NaGR Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν είχε διαφορά. τα γραφικά του παιχνιδιού ήταν και είναι ομαλά, το input εμφανίζει lag. αν έχετε καμία άλλη ιδέα για κάποια ρύθμιση μου λέτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παιδιά Καλημέρα... Δυστυχώς μου έπεσε το κινητό μου σήμερα και έσπασε η οθόνη(το κέρατο μου μέσα) γνωρίζει κανείς πόσο πάει το μαλλί και πόσο χρόνο παίρνει; Θα τρελαθώ από τα νεύρα μου μιλάμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Παιδιά Καλημέρα... Δυστυχώς μου έπεσε το κινητό μου σήμερα και έσπασε η οθόνη(το κέρατο μου μέσα) γνωρίζει κανείς πόσο πάει το μαλλί και πόσο χρόνο παίρνει; Θα τρελαθώ από τα νεύρα μου μιλάμε όχι ρε φίλε.... Δυστυχώς το κακό παραμονεύει...μην τρελενεσε θα το φτιάξει.ξέρω μαγαζί στην Αθήνα αλλά είναι μακρια για εσένα ψαξτο πάρε και την σαμσουνκ να σου πουν για σερβίς στην περιοχή σου. απο ebay θα έλεγα να μην ασχολιθεις μην και πέσεις σε καμια ιμιτασιον και δεν εχεις την ίδια απόδοση. http://www.nortonline.gr/nortonline/el/product/030114-0087/original_lcd_with_lcd_touch_screen_samsung_n7000i9220_galaxy_note.html εδώ που πήρα τηλ θέλουν 190euro είναι Πόλα.. για ψαξτο. Edited January 22, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παιδιά Καλημέρα... Δυστυχώς μου έπεσε το κινητό μου σήμερα και έσπασε η οθόνη(το κέρατο μου μέσα) γνωρίζει κανείς πόσο πάει το μαλλί και πόσο χρόνο παίρνει; Θα τρελαθώ από τα νεύρα μου μιλάμε κανε και ενα τηλεφωνο στο νικολα στο http://www.extreme-mobile.gr Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 παρε και εδω ενα τηλ 2105197500 να ρωτήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 όχι ρε φίλε.... Δυστυχώς το κακό παραμονεύει...μην τρελενεσε θα το φτιάξει.ξέρω μαγαζί στην Αθήνα αλλά είναι μακρια για εσένα ψαξτο πάρε και την σαμσουνκ να σου πουν για σερβίς στην περιοχή σου. απο ebay θα έλεγα να μην ασχολιθεις μην και πέσεις σε καμια ιμιτασιον και δεν εχεις την ίδια απόδοση. http://www.nortonline.gr/nortonline/el/product/030114-0087/original_lcd_with_lcd_touch_screen_samsung_n7000i9220_galaxy_note.html εδώ που πήρα τηλ θέλουν 190euro είναι Πόλα.. για ψαξτο. κανε και ενα τηλεφωνο στο νικολα στο http://www.extreme-mobile.gr Παιδες το πηγα στην αντιπροσωπεία εδω αλεξανδρουπολη! στα γρηγορα μου ειπαν 200 εβρο:ninja::( αλλα αυτο στα πρόχειρα γιατι μπορει να εχει μεγαλύτερη ζημια!(μπορει και οχι θα δειξει!) βασικα εσπασε λιγο απο εξω(ραγισε πανω) και μεσα εχουν "χαλάσει" τα χρωματα! δουλευει μόνο με το στυλό ! δαχτυλο δεν αναγνωριζει!(λιγο περιεργο αυτο παντως..!!!!) τους το αφησα και ο θεος βοηθος..αν η ζημια ειναι μεγαλύτερη απο 200 δεν αξιζει(βασικα και τα 200 παρα πολλα μου φαίνονται..)! ενα 1 εκκ φορες επεσε ρε μαμοτι και δεν ειχε παθει τιποτα! σημερα την πατησα ομως! και με ΘΗΚΗ μαλιστα!(οπως ειπες αραδιτσα η κακια στιγμη)! χτύπησε γωνια πανω! και δεν ηταν απο ψηλα! μου επεσε απο την τζεπη(φορμα που ειχα στην δουλεια) γιατι ετρεχα να προλαβω κατι! βασικα δεν περιμενα με τιποτα να παθει τοσο μεγαλη ζημια! για αυτο παιδες προσοχη! gorilla ξε gorilla αν ειναι να γινει η ζημια θα γινει! ποοοοοο πολυ στεναχωρήθηκα μιλαμε!(μου κοπηκαν τα χερια! mail viber facebook κτλ κτλ κτλ) ευτυχώς ειχα κρατήσει το n900 και εχω κινητο τωρα..! αλλα μπροστα στο Note μου φαινεται σαν να κραταω κινητο με πρασινη οθονη..:p παντως τους το πηγα με ασυλουμ μεσα!:lol::lol: ενα ψιλοσοκ θα το παθουν..:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παιδες το πηγα στην αντιπροσωπεία εδω αλεξανδρουπολη! στα γρηγορα μου ειπαν 200 εβρο:ninja::( αλλα αυτο στα πρόχειρα γιατι μπορει να εχει μεγαλύτερη ζημια!(μπορει και οχι θα δειξει!) βασικα εσπασε λιγο απο εξω(ραγισε πανω) και μεσα εχουν "χαλάσει" τα χρωματα! δουλευει μόνο με το στυλό ! δαχτυλο δεν αναγνωριζει!(λιγο περιεργο αυτο παντως..!!!!) τους το αφησα και ο θεος βοηθος..αν η ζημια ειναι μεγαλύτερη απο 200 δεν αξιζει(βασικα και τα 200 παρα πολλα μου φαίνονται..)! ενα 1 εκκ φορες επεσε ρε μαμοτι και δεν ειχε παθει τιποτα! σημερα την πατησα ομως! και με ΘΗΚΗ μαλιστα!(οπως ειπες αραδιτσα η κακια στιγμη)! χτύπησε γωνια πανω! και δεν ηταν απο ψηλα! μου επεσε απο την τζεπη(φορμα που ειχα στην δουλεια) γιατι ετρεχα να προλαβω κατι! βασικα δεν περιμενα με τιποτα να παθει τοσο μεγαλη ζημια! για αυτο παιδες προσοχη! gorilla ξε gorilla αν ειναι να γινει η ζημια θα γινει! ποοοοοο πολυ στεναχωρήθηκα μιλαμε!(μου κοπηκαν τα χερια! mail viber facebook κτλ κτλ κτλ) ευτυχώς ειχα κρατήσει το n900 και εχω κινητο τωρα..! αλλα μπροστα στο Note μου φαινεται σαν να κραταω κινητο με πρασινη οθονη..:p παντως τους το πηγα με ασυλουμ μεσα!:lol::lol: ενα ψιλοσοκ θα το παθουν..:lol::lol: Freddara έτσι ακριβώς είναι φίλε, αν έρθει η κακιά η στιγμή άστα να πάνε! Ελπίζω να μην σου ξανά τύχει στο μέλλον. Μου είχε συμβεί Και μένα στο παρελθόν και από τότε έβαλα στο νοτε την Otterbox commuter, λίγο χοντρή αλλά πίστεψε με ησύχασε το κεφάλι μου. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Freddara έτσι ακριβώς είναι φίλε, αν έρθει η κακιά η στιγμή άστα να πάνε! Ελπίζω να μην σου ξανά τύχει στο μέλλον. Μου είχε συμβεί Και μένα στο παρελθόν και από τότε έβαλα στο νοτε την Otterbox commuter, λίγο χοντρή αλλά πίστεψε με ησύχασε το κεφάλι μου. αυτην εδω λες ετσι? http://www.youtube.com/watch?v=KHdfjK5xyd0 και ενα αλλο παιδι ειχε ποσταρει παλιοτερα μια αναλογη που ειχε και στήριγμα μαλιστα απο πισω!(θα κανω ενα search και θα την βρω...) αν με το καλο παρω το κινητο μου πισω(γιατι πανω απο 200 αν ειναι η ζημια δύστυχος δεν αξιζει:( ) παιρνω αμεσως μια τετοια θηκη... ας ειναι και χοντρη! απο τα παθαινεις τετοια νίλα ας εχεις λιγο βαρος παραπανω στην τζεπη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 αυτην εδω λες ετσι? http://www.youtube.com/watch?v=KHdfjK5xyd0 και ενα αλλο παιδι ειχε ποσταρει παλιοτερα μια αναλογη που ειχε και στήριγμα μαλιστα απο πισω!(θα κανω ενα search και θα την βρω...) αν με το καλο παρω το κινητο μου πισω(γιατι πανω απο 200 αν ειναι η ζημια δύστυχος δεν αξιζει:( ) παιρνω αμεσως μια τετοια θηκη... ας ειναι και χοντρη! απο τα παθαινεις τετοια νίλα ας εχεις λιγο βαρος παραπανω στην τζεπη.. Ναι αυτήν λέω, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ποιοτική και ανθεκτική είναι. Στο λέω γιατί προηγουμένως είχα την case mate tough στο κινητό μας αλλά η σιλικόνη ήταν μαγνήτης σκουπιδιών (χνουδια από τσέπες). Εχω μείνει υπερευχαριστημενος με την Otterbox, αντέχει τα πάντα από πεσιματα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ναι αυτήν λέω, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ποιοτική και ανθεκτική είναι. Στο λέω γιατί προηγουμένως είχα την case mate tough στο κινητό μας αλλά η σιλικόνη ήταν μαγνήτης σκουπιδιών (χνουδια από τσέπες). Εχω μείνει υπερευχαριστημενος με την Otterbox, αντέχει τα πάντα από πεσιματα. την εχω αγορασει ηδη αν γινει καλα το κινητο μου...!:) δεν την ξαναπαταω με τιποτα! περιπου τιμη θυμασαι?(αν και ειμαστε οφ τοπικ τωρα.!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 την εχω αγορασει ηδη αν γινει καλα το κινητο μου...!:) δεν την ξαναπαταω με τιποτα! περιπου τιμη θυμασαι?(αν και ειμαστε οφ τοπικ τωρα.!) Την είχα πάρει από ένα αγγλικό μαγαζί μέσω του Amazon.de στα 24€. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Παιδες το πηγα στην αντιπροσωπεία εδω αλεξανδρουπολη! στα γρηγορα μου ειπαν 200 εβρο:ninja::( αλλα αυτο στα πρόχειρα γιατι μπορει να εχει μεγαλύτερη ζημια!(μπορει και οχι θα δειξει!) βασικα εσπασε λιγο απο εξω(ραγισε πανω) και μεσα εχουν "χαλάσει" τα χρωματα! δουλευει μόνο με το στυλό ! δαχτυλο δεν αναγνωριζει!(λιγο περιεργο αυτο παντως..!!!!) τους το αφησα και ο θεος βοηθος..αν η ζημια ειναι μεγαλύτερη απο 200 δεν αξιζει(βασικα και τα 200 παρα πολλα μου φαίνονται..)! ενα 1 εκκ φορες επεσε ρε μαμοτι και δεν ειχε παθει τιποτα! σημερα την πατησα ομως! και με ΘΗΚΗ μαλιστα!(οπως ειπες αραδιτσα η κακια στιγμη)! χτύπησε γωνια πανω! και δεν ηταν απο ψηλα! μου επεσε απο την τζεπη(φορμα που ειχα στην δουλεια) γιατι ετρεχα να προλαβω κατι! βασικα δεν περιμενα με τιποτα να παθει τοσο μεγαλη ζημια! για αυτο παιδες προσοχη! gorilla ξε gorilla αν ειναι να γινει η ζημια θα γινει! ποοοοοο πολυ στεναχωρήθηκα μιλαμε!(μου κοπηκαν τα χερια! mail viber facebook κτλ κτλ κτλ) ευτυχώς ειχα κρατήσει το n900 και εχω κινητο τωρα..! αλλα μπροστα στο Note μου φαινεται σαν να κραταω κινητο με πρασινη οθονη..:p παντως τους το πηγα με ασυλουμ μεσα!:lol::lol: ενα ψιλοσοκ θα το παθουν..:lol::lol: ωχ ρε πατριδα πολυ στεναχωρεθηκα. κακια στιγμη γμτ.. :( επλιζω να γινει γρηγορα και με το λιγοτερο κοστος Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minadina Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Εγώ εχω λιγες μερες που το πηρα κ ειναι σα να μην αναγνωριζει καν την καρτα cosmote που του βαζω...και φυσικά, οταν παω να κανω κληση βγαζει μη εγγεγραμμενος στο δικτυο. Ολα αυτα μέσα στο σπιτι κι ενω σε αλλο κινητο δουλευει κανονικα. Δεν το έχω δοκιμάσει έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Εγώ εχω λιγες μερες που το πηρα κ ειναι σα να μην αναγνωριζει καν την καρτα cosmote που του βαζω...και φυσικά, οταν παω να κανω κληση βγαζει μη εγγεγραμμενος στο δικτυο. Ολα αυτα μέσα στο σπιτι κι ενω σε αλλο κινητο δουλευει κανονικα. Δεν το έχω δοκιμάσει έξω... Δοκίμασε το και με αλλη κάρτα και αν στο κάνει παλι να το πας για να το δουν και να στο αλλαξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Χθές βράδυ, ενώ παίζω ΛΕΙΞΕΙS και βλέπω συγχρόνως ένα επεισόδιο στο Note μου(στοκ ρομ), ξαφνικά νοιώθω την πλάτη του κινητού(στο σημείο του επεξεργαστή) να παίρνει φωτιά!! πιο καυτό δεν το χω νοιώσει ποτέ μου ! ούτε καν καλοκαίρι! έτσι στα ξαφνικά. Το εέκλεισα με μιας και του έβγαλα την μπαταρία. Μετά απο 10 λεπτά που κρύωσε το άνοιξα και όλα οκ. Τι λέτε να έγινε? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) ωχ ρε πατριδα πολυ στεναχωρεθηκα. κακια στιγμη γμτ.. :( επλιζω να γινει γρηγορα και με το λιγοτερο κοστος αστα ρε πατρίδα μου κοπήκαν τα χερια...:blink: τωρα καταλαβα την αξια του note... ηδη ψαχνω σουπερ ντουπερ θηκη αν με το καλο το παρω πισω! περιμενω απαντηση απο την samsung για να δω τι θα κανω..! κινητα σαν το note μια φορα βγαινουν...την βγαζεις στο χαλαρο για πολλα χρόνια μαζι του... μιλαμε εχασα το δεξι μου χερι ...:p:p:p αστο....:) Χθές βράδυ, ενώ παίζω ΛΕΙΞΕΙS και βλέπω συγχρόνως ένα επεισόδιο στο Note μου(στοκ ρομ), ξαφνικά νοιώθω την πλάτη του κινητού(στο σημείο του επεξεργαστή) να παίρνει φωτιά!! πιο καυτό δεν το χω νοιώσει ποτέ μου ! ούτε καν καλοκαίρι! έτσι στα ξαφνικά. Το εέκλεισα με μιας και του έβγαλα την μπαταρία. Μετά απο 10 λεπτά που κρύωσε το άνοιξα και όλα οκ. Τι λέτε να έγινε? κανε λιγο υπομονη εσυ ανθρωπε του Νεάντερταλ "έρχεται"....;) ξερεις τι.... αλλα μεχρι να "έρθει" μια asylum πρεπει να την δοκιμασεις ..... Edited January 24, 2013 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apple Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα galaxy note I αγορασμένο απο φίλο. ''φοράει'' την έκδοση 2.3.5 Στο kies, όταν το συνδέω μου βγάζει : pda: KJ4 phone: KJ4 csc:KJ4 (KOR) πως μπορώ να το αναβαθμίσω? Μέσω kies δεν είναι δυνατόν... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Τελικά ρε παιδια παιδευομαι τωρα μερες για να βρω απο που ειναι το κινητο μου με το imei αλλα τιποτε. Κατι βρηλα δηλδη αλλα δεν βρηκα λεπτομέριες. Πως ξερω πτι ειναι αλληνικπ? Επίσης αφου αποδειξη δεν υπαρχει υποθετω οτι δεν εχει και εγγυηση με το imei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) . http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-Note-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-NO.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_%20campaign=Newsletter-20130125-Weekend-Offer&NewsLetterActivate=E266CB1823C0CCF18D1C001CC%20494B4FA http://img443.imageshack.us/img443/6352/plaisio1note.jpg (Send from iPhone) Edited January 29, 2013 by akis_k Resize photo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuvoRater Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Νομίζω ειδικά σε αυτή την τιμή δεν έχει αντίπαλο... Παράθεση Mannish boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 η αγορα του πιστευεται αξιζει τετοια εποχη σε σχεση με αλλες προτασεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Δεν ειναι και τρομερη τιμη τα 350 €. Εγω το περιμενα να το βγαλει κανα 300αρι. 370 ειχε πριν λιγο καιρο στο skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Συμφωνώ και εγώ περίμενα να το βάλουν σε προσφορά για κράχτη αλλά περίμενα και εγώ στα 299 που είχε πάλι προσφορα πριν λίγο καιρό. Τώρα αν αξίζει ίσως στα 350 να υπάρχουν και άλλες προτάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 παιδες καλησπερα! αυριο κλεινω μια βδομαδα χωρις το κινητακι μου..:( τεσπα το ερωτημα μου ειναι αλλο! ποσο καιρο κανουν αυτοι για να απαντήσουν? μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο να με πουν ποσο κανει η ζημια κτλ κτλ κτλ! δεν θα επρεπε να εχω ενα τηλεφώνημα τωρα? να ξερω τι μου γινεται? τοσο πολυ αργουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 παιδες καλησπερα! αυριο κλεινω μια βδομαδα χωρις το κινητακι μου..:( τεσπα το ερωτημα μου ειναι αλλο! ποσο καιρο κανουν αυτοι για να απαντήσουν? μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο να με πουν ποσο κανει η ζημια κτλ κτλ κτλ! δεν θα επρεπε να εχω ενα τηλεφώνημα τωρα? να ξερω τι μου γινεται? τοσο πολυ αργουν? τόσο καιρό για να σου πουν τι ζημια έπαθε ???? πολύς καιρός φίλε μου. Εγώ νόμιζα στην αρχή του ποστ σου πως 1 βδομάδα περιμένεις να στο φτιάξουν. Εγώ λέω να πάρεις στα κεντρικά στην Αθήνα.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts