχετικα με την φωτογραφικη μηχανη. Οι νυχτερινες ληψεις σε κλειστο χωρο του ΝΟΤΕ ειναι σχεδον απογοητευτικες και σιγουρα κατω του μετριου[ με την καθε δυνατη ρυθμιση, που προσφερει η συσκευη για νυχτερινη φωτογραφηση σε κλειστο χωρο]. Το Λεντ Φλας ανεπαρκες, κακη φωτομετρηση, γενικα πολυ χαμηλο το over all rating στο φωτογραφικο αποτελεσματα. Οι δε πρωινες φωτο σε εξωτερικο φωτισμο θα μπορουσα να πω πως ειναι decent αλλα κ παλι εως εκει.[ Τ' αποτελεσματα στο κομματι της βιντεοσκοπησης σε φυσικο φως, ειναι πολυ πιο ενθαρυντικα]. Συμπερασμα; Ο αισθητηρας κ ο φακος που "φοραει" το ΝΟΤΕ ειναι αρκετα μακρυα απο το ονομαστει ποιοτικος. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) Συμβουλή μετά από 10ετίες ενασχόλησης με μπαταρίες (R/C cars)...... μακριά από πιεσμένες φορτίσεις. Ειδικά για τον συγκεκριμένο φορτιστή, λογικά πάλι σε ίδιο rate θα φορτίζει το Note, μια που το τηλέφωνο ορίζει το πόσο ρεύμα θα τραβήξει και όχι ο charger. Θα συμφωνήσω κι εγώ λοιπόν μαζί σου στο 1ο κομμάτι όμως.οι συσκευές έχουν μεγάλα περιθώρια στο ρεύμα που μπορούν να τραβήξουν, έργου και οι περισσότεροι custom kernels σου δίνουν τη δυνατότητα να ανεβάσεις τα amber στο ρεύμα από τη πρίζα η στο usb. Δεν είπαμε να φτάσεις ταβάνι, αλλά έχει αρκετό περιθώριο. 2] Μια διαπιστωση σχετικα με την φωτογραφικη μηχανη. Οι νυχτερινες ληψεις σε κλειστο χωρο του ΝΟΤΕ ειναι σχεδον απογοητευτικες και σιγουρα κατω του μετριου[ με την καθε δυνατη ρυθμιση, που προσφερει η συσκευη για νυχτερινη φωτογραφηση σε κλειστο χωρο]. Το Λεντ Φλας ανεπαρκες, κακη φωτομετρηση, γενικα πολυ χαμηλο το over all rating στο φωτογραφικο αποτελεσματα. Οι δε πρωινες φωτο σε εξωτερικο φωτισμο θα μπορουσα να πω πως ειναι decent αλλα κ παλι εως εκει.[ Τ' αποτελεσματα στο κομματι της βιντεοσκοπησης σε φυσικο φως, ειναι πολυ πιο ενθαρυντικα]. Συμπερασμα; Ο αισθητηρας κ ο φακος που "φοραει" το ΝΟΤΕ ειναι αρκετα μακρυα απο το ονομαστει ποιοτικος. Ο supercurio έχει πιάσει ήδη δουλειά πάνω σε εικόνα και ήχο..;) Edited December 15, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 τοοοοοοοοοοοοοοοο πηρα και εγω παιδια ,μαζι με την επισημη θηκη τις σαμσουνγκ.. χαιρεσαι να το κρατας δεν με κουραζει το μεγε8ος καθολου αντιθετος με κουραζουν τα αλλα που ειναι μικρα :) παιδια απο ανταπτορες σε usb τι να παραγγειλουμε ;αν μπορειται με λινκ απο εβαυ 8α ηταν το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 1] Εδω και ενα σαραντοκταωρο το ΝΟΤΕ μου παρουσιαζε ανησυχητικο battery drain. Μιλαμε οτι εχτες στις 4 τα ξημερωματα το αφηνω με 72% και στις 12 το μεσημερι σημερα το βρισκω με 46% [ 8 ωρες αργοτερα σε stand by mode !!). Ε λοιπον αρχισα να βγαζω τις εφαρμογες που ειχα περασει τις τελευταιες 4-5 ημερες, μιας που καπου εκει υπολογιζα οτι ειχα περασει την προβληματικη αππ. Το θεμα ειναι πως ολες οι εφαρμογες που περασα ηταν πολυ δημοφιλεις για να παρουσιαzουν τετοιο κονφλικτ με το ΝΟΤΕ (dropbox, skype,Τabooo,GO Launcer EX τετοιου τυπου, και κανα -δυο widget για να "εφτιαχνα" τον Launcer κατα τα γουστα μου. ) Εντελει μετα απο την απεγκατασταση ολων νομιζω πως πεταξα την προβληματικη αππ μιας που απο τις 12 το μεσημερι εως τωρα η μπαταρια ειναι στο 31% και με πολυ χρηση. Απλα δεν ειχα την υπομονη να τις απεγκαταστω μια-μια για να βρω την προβληματικη. Εαν βρω την υπομονη κ τον χρονο θα επαναγκαταστησω τις υποπτες εφαρμογες για να βρω την ενοχη. Εσεις που ειστε πολυ πιο εμπειροι απο εμενα στο αντροιντ εχετε καποια υποψια στο μυαλο σας για το ποια μπορει να μου εκανε την ζημια; [ Φοραει την στοκ ρομ 2.3.6 και ειναι unroot. ] 2] Μια διαπιστωση σχετικα με την φωτογραφικη μηχανη. Οι νυχτερινες ληψεις σε κλειστο χωρο του ΝΟΤΕ ειναι σχεδον απογοητευτικες και σιγουρα κατω του μετριου[ με την καθε δυνατη ρυθμιση, που προσφερει η συσκευη για νυχτερινη φωτογραφηση σε κλειστο χωρο]. Το Λεντ Φλας ανεπαρκες, κακη φωτομετρηση, γενικα πολυ χαμηλο το over all rating στο φωτογραφικο αποτελεσματα. Οι δε πρωινες φωτο σε εξωτερικο φωτισμο θα μπορουσα να πω πως ειναι decent αλλα κ παλι εως εκει.[ Τ' αποτελεσματα στο κομματι της βιντεοσκοπησης σε φυσικο φως, ειναι πολυ πιο ενθαρυντικα]. Συμπερασμα; Ο αισθητηρας κ ο φακος που "φοραει" το ΝΟΤΕ ειναι αρκετα μακρυα απο το ονομαστει ποιοτικος. Επειδή έχω και εγώ θέμα με την μπαταρία, όχι τόσο έντονο όμως, ήθελα να σε ρωτήσω στο battery usage πόσο τις εκατό σου δείχνει συνήθως το Android OS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Συμπερασμα; Ο αισθητηρας κ ο φακος που "φοραει" το ΝΟΤΕ ειναι αρκετα μακρυα απο το ονομαστει ποιοτικος. Σε γενικές γραμμές διαφωνώ, το αποτέλεσμα που δίνει είναι το καλύτερο σε σχέση με τις συσκευές του ανταγωνισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Σε γενικές γραμμές διαφωνώ, το αποτέλεσμα που δίνει είναι το καλύτερο σε σχέση με τις συσκευές του ανταγωνισμού. ε ναι ρε παιδια....μια χαρ φωτο βγαζει στο σκοταδι...εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενοσ.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Επειδή έχω και εγώ θέμα με την μπαταρία, όχι τόσο έντονο όμως, ήθελα να σε ρωτήσω στο battery usage πόσο τις εκατό σου δείχνει συνήθως το Android OS; Εμένα αυτή τη στιγμή είναι στο 49%. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου. Ευθύνεται η κλασική διεργασία suspend του android os. Το κινητό έχει φοβερές δυνατότητες στο θέμα μπαταρία αλλά δεν είναι καλή η υλοποίηση της ρομ από τη Samsung. Με τις πρώτες καλές custom Rom θα δούμε τεράστια διαφορά. Ελπίζω πάντως να διορθωθούν και οι official από τη Samsung γιατί είναι κρίμα... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Εμένα αυτή τη στιγμή είναι στο 49%. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου. Ευθύνεται η κλασική διεργασία suspend του android os. Το κινητό έχει φοβερές δυνατότητες στο θέμα μπαταρία αλλά δεν είναι καλή η υλοποίηση της ρομ από τη Samsung. Με τις πρώτες καλές custom Rom θα δούμε τεράστια διαφορά. Ελπίζω πάντως να διορθωθούν και οι official από τη Samsung γιατί είναι κρίμα... Βαλε rocket v8 ... Πιστεψε με δεν θα το ματανιωσεις... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Εμένα αυτή τη στιγμή είναι στο 49%. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου. Ευθύνεται η κλασική διεργασία suspend του android os. Το κινητό έχει φοβερές δυνατότητες στο θέμα μπαταρία αλλά δεν είναι καλή η υλοποίηση της ρομ από τη Samsung. Με τις πρώτες καλές custom Rom θα δούμε τεράστια διαφορά. Ελπίζω πάντως να διορθωθούν και οι official από τη Samsung γιατί είναι κρίμα... Μετα την απεγκατασταση αρκετων εφαρμογων,κυριως της samsung, αλλαγης launcher και καποιες ρυθμισεις,με βαρια χρηση απο τις 8 το πρωι (2,30 ωρες οθονη on, wifi, data, music κ.α.) αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο 43%. Πολυ καλο αν αναλογιστω με ιδια χρηση σε sgii και dhd αυτη τη στιγμη εσβηνε.... Αρα συμφωνω για την διαχειρηση της samsung... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Υπαρχει καπου προχειρι το νεο market??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Υπαρχει καπου προχειρι το νεο market??? Εδω φιλε μου... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Εδω φιλε μου... Ευχαριστω... Οντως πολυ πιο γρηγορο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Βαλε rocket v8 ... Πιστεψε με δεν θα το ματανιωσεις... προσπαθησα να τη βαλω αλλα ειχε κολλησει στο ρομποτακι πολυ ωρα και την εβγαλα...ξερεισ γιατι?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 προσπαθησα να τη βαλω αλλα ειχε κολλησει στο ρομποτακι πολυ ωρα και την εβγαλα...ξερεισ γιατι?? Εγω απο stock με cf root την περασα χωρις fullwipe και δεν ειχα κανενα προβλημα... Προσπαθησε αλλη μια και αν δεν σου κατσει κανε fullwipe Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παιδια για να περασω το νεο μαρκετ πρεπει να ειμαι ροοτ? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts