nikos92 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Περασα πριν απο λιγο και εγω την ics καθως η αναμονη με κουρασε...Εχω την αισθηση οτι το σημα ειναι λιγο πιο αδυνατο ή τουλαχιστον αυτο βλεπω απο τις μπαρες πανω δεξια (εκτος και αν ειναι το πραγματικο αυτο και τοσο καιρο εκεινο που ειχα με την gingerbread ηταν πλασματικο)...επισης σαν να το βλεπω πιο ζεστο (ποτε ως τωρα δεν το ειχα αισθανθει ζεστο) αλλα για αυτο κραταω μια επιφυλαξη, θα το κλεισω λιγο και θα το ξαναδω σε καμια ωρα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Μου το έχει κάνει και εμένα μία φορά όταν είχα περάσει την stock ics με τον cf root, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Πήγα να πατήσω home button με κλειδωμένη οθόνη και είδα το ουράνιο τόξο σε 5,3'':blink: Αν βαρέθηκες την στοκ, βάλε την καινούρια Rocket με το θέμα του "δικού μας" kalagas...χωρίς κανένα wipe! Την έβαλα εχθές το βράδυ και δουλεύει άψογα...και να μη μιλήσω για την αισθητική του θέματος...:D Μμμμ.. δλδ μπαίνει έτσι από πάνω χωρίς abyss και χωρίς wipes??? Ενδιαφέρον... Το θέμα με τον "προβληματικό kernel" εντοπίστηκε σε κάποιες περιπτώσεις όταν κάνουμε wipe από recovery μεγάλα αρχεία... δεν έχω ακούσει για κάποιο νέο κρούσμα όπως και κάποιοι που προσπάθησαν να μπρικάρουν τις συσκευές δεν το κατάφεραν. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ρίσκο ούτως ή άλλως με τις διαδικασίες αυτές αλλά θέλει πάντα προσοχή και διάβασμα πριν κάνουμε οτιδήποτε... είπαμε παιδιά, bette safe than sorry ε ?:) Ναι εδώ έχω μείνει και εγώ. Βασικά μόνο ένα ή δύο κρούσματα υπήρξαν από ότι έχω διαβάσει δλδ. Οπότε δεν υπάρχει τπτ καινούριο σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Μμμμ.. δλδ μπαίνει έτσι από πάνω χωρίς abyss και χωρίς wipes??? Ενδιαφέρον... Εάν είσαι με στοκ ics φουλ ρουτ βεβαίως. Εξάλλου το υποτιθέμενο πρόβλημα του Cf root είναι στα wipe και δει στα full wipe. Εγώ από στοκ πήγα στην Team 1,2 την κράτησα δύο μέρες και εχθές σε Rocket. Όλες οι αλλαγές μου χωρίς wipe... Abyss θα βάλεις αν θες να κάνεις full wipe και πρόσεξε μην μπερδευτεις και μπουταρεις πριν περάσεις την καινούρια ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Πάντως σοβαρά τώρα, χρησιμοποιηση λιγο το onex και το smoothness που έχει δεν συγκρινεται με το δικο μας. Και το θέμα δεν ειναι hardware γιατι και το desire hd που ειχα ηταν πιο smooth. Δεν έχουμε καμια rom που να είναι βελτιστοποιημένη σαν το sense? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Πόση RAM πρέπει να καταναλώνετε όταν έχουμε κλειστές όλες τις εφαρμογές?εμένα καταναλώνει 442 Mb ποσό είναι το φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 ερωτηση : εχω διαπιστωσει οτι στο calendar στην ics δεν υπαρχει η δυνατοτητα να επιλεξω μουσικο κομματι για τις υπενθυμισεις ημερολογιου ( εστω καποια αλλη επιλογη εκτος απο τα μικρης διαρκειας tones ). Πρεπει να βρω οπωσδηποτε μια λυση γιατι χανω τις υπενθυμισεις μου ( δεν τις ακουω ). Επισης δεν υπαρχει λυση με την χρηση εναλλακτικου ημερολογιου απο οτι εχω δει. υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε ; :( στο GB υπηρχε η επιλογη αυτη. :confused: Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Παιδια ενταξει το θεμα της μπαταριας λυθηκε!απλα εσβησα καποιες εφαρμογες και ολα οκ. Απλα θελει προσοχη στο τι κατεβαζουμε :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Παιδια ενταξει το θεμα της μπαταριας λυθηκε!απλα εσβησα καποιες εφαρμογες και ολα οκ. Απλα θελει προσοχη στο τι κατεβαζουμε :thumbup: Δυστυχώς αυτό το μαθαίνουμε the hard way αλλά χρειάζεται να το περάσει κάποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Πάντως σοβαρά τώρα, χρησιμοποιηση λιγο το onex και το smoothness που έχει δεν συγκρινεται με το δικο μας. Και το θέμα δεν ειναι hardware γιατι και το desire hd που ειχα ηταν πιο smooth. Δεν έχουμε καμια rom που να είναι βελτιστοποιημένη σαν το sense? εαν δεν θελεις τις πολυτελειες του touchwiz της samsung βαλε nova launcher....ειναι αρκετα πιο smooth απο τον μαμισιο..... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 παιδια εχω τις επαφες μου στο gmail και κανω συγχρονισμο απο εκει.ομως ποιοτητα των φωτογραφιων δεν ειναι καλη.πως μπορω να εχω καλυτερη ποιοτητα????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Αυτη η υπηρεσια εντοπισμου θεσης λειτουργει σε μας ή ακόμα είμαστε στο περίμενε? (δεν ξερω βεβαια αν αξιζει ο κοπος...) Επισης αυτο το "απομακρυσμενα στοιχεα ελεγχου" χρειαζεται σε κάτι? Και τελος , με το παγωτο , ρυθμίζεται τελικά η πένα σχετικά με την στόχευση της πάνω στην οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 παιδια εχω τις επαφες μου στο gmail και κανω συγχρονισμο απο εκει.ομως ποιοτητα των φωτογραφιων δεν ειναι καλη.πως μπορω να εχω καλυτερη ποιοτητα????? Μεγάλη και πικρή ιστορία αυτή...Φυσικά δε φταίει η συσκευή αλλά η Google. Αποθηκεύει τις φωτογραφίες στους servers της με μικρότερη ανάλυση κι έτσι σε όλες τις συσκευές φαίνονται..κάπως. Μια λύση είναι εξής.Δημιουργείς μια κενή επαφή και βάζει μόνο τη φωτογραφία που θες αποθηκεύοντας τη στη μνήμη του τηλεφώνου. Στη συνέχεια βρίσκεις την επαφή (με τον τηλεφωνικό αριθμό) και επιλέγεις να συνδεθει με την επαφή με τη φωτογραφία.Τέλος επιλέγεις σαν default φωτογραφία επαφής τη πρώτη που έφτιαξες. Επειδή δεν είμαι με stock αλλά με cm δε θυμάμαι ακριβώς που είναι οι επιλογές στην εφαρμογή των επαφών.Ψάξε το λίγο και τις βρεις..:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAMERSPIROS_1972 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Παιδια καλησπερα.Διαβαζω τη διαδικασια για ροοτ στην βιβλο οπου μιλαει για τοποθετηση των αρχειων στην sdcard...Αυτο σημαινει οτι πρεπει να αγορασω καποια ή υπαρχει και αλλος τροπος με την εσωτερικη μνημη τοτ κινητου...Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπέρα,εμένα στο badass 33,7% είναι μέσα. Κάτι γράφει για wakelock ξέρει κάποιος τι είναι αυτο? μπορω να κανω κάτι ? μου τρώει πολύ μπαταρία. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Παιδια καλησπερα.Διαβαζω τη διαδικασια για ροοτ στην βιβλο οπου μιλαει για τοποθετηση των αρχειων στην sdcard...Αυτο σημαινει οτι πρεπει να αγορασω καποια ή υπαρχει και αλλος τροπος με την εσωτερικη μνημη τοτ κινητου...Ευχαριστω... Απλά βάζεις τα αρχεία στην εσωτερική μνήμη. Καλησπέρα,εμένα στο badass 33,7% είναι μέσα. Κάτι γράφει για wakelock ξέρει κάποιος τι είναι αυτο? μπορω να κανω κάτι ? μου τρώει πολύ μπαταρία. Ευχαριστώ. Κάποια εφαρμογή σου "ξυπνάει"τον kernel. Άρχιζε να απεγκαθιστας σιγά σιγά τις αχρείαστες και γενικά όσες δεν είχες πριν αρχίσει το πρόβλημα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 παιδια εχω τις επαφες μου στο gmail και κανω συγχρονισμο απο εκει.ομως ποιοτητα των φωτογραφιων δεν ειναι καλη.πως μπορω να εχω καλυτερη ποιοτητα????? Αν έχεις facebook και έχεις συνδέσει και τις επαφές σου με τις αντίστοιχες του facebook οι φωτογραφίες είναι καλύτερες. Για κρυστάλλινο αποτέλεσμα μπορείς να βάλεις και το HaxSync. Χρησιμοποιεί επίσης τις photos του facebook (απλά σε καλύτερη ανάλυση) οπότε δεν χρειάζεται επιπλέον κόπος από εσένα. Από το 2009 που πήρα το πρώτο μου android πέρασα όλα τα ονόματα ώστε να είναι ίδια με αυτά του facebook. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω πάντα καλές φωτογραφίες, επαφές συγχρονισμένες και χωρίς κόπο. Αν αποφασίσεις να το κάνεις θα συνιστούσα να γίνει από το pc ώστε να κάνεις και copy paste τα ονόματα από facebook στα contacts του gmail κατευθείαν. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Ρε παιδια παω να κατεβασω απο το zedge wallpaper κ μου λεει οτι δεν ειναι το κανονικο της μεγεθος hd δηλαδει κ πως την κατεβαζω σε hd? Α πως αφερουμε κ την οθονη κλειδωματος; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Αν έχεις facebook και έχεις συνδέσει και τις επαφές σου με τις αντίστοιχες του facebook οι φωτογραφίες είναι καλύτερες. Για κρυστάλλινο αποτέλεσμα μπορείς να βάλεις και το HaxSync. Χρησιμοποιεί επίσης τις photos του facebook (απλά σε καλύτερη ανάλυση) οπότε δεν χρειάζεται επιπλέον κόπος από εσένα. Από το 2009 που πήρα το πρώτο μου android πέρασα όλα τα ονόματα ώστε να είναι ίδια με αυτά του facebook. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω πάντα καλές φωτογραφίες, επαφές συγχρονισμένες και χωρίς κόπο. Αν αποφασίσεις να το κάνεις θα συνιστούσα να γίνει από το pc ώστε να κάνεις και copy paste τα ονόματα από facebook στα contacts του gmail κατευθείαν. Κι εγώ τα ίδια τραβάω κάθε φορά με τις επαφές μου δυστυχώς αλλά από την άλλη είναι κατανοητό να μην αποθηκεύει η Google τις επαφές μας με σχετικά καλής ποιότητας φωτός. Το κακό είναι ότι εγώ που κάνω export σε sd ούτε εκεί τις αποθηκεύει ως θα ήθελα και πάλι κάθομαι και κάνω edit τις εικόνες των επαφών.. Τελικά έχω επιλέξει να έχω κοντά στις 10 επαφές με φωτός για να μην κουράζομαι.. Αλήθεια δεν υπάρχει κάποιο app να κάνει αυτό ακριβώς που συζητάμε? Για όλα υπάρχουν apps! Για sync με fb ούτε λόγος έχω πολλούς άσχετους εκεί δεν με ενδιαφέρει καν να κάνω κάτι τέτοιο.. Καλημέρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Αλήθεια δεν υπάρχει κάποιο app να κάνει αυτό ακριβώς που συζητάμε? Για όλα υπάρχουν apps! Για sync με fb ούτε λόγος έχω πολλούς άσχετους εκεί δεν με ενδιαφέρει καν να κάνω κάτι τέτοιο.. Καλημέρα!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryosoftware.contactphotosupdater Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryosoftware.contactphotosupdater Ευχαριστώ πολύ Ηλία :), καλημέρα! Λέω να περάσω rocket rom κάποια στιγμή γιατί υπάρχει σχετικά καλό feedback... την έχεις δει? Edited May 17, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Ευχαριστώ πολύ Ηλία :), καλημέρα! Λέω να περάσω kingdroid κάποια στιγμή γιατί υπάρχει σχετικά καλό feedback... την έχεις δει? Καλημέρα! Την είχα περάσει την Kingdroid αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος...Πολύ lug!Τόσο που δεν είχα ξαναδεί!!!Επέλεγα κάτι τη Δευτέρα και η συσκευή ανταποκρινόταν τη Τετάρτη!!:p Βεβαια την άφησα στην v.1 και δε ξέρω αν έχει βελτιωθεί. Καλά λόγια διαβάζω για τη rocket πάντως. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλημέρα! Την είχα περάσει την Kingdroid αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος...Πολύ lug!Τόσο που δεν είχα ξαναδεί!!!Επέλεγα κάτι τη Δευτέρα και η συσκευή ανταποκρινόταν τη Τετάρτη!!:p Βεβαια την άφησα στην v.1 και δε ξέρω αν έχει βελτιωθεί. Καλά λόγια διαβάζω για τη rocket πάντως. Rocket ήθελα να πω αλλά καμιά φορά ειδικά το πρωί μπερδεύομαι!!! Θα την περάσω αργότερα την rocket την κατεβάζω ήδη και το μεσημεράκι που θα είμαι χαλαρός θα παίξω μπάλα! Θέλω να δοκιμάσω και το app2zip σαν τρελός γιατί είναι πολύ πολύ βολικό αν όντως λειτουργεί σωστά... εσύ το είδες καθόλου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) Rocket ήθελα να πω αλλά καμιά φορά ειδικά το πρωί μπερδεύομαι!!! Θα την περάσω αργότερα την rocket την κατεβάζω ήδη και το μεσημεράκι που θα είμαι χαλαρός θα παίξω μπάλα! Θέλω να δοκιμάσω και το app2zip σαν τρελός γιατί είναι πολύ πολύ βολικό αν όντως λειτουργεί σωστά... εσύ το είδες καθόλου?? Αν καταλαβεις και πως δουλευει το High Resolution Google Contacts Photos θα σου ημουν υποχρεως να μου στειλεις pm...:p Το app2zip το εχω δοκιμασει και φαινεται μια χαρα.Μαλιστα εχω στειλει και zip σε αλλους με καποιες εφαρμογες που ειχαν προβλημα και δουλεψε αριστα.Λογικα θα δουλευει και κανωντας το install αμεσως μετα το install της rom (οπως εκανες με τα gapps της cm) Δοκιμασε τη rocket και πες εντυπωσεις γιατι καμια μεχρι τωρα δε με εχει κανει να φυγω απο cm. Edit: νέο ics firmware από ταϊβάν. Αναμένουμε αν αξίζει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1658695 Edited May 17, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 ρε παιδια μετα την επισημη αναβαθμιση σε icecream δεν δουλευει η εφαρμογη voice talk. παταω διπλά το κεντρικο κουμπι και μαυριζει η οθονη και μετα απο 10 δευτερολεπτα βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν αποκρινετε η εφαρμογη και με πεταει εξω στο μενου.Παταω την εφαρμογη απο το μενου αλλα παλι τα ιδια, κανω restart αλλα τιποτα.Τελος παω να βρω την εφαρμογη στο store στις εγκατεστημενες αλλα δεν την βρισκω μηπως χρειαζετε κανα update. εχει κανεις καμια ιδεα για το τι γινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 ρε παιδια μετα την επισημη αναβαθμιση σε icecream δεν δουλευει η εφαρμογη voice talk. παταω διπλά το κεντρικο κουμπι και μαυριζει η οθονη και μετα απο 10 δευτερολεπτα βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν αποκρινετε η εφαρμογη και με πεταει εξω στο μενου.Παταω την εφαρμογη απο το μενου αλλα παλι τα ιδια, κανω restart αλλα τιποτα.Τελος παω να βρω την εφαρμογη στο store στις εγκατεστημενες αλλα δεν την βρισκω μηπως χρειαζετε κανα update. εχει κανεις καμια ιδεα για το τι γινετε ? Έχεις επίσημη LPY? Σε μένα δουλεύει κανονικά και με το κουμπί και από το μενού. Δεν δοκιμάζεις να την ξαναπεράσεις από πάνω? Χωρίς wipe φυσικά. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts