Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οταν περναει απο το υπολογιστη στην καρτα και ειναι 16gb τις φωτογραφιες τισ ανοιγω στο τηελφωνο οι περισοτερες εχουν ενα θαυμαστικο και δεν ανοιγουν ..............

οταν περναει απο το υπολογιστη στην καρτα και ειναι 16gb τις φωτογραφιες τισ ανοιγω στο τηελφωνο οι περισοτερες εχουν ενα θαυμαστικο και δεν ανοιγουν ..............

Κ σε μένα το ίδιο

http://postimage.org/image/drcngbz27/

Φυσικά και θα την διαβάζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα συνιστάται να πάρεις μία SDCard Class 10.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ρε παιδια εχει παρατηρήσει κανεις αλλος οταν περναει Ελληνικα τραγουδια στο κινητο, οτι δν διαβαζει σωστα τους τιτλους , τους καλλιτεχνες, γενικότερα όλα τα metadata???

Ξέρετε πού οφείλεται ή τι μπορώ να κάνω?

Γτ είναι ταλαιπωρία να μπαίνω σε ένα-ένα τραγούδι και να το κάνω edit μέσα απο το εκάστοτε πρόγραμμα μουσικής..

There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif

Thanks παίδες είχα αυτό το θέμα συνέχεια μια και αλλάζω ρομ συνέχεια..

Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο απλό.

Παίδες μόλις δοκιμάζω το smart app protector. Δωρεάν από το μάρκετ.

Είδα ότι μέσα σε όλα τα άλλα έχει επιλογή αν πχ ξεχάσεις κάπου το κινητό σου πχ στην δουλειά και το βλέπουν αδιάκριτα μάτια με ένα απλό SMS μπορείς να κλειδώσεις ΌΛΕΣ ΜΑ ΌΛΕΣ τις εφαρμογές σου.

Θα μας τρελάνει αυτό το κινητό το Android και όλα τα σχετικά :p

Τεσπα δοκιμάζω την νέα γλυκιά ρομ και επανέρχομαι.

Sent from my note

αυτο γινετε και με το samsung dive.εγω αυτο δουλευω.εχει επισης και να το βρεις μεσω gps να δεις τις κλησεις καθως να κανεις και factory reset οπως και προωθηση κλησεων.ριξε μια ματια αξιζει και δουλευει πολυ καλα.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Καλησπέρα στο forum,

μάλλον αργοπορημένος στο Note, που σκοπεύω να πάρω αύριο μεταχειρισμένο.

Από ότι διαβάζω (έχω διαβάσει μέχρι την σελίδα 100 και τις τελευταίες 10, τόσο διάβασμα έχω να ρίξω από την σχολή!) το κινητό δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα ίσως μάλιστα να μην έχει και καθόλου προβλήματα.

ΜΕ τρόμαξε το μέγεθός του (σε σχεση με το SII που έχω) σήμερα που το περιεργαζόμουν στο Πλαίσιο αλλά ελπίζω ότι θα το συνηθίσω.

ΝΑ ρωτήσω κάτι για το οποίο δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Η τελευταία επίσημη είναι 4.0.4? Δηλαδή αν συνδεθώ με ΚΙΕS θα μου δώσει 4.0.4 ή πρέπει να την βρώ και να την περάσω μέσω odin?

Αυτό το ρωτώ γιατί το SII το έχω πλέον για διακοσμητικό αφού στην προσπάθειά μου να περάσω την 4.0.4 το έκανα τούβλο!

Οπότε αναρωτιέμαι μήπως κάνω τούβλο και το Note!

Η τελευταία επίσημη ελληνικη ROM είναι η 4.0.4. Το ίδιο και όλες οι ROM όλων των ευρωπαϊκών χωρών (και όχι μόνο)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

blog.gsmarena.com/galaxy-note-black-clipping-issue-fix-is-underway-a-samsung-developer-confirms/

Και αλλά ευχάριστα:)

Sent from my note

Edited by freddaras

Με πρόλαβες! Καλά νέα αν και άργησε πολύ η Samsung. Τεσπα. Ας έρθει με το καλό και μαζί και η JB.

Και μόνο που υποστηρίζουν το θηρίο μετά από τόσο καιρό και αφού βγήκε και το δύο εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Πιστεύω το κινητό θα γίνει αγνώριστο με την jb.:)

Sent from my note

Better late than never όπως πολύ σωστά αναφέρει το δημοσίευμα.

Πάντως είναι πολύ πόσιτιβ που η Σαμσουνγκ συνεχίζει να υποστηρίζει και να βελτιώνει το ΝΟΤΕ 1 παρά την έλευση του 2. Μια απτή απόδειξη του πόσο σοβαρά έχει πάρει την υπόθεση ΝΟΤΕ ετσι ωστε να μην θέλει να αφήσει σοβαρά "κουσούρια" να συνοδεύουν τη φήμη του.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Παιδιά, η συσκευή μας δεν έχει κλείσει 1 έτος κυκλοφορίας, και λέμε μπράβο στην Samsung που το υποστηρίζει ακόμα ???? Μας έχουν κάνει να ρίξουμε τόσο τις απαιτήσεις μας? Και να πω πως με STOCK ROM δουλεύει απροβλημάτιστα οκ, ας μας ξεχάσουν.. Αλλά με stock rom αν το βάλεις δίπλα σε galaxy nexus με stock rom θα νομίζεις πως το δικό μας ΣΕΡΝΕΤΑΙ.

Είναι συσκευάρα. Την λατρεύω. Δεν θέλω να την αλλάξω. Αλλά όπως τα 3gs και λοιπά δέχονται updates για χρόνια, περιμένω την δική μου συσκευή να λάβει Όλη την σειρά της 4.Χ.Χ σαν δεδομένο. Με έφτασαν και εμένα να χοροπηδάω απο την χαρά μου όταν ανακοίνωσαν επίσημα πως θα μας την δώσουν προς το τέλος του χρόνου ενώ πριν τον θόρυβο το θεωρούσα δεδομένο.

btw, έβαλα δίπλα δίπλα Galaxy S3 + Galaxy Nexus, και τα 2 με στοκ 4.1.1 , ένα mili κλικ πιο γρήγορο το nexus.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

καλημερα σε ολους,

με την τελευταια στοκ Γερμανικη ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος για ροοτ;γιατι φοβηθηκε το ματι μου μαυτα που διαβασα.

Με πέρασμα CF Kernel

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Κατεβαζουμε το cf kernel σε μoρφη zip και τοinstall with recovery?

Cf kernel ειναι ο franco kernel;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
smartphone madness:)

Κατεβαζουμε το cf kernel σε μoρφη zip και τοinstall with recovery?

Cf kernel ειναι ο franco kernel;

Φίλε μου καλημέρα.

Γιατί μπερδεύεσαι;

Άλλο c.f. και άλλο Φράνκο κερνελ.

Sent from my note

Παιδια να κανω μια ερωτηση. Μετεφερα τις επαφες μου απο την SIM στη συσκευη και οπως ειναι λογικο τισ βλεπω διπλες τωρα. Πως γινεται να κανω να μην φενοντε οι επαφες τις SIM μονιμα? Γιατι απο την επιλογη "Επαφες προς εμφανιση" του κινητου τις αποκρυπτει μονο μεχρι να βγω απτις επαφες μολις ξαναμπω μου τις δειχνει ολες. Ευχαριστω

Παιδια να κανω μια ερωτηση. Μετεφερα τις επαφες μου απο την SIM στη συσκευη και οπως ειναι λογικο τισ βλεπω διπλες τωρα. Πως γινεται να κανω να μην φενοντε οι επαφες τις SIM μονιμα? Γιατι απο την επιλογη "Επαφες προς εμφανιση" του κινητου τις αποκρυπτει μονο μεχρι να βγω απτις επαφες μολις ξαναμπω μου τις δειχνει ολες. Ευχαριστω

πανε επαφες και πατα το μενου και μετα επαφες για εμφανιση.

πανε επαφες και πατα το μενου και μετα επαφες για εμφανιση.

Φιλε μου το ανεφερα κ παραπανω οτι αυτο κανω αλλα μολις βγω απτις επαφες και ξαναμπω μου τις δειχνει παλυ ολες δλδ ειναι σαν να μην αποθηκευεται αυτη η επιλογη

Φιλε μου το ανεφερα κ παραπανω οτι αυτο κανω αλλα μολις βγω απτις επαφες και ξαναμπω μου τις δειχνει παλυ ολες δλδ ειναι σαν να μην αποθηκευεται αυτη η επιλογη

Είσαι σίγουρος ότι πατάς το κουμπί πάνω δεξιά που λέει αποθήκευση όταν επιλέξεις τις επαφές που θέλεις να εμφανίζονται;

Sent from my note

Είσαι σίγουρος ότι πατάς το κουμπί πάνω δεξιά που λέει αποθήκευση όταν επιλέξεις τις επαφές που θέλεις να εμφανίζονται;

Sent from my note

Ναι φιλε μου παω "επαφες προς εμφανιση" μετα προσαρμοσμενη λιστα τα φτιαχνω κ πανω δεξια παταω αποθηκευση και δουλευει. Αλλα μολις βγω απτις επαφες και ξαναμπω μου τις δειχνει παλι ολες :/

Ναι φιλε μου παω "επαφες προς εμφανιση" μετα προσαρμοσμενη λιστα τα φτιαχνω κ πανω δεξια παταω αποθηκευση και δουλευει. Αλλα μολις βγω απτις επαφες και ξαναμπω μου τις δειχνει παλι ολες :/

Τι να σου πω φιλε μου τετοιο πραγμα δεν εχω ξανακουσει ποτε!

ποια ρομ φοράς?

Τι να σου πω φιλε μου τετοιο πραγμα δεν εχω ξανακουσει ποτε!

ποια ρομ φοράς?

Official 4.0.4 N7000XXLRK Μολις πηρα το κινητο απτη samsung μου αλλαξαν μητρικη πλακετα μου ειπαν γιατι καπως το κατεστρεψα δεν ξερω πως το εκανα και απο τοτε απλα εχω κανει τις ανανεωσεις μεσω OTA και το εχω root