galanakop Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Παιδια καλημερα...Χθες ειχαμε την πτωση του note και εγινε θρυψαλα η οθοναρα.... Ερωτηση ποιος γνωριζει που θα απευθηνθω για να την φτιαξω και ποσο κοστιζει και ποσες μερες θα μας παρει ολο αυτο... Αν γνωριζει καποιος ας μας πει... Ευχαριστω... nikos for galaxy SII Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Δε χρειάζεται να διαβάζεις ένα κάρο σελίδες εδώ. Ο οδηγός στην υπογραφή μου είναι πλήρης και φυσικά περιλαμβάνει το τρόπο official update μέσω Odin. Το οποιο το εκανα κι εγω χτες και ειναι πραγματικα απλος και γρηγορος τροπος thanks :p Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Παιδια καλημερα...Χθες ειχαμε την πτωση του note και εγινε θρυψαλα η οθοναρα.... Ερωτηση ποιος γνωριζει που θα απευθηνθω για να την φτιαξω και ποσο κοστιζει και ποσες μερες θα μας παρει ολο αυτο... Αν γνωριζει καποιος ας μας πει... Ευχαριστω... nikos for galaxy SII Σαν τεχνικος σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας δεν εχω βρει ανταλακτικο οθονης για τον γιγαντα αλλα επειδη χρειαστηκαμε για εναν πελατη παραγγηλαμε απο εξωτερικο,τιμη καταστηματος το ανταλακτικο(Touch+οθονη,πανε μαζι σαν του iphone 4,4s) μας βγηκε γυρω στα 140-150€ μαζι με τα περαστικα του πελατη του βγηκε γυρω στο 200αρη,δυστηχως ακομα δεν ειναι φτηνο ανταλακτικο!!! Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Στον οδηγό μας ''Η Βίβλος'' προστέθηκε (εύκολος) τρόπος για ROOT στην ics έκδοση που βγήκε αλλά περιμένουμε να λειτουργεί επίσης και στις επόμενες εκδόσεις που θα έρθουν.Θα έχετε FULL ROOT πλέον. Δοκιμάστηκε απο μένα σε 3 διαφορετικά Note και προτίνεται επίσης και απο τον @dr.ketan στους xda. Επίσης, για να μη ρωτάτε πάλι, ΑΝ τελικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αυτό είναι σε διαδικασίες wipe μεγάλων αρχείων μέσω του cf root kernel (του τροποποιημένου δηλαδή stock kernel απο @chainfire) και ΟΧΙ στη διαδικασία root ή στο καθαυτό ROOT. edit:Επίσης, όσοι έχετε περάσει τo official stock ics firmware και αντιμετωπίζετε διάφορα προβλήματα που άλλοι εδω δεν αντιμετωπίζουν, μπορείτε να κατεβάσετε απο εδω πάλι και να τη περάσετε μέσω pc odin. Υπάρχει η περίπτωση να μην έχει καθήσει καλά. Η έκδοση αυτή άλλωστε είναι No Wipe, δηλαδή δε θα χάσετε τα δεδομένα σας. μπραβο ρε φιλε! αψογος! 100% ροοτ επιτελους! να εισαι καλα! επιτελους εφτιαξα το κινητο οπως ηθελα ΕΓΩ... εξω η σαβουρα της samsung...επιτελους...! ξεκινημα με 350 και βαλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Σαν τεχνικος σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας δεν εχω βρει ανταλακτικο οθονης για τον γιγαντα αλλα επειδη χρειαστηκαμε για εναν πελατη παραγγηλαμε απο εξωτερικο,τιμη καταστηματος το ανταλακτικο(Touch+οθονη,πανε μαζι σαν του iphone 4,4s) μας βγηκε γυρω στα 140-150€ μαζι με τα περαστικα του πελατη του βγηκε γυρω στο 200αρη,δυστηχως ακομα δεν ειναι φτηνο ανταλακτικο!!! Δηλαδή αν το πάω στην Samsung θα μου το φτιάξει γρήγορα η θα περιμένω κανά μήνα; Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Ρε συ πληροφοριακα..του ειχες φορεσει καποια θηκη σιληκονης πειμετρικα της συσκευης για προστασια η μπα;επεσε με.την οθονη προς.τα.κατω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 μπραβο ρε φιλε! αψογος! 100% ροοτ επιτελους! να εισαι καλα! επιτελους εφτιαξα το κινητο οπως ηθελα ΕΓΩ... εξω η σαβουρα της samsung...επιτελους...! ξεκινημα με 350 και βαλε! Τι εφαρμογές έχεις βγάλει αν επιτρέπεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Δηλαδή αν το πάω στην Samsung θα μου το φτιάξει γρήγορα η θα περιμένω κανά μήνα; Να ξεκινήσω λέγοντας σου πόσο λυπάμαι για το "ατύχημά" σου! Αλλά τι να κάνουμε, συμβαίνουν και αυτά!:ooch: Σίγουρα θα στο κρατήσουν 2 εβδομάδες, όχι τόσο για τη διαδικασία, αλλά πιστεύω πως και αυτοί το ανταλλακτικό θα το ζητήσουν απ' έξω, δε νομίζω να το έχουν stock. Από την άλλη, αν έχεις όρεξη να "λαιρώσεις" τα χέρια σου μπορείς να το φτιάξεις και μόνο σου! :cry: Να το ανταλλακτικό Και βίντεο με οδηγίες για να αποσυναρμολογήσεις τη συσκευή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Τι εφαρμογές έχεις βγάλει αν επιτρέπεται ; στα γρηγορα και αν θες στα γραφω και αναλυτικα αργοτερα...:) καιρους ρολογια, wallpapers ,google plus, dual clocks ,readers hub, music hub ,email,(εχω το maildroid) SamsungWidget_News kies και ολα τα σχετικα factory test και διαφορα αλλα τετοια αχρηστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Θα δεις διαφορά στην μπαταρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Γεια σας τι γνώμη έχετε για αυτήν την θήκη http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-I9220-GT-N7000-THiki-kalymma-ultra-thin-Skin-0-29mm.576218.html ευχαριστώ σκεφτόμουνα κ αυτή αλλά δεν ξερό αν κάθεται καλά πάνω του χωρίς να φεύγει ......http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Hard-Case-Plasma-Galaxy-Note-Black-GNOTEPLASMABK.htm?gclid=CPaY5_mh_a8CFQpd3wodNFfMUw και αυτή http://www.ebay.com/itm/New-Hard-plastic-Metal-Cover-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-i9220-N7000-Silver-/140702164446?pt=PDA_Accessories&hash=item20c280a5de#ht_13729wt_1037 πολυ όμορφη ειδικά η τελευταία πες τε μου και εσείς.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 (edited) Γεια σας τι γνώμη έχετε για αυτήν την θήκη http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-I9220-GT-N7000-THiki-kalymma-ultra-thin-Skin-0-29mm.576218.html ευχαριστώ σκεφτόμουνα κ αυτή αλλά δεν ξερό αν κάθεται καλά πάνω του χωρίς να φεύγει ......http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Hard-Case-Plasma-Galaxy-Note-Black-GNOTEPLASMABK.htm?gclid=CPaY5_mh_a8CFQpd3wodNFfMUw και αυτή http://www.ebay.com/itm/New-Hard-plastic-Metal-Cover-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-i9220-N7000-Silver-/140702164446?pt=PDA_Accessories&hash=item20c280a5de#ht_13729wt_1037 πολυ όμορφη ειδικά η τελευταία πες τε μου και εσείς.............. Από extreme την φοράω από την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό και δεν την έχω βγάλει ποτέ και καθόλου.. Αν είσαι προσεκτικός με πεσιματα είναι ότι καλύτερο υπάρχει αφού είναι σαν να μην φοράς τίποτα.. Αν πέσει όμως δεν έχει το απαιτούμενο υλικό να απορροφήσει την κρούση.. Εγώ με άλλη θήκη δεν μπορώ.. Προτείνω ανεπιφυλακτα:) Πέρασα criskelo ics v3 και δείχνει πολύ καλή σε ταχύτητα και smoothness.. Τα υπόλοιπα από αύριο που θα την έχω περάσει από διάφορα τεστ! Επίσης να πω ότι από alba ics πέρασα σε ics asylum και μετά σε criskelo... Πάντα περνουσα abyss kernel και έκανα τα απαραίτητα wipes χωρίς κανένα θέμα.. Edited May 13, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Παιδιά ο μαμά browser κάνει προσαρμογή κειμένου στην ICS; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Ποσταρετε μια λιστα αναλυτικα με τις εφαρμογες Που μπορουμε να απεγκαταστησουμε αφου γινουμε ροοτ κ βαλτε την στη βιβλο για να τη βλεπει οποιος ενδιαφερεται να μην σας ζαλιζουμε με ιδιες ερωτησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 (edited) Ποσταρετε μια λιστα αναλυτικα με τις εφαρμογες Που μπορουμε να απεγκαταστησουμε αφου γινουμε ροοτ κ βαλτε την στη βιβλο για να τη βλεπει οποιος ενδιαφερεται να μην σας ζαλιζουμε με ιδιες ερωτησεις.. Είναι ήδη στον οδηγό από τη πρώτη μέρα...;) https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0Ag43oj7rLQP4dENZcmhGN0ZUa3pHSENVeXlqUm5vV0E&single=true&gid=0&output=html Edited May 13, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 τελικα εχει κανενας προβλημα με το σημα????μαλλον για σερβισ ειμαι...το περιεργο ειναι οτι επανερχεται μετα απο soft reset.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 τελικα εχει κανενας προβλημα με το σημα????μαλλον για σερβισ ειμαι...το περιεργο ειναι οτι επανερχεται μετα απο soft reset.. Εγώ από ότι βλέπω είναι και λιγάκι καλύτερο το σήμα στην ics μιας και στο ίδιο σημείο εντός σπιτιού βλέπω περισσότερες μπάρες.. Όπως επίσης βελτιώθηκε και το call speaker στο οποίο είχα ένα θέμα παλαιότερα.. Πήγαινε το αν μπορείς service καλύτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 (edited) τελικα εχει κανενας προβλημα με το σημα????μαλλον για σερβισ ειμαι...το περιεργο ειναι οτι επανερχεται μετα απο soft reset.. Συγγνωμη αν δε μπορεσα να παρακολουθησω το προβλημα σου σε προηγουμενα posts.Καλως η κακως (καλως φυσικα) εχουμε γινει πολλοι και ''χανω'' καποια. Τι προβλημα εχεις με το σημα?? Εχεις δοκιμασει να περασει επισημο firmware (πχ ics) και να του κανεις και ενα factory reset στη συνεχεια μιας και ειναι No Wipe (η ics)?? Edited May 13, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Γεια σας τι γνώμη έχετε για αυτήν την θήκη http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-I9220-GT-N7000-THiki-kalymma-ultra-thin-Skin-0-29mm.576218.html ευχαριστώ σκεφτόμουνα κ αυτή αλλά δεν ξερό αν κάθεται καλά πάνω του χωρίς να φεύγει ......http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Hard-Case-Plasma-Galaxy-Note-Black-GNOTEPLASMABK.htm?gclid=CPaY5_mh_a8CFQpd3wodNFfMUw και αυτή http://www.ebay.com/itm/New-Hard-plastic-Metal-Cover-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-i9220-N7000-Silver-/140702164446?pt=PDA_Accessories&hash=item20c280a5de#ht_13729wt_1037 πολυ όμορφη ειδικά η τελευταία πες τε μου και εσείς.............. Case mate tough.Η απόλυτη προστασία.Σιλικόνη και δεύτερη θήκη από πάνω. Ακριβή μεν αλλά μου έφυγε το άγχος. http://www.amazon.co.uk/Case-Mate-Tough-Case-Samsung-Galaxy/dp/B00778EMQG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1336926064&sr=8-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 (edited) Επειδή πολλοί αναφέρετε για την αύξηση στη διάρκεια της μπαταρίας στο παγωτό..σαν χρόνος αναμονής ναι έχει αυξηθεί πολύ αλλα στην χρήση εμενα μου κατεβαίνει μια μονάδα τοις εκατό κάθε 3-4λεπτα με αναμμένη οθόνηΑυτοματη φωτεινοτητα και σύνδεση δεδομένων H+ COSMOTE..δηλ με συνεχή χρήση οθόνης δεδομένων σε επτά ώρες τέλος..ενώ με τζιντζερ έβγαζα δεκαωρο με ίδιες ρυθμίσεις σε όλα..επίσης είδα στο τιτανιουμ οτι υπαρχει μια εφαρμογή που λέγεται face unlock..είναι ενεργή στο δικό μας? Edited May 13, 2012 by doctor-gio Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Επειδή πολλοί αναφέρετε για την αύξηση στη διάρκεια της μπαταρίας στο παγωτό..σαν χρόνος αναμονής ναι έχει αυξηθεί πολύ αλλα στην χρήση εμενα μου κατεβαίνει μια μονάδα τοις εκατό κάθε 3-4λεπτα με αναμμένη οθόνη και σύνδεση δεδομένων H+ COSMOTE..δηλ με συνεχή χρήση οθόνης δεδομένων σε επτά ώρες τέλος..ενώ με τζιντζερ έβγαζα δεκαωρο Φωτεινότητα σε τι επίπεδο? Πάντως αν βγάζει 7 ώρες με ανοιχτή οθόνη είσαι πολύ καλα:) Εγώ πάντως από τις πρώτες ics με leaked kernels είχα δει διάφορα της τάξης του 20-25% σε σχέση με gingerbread αλλά αυτό είναι ανάλογο πάντα και της χρήσης που κάνει ο καθένας.. Γενικά δλδ μόνο στην αναμονή βλέπεις βελτίωση? Ρυθμίσεις και συγχρονισμοι είναι όπως Πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 οταν κατεβαζετε μια εφαρμογη σας την βγαζει στην Homescreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 οταν κατεβαζετε μια εφαρμογη σας την βγαζει στην Homescreen? Εξαρτάται από την ρύθμιση του launcher.. Οι περισσότεροι έχουν τέτοια επιλογή ή αντίστοιχα απενεργοποιεις αυτή την λειτουργία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 οταν κατεβαζετε μια εφαρμογη σας την βγαζει στην Homescreen? Αυτό το απενεργοποιείς από τις Ρυθμίσεις του Play Store. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Αυτό το απενεργοποιείς από τις Ρυθμίσεις του Play Store. εισαι σωστός και το έψαχνα στον apex και δεν το έβρισκα με τίποτα, ευχαριστώ! Παιδιά η criskelo v3 είναι πολύ καλή... ο apex παίζει τέλεια ενώ με την alba ics είχα κάποια κολλήματα με apex & nova...τώρα πάει νεράκι σε όλα της τα επίπεδα και τις διαστάσεις...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts