nikos1986 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 καλησπερα πως μπορω να γραψω το ονομα μου και να το εχω στην οθονη κλειδωματος?στο SGII το ειχε και ειχα γραψει διαφορα στο νοτε δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 καλησπερα πως μπορω να γραψω το ονομα μου και να το εχω στην οθονη κλειδωματος?στο SGII το ειχε και ειχα γραψει διαφορα στο νοτε δεν το βρισκω Ρυθμίσεις συστήματος/Ασφάλεια/Στοιχεία κατόχου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Μια ερωτηση, απο οταν εκανα την τελευταια ενημερωση οποτε κλεινω η κανω επανεκινηση το κινητο βρισκω τα εικονιδια των εφαρμογων οπου να 'ναι στις αρχικες οθονες! Αλλα εικονιδια τα διαγραφει και αλλα τα μετακινει. Τι φταιει; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Μια ερωτηση, απο οταν εκανα την τελευταια ενημερωση οποτε κλεινω η κανω επανεκινηση το κινητο βρισκω τα εικονιδια των εφαρμογων οπου να 'ναι στις αρχικες οθονες! Αλλα εικονιδια τα διαγραφει και αλλα τα μετακινει. Τι φταιει; η ρομ φταίει. Έχω πάψει να προσπαθώ να τακτοποιήσω το κινητό μου. Τα χω όλα χύμα, όπως να ναι, κάνω την δουλειά μου για την ώρα και αναμένω JB. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπέρα καθότι νέος στο κλαμπ , να κάνω μια ερώτηση αν περάσω κάποια ταινία μέσα στο κιν για να βάλω και υποτίτλους ποια είναι η διαδικασία και σε το μορφή πρέπει να είναι οι υπότιτλοι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 η ρομ φταίει. Έχω πάψει να προσπαθώ να τακτοποιήσω το κινητό μου. Τα χω όλα χύμα, όπως να ναι, κάνω την δουλειά μου για την ώρα και αναμένω JB. Ειχα μια υποψια πως η αιτια ειναι η ρομ αλλα λεω μηπως και...! Ελπιζω ολα αυτα να διορθωθουν με την 4.1 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπέρα καθότι νέος στο κλαμπ , να κάνω μια ερώτηση αν περάσω κάποια ταινία μέσα στο κιν για να βάλω και υποτίτλους ποια είναι η διαδικασία και σε το μορφή πρέπει να είναι οι υπότιτλοι; Ευχαριστώ Βρε καλως το το παιδι.Πηγαινε στο play store κατεβασε το ΜΧ Player (το free) βαλε στην sdcard σε ενα φακελο την ταινια που θες με υποτιτλους srt (δεν θυμαμαι αλλα λογικα ετσι πρεπει να ειναι, ταινια και υποτιτλοι το ιδιο ονομα).Αν θυμαμαι μπορει να παιξει και embedded ο συγκεκριμενος(το ενεργοποιεις απο τα settings της εφαρμογης) ps το θηριακι πως τα παει; :D Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπέρα καθότι νέος στο κλαμπ , να κάνω μια ερώτηση αν περάσω κάποια ταινία μέσα στο κιν για να βάλω και υποτίτλους ποια είναι η διαδικασία και σε το μορφή πρέπει να είναι οι υπότιτλοι; Ευχαριστώ φιλε δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα! οπως ακριβως ειναι στο pc!:) βαζεις το βιντεο με τους υποτιτλους στον ιδιο φακελο και τελος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) σας ευχαριστώ ... βασικά είδα στο store ότι έχει μtorrent και το bsplayer και είπα να τα δοκιμάσω και αφού κατέβασα την ταινία από εκεί το έβαλα στο bs μου κατέβασε μόνο του τους υποτίτλους. Φαντάζομαι και ότι αν περάσω απλά μια ταινία με το bs πάλι θα μου βρει τους υπότιτλους ε; ps @ alifopou : άψογα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ακόμα είμαι στην αρχή ;) Edited September 26, 2012 by tsamadas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 σας ευχαριστώ ... βασικά είδα στο store ότι έχει μtorrent και το bsplayer και είπα να τα δοκιμάσω και αφού κατέβασα την ταινία από εκεί το έβαλα στο bs μου κατέβασε μόνο του τους υποτίτλους. Φαντάζομαι και ότι αν περάσω απλά μια ταινία με το bs πάλι θα μου βρει τους υπότιτλους ε; δεν ξερω φιλε για το bs θα σε γελασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Τακτοποιησέ τα με μία κίνηση μόνο. appZorter από play. δεν ********, το περνάω ... άλλωστε ********* είναι, φορμάτ θέλει με το που έρθει η JB ! thanks :) Edited September 28, 2012 by Superuser Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Τακτοποιησέ τα με μία κίνηση μόνο. appZorter από play. Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω για την πληροφορία :) Κατα δεύτερο, έχει κάποιος καταφέρει στο S-Planner, στο συγχρονισμό με τα Facebook Events, να μη φαίνονται αυτά που έχω καθορίζει ως "Not Attending"? Edited September 28, 2012 by BestMan Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Χαιρετω την παρεα,το εχει βρει κανεις στην Ελληνικη αγορα κατω απο 430 οσο το βρηκα στο skroutz? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Χαιρετω την παρεα,το εχει βρει κανεις στην Ελληνικη αγορα κατω απο 430 οσο το βρηκα στο skroutz? Ευχαριστω! http://www.pixentral.com/pics/1YQAByE3KGbmpQ0quO3xpqR4rXaJu0.jpg όπως βλέπεις είναι στα χαμηλότερα που ήταν ποτέ αυτή την στιγμή. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Kαλησπέρα! Φίλος μου με Γερμανικό (μάλλον) Note από skroutzoμάγαζο πήρε το TouchWiz με την αναβάθμιση... Τα Ελληνικά Νote θα πάρουν το TouchWiz 5 με την αναβάθμιση του 4.0.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Kαλησπέρα! Φίλος μου με Γερμανικό (μάλλον) Note από skroutzoμάγαζο πήρε το TouchWiz με την αναβάθμιση... Τα Ελληνικά Νote θα πάρουν το TouchWiz 5 με την αναβάθμιση του 4.0.4 ? ρωτας για σενα η για τον φιλο σου? μπορεις παντως να βαλεις και μονος σου οτι ρομ θελεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ρωτας για σενα η για τον φιλο σου? μπορεις παντως να βαλεις και μονος σου οτι ρομ θελεις.. Βασικά ρωτάω αν η Ελληνική 4.0.4 περιλαμβάνει το TouchWiz 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Χαιρετω την παρεα,το εχει βρει κανεις στην Ελληνικη αγορα κατω απο 430 οσο το βρηκα στο skroutz? Ευχαριστω! κοιτα αν θελεις και στις αγγελίες του φορουμ!:) αξιολογα μελη το δινουν σε πολυ καλη τιμη αν ενδιαφέρεσαι!:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4316424#post4316424 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω μια πολύ λεπτή και καλή μεμβράνη για το τηλέφωνο μας. Να μην έχει πρόβλημα με το s-pen. Έχετε κάτι να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω μια πολύ λεπτή και καλή μεμβράνη για το τηλέφωνο μας. Να μην έχει πρόβλημα με το s-pen. Έχετε κάτι να προτείνετε; extreme-mobile σιγουρα θα βρεις αυτο που ψαχνεις Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω μια πολύ λεπτή και καλή μεμβράνη για το τηλέφωνο μας. Να μην έχει πρόβλημα με το s-pen. Έχετε κάτι να προτείνετε; http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-Screen-protector-Ultra-Clear-Prostateytiko-diafano-film-othonis.523616.html http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-Screen-protector-Matte-Antifingerprint-Prostateytiko-film-othonis.538929.html Έχω δοκιμάσει και τις 2 μεμβράνες που ποστάρω (όπως και πάρα πολλά παιδιά απο εδώ μέσα) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αν πας μάλιστα εκεί θα στην τοποθετήσει και ο Νίκος, ο οποίος είναι πολύ εξυπηρετικός. Η δεύτερη μεμβράνη απλά είναι Matte και θα "κόψει" λίγο απο την φωτεινότητα του κινητού. Εμένα προσωπικά δεν με πείραξε ιδιαίτερα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω μια πολύ λεπτή και καλή μεμβράνη για το τηλέφωνο μας. Να μην έχει πρόβλημα με το s-pen. Έχετε κάτι να προτείνετε; παντως δεν βρισκω λογο να κανεις κατι τετοιο! με μια καλη θήκη εισαι καλυμμένος πιστευω! Edited September 29, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 παντως δεν βρισκω λογο να κανεις κατι τετοιο! με μια καλη θήκη εισαι καλυμμένος πιστευω! Έχω μια ωραία θήκη της puro, απ αυτές που μπαίνει μέσα το τηλέφωνο. Αλλά φοβάμαι τα πεσίματα για την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) καλημερα εχω την ελληνικη ρομ LRI και δεν μαρεσει ψαχνω μια σταθερη και γρηγορη ποια μου προτεινετε ? μεσα στην μουσικη εχει μια εικονα ροζ με λουλουδια πως μπορω να την αλλαξω? Edited September 30, 2012 by komatias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 σορρυ για το ασχετο ποστ, αλλα πριν 2 μερες πηρα το note και πραγματικα εχω παθει πλακα. ειπα να μη γραψω να πω τα κλασσικα οτι ειναι πολυ καλο κινητο και τα λοιπα, αλλα ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ κινητο! δεν εχω βρει κατι που να μη μπορω να κανω και η δυνατοτητα να γραφεις σημειωσεις με το πενακι σε τετοια οθοναρα ειναι απο τα πιο βολικα features που εχω συναντησει σε τετοιο τηλεφωνο. επεσα βεβαια απο jb σε ics μιας και πριν ειχα nexus, οποτε φανταζομαι ποσο καλυτερο θα γινει οταν ερθει το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts