Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχουν δύο αριθμοί μοντέλου:. N-7000 και το GT-I9220 ξερει καποιος να μας πει τις διαφορες αναμεσα στα 2 μοντελα note

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Te salat

Κώστα

Προσωπικα αυτες τις συσκευές δε τις χρησιμοποιώ σα κυρίως τηλέφωνα μου κυρίως λόγο αυτονομίας μεγέθους και κόστους αν σου πάθει ζημιά η το χάσεις οπότε αυτό που με νοιάζει είναι να έχει χώρο για εύκολο δούλεμα κυρίως σε ίντερνετ αλλά και στο excel που δουλεύω και μόλις βγήκε το note χάρηκα πολύ βλέποντας τα specs του κ βασιζόμενος στην εμπειρία του S2 που εχω αλλά δυστυχώς για μένα δεν είναι όσο πρεπει ολοκληρωμενο σαν άρτια λειτουργία το S2 είναι σαφώς καλύτερο τη παρούσα στιγμή κ με πιο ομαλό δούλεμα.

Και ναι η ram του είναι σαφώς λιγότερη και το smooth στο scrolling στο μαμισιο αλλά και στον opera δεν είναι όσο θα θελα ομαλό και ναι φαίνεται ότι θέλει δουλειά ακόμη,όχι τίποτα τραγικό αλλά το S2 δε το φτανει κ προτιμώ να σερφαρω σε αυτό παρ όλη τη μικρότερη οθόνη του γιατί είναι πολύ ποιο ομαλό.

Απ την άλλη όπως εχω γράψει και όταν το πρωτοπηρα η οθοναρα του note είνα λόγος αγοράς κ γιαυτό και με νευριαζει παραπάνω γιατί δεν έχει το ποιοτικό δούλεμα του S2 ακόμα.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Δηλαδή με το Note θα κάνεις τις δουλειές σου και με άλλο θα πας στην καφετέρια; Όταν λέμε για καθημερινή χρήση εννοούμε και τα δύο και εκεί έγκειται το θέμα του μεγέθους.

Άποψη μου:

κινητό καφετέριας= κινητό που χρησιμοποιείται κυρίως για μόστρα και παιχνιδάκια στην καφετέρια.

Το Note είναι μεγάλο και απολαυστικό ως εργαλείο δουλειάς όσο και multimedia κτλ, αλλά χάνει πόντους στα μάτια του παραπάνω χρήστη κυρίως λόγω μεγέθους. Τέσσερα Note σε μια παρέα, πάει το κλείσανε το τραπέζι, που χώρος για τα ποτήρια;; :lol:

Υπάρχουν δύο αριθμοί μοντέλου:. N-7000 και το GT-I9220 ξερει καποιος να μας πει τις διαφορες αναμεσα στα 2 μοντελα note

Καμία διαφορά, το τελικό επίσημο όνομα είναι το N7000

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Άποψη μου:

κινητό καφετέριας= κινητό που χρησιμοποιείται κυρίως για μόστρα και παιχνιδάκια στην καφετέρια.

Το Note είναι μεγάλο και απολαυστικό ως εργαλείο δουλειάς όσο και multimedia κτλ, αλλά χάνει πόντους στα μάτια του παραπάνω χρήστη κυρίως λόγω μεγέθους. Τέσσερα Note σε μια παρέα, πάει το κλείσανε το τραπέζι, που χώρος για τα ποτήρια;; :lol:

Καμία διαφορά, το τελικό επίσημο όνομα είναι το N7000

Λάθος άποψη για τη ζωή έχει για μένα όποιος χρειάζεται να χρησιμοποιεί ένα κινητό για να " κάνει μόστρα" όπως λες και εδώ όταν μιλάμε για καθημερινή χρήση εννούμε καθημερινή χρήση και τηλεφώνου και όχι μόστρα σε τραπέζια καφετεριών και μπαρ.

Με το συμπαθιο φίλε μου τα παραπάνω αλλά πρέπει να ειπωθούν και ειδικά εγώ προσωπικα όπως γράφω χρόνια τώρα ΠΌΤΕ δε χρησιμοποιειω αυτές τις συσκευές σα κυρίως κινητά μου όπερ σημαίνει πάντα στο τσαντάκη μου πιθανώς στο αμάξι για gps και στο σπίτι η στη δουλειά μου για εργαλείο κ ποτέ για μόστρα πάνω στα τραπέζια.

Αλλά κ εσυ τώρα που το σκέφτομαι το πάραείπες,4 note σε ένα τραπέζι ούτε στο event του techblog δεν υπήρχαν!!!:lol::p

Παντα φιλικα Μανος

Λάθος άποψη για τη ζωή έχει για μένα όποιος χρειάζεται να χρησιμοποιεί ένα κινητό για να " κάνει μόστρα" όπως λες και εδώ όταν μιλάμε για καθημερινή χρήση εννούμε καθημερινή χρήση και τηλεφώνου και όχι μόστρα σε τραπέζια καφετεριών και μπαρ.

Με το συμπαθιο φίλε μου τα παραπάνω αλλά πρέπει να ειπωθούν και ειδικά εγώ προσωπικα όπως γράφω χρόνια τώρα ΠΌΤΕ δε χρησιμοποιειω αυτές τις συσκευές σα κυρίως κινητά μου όπερ σημαίνει πάντα στο τσαντάκη μου πιθανώς στο αμάξι για gps και στο σπίτι η στη δουλειά μου για εργαλείο κ ποτέ για μόστρα πάνω στα τραπέζια.

Αλλά κ εσυ τώρα που το σκέφτομαι το πάραείπες,4 note σε ένα τραπέζι ούτε στο event του techblog δεν υπήρχαν!!!:lol::p

Μάνο συμφωνώ 100%. Προσωπικά ποτέ δεν κάνω μόστρα (ούτε γενικά ούτε ειδικά). Ο σύγχρονος λαός μας όμως είναι γνωστός και για ακριβώς αυτή τη διάθεση του για επίδειξη σε όλα τα επίπεδα (κινητά, μηχανές, αυτοκίνητα, σπίτια, κότερα, ρούχα, κτλ)

ΥΓ: Note or Nexus? Note or Nexus? Note or Nexus? :worry::lol:

Ποιο note και nexus,iphone 4s(σιρι ξαναπες του παλι,απιστευτο βιντεο)

Το απολυτο για αυτη τη δουλεια κσι δυστυχως εχεις δκκιο οτι σα λαος το χουμε το καταλοιπο της επίδειξης πολλοί μέσα μας(προσωπικα μακριά από μένα:D)

Και επίσης είμαι τόσο αυστηρώς με το note γιατί για μένα έχει το ιδανικο μέγεθος για τη δουλειά που το θέλω με δυστυχώς οριακά αλλά εμφανή όμως κατώτερη υλοποίηση απ το S2

Αυτή η οθοναρα του όμως σε κάνει και του συγχωρείς πολλά και ελπίζω σύντομα να πιάσει το smoothness του S2 και θα είμαι πολύ ευχαριστημενος:)

Παντα φιλικα Μανος

Παίδες, όλα στη Ζωή είναι θέμα γούστου και συνήθειας.το κάναμε λίγο "τεχνολογικοί διαξιφισμοί" θέμα.Ήρθα κι εγώ λοιπόν στη παρέα και δεν έχω καν προλάβει να παίξω.Λοιπον ναι, το μέγεθος είναι πιστεύω το μόνο άξιο προβληματισμού.Βέβαια θυμάμαι τη μετάβαση μου από το desire στο DHD.πριν την αγορά προβληματισμός...Πως θα μου κάθεται το τούβλο στο χέρι; θα πρέπει να παίρνω τζιν από εκεί που ψωνίζει ο Βουρλιωτης;;; θα το κρεμάσω στη ντουλάπα;;;...μετά ηρθε η αγορά...Τι απογοήτευση είχα στη πρώτη επαφή; Πως θα συνηθίσω έλεγα τη τεράστια 4,3 οθόνη; Τι θα λένε όσοι με βλέπουν; θα μπορώ να το κουβαλάω για καθημερινή χρήση;;;

10 μέρες κράτησαν τα σύννεφα στο μυαλό μου.Από τούδε και στο εξής οτιδήποτε μικρότερο δε με ικανοποιεί!(σα τη Τζούλια ακούστηκα!).Δε μπορώ να πλοηγηθω, να απολαύσω βίντεο, φωτογραφίες κτλ.Πήρα το iphone4s και νόμιζα ότι κοιτάω από τη κλειδαρότρυπα!

Λοιπόν, για να καταλήξω, θεωρώ ότι πρώτη επαφή, ποσό μάλιστα η θεωρία περί μεγέθους, μπορεί και να είναι ψευδής.Αν δε ζήσεις μαζί του καμιά εβδομάδα δε μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα.Αυτό θα κάνω κι εγώ...

Υ.Γ.: που είδατε ρε καρντασια πιο smooth το sgii;;;; με τι το μετρήσατε;;; πως το συγκρίνατε;;; εγώ έχω αυτή τη στιγμή μαζί και τα δύο, με official, και δε βλέπω κάποια διάφορα που θα με κάνει να το πω αυτό!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παίδες, όλα στη Ζωή είναι θέμα γούστου και συνήθειας.το κάναμε λίγο "τεχνολογικοί διαξιφισμοί" θέμα.Ήρθα κι εγώ λοιπόν στη παρέα και δεν έχω καν προλάβει να παίξω.Λοιπον ναι, το μέγεθος είναι πιστεύω το μόνο άξιο προβληματισμού.Βέβαια θυμάμαι τη μετάβαση μου από το desire στο DHD.πριν την αγορά προβληματισμός...Πως θα μου κάθεται το τούβλο στο χέρι; θα πρέπει να παίρνω τζιν από εκεί που ψωνίζει ο Βουρλιωτης;;; θα το κρεμάσω στη ντουλάπα;;;...μετά ηρθε η αγορά...Τι απογοήτευση είχα στη πρώτη επαφή; Πως θα συνηθίσω έλεγα τη τεράστια 4,3 οθόνη; Τι θα λένε όσοι με βλέπουν; θα μπορώ να το κουβαλάω για καθημερινή χρήση;;;

10 μέρες κράτησαν τα σύννεφα στο μυαλό μου.Από τούδε και στο εξής οτιδήποτε μικρότερο δε με ικανοποιεί!(σα τη Τζούλια ακούστηκα!).Δε μπορώ να πλοηγηθω, να απολαύσω βίντεο, φωτογραφίες κτλ.Πήρα το iphone4s και νόμιζα ότι κοιτάω από τη κλειδαρότρυπα!

Λοιπόν, για να καταλήξω, θεωρώ ότι πρώτη επαφή, ποσό μάλιστα η θεωρία περί μεγέθους, μπορεί και να είναι ψευδής.Αν δε ζήσεις μαζί του καμιά εβδομάδα δε μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα.Αυτό θα κάνω κι εγώ...

Υ.Γ.: που είδατε ρε καρντασια πιο smooth το sgii;;;; με τι το μετρήσατε;;; πως το συγκρίνατε;;; εγώ έχω αυτή τη στιγμή μαζί και τα δύο, με official, και δε βλέπω κάποια διάφορα που θα με κάνει να το πω αυτό!

Θα σταθω μονο σε αυτο που ειπες, γιατι το ειχα γραψει και παραπανω. Ειναι αρκουντως smooth και γρηγορο, σε καμια περιπτωση -πλην του browsing- δε δειχνει οτι δεν ειναι ομαλη η χρηση. Επειδη δεν εχει τα ακαριαια- αφυσικα μερικες φορες animations του s2 δε σημαινει οτι δεν ειναι γρηγορο. Ισα ισα βαλτε το να ανοιξει ενα αρχειο office >100MB και θα δειτε τη δυναμη του.

Αναφορικα με το browsing απλα πλεον χρησιμοποιω τον opera κι ειμαι κι εκει κομπλε. Τελος η RAM ειναι ενα θεμα, αλλα προσωπικα μετα απο 1,5 μηνα και 3 διαφορετικα note που περασαν απο τα χερια μου ποτε δε με προβληματισε, ουτε ασχοληθηκα ποτε να κλεισω κατι που τρεχει στο παρασκηνιο (κι εχω την ταση να αφηνω τα παντα ανοιχτα)...

Απο εκει και περα τα ειπαμε. Η 1280Χ800 προσφερει σαφως περισσοτερα απο την 4.3 και τα 800Χ480 του S2, δεν τιθεται θεμα επ'αυτου και εικαστικα και πρακτικα.

Ακομα κι οι 4.65 ιντσες και το υψηλο dpi του nexus μου φανηκαν λιγοτερο ανετα απο την οθοναρα του note, για το δε iphone 4s δε το συζητω, σαν αστειο μου φανηκε η χρηση του...

Edited by v@gelis

Τελος η RAM ειναι ενα θεμα, αλλα προσωπικα μετα απο 1,5 μηνα και 3 διαφορετικα note που περασαν απο τα χερια μου ποτε δε με προβληματισε, ουτε ασχοληθηκα ποτε να κλεισω κατι που τρεχει στο παρασκηνιο (κι εχω την ταση να αφηνω τα παντα ανοιχτα)...

Το έχω πει αρκετές φορές και νομίζω ότι τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα γνωρίζουν καλά από υπολογιστές.

Στα windows η free ram είναι άχρηστη ram! όταν μια εφαρμογή ανοίγει ΔΕ χρησιμοποιεί πρώτα την ελεύθερη μνήμη, αλλά τη δεσμευμένη!ΑΝ δε της φτάνει τότε χρησιμοποιεί την ελεύθερη ram, που όμως κάνει την εφαρμογή να φορτώσει πιο αργά.

Έτσι κι εδώ λειτουργεί περίπου το σύστημα.Τα HTC δουλεύουν λόγω sense με 100 mb free ram, ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ!

μη σας απασχολεί λοιπόν καθόλου η ελεύθερη μνήμη της συσκευής.το θέμα είναι να κάνει καλή διαχείριση.

Edited by elthis

Follow me on XDA

εχω προβλημα με το μαρκετ.παω να κανω αγορα και μου λεει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα στην παραγγελεια μου,εχω ξανα αγορασει παλαιοτερα απο το μαρκετ χωρις προβλημα.να σας θυμισω οτι το κινητο ειναι γερμανικο με γερμανικο product code(δεν εχει να επιλεξω ελληνικο)

εχω προβλημα με το μαρκετ.παω να κανω αγορα και μου λεει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα στην παραγγελεια μου,εχω ξανα αγορασει παλαιοτερα απο το μαρκετ χωρις προβλημα.να σας θυμισω οτι το κινητο ειναι γερμανικο με γερμανικο product code(δεν εχει να επιλεξω ελληνικο)

Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στον server του market.δοκίμασε μετά από κάποια ώρα πάλι.

Follow me on XDA

Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στον server του market.δοκίμασε μετά από κάποια ώρα πάλι.

οκ!

μια ερωτηση ακομα.το tapatalk σε τι χρησημευει?

Kάνε την αγορά σου μέσω της ιστιοσελίδας και όχι μέσω του market! (τεταυταία κάνει @αλα#ίες το market :lol: )

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

οκ!

μια ερωτηση ακομα.το tapatalk σε τι χρησημευει?

Είναι εφαρμογή που έχεις πιο εύκολη πρόσβαση σε διάφορα forum, ανάμεσα κάτι το myphone.

Follow me on XDA

Kάνε την αγορά σου μέσω της ιστιοσελίδας και όχι μέσω του market! (τεταυταία κάνει @αλα#ίες το market :lol: )

δουλεψε!thanks!!:)

To "tapatalk" ειναι ενας ευκολος τρόπος πρόσβασης σε forum που το υποστηρίζουν. Δεν "κατεβάζει" μεγάλο ογκο και δεν εχεις διαφημίσεις.

Για περισσοτερα (είμαστε και εκτός θέματος) εδώ, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Θα σταθω μονο σε αυτο που ειπες, γιατι το ειχα γραψει και παραπανω. Ειναι αρκουντως smooth και γρηγορο, σε καμια περιπτωση -πλην του browsing- δε δειχνει οτι δεν ειναι ομαλη η χρηση. Επειδη δεν εχει τα ακαριαια- αφυσικα μερικες φορες animations του s2 δε σημαινει οτι δεν ειναι γρηγορο. Ισα ισα βαλτε το να ανοιξει ενα αρχειο office >100MB και θα δειτε τη δυναμη του.

Αναφορικα με το browsing απλα πλεον χρησιμοποιω τον opera κι ειμαι κι εκει κομπλε. Τελος η RAM ειναι ενα θεμα, αλλα προσωπικα μετα απο 1,5 μηνα και 3 διαφορετικα note που περασαν απο τα χερια μου ποτε δε με προβληματισε, ουτε ασχοληθηκα ποτε να κλεισω κατι που τρεχει στο παρασκηνιο (κι εχω την ταση να αφηνω τα παντα ανοιχτα)...

Απο εκει και περα τα ειπαμε. Η 1280Χ800 προσφερει σαφως περισσοτερα απο την 4.3 και τα 800Χ480 του S2, δεν τιθεται θεμα επ'αυτου και εικαστικα και πρακτικα.

Ακομα κι οι 4.65 ιντσες και το υψηλο dpi του nexus μου φανηκαν λιγοτερο ανετα απο την οθοναρα του note, για το δε iphone 4s δε το συζητω, σαν αστειο μου φανηκε η χρηση του...

Φίλε Βαγγέλη με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο με αυτά που λές. Επίσης να προσθέσω πως για εμένα ειναι αναπόσπαστο κομμάτι το smooth σε ένα κινητο. Με μαγειρεμένες rom είδα μέγαλη βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Δεν έχει ακόμα το smooth του s2 ,ειναι ενα κλικ πιο πισω αλλα είμαι σίγουρος οτι θα το αποκτήσει. Η συσκεύη είναι απο της μόνες που έχω κρατήσει 1 μηνα+ και λέω θα την αλλάξω μόνο με τον αντικαταστάτη του. Επίσης με την μνήμη ram δεν την κοιτάζω ποτέ γιατί δεν υπάρχει λόγος.Απο την στιγμή που δεν έχω πρόβλημα πουθενά γιατί να με νοιάζει πόσο μνήμη έχω ελευθερη ?? Και κατι τελευταίο για το μέγεθος,οπως είπε ο φίλος ovelix5 ειναι καθαρα θέμα συνήθειας. Απο κοινονικές εκδηλώσεις,εργασία,γυμναστική,μονιμα και σε καθημερινή χρήση σαν κινητο δεν με προβλημάτισε ποτέ χωρίς υπερβολές.Δεν είχα μία στιγμή να πω τώρα που θα το βολέψω?? όπως μου έτυχε αρκετές φορες με το tab το 7αρι το οποίο το είχα μόνιμα σε τσαντάκι στην μέση για το κουβαλάω.

Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

καλημερα σε ολους.2 αποριες εχω. σκεφτομαι να μπω και εγω σην παρεα σας και να παρωτο note.

κοιταξα χθες το βραδυ αργα στο amazon.de ποσο το ειχε το note. η τιμη του ηταν 485,77 ευρω.δοιμασα να το παραγγειλω αλλα δεν τα καταφερα γιατι με τα γερμανικα δεν εχω καμια σχεση.σημερα η τιμη ειναι στα 514 ευρω.

1.αν το παραγγειλω τελικα ποια τιμη θα ισχυει¨?αυτη που εγινε η παραγγελια η αυτη που θα υπαρχει στο site οταν ερθει?

2.αν δειτε σε μερικα ποστ (1146 εως 1154)ποιο πισω εγινε μια αντιπαραθεση ενα βραδυ για την τιμη γιατι αλλαξε σε 2 ωρες 3 φορες για ποιο λογο αυτα τα σκαμπανεβασματα της τιμης? ευχαριστω.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Administrators
1.αν το παραγγειλω τελικα ποια τιμη θα ισχυει¨?αυτη που εγινε η παραγγελια η αυτη που θα υπαρχει στο site οταν ερθει?

Η τιμή που έκανες της παραγγελία.

2.αν δειτε σε μερικα ποστ (1146 εως 1154)ποιο πισω εγινε μια αντιπαραθεση ενα βραδυ για την τιμη γιατι αλλαξε σε 2 ωρες 3 φορες για ποιο λογο αυτα τα σκαμπανεβασματα της τιμης? ευχαριστω.

Η τιμή μεταβάλλεται ανάλογα με τη ζήτηση και το απόθεμα.

Modpic.gif

καλημερα σε ολους.2 αποριες εχω. σκεφτομαι να μπω και εγω σην παρεα σας και να παρωτο note.

κοιταξα χθες το βραδυ αργα στο amazon.de ποσο το ειχε το note. η τιμη του ηταν 485,77 ευρω.δοιμασα να το παραγγειλω αλλα δεν τα καταφερα γιατι με τα γερμανικα δεν εχω καμια σχεση.σημερα η τιμη ειναι στα 514 ευρω.

To 485 ήταν (και θα ξαναεμφανιστεί) από Amazon seller που δεν στέλνει Ελλάδα.

Η καλύτερη επιλογή είναι τα 514 του ίδιου του Amazon.de (είχε πέσει και στα 508 για κάποιες ώρες λίγες μέρες πριν)

To 485 ήταν (και θα ξαναεμφανιστεί) από Amazon seller που δεν στέλνει Ελλάδα.

Η καλύτερη επιλογή είναι τα 514 του ίδιου του Amazon.de (είχε πέσει και στα 508 για κάποιες ώρες λίγες μέρες πριν)

οπως λεει ο φιλος, τσεκαρε παντα στην επιλογη οταν κανεις add στο basket εαν εχει καποια επωνυμια/καταστημα με μαυρα γραμματα. το συστημα πολλες φορες προωθει την τιμη καποιου πωλητη /καταστηματος - που πουλαει μεσω του amazon, συνηθως μονο γερμανια γινεται η αποστολη, για αυτο σου εβγαζε λαθος οταν δηλωνες την ελληνικη διευθυνση- και οχι το ιδιο το amazon. Και να θυμασαι τα 514 δεν ειναι τελικη τιμη για ελλαδα αλλα για γερμανια με φπα 19%, για ελλαδα το βγαζει 531 ευρω, οταν παραγγελνεις στο τελος προσθετει το επιπλεον φπα και το παει στο 23%. συνολικα για ελλαδα μαζι με τα απλα μεταφορικα ειναι 538 ευρω. φιλικα

Edited by DoctorM
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

ερωτηση για την οποια δεν εχω λαβει καμμια απαντηση οσο κι αν εχω ψαξει στο ιντερνετ. Υπαρχει κανενας τροπος να ακουσω μουσικη απο τα συνδεδεμενα bluetooth ακουστικα που χρησιμοποιω για την ομιλια ;
VirtusJunxitMorsNonSeparabit

ερωτηση για την οποια δεν εχω λαβει καμμια απαντηση οσο κι αν εχω ψαξει στο ιντερνετ. Υπαρχει κανενας τροπος να ακουσω μουσικη απο τα συνδεδεμενα bluetooth ακουστικα που χρησιμοποιω για την ομιλια ;

Αν το υποστηριζει το bt που εχεις ακους κανονικα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας, σε περίπτωση που δεν έχει ήδη αναφερθεί, στο θέμα των θηκών με μαγνητικό κλείσιμο (πχ. κάποιες της PDair). Στη σελίδα 181 του Ελληνικού εγχειριδιου οδηγιών γράφει :

"Μη χρησιμοποιείτε θήκες μεταφοράς ή αξεσουάρ με μαγνητικά κλεισίματα

και μη φέρνετε τη συσκευή σε επαφή με μαγνητικά πεδία για παρατεταμένα

χρονικά διαστήματα."

Κάποιοι στο xda-developers αναφέρουν πως μπορεί να επηρεαστεί η λειτουργία του s-pen/gps από τα μαγνητάκια που διαθέτουν. Ηδη μία εταιρία (Piel Frama) άλλαξε το design της αντίστοιχης θήκης ώστε να μην έχει μαγνητικό κλείσιμο ( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19887574&postcount=11 )

Διάβασα για το θέμα πριν λίγο, αφού παρήγγειλα τη (λάθος :X ) PDair θήκη, οπότε είπα να μην την πατήσουν και άλλοι..

Δοκίμασε αυτό, αυτό και αυτό.

Δεν ξέρω αν θα σου δουλέψουν. Εξαρτάται από τη συσκευή και από το bluethooth...

Λεωνίδας