apitsakis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) @stelios1981 Καταρχήν βγάλε οτιδήποτε έχει να κάνει με task manager. Δεν σου χρησιμεύει σε κάτι . Βάλε την φωτεινότητα στο αυτόματο. Επίσης εάν βλέπεις ταινία, η οθόνη σου είναι ενεργή για τέσσερις ώρες , και browsing μια ώρα όπως λες, το βρίσκω φυσιολογικό η μπαταρία να κρατάει 20-22 ώρες. Δες επίσης τι αυτόματους συγχρονισμούς έχεις . Απενεργοποίησε επίσης την εξοικονόμηση ενέργειας Edited October 12, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλημέρα σε όλους! Υποψιάζομαι ότι έχω battery drain (5% έχασα κατά την διάρκεια της νύχτας με τα πάντα κλειστά)! Έχω το Gsam Battery Monitor αλλά ναι μεν μου δείχνει το held awake πόσο είναι σε ποσοστό αλλά δεν με αφήνει (ή δεν το έχω βρει) να δω ποιες είναι οι εφαρμογές που μου το "ξυπνάνε". Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλημέρα σε όλους! Υποψιάζομαι ότι έχω battery drain (5% έχασα κατά την διάρκεια της νύχτας με τα πάντα κλειστά)! Έχω το Gsam Battery Monitor αλλά ναι μεν μου δείχνει το held awake πόσο είναι σε ποσοστό αλλά δεν με αφήνει (ή δεν το έχω βρει) να δω ποιες είναι οι εφαρμογές που μου το "ξυπνάνε". Καμιά ιδέα? Δεν αποκλέιεται να φταίει το Gsam Battery Monitor :).Για βγάλτο και δες σήμερα το βράδυ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Σε 8 ώρες 5 % είναι πολύ καλά για να έχεις πρόβλημα τι λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Σε 8 ώρες 5 % είναι πολύ καλά για να έχεις πρόβλημα τι λες; Όντως δεν είναι άσχημα αλλά έχω δει και 1% για όλο το βράδυ.Σημασία έχει και η ποιότητα του 3g σήματος. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλησπέρα μόλις πηρα μεσω ΟΤΑ ενα update 196 mb τι ακριβώς ηταν αυτο? δυστυχώς ειμαι ακόμα 4.0.4 και ιδιο kernel ειδα μονο οτι άλλαξε το μενού και μοιάζει αρκετά σε αυτο του note 2-s3.Εχετε ιδεα περι τινος προκιτε και ποτε επιτέλους θα ερθει η JB? Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ειναι το νεο kernel 16 Σεπτεμβριου αναβαθμιση....κι εγω χθες την πηρα,παντως μου φαινεται και θα επιμεινω πως η μπαταρια με τη νεα αναβαθμιση κραταει λιγοτερο απο την προηγουμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Eρωτηση .Μετα το update κάνω δημιουργία φακέλων τους γεμίζω με εφαρμογές αλλα μετα απο επανεκκίνηση του τηλεφώνου χάνονται η εφαρμογες!!πχ αν εχω 10 εφαρμογες μεσα σε εναν φακελο μενουν μονο 2!!:wacko::wacko: Εχει παρατηρήσει κάποιος κατι ανάλογο?Και αν ναι πως το λύνουμε? Ευχαριστώ.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 +1 φίλε. Opera για βασικό browser και τον Mini για 3g. Με έχει βολέψει απίστευτα! Πραγματικά Android rulez!!! :) Με το "Android power" ο φίλος απλά εκθειάζει το λειτουργικό του Android λόγω της πληθώρας των επιλογών που μας δίνει, κάνοντας έτσι την εμπειρία με τον κινητό μας ακόμα καλύτερη. Μην ψάχνεις για εφαρμογή με αυτό το όνομα γιατί δεν πρόκειται να βρεις :) τα ειπες ολα!:) sweet εχω και δεν το κάνει κάπου συγκεκριμένα τον εχω βάλει βασικό browser και σε ανύποπτες στιγμές δεν ανταποκρίνεται τι να πω τον σβινω και του δίνω δεύτερη ευκαρία μπας και.... κανε Update τον flash player! μερικες φορες κολλάει στο youtube πχ αλλα αμα φορτώσει την σελιδα ανοιγει κανονικα! σημερα εκανα update ομως τον flash player και παει καλυτερα! επισης δοκιμαστε ενα νεο browser που ανακάλυψα σημερα! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dolphin.browser.engine&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmRvbHBoaW4uYnJvd3Nlci5lbmdpbmUiXQ.. σε συνδυασμό με τον dolphin εχει επιτελους το text wrapping του samsung galaxy 1!!! αυτο με το διπλο ταπ με το δάχτυλο! πολυ δυνατος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 τους έψαξα τους δοκίμασα σχεδόν όλους κανένας πιο γρήγορος από τον μαμα. έχει την καλύτερη αποκληση σε ότι πατάς και σε ότι μεγεθύνεις στην οθόνη... Γούστα είναι αυτα αλά εγώ για την ώρα δεν τον αλλάζω για άλλον...είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 τους έψαξα τους δοκίμασα σχεδόν όλους κανένας πιο γρήγορος από τον μαμα. έχει την καλύτερη αποκληση σε ότι πατάς και σε ότι μεγεθύνεις στην οθόνη... Γούστα είναι αυτα αλά εγώ για την ώρα δεν τον αλλάζω για άλλον...είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. εμενα ο dolphin μου φαινεται το ιδιο με την μαμα! βασικα σφαιρα παει!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 εμενα ο dolphin μου φαινεται το ιδιο με την μαμα! βασικα σφαιρα παει!!!!!!!!! μόλις έκανα αναβάθμιση στον flash δεν ξέρω γιατί δεν μου την είχε βγάλει αυτόματα καλά αυτό δεν είχε σταματήσει να είναι στο μάρκετ. Έβαλα πάλι όπερα και θα τον ξαναδοκιμασω τι να πω μπορεί να εχω συνηθίσει τον μαμα και οι άλλοι να μου ξινιζουν @#@#%&!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 μόλις έκανα αναβάθμιση στον flash δεν ξέρω γιατί δεν μου την είχε βγάλει αυτόματα καλά αυτό δεν είχε σταματήσει να είναι στο μάρκετ. Έβαλα πάλι όπερα και θα τον ξαναδοκιμασω τι να πω μπορεί να εχω συνηθίσει τον μαμα και οι άλλοι να μου ξινιζουν @#@#%&!!! ελα γεροπαραξενε:lol::lol::lol: και εγω σημερα ειδα οτι ειχε update ο φλας οπως σου ειπα! και σε μενα δεν ηρθε ειδοποίηση! το θεμα του οπερα που εχεις ειναι απο το φλας και οχι απο τον οπερα!!!:) τεσπα ο τελευταίος doplhin στον συνδυασμό που σου ειπα ειναι κορυφη!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 ελα γεροπαραξενε:lol::lol::lol: και εγω σημερα ειδα οτι ειχε update ο φλας οπως σου ειπα! και σε μενα δεν ηρθε ειδοποίηση! το θεμα του οπερα που εχεις ειναι απο το φλας και οχι απο τον οπερα!!!:) τεσπα ο τελευταίος doplhin στον συνδυασμό που σου ειπα ειναι κορυφη!!!!:) +++ xaxaxa οκ αφεντικό εσυ ξέρεις από κερνελ να βάλω η όχι τι λες θα αξίζει;;λες να είναι ακόμα ποιο γρήγορο ;; από μπαταρία;;; παντός τώρα πετάει σε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 +++ xaxaxa οκ αφεντικό εσυ ξέρεις από κερνελ να βάλω η όχι τι λες θα αξίζει;;λες να είναι ακόμα ποιο γρήγορο ;; από μπαταρία;;; παντός τώρα πετάει σε όλα το ειπες μονος σου!!! κατσε και μην κουνιέσαι.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Παιδιά καλημέρα! Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.... πριν 2 ημέρες, την Πέμπτη, αγόρασα το εξαιρετικό Note μεταχειρισμένο με 1.5 χρόνο ακόμα εγγύηση... ωστόσο ΑΠΟ την πρώτη στιγμή που έβαλα την sim μου στο κινητό, μέσα στο σπίτι, δεν έβρισκε σήμα αλλά και όταν έβρισκε σήμα, όταν πήγαινα να κάνω κλήση μου έβγαζε/βγάζει συνεχώς το ίδιο μήνυμα: "μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο" ... Να σημειώσω ότι στο σπίτι μου ΠΟΤΕ δεν είχα εξαιρετικό σήμα με την WIND (αιώνιο πρόβλημα) αλλά πάντοτε είχα μια-δυο μπάρες για να παίρνω τηλ και να δέχομαι κλήσεις.... απογοητεύτηκα από το Note... πήγα Παρασκευή πρωί στην WIND και εκεί που έλεγα την περίπτωση στο παιδί, σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο το σήμα δούλευε μια χαρά!!! Λέμε θα κόλλησε η sim no problem.... φεύγω πάω στην δουλειά και όλα δούλευαν ρολόι.... μαντέψτε τι έγινε μόλις γύρισα σπίτι το απόγευμα...... καθόλου σήμα στο κινητό, αλλά καθόλου!!!! έβγαλα-έβαλα την sim τιποτα... βγήκα έξω από το σπίτι τπτ.... "μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο" συνέχιζε να επιμένει.... ξαναματαπάω στην WIND και το παιδί μου λέει ότι φταίει μάλλον η ρύθμιση από ην επιλογή: Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας".... το αλλάζουμε από "αυτόματο" σε "μόνο GSM" και γυρίζω σπίτι.... ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!! είναι πολύ απογοητευτικό αυτό που συμβαίνει.... και να σημειώσω ότι με ένα παλιό nokia που είχα πριν πάρω το Note, έβαλα την sim (σημειωτέον στην WIND μου άλλαξαν και κάρτα μήπως έφταιγε που είχα την παλιά) και δουλεύει ρολόι το κινητό, καλό σήμα κτλ... τι να κάνω;;; Έχει παρατηρήσει κανείς από εσάς να έχει τόσο αδύναμο σήμα το Note;;;; σκέφτομαι ως και στα κεντρικά της Samsung να πάω να το κοιτάξουν μήπως φταίει η συσκευή... εκτός κι αν είναι καμμία ρύθμιση που δεν νομίζω... ΑΑΑΑΑ, να πω ότι αφού το πήρα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά έβαλα την sim και είδα όλα τα προβλήματα με το σήμα... Οποιοσδήποτε ξέρει κάτι, η βοήθεια καλοδεχούμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Παιδιά καλημέρα! Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας.... πριν 2 ημέρες, την Πέμπτη, αγόρασα το εξαιρετικό Note μεταχειρισμένο με 1.5 χρόνο ακόμα εγγύηση... ωστόσο ΑΠΟ την πρώτη στιγμή που έβαλα την sim μου στο κινητό, μέσα στο σπίτι, δεν έβρισκε σήμα αλλά και όταν έβρισκε σήμα, όταν πήγαινα να κάνω κλήση μου έβγαζε/βγάζει συνεχώς το ίδιο μήνυμα: "μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο" ... Να σημειώσω ότι στο σπίτι μου ΠΟΤΕ δεν είχα εξαιρετικό σήμα με την WIND (αιώνιο πρόβλημα) αλλά πάντοτε είχα μια-δυο μπάρες για να παίρνω τηλ και να δέχομαι κλήσεις.... απογοητεύτηκα από το Note... πήγα Παρασκευή πρωί στην WIND και εκεί που έλεγα την περίπτωση στο παιδί, σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο το σήμα δούλευε μια χαρά!!! Λέμε θα κόλλησε η sim no problem.... φεύγω πάω στην δουλειά και όλα δούλευαν ρολόι.... μαντέψτε τι έγινε μόλις γύρισα σπίτι το απόγευμα...... καθόλου σήμα στο κινητό, αλλά καθόλου!!!! έβγαλα-έβαλα την sim τιποτα... βγήκα έξω από το σπίτι τπτ.... "μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο" συνέχιζε να επιμένει.... ξαναματαπάω στην WIND και το παιδί μου λέει ότι φταίει μάλλον η ρύθμιση από ην επιλογή: Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας".... το αλλάζουμε από "αυτόματο" σε "μόνο GSM" και γυρίζω σπίτι.... ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!! είναι πολύ απογοητευτικό αυτό που συμβαίνει.... και να σημειώσω ότι με ένα παλιό nokia που είχα πριν πάρω το Note, έβαλα την sim (σημειωτέον στην WIND μου άλλαξαν και κάρτα μήπως έφταιγε που είχα την παλιά) και δουλεύει ρολόι το κινητό, καλό σήμα κτλ... τι να κάνω;;; Έχει παρατηρήσει κανείς από εσάς να έχει τόσο αδύναμο σήμα το Note;;;; σκέφτομαι ως και στα κεντρικά της Samsung να πάω να το κοιτάξουν μήπως φταίει η συσκευή... εκτός κι αν είναι καμμία ρύθμιση που δεν νομίζω... ΑΑΑΑΑ, να πω ότι αφού το πήρα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά έβαλα την sim και είδα όλα τα προβλήματα με το σήμα... Οποιοσδήποτε ξέρει κάτι, η βοήθεια καλοδεχούμενη... φοραει στοκ ρομ και πια; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Δεν ξέρω πως να βρω αν είναι στοκ ρομ κτλ... :( Έχει 4.0.3 έκδοση Adroid Έκδοση βασικού φάσματος: Ν7000ΧΧLPT και Έκδοση Kernel: 3.0.15-Ν7000ΧΧLQ3-CL646962 / dpi@DELL133#3 / SMP PREEMPT Wed May 30 21:05:57 KST 2012 Πραγματικά παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! έχω αναγκαστεί κι έχω το παλιό μου νόκια για κινητό... δεν παίρνει κλήση, όλο "μη εγγεγραμμένο δίκτυο" μου βγάζει... :( Είναι κρίμα ρε γμτ.... κι έχω τόση όρεξη να διαβάσω ΟΛΕΣ τις σελίδες (σιγά-σιγά ααχχαχαα) για να μάθω καλύτερα το NOTE... αλλά έχω απογοητευτεί ΠΟΛΥ... ως και στην Cosmote σκέφτηκα να πάω να πάρω (κάρτα) για να δοκιμάσω αν θα έχει διαφορά....... :( Edited October 13, 2012 by Ennous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Δεν ξέρω πως να βρω αν είναι στοκ ρομ κτλ... :( Έχει 4.0.3 έκδοση Adroid Έκδοση βασικού φάσματος: Ν7000ΧΧLPT και Έκδοση Kernel: 3.0.15-Ν7000ΧΧLQ3-CL646962 / dpi@DELL133#3 / SMP PREEMPT Wed May 30 21:05:57 KST 2012 Πραγματικά παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! έχω αναγκαστεί κι έχω το παλιό μου νόκια για κινητό... δεν παίρνει κλήση, όλο "μη εγγεγραμμένο δίκτυο" μου βγάζει... :( Είναι κρίμα ρε γμτ.... κι έχω τόση όρεξη να διαβάσω ΟΛΕΣ τις σελίδες (σιγά-σιγά ααχχαχαα) για να μάθω καλύτερα το NOTE... αλλά έχω απογοητευτεί ΠΟΛΥ... ως και στην Cosmote σκέφτηκα να πάω να πάρω (κάρτα) για να δοκιμάσω αν θα έχει διαφορά....... :( φοραει στοκ ρομ και πια; Αυτο θα σου ελεγα κι εγω.δοκιμασε και μια αλλη καρτα για να δεις τι κανει.προσωπικα παντως δεν πιστευω οτι φταιει το τηλεφωνο Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Αυτο θα σου ελεγα κι εγω.δοκιμασε και μια αλλη καρτα για να δεις τι κανει.προσωπικα παντως δεν πιστευω οτι φταιει το τηλεφωνο Μάλλον το τηλέφωνο φταίει (ευτυχώς που έχει εγγύηση) διότι ΟΤΑΝ βάζω την sim σε άλλο κινητό, στο ίδιο ακριβώς σημείο που με το NOTE δεν μπορώ να κάνω κλήση, με το άλλο κινητό έχει κανονικά σήμα και μπορώ να πάρω τηλ κτλ.... εκτός κι αν πρέπει να κάνω καμμιά ρύθμιση στο Note αλλά δεν νομίζω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Μάλλον το τηλέφωνο φταίει (ευτυχώς που έχει εγγύηση) διότι ΟΤΑΝ βάζω την sim σε άλλο κινητό, στο ίδιο ακριβώς σημείο που με το NOTE δεν μπορώ να κάνω κλήση, με το άλλο κινητό έχει κανονικά σήμα και μπορώ να πάρω τηλ κτλ.... εκτός κι αν πρέπει να κάνω καμμιά ρύθμιση στο Note αλλά δεν νομίζω..... Δοκιμασε αν θέλεις να βάλεις μια άλλη ρομ να δούμε μήπως φταίει αυτό. Και δοκίμασε στο κινητό σου και κάποια άλλη εταιρία έτσι από περιέργεια. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Δοκιμασε αν θέλεις να βάλεις μια άλλη ρομ να δούμε μήπως φταίει αυτό. Και δοκίμασε στο κινητό σου και κάποια άλλη εταιρία έτσι από περιέργεια. Sent from my note Πως βάζω άλλη rom;;; όταν του έκανα εργοστασιακό format μου πέρασε ΟΤΑ την 4.0.3 ics... μήπως να περιμένω να αναβαθμιστεί σε JB για να βρω την υγειά μου;;;; αχαχαχαχαχαχα με τον πόνω μου παίζω.... πήρα κινητάρα και χρησιμοποιώ το nokia του 2000 για κινητό.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Eρωτηση .Μετα το update κάνω δημιουργία φακέλων τους γεμίζω με εφαρμογές αλλα μετα απο επανεκκίνηση του τηλεφώνου χάνονται η εφαρμογές!!πχ αν εχω 10 εφαρμογές μέσα σε εναν φάκελο μένουν μόνο 2!!:wacko::wacko: Εχει παρατηρήσει κάποιος κατι ανάλογο?Και αν ναι πως το λύνουμε? Ευχαριστώ.. Κανείς????? Βασικά παρατήρησα οτι εχω πρόβλημα με τις εφαρμογές που εχω στην καρτα. Αυτες που είναι στο τηλέφωνο ειναι οκ!! Μάλλον το τηλέφωνο φταίει (ευτυχώς που έχει εγγύηση) διότι ΟΤΑΝ βάζω την sim σε άλλο κινητό, στο ίδιο ακριβώς σημείο που με το NOTE δεν μπορώ να κάνω κλήση, με το άλλο κινητό έχει κανονικά σήμα και μπορώ να πάρω τηλ κτλ.... εκτός κι αν πρέπει να κάνω καμμιά ρύθμιση στο Note αλλά δεν νομίζω..... Φιλε μου το τηλεφωνο σου δεν εχει προβλημα. Γυρισε το σε δίκτυα μονο 2G! Ρυθμίσεις-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-μόνο gsm!Και θα εισαι οκ..:) Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 παιδιά βοήθεια.ενώ η συσκευή λειτουργούσε Μία χαρά, έκανα το λάθος (μάλλον αυτό ήταν η αιτία του κακού)να βγάλω την μπαταρία χωρίς να το κάνω απενεργοποίηση συσκευής πρώτα.από εκείνη την στιγμή δεν θέλει να μπουταρει με τίποτα.μένει στην οθόνη με το logo του Android. δοκίμασα τα εξής: απενεργοποίηση για 1-2 ώρες με βγαλμένη μπαταρία,σιμ και sd card, φλασαρα τον κερνελ,φλασαρισμα του jbroad kernel clearing και μετά πάλι φλας τον κερνελ,αλλά δυστυχώς δεν είδα φως.αρνείται να μπουταρει. nandroid backup δεν έχω φρεσκο,είναι πάνω από μήνα το τελευταίο,αλλά δεν θέλω να το περάσω γιατί θα χάσω πολύτιμα ραντεβού ,σημειώσεις,και άλλα. σκέφτεται κανείς τι άλλο να δοκιμάσω μήπως και μπουταρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Κανείς????? Βασικά παρατήρησα οτι εχω πρόβλημα με τις εφαρμογές που εχω στην καρτα. Αυτες που είναι στο τηλέφωνο ειναι οκ!! Φιλε μου το τηλεφωνο σου δεν εχει προβλημα. Γυρισε το σε δίκτυα μονο 2G! Ρυθμίσεις-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-μόνο gsm!Και θα εισαι οκ..:) Αυτό ακριβώς μου έκανε το παιδί στην WIND όταν το πήγα το κινητό... και μου είπε κι αυτός ότι θα είμαι εντάξει.... έλα όμως που τα ίδια κάνει... μόλις γύρισα σπίτι - με την επιλογή ΜΟΝΟ GSM - έχασε το σήμα και πάλι και δεν έπαιρνε τηλ... αλλά μονίμως το ίδιο μήνυμα: "μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο..." Το πιο περίεργο είναι ότι σε άλλες συσκευές που έχω δοκιμάσει την sim μου δουλεύει μια χαρά... έχει σήμα κτλ... μόλις την βάζω στο note πέφτει το σήμα, δεν πιάνει τπτ και δεν παίρνει/δέχεται κλήσεις.... γι' αυτό σκέφτομαι να το πάω στο service της Samsung μήπως υπάρχει κάποιο τεστ να του κάνουν να δουν μήπως έχει πρόβλημα ο δέκτης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts