SaintPetrouil Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 παιδες ειχα το sgii του αδερφου μου! του περασα την τελευταια ice του στρατου απο το φορουμ του sgii και ενω επαιζα με το κινητο ειπα να σερφαρω λιγο με τον οπερα! λοιπον μου φανηκε ο οπερα να πηγαινει σφαιρα στο SGII και σε sites που στο δικο μας κινητό "λαγκαρει"! νομιζω οτι τελικα ειναι θεμα οθονης μερικα τετοια θεματα που εχουμε! δεν μπορει στο ενα κινητο ο opera να ειναι βουτυρο και στο δικο μου να εχω θεματακια! σαφώς και είναι θέμα οθόνης!!!! φλάσαρα και εγώ το SGS2 του κολλητού και με την 4.0.3 και μετά με την 4.0.4(by the way, και εγώ του το ετοίμασα γιατί έφυγε για πρακτική Κύπρο :lol: :p ) . Πετούσε και με τις 2 rom σε όλα τα επίπεδα σε σύγκριση με το Note μας. Καθαρά ζήτημα οθόνης.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 καλησπερα η καινουργια LRT εχει ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Έχει Ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 σαφώς και είναι θέμα οθόνης!!!! φλάσαρα και εγώ το SGS2 του κολλητού και με την 4.0.3 και μετά με την 4.0.4(by the way, και εγώ του το ετοίμασα γιατί έφυγε για πρακτική Κύπρο :lol: :p ) . Πετούσε και με τις 2 rom σε όλα τα επίπεδα σε σύγκριση με το Note μας. Καθαρά ζήτημα οθόνης.. πιστευω οτι με jb θα εχουμε βελτιωση και σε αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 σαφώς και είναι θέμα οθόνης!!!! φλάσαρα και εγώ το SGS2 του κολλητού και με την 4.0.3 και μετά με την 4.0.4(by the way, και εγώ του το ετοίμασα γιατί έφυγε για πρακτική Κύπρο :lol: :p ) . Πετούσε και με τις 2 rom σε όλα τα επίπεδα σε σύγκριση με το Note μας. Καθαρά ζήτημα οθόνης.. Πάντως εγώ επειδή ήλθα από το sii στο Νοτε τίποτα δεν είναι πιο γρήγορο στο sii, τίποτα, ούτε o opera. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Πάντως εγώ επειδή ήλθα από το sii στο Νοτε τίποτα δεν είναι πιο γρήγορο στο sii, τίποτα, ούτε o opera. φιλε δεν ειπα οτι ειναι πιο γρηγορα! το ιδιο ειναι! απλα υπαρχει ενα λαγκ στον οπερα που στο SGII δεν υπαρχει! και εγω απο SII ηρθα και το δουλεύω ακομη απο τον αδερφο μου! μπορει το λαγκ να υπαρχει και στο SGII απλα λογω οθονης να μην γινεται αντιληπτό στον βαθμο που γινεται στο note..(μιλαω παντα για τον οπερα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Παιδιά έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει και σταμάτησε να δουλεύει το γυροσκόπιο με την αναβάθμιση σε ICS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 καλησπερα πως μπορω να γραψω το ονομα μου και να το εχω στην οθονη κλειδωματος?στο SGII το ειχε και ειχα γραψει διαφορα στο νοτε δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 καλησπερα πως μπορω να γραψω το ονομα μου και να το εχω στην οθονη κλειδωματος?στο SGII το ειχε και ειχα γραψει διαφορα στο νοτε δεν το βρισκω Ρυθμίσεις συστήματος/Ασφάλεια/Στοιχεία κατόχου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Μια ερωτηση, απο οταν εκανα την τελευταια ενημερωση οποτε κλεινω η κανω επανεκινηση το κινητο βρισκω τα εικονιδια των εφαρμογων οπου να 'ναι στις αρχικες οθονες! Αλλα εικονιδια τα διαγραφει και αλλα τα μετακινει. Τι φταιει; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Μια ερωτηση, απο οταν εκανα την τελευταια ενημερωση οποτε κλεινω η κανω επανεκινηση το κινητο βρισκω τα εικονιδια των εφαρμογων οπου να 'ναι στις αρχικες οθονες! Αλλα εικονιδια τα διαγραφει και αλλα τα μετακινει. Τι φταιει; η ρομ φταίει. Έχω πάψει να προσπαθώ να τακτοποιήσω το κινητό μου. Τα χω όλα χύμα, όπως να ναι, κάνω την δουλειά μου για την ώρα και αναμένω JB. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπέρα καθότι νέος στο κλαμπ , να κάνω μια ερώτηση αν περάσω κάποια ταινία μέσα στο κιν για να βάλω και υποτίτλους ποια είναι η διαδικασία και σε το μορφή πρέπει να είναι οι υπότιτλοι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 η ρομ φταίει. Έχω πάψει να προσπαθώ να τακτοποιήσω το κινητό μου. Τα χω όλα χύμα, όπως να ναι, κάνω την δουλειά μου για την ώρα και αναμένω JB. Ειχα μια υποψια πως η αιτια ειναι η ρομ αλλα λεω μηπως και...! Ελπιζω ολα αυτα να διορθωθουν με την 4.1 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπέρα καθότι νέος στο κλαμπ , να κάνω μια ερώτηση αν περάσω κάποια ταινία μέσα στο κιν για να βάλω και υποτίτλους ποια είναι η διαδικασία και σε το μορφή πρέπει να είναι οι υπότιτλοι; Ευχαριστώ Βρε καλως το το παιδι.Πηγαινε στο play store κατεβασε το ΜΧ Player (το free) βαλε στην sdcard σε ενα φακελο την ταινια που θες με υποτιτλους srt (δεν θυμαμαι αλλα λογικα ετσι πρεπει να ειναι, ταινια και υποτιτλοι το ιδιο ονομα).Αν θυμαμαι μπορει να παιξει και embedded ο συγκεκριμενος(το ενεργοποιεις απο τα settings της εφαρμογης) ps το θηριακι πως τα παει; :D Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπέρα καθότι νέος στο κλαμπ , να κάνω μια ερώτηση αν περάσω κάποια ταινία μέσα στο κιν για να βάλω και υποτίτλους ποια είναι η διαδικασία και σε το μορφή πρέπει να είναι οι υπότιτλοι; Ευχαριστώ φιλε δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα! οπως ακριβως ειναι στο pc!:) βαζεις το βιντεο με τους υποτιτλους στον ιδιο φακελο και τελος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) σας ευχαριστώ ... βασικά είδα στο store ότι έχει μtorrent και το bsplayer και είπα να τα δοκιμάσω και αφού κατέβασα την ταινία από εκεί το έβαλα στο bs μου κατέβασε μόνο του τους υποτίτλους. Φαντάζομαι και ότι αν περάσω απλά μια ταινία με το bs πάλι θα μου βρει τους υπότιτλους ε; ps @ alifopou : άψογα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ακόμα είμαι στην αρχή ;) Edited September 26, 2012 by tsamadas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 σας ευχαριστώ ... βασικά είδα στο store ότι έχει μtorrent και το bsplayer και είπα να τα δοκιμάσω και αφού κατέβασα την ταινία από εκεί το έβαλα στο bs μου κατέβασε μόνο του τους υποτίτλους. Φαντάζομαι και ότι αν περάσω απλά μια ταινία με το bs πάλι θα μου βρει τους υπότιτλους ε; δεν ξερω φιλε για το bs θα σε γελασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Τακτοποιησέ τα με μία κίνηση μόνο. appZorter από play. δεν ********, το περνάω ... άλλωστε ********* είναι, φορμάτ θέλει με το που έρθει η JB ! thanks :) Edited September 28, 2012 by Superuser Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Τακτοποιησέ τα με μία κίνηση μόνο. appZorter από play. Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω για την πληροφορία :) Κατα δεύτερο, έχει κάποιος καταφέρει στο S-Planner, στο συγχρονισμό με τα Facebook Events, να μη φαίνονται αυτά που έχω καθορίζει ως "Not Attending"? Edited September 28, 2012 by BestMan Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Χαιρετω την παρεα,το εχει βρει κανεις στην Ελληνικη αγορα κατω απο 430 οσο το βρηκα στο skroutz? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Χαιρετω την παρεα,το εχει βρει κανεις στην Ελληνικη αγορα κατω απο 430 οσο το βρηκα στο skroutz? Ευχαριστω! http://www.pixentral.com/pics/1YQAByE3KGbmpQ0quO3xpqR4rXaJu0.jpg όπως βλέπεις είναι στα χαμηλότερα που ήταν ποτέ αυτή την στιγμή. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Kαλησπέρα! Φίλος μου με Γερμανικό (μάλλον) Note από skroutzoμάγαζο πήρε το TouchWiz με την αναβάθμιση... Τα Ελληνικά Νote θα πάρουν το TouchWiz 5 με την αναβάθμιση του 4.0.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Kαλησπέρα! Φίλος μου με Γερμανικό (μάλλον) Note από skroutzoμάγαζο πήρε το TouchWiz με την αναβάθμιση... Τα Ελληνικά Νote θα πάρουν το TouchWiz 5 με την αναβάθμιση του 4.0.4 ? ρωτας για σενα η για τον φιλο σου? μπορεις παντως να βαλεις και μονος σου οτι ρομ θελεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ρωτας για σενα η για τον φιλο σου? μπορεις παντως να βαλεις και μονος σου οτι ρομ θελεις.. Βασικά ρωτάω αν η Ελληνική 4.0.4 περιλαμβάνει το TouchWiz 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Χαιρετω την παρεα,το εχει βρει κανεις στην Ελληνικη αγορα κατω απο 430 οσο το βρηκα στο skroutz? Ευχαριστω! κοιτα αν θελεις και στις αγγελίες του φορουμ!:) αξιολογα μελη το δινουν σε πολυ καλη τιμη αν ενδιαφέρεσαι!:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4316424#post4316424 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts