Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. ακολουθεις αυτες τις οδηγιες του link που σου εδωσε ο Stinger ,και κανεις τον σταυρο σου... χαρηκα πολυ που υπαρχει μια πιθανη λυση....

2. . ααααν σε περιπτωση δεν τα καταφερεις , που πιστευω θα μπορεις αφου γινεται σε αλλους θα γινεται και σε εσενα.

ααααν λοιπον.. θα πας σε ΟΛΕΣ τις αντιπροσωπιες και θα κανεις τον μα**κα... εγω δεν ξερω τιποτα.. μεχρι να στο καλυψει καποιος..

ειναι στο χερι τους αρκετα...

3. οταν με το καλο εχεις κινητο ξανα (ευχομαι απο την πρωτη μεθοδο) .. θα παρεις το αρχειο που εχω βαλει πιο πανω και θα ακολουθησεις ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ τις οδηγιες του

για να μη ξαναπαθεις ΤΙΠΟΤΑ...

ειναι σε Rar που ανοιγει και μονο του...

σας ευχαριστω πολυ..το ζηταω πισω και να πανε να γα@#$^^.. αν ειναι να δωσω 200 δινω αλλα τοσα και το παιρνω καινουργιο και το κραταω για ανταλακτικα..

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξεκίνα με το battery calibration apo to market

Ευχαριστώ φίλε. Δοκίμασα το battery calibration και στη καλύτερη περίπτωση μου έβγαλε 8% βελτίωση. Αισθάνομαι ότι αυτό που "έχω χάσει" είναι περισσότερο από 8%. Δηλαδή δε μπορεί φρεσκοφορτισμένη μπαταρία να βγάζει 7ώρες το πολύ εναπομείνουσα ισχύ. Αλήθεια για πείτε μου η δική σας πόση ισχυ έχει μόλις το βγάζετε από το φορτιστή?

Υ.Γ1 Έχω ήδη παραγγείλει από το e-bay μια 2η gold 3030mA και βλέπω να στέλνω τη μαμίσια για ανακύκλωση.

αυτή την έχει κανένας? Αξίζει?

http://www.ebay.co.uk/itm/32GB-MICRO-SD-SDHC-MEMORY-CARD-SAMSUNG-GALAXY-S3-S2-GALAXY-S-NEXUS-NOTE-ACE-/120922845678?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item1c279031ee

TNX

baxy

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Αλλο πάλι και τούτο. Φρεσκοφορτισμένη μπαταρία στο 100% και μου βγάζει 6 ώρες και 17 λεπτά στο ΖDbox (αλλά και με άλλο battery meter). Τώρα ας πόυμε μετά από 1 ώρα και 19 λεπτά λειτουργία με τη φρεσκοφορτισμένη μπαταρία είμαι στο 85%

Και όσο για εφαρμογές που μου τρώνε μπαταρία βλέπω το opera να καταναλώνει 35% αλλά είτε το κλείνω είτε το κάνω εκκαθάριση μνήμης συνεχίζει να μου βγάζει τόσο. Άρα δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω για να γλιτώσω την 35% κατανάλωση (εκτός από απεγκατάσταση βέβαια αλλά αυτόν δε το θέλω)

Λέτε να έχω χαλάει τη μπαταρία επειδή μερικές φορές τη φορτίζω με εξωτερικό φορτιστή? (κινέζικο).

Μπάς και έχει κρατήσει μνήμη η μπαταρία? (αφού υποτίθετε ότι αυτές δε κρατάνε μνήμη)

Μπάς και υπάρχει κανένας μετρήτής μπαταρίας στο κινητό που πρέπει να μηδενίσω (ξέρω γώ τι άλλο να σκεφτώ δηλαδη?)

Σε εσάς μετά από πλήρη φόρτιση πόσες ώρες βλέπετε να σας δίνει?

ΤΝΧ

baxy

Καλημερα...

Οταν μιλαμε για προβληματα μπαταριας καλο θα ειναι να δινουμε περισσοτερες λεπτομερειες.

Π.χ. στις ρυθμισεις-μπαταριας τι ποσοστα σου βγαζει πρωτα και για ποιες λειτουργιες/εφαρμογες?

Τι λειτουργιες εχεις ανοιχτες?

Εχεις τσεκαρει να κανεις ενα factory reset και να το δουλεψεις χωρις καμια απο τις εφαρμογες σου να δεις αν εχει την ιδια συμπεριφορα?Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις καποια εφαρμογη που φερνει το προβλημα? (πχ skype, facebook με συνεχη συγχρονισμο, viber κ.α.)

Εχεις δοκιμασει badass battery η better battery stats να δεις τι σου καταναλωνει μπαταρια?

Σε αυτη τη 1,5 ωρα που εχασες 15% ποση ειναι η διαρκεια σε οθονη on?Αν πχ εχεις εχεις ανοιχτους ολους τους συγχρονισμους, παιξεις κανα μισαωρο ιντερνετ, ανοιξεις λιγο gps, μιλησεις τηλεφωνο, ανοιξεις tapatalk, ακουσεις λιγη μουσικη, δε θελει και πολυ να φτασει εκει η μπαταρια.

Οταν κανεις το battery calibration θα πρεπει να περιμενεις να δεις τα αποτελεσματα του μετα την επομενη 2η φορτιση.

Επισης οι μετρητες μπαταριες δε λενε την αληθεια σε καμια περιπτωση για τον υπολοιπο χρονο ζωης...

edit: η sdcard που μας δειχνεις ειναι παντελως noname.Δωσε κατι παραπανω και πηγαινε σε μια επωνυμη class4 και ανω.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Περίμενε περίμενε!!!

Η rom λογικά είναι ένα αρχείο zip. Το περνάς στην εσωτερική μνήμη και το αφήνεις ως έχει!

Να υποθέσω ότι είσαι root σωστά? Αν είναι έτσι τότε η διαδικασία έχει ως εξής

Install abyssnote kernel μέσα από mobile odin (κατεβάζεις το zip, unzip και μέσα στο file που δημιουργείται βρίσκεις το zImage και πας μετά μέσα από το mobile odin Open file, βρίσκεις το zImage το επιλέγεις και μετά flash firmware). Μετά σε βγάζει μόνο του στο περιβάλλον του Abyss kernel (αν κολλήσει η εικόνα και δεν βγαίνεις στο recovery πατάς Home button+Power button+Volume up έως ότου να σε βγάλει στο recovey)

Μετά μέσα στο recovery (είναι αφής το περιβάλλον) Wipe data/factory reset-wipe cache-wipe dalvik (από το advanced menu)

Install Goatrip from sd card (και επιλέγεις install από internal ή external sd, όπου έχεις βάλει το αρχείο)

Στην συνέχεια reboot system, θα περιμένεις λιγάκι και είσαι έτοιμος...

από εδώ κατεβάζεις τον abyss kernel

http://www.mediafire.com/?c65mndvpk6ocbaa

βήμα βήμα... αν θες για τα υπόλοιπα στο Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy Note :happy:

Προσπάθησα να την περάσω αλλά δε τα κατάφερα. Την είχα περάσει στην κάρτα μνήμης, ακολούθησα τις οδηγίες αλλά μου έβγαζε ένα error. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα root συσκευή εκείνη την στιγμή γιατί σε προηγούμενο post κάποιος μου είπε "πρώτα περνάμε την rom και μετά κάνουμε root". Προφανώς αναφερόταν σε διαφορετική διαδικασία αλλά εγώ το θεώρησα δεδομένο ότι έτσι πάει .. :D

Τελικά πέρασα από το recovery την N7000ZSLPF_N7000OZSLPF_OZS, έκανα wipe τα πάντα και όλα οκ! Έχασα τα ρεκόρ από το Where Is My Water αλλά δε πειράζει, ξανά από την αρχή, δε το βαριέμαι ποτέ! :D

Τι το τόσο καλό έχει αυτή η Goatrip? Αυτή που πέρασα πάντως είναι πάρα πολύ καλή και γρήγορη!

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα root συσκευή εκείνη την στιγμή γιατί σε προηγούμενο post κάποιος μου είπε "πρώτα περνάμε την rom και μετά κάνουμε root". Προφανώς αναφερόταν σε διαφορετική διαδικασία αλλά εγώ το θεώρησα δεδομένο ότι έτσι πάει .. :D

Εγώ στο είχα πει αυτό γιατί μιλούσαμε για stock firmware.

Όταν περνάς οποιοδήποτε stock firmware το root χάνεται κ έτσι πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία.

Άρα πρώτα περνάμε τη stock ROM και μετά κάνουμε root.

Αυτό ισχύει παντού και πάντα...;)

Στη συνέχεια το root παραμένει σε οποία custom ROM περάσεις.

Follow me on XDA

ολα οκ. εκανα root.

τι εφαρμογές τωρα είναι καλό να βγάλουμε εκτός? επίσης να κάνω αντικατάσταση του SuperUser με το SuperUS ή δεν αξίζει και τόσο? Διάβασα ότι μάλλον το δεύτερο θα αντικαταστήσει το πρώτο και καλό είναι να το αλλάζουμε από τώρα.

Η goatrip είναι τόσο σουπερ ουάου? έχει κάτι παραπάνω ή απλά είναι ποιο γρήγορη γιατί είναι ποιο ελαφριά?

Καλημερα...

Οταν μιλαμε για προβληματα μπαταριας καλο θα ειναι να δινουμε περισσοτερες λεπτομερειες.

Π.χ. στις ρυθμισεις-μπαταριας τι ποσοστα σου βγαζει πρωτα και για ποιες λειτουργιες/εφαρμογες?

Τι λειτουργιες εχεις ανοιχτες?

Εχεις τσεκαρει να κανεις ενα factory reset και να το δουλεψεις χωρις καμια απο τις εφαρμογες σου να δεις αν εχει την ιδια συμπεριφορα?Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις καποια εφαρμογη που φερνει το προβλημα? (πχ skype, facebook με συνεχη συγχρονισμο, viber κ.α.)

Εχεις δοκιμασει badass battery η better battery stats να δεις τι σου καταναλωνει μπαταρια?

Σε αυτη τη 1,5 ωρα που εχασες 15% ποση ειναι η διαρκεια σε οθονη on?Αν πχ εχεις εχεις ανοιχτους ολους τους συγχρονισμους, παιξεις κανα μισαωρο ιντερνετ, ανοιξεις λιγο gps, μιλησεις τηλεφωνο, ανοιξεις tapatalk, ακουσεις λιγη μουσικη, δε θελει και πολυ να φτασει εκει η μπαταρια.

Οταν κανεις το battery calibration θα πρεπει να περιμενεις να δεις τα αποτελεσματα του μετα την επομενη 2η φορτιση.

Επισης οι μετρητες μπαταριες δε λενε την αληθεια σε καμια περιπτωση για τον υπολοιπο χρονο ζωης...

edit: η sdcard που μας δειχνεις ειναι παντελως noname.Δωσε κατι παραπανω και πηγαινε σε μια επωνυμη class4 και ανω.

Φίλε elthis έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Έχω δεί τα στοιχεία ποy λές και ξέρω ποιες εφαρμογές δείχνουν να τρώνε μπαταρία κτλ. Το θέμα είναι ότι δε μπορείς να κάνεις και πολλά με αυτό (ή μπορείς?) π.χ είδα ότι μου τρώει πολλύ o OPERA. Τι να κάνω όμως που μου αρέσει περισσότερο σαν browser λόγω του word wrapping και δε θέλω να την απεγκαταστήσω? Ανάλογα και άλλες εφαρμογες. Σε παλαιώτερο μυνημα είχα "κατηγορήσει" το android για το οτι όχι μόνο κρατάει ανοιχτές εφαρμογές αλλα ανοίγει και άλλες στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να τρώνε επίσης μπαταρία. Οπότε είναι και αυτό ένα θέμα.

Και έχω και την υπόνοια ότι έχω χαλάσει τη μπαταρία με το κινεζοεξωτερικο φορτιστή οπότε κρατώ και μια πισινή (χωρίς να μπορώ να το αποδείξω όμως).

Τέλος πάντων, επείδή δε μπορώ να τα υπολογίσω όλα, κρατάω μόνο την ένδειξη του ZDbox που όσο και να μην είναι ακριβής δίνει μία τάξη μεγέθους συγκριτικά. Και λιγότερο από 7 ώρες με φόρτιση 100% ΔΕΝ είναι ότι καλύτερο ...ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους :lol:

Όπως έιπα έχω ήδη παραγγείλει μια 3030mA made in Japan (οχι μαμίσια of course) που θα τη βάλω καινούργια και θα τη φορτίζω μόνο με το μαmίσιο φορτιστή ελπίζωντας να σας απαλλάξω από τη γκρίνια μου.

Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να μάθω άλλες ενδείξεις χρόνου με 100% φόρτιση. Οπότε be my guests.

ΤΝΧ

baxy

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

ολα οκ. εκανα root.

τι εφαρμογές τωρα είναι καλό να βγάλουμε εκτός? επίσης να κάνω αντικατάσταση του SuperUser με το SuperUS ή δεν αξίζει και τόσο? Διάβασα ότι μάλλον το δεύτερο θα αντικαταστήσει το πρώτο και καλό είναι να το αλλάζουμε από τώρα.

Η goatrip είναι τόσο σουπερ ουάου? έχει κάτι παραπάνω ή απλά είναι ποιο γρήγορη γιατί είναι ποιο ελαφριά?

Στη βίβλο, προς το τέλος, θα βρεις λίστα με εφαρμογές που μπορούν να αφαιρεθούν.

Δε παίζει επίσης ρόλο αυτή τη στιγμή να αντικαταστήσεις το superuser.

Η Goatrip είναι γρήγορη, σταθερή και αρκετά παραμετροποιησιμη.

Φίλε elthis έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Έχω δεί τα στοιχεία ποy λές και ξέρω ποιες εφαρμογές δείχνουν να τρώνε μπαταρία κτλ. Το θέμα είναι ότι δε μπορείς να κάνεις και πολλά με αυτό (ή μπορείς?) π.χ είδα ότι μου τρώει πολλύ o OPERA. Τι να κάνω όμως που μου αρέσει περισσότερο σαν browser λόγω του word wrapping και δε θέλω να την απεγκαταστήσω? Ανάλογα και άλλες εφαρμογες. Σε παλαιώτερο μυνημα είχα "κατηγορήσει" το android για το οτι όχι μόνο κρατάει ανοιχτές εφαρμογές αλλα ανοίγει και άλλες στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να τρώνε επίσης μπαταρία. Οπότε είναι και αυτό ένα θέμα.

Και έχω και την υπόνοια ότι έχω χαλάσει τη μπαταρία με το κινεζοεξωτερικο φορτιστή οπότε κρατώ και μια πισινή (χωρίς να μπορώ να το αποδείξω όμως).

Τέλος πάντων, επείδή δε μπορώ να τα υπολογίσω όλα, κρατάω μόνο την ένδειξη του ZDbox που όσο και να μην είναι ακριβής δίνει μία τάξη μεγέθους συγκριτικά. Και λιγότερο από 7 ώρες με φόρτιση 100% ΔΕΝ είναι ότι καλύτερο ...ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους :lol:

Όπως έιπα έχω ήδη παραγγείλει μια 3030mA made in Japan (οχι μαμίσια of course) που θα τη βάλω καινούργια και θα τη φορτίζω μόνο με το μαmίσιο φορτιστή ελπίζωντας να σας απαλλάξω από τη γκρίνια μου.

Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να μάθω άλλες ενδείξεις χρόνου με 100% φόρτιση. Οπότε be my guests.

ΤΝΧ

baxy

Εμένα πχ το babass battery μου λέει ότι απομένουν 12 ώρες, που φυσικά δεν ισχύει...

Βλέπουν θεωρητικά τι τρέχει τώρα και υπολογίζουν λάθος.

Αν αλλάξεις μπαταρία το opera δε θα στη τρώει;;;

Για μένα αφού έκανες calibration, άστο 2 μέρες και δες μετά.

Επίσης άφησε το να ξεφορτισει πλήρως να δείτε σε πόσες ώρες θα κλείσει αλλά και να δεις συνολικά από τα στατιστικά τι σου έφαγε τη μπαταρία.

Edited by elthis

Follow me on XDA

θενξ! ;)

θα παραμείνω σε αυτή προς το παρών και βλέπουμε.

Για την Goatrip υπάρχουν κάποια μελανά σημεία που δε κατάλαβα (πχ εκεί που κατεβάζω άλλον kernel και τον περνάω..). Ίσως το τσεκάρω σε κάποια φάση με περισσότερο χρόνο

Εγω χθες εκανα full format το κινητο και εσωτερικη και εξωτερικη μνημη.Περασα πολυ λιγες εφαρμογες τις ακρως απαραιτητες.μετα απο 9 ωρες και κανα μισαωρο η μπαταρια με μονο τα data ανοιχτα και σε συγχρονησμο το gmail και hotmail επεσε στο 81%.Να πω οτι calibration δεν εκανα μετα το φορματ μιας και δεν ειχε αδειασει η μπαταρια.μου φαινεται υπερβολικη η καταναλωση μπαταριας για τις δυο αυτες εφαρμογες που συγχρονιζουν και για τα data.Επισης στην καταναλωση μπαταριας,εκει που εχει τα στοιχεια επιλεγω ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ που λεει και μου εχει 58% ραδιοφωνο Android.....εγω ουτε που το ανοιξα εστω και τυχαια,μετα το φορματ και αφου περασα καποιες εφαρμογες μολις πηγε 100% η μπαταρια το εβγαλα και το αφησα στην ακρη.Θα δοκιμασω και σημερα να κλεισει απο μπαταρια ξανα φορτισμα 100% και μετα calibration και ξανα μετα θα το αφησω στην ακρη για 9-30 ωρες να δω αν θα αλλαξει κατι.

Να ρωτήσω κάτι ακόμη που θυμήθηκα τώρα

μπορούμε να κάνουμε καλιμπράρισμα το πενάκι? Έχω τσεκάρει την επιλογή Hovering Pen Icon για να βλέπω την βούλα από το πενάκι όταν πλησιάζει στην οθόνη και βλέπω ότι δε πατάει καλά. Μπορώ να το κάνω να πατάει ακριβώς?

sto skroutz.gr βλέπω εύρος τιμων απο 433€ έως 687€!!!! γιατι τοση μεγάλη διαφορά απο κατάστημα σε κατάστημα;;;

sto skroutz.gr βλέπω εύρος τιμων απο 433€ έως 687€!!!! γιατι τοση μεγάλη διαφορά απο κατάστημα σε κατάστημα;;;

γιατί άλλοι κλέβουν πολύ και άλλοι λίγο...:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατί άλλοι κλέβουν πολύ και άλλοι λίγο...:lol::lol:

πολυ καλο!!:) υπαρχει εδω στην πόλη μας καποιος που να κλέβει λιγο να παω να παρω το Note ???

Να ρωτήσω κάτι ακόμη που θυμήθηκα τώρα

μπορούμε να κάνουμε καλιμπράρισμα το πενάκι? Έχω τσεκάρει την επιλογή Hovering Pen Icon για να βλέπω την βούλα από το πενάκι όταν πλησιάζει στην οθόνη και βλέπω ότι δε πατάει καλά. Μπορώ να το κάνω να πατάει ακριβώς?

καλημέρα shark! Όχι δεν υπάρχει κάποιο callibration να κάνεις.. να ξέρεις ότι ανάλογα με την πίεση αποτυπώνεται και διαφορετικό πάχος γραμμής. Η δικιά μου εμπειρία υπαγορεύει ότι σε Gingerbread όντως έβλεπα κάποιες φορές να γράφει λιγάκι από τον αέρα (άλλα παιδιά δεν είχαν θέμα) αλλά σε ics όσες rom και να πέρασα είναι απλά υποδειγματική η συμπεριφορά της πένας :happy:

Σχετικά με την goat θα πρότεινα να κάτσεις λιγάκι όπως είσαι και να "παίξεις" λιγάκι με το rooting (πχ να αφαιρέσεις εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι, να πάρεις κάποιο backup από titanium κτλ κτλ...) Θα σου έλεγα και για nandroid backup (αυτό που κάνει backup ένα λεγόμενο image της συσκευής σου από recovery) αλλά έχουμε κάποια θεματάκια με την ασφάλεια των kernels οπότε περιμένουμε για νέες εκδόσεις :rolleyes:

dentnick

μπα..στην πόλη μας οι ποιο πολλοί κλέβουν...(βλέπε κάτι μαγαζιά που τελειώνουν σε ''ακης''...)

θα σου πρότεινα να πάρεις απο κανένα μαγαζί on line...αυτό έκανα και εγω και δεν βγήκα χαμένος...την επόμενη μέρα σπίτι μου,φοβερό το παλικάρι και πλήρως κατατοπισμένο για το τι πουλάει...οχι σαν κάτι ''παντοπωλεία'' που δεν ξέρουν τι έχουν στο μαγαζί τους...

karhariasgr

σατανά σιγά μη κάτσεις έτσι....:P

εγώ σου λέω οτι αύριο θα έχεις άλλη πάνω...:P

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

dentnick

μπα..στην πόλη μας οι ποιο πολλοί κλέβουν...(βλέπε κάτι μαγαζιά που τελειώνουν σε ''ακης''...)

θα σου πρότεινα να πάρεις απο κανένα μαγαζί on line...αυτό έκανα και εγω και δεν βγήκα χαμένος...την επόμενη μέρα σπίτι μου,φοβερό το παλικάρι και πλήρως κατατοπισμένο για το τι πουλάει...οχι σαν κάτι ''παντοπωλεία'' που δεν ξέρουν τι έχουν στο μαγαζί τους...

Πολύ γνωστός μας, έχουμε πάρει οι περισσότεροι πράγματα από εκεί και καλό παιδί ο Νικόλας :happy:

http://www.extreme-mobile.gr/c.Kinita-Tilefona-Tablets.80970.html?tag_id=5557&tag_name=Samsung-Galaxy-Note-16GB

Πολύ γνωστός μας, έχουμε πάρει οι περισσότεροι πράγματα από εκεί και καλό παιδί ο Νικόλας :happy:

http://www.extreme-mobile.gr/c.Kinita-Tilefona-Tablets.80970.html?tag_id=5557&tag_name=Samsung-Galaxy-Note-16GB

ναι όντως ο ''κυνηγός'' είναι και γ@μο τα παιδιά..ειλικρινής και δεν κοιτάει να πουλήσει οτι νάνε...

sorry αν είμαστε off topic...

[sIGPIC][/sIGPIC]

karhariasgr

σατανά σιγά μη κάτσεις έτσι....:P

εγώ σου λέω οτι αύριο θα έχεις άλλη πάνω...:P

χαχααχ.. μέσα στο μαυλό μου είσαι!! :D :D αλλά όχι αύριο, έχουμε 3ήμερο τώρα θα χρειαστεί το κινητό. Μέσα στην επόμενη βδομάδα. :O

7 εκατομμύρια Galaxy notes έχουν πουληθεί από την παρουσίασή του έως σήμερα... απίστευτο νούμερο αν αναλογιστεί κανείς την ιδιαιτερότητα λόγω μεγέθους του κτλ κτλ!!!! Οπότε είμαστε πολλά αρρωστάκια με την συσκευή παγκοσμίως :D:D

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_droids_blow_past_50_million_sales_mark-news-4326.php

Edited by efthimis31

Καλημερα παιδια!Περασα την LQ2, ειναι γρηγορη και χωρις κοληματα, με τον ΑΡΕΧ λειτουργει αψογα, γιατι ομως αφου ειναι CSC XEU, μου αλλαξε τα δικα μου CSC και μου αφησε μονο το DTB?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Καλημερα παιδια!Περασα την LQ2, ειναι γρηγορη και χωρις κοληματα, με τον ΑΡΕΧ λειτουργει αψογα, γιατι ομως αφου ειναι CSC XEU, μου αλλαξε τα δικα μου CSC και μου αφησε μονο το DTB?

Η κάθε (official) rom περιλαμβάνει και τα δικά της CSC.

Modpic.gif

Υπαρχει καποια.εφαρμογη που να μπορω να τραβηξω το βιντεακι στην αρχικη οθονη ενω σινεχιζει να παιζει οπως κανει το galaxy s3 την ειχαν αναφερει καποια παιδια.σε καποιο φορουμ αλλα.δεν μπορω να το βρω με τιποτα.