Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει καλη μπαταρια διαβαζω, με 3g on και ιντερνετ απο τον παροχο ποσο βγαζει?

Έξαρταται πάντα τη χρήση...

Να υπολογίσεις +/- 30% περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή Android.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προς όλους.Δουλεύει μέχρι να στραβώσει.Γενικά το restore-backup GB-ICS είναι προβληματικό.Έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές.Καλό θα ήταν κατα τη γνώμη μου αν καποιος είναι σε rooted GB να κανει ενα backup των user appls, να φλασαρει με mobile odin την full ics cf repack lp1 για να έχει καθαρή βάση και μετά την ics rom που θέλει μέσω cwm.Για να γυρίσει πίσω σε GB υπάρχει πανεύκολος τρόπος εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1535025 . Είναι prerooted roms,φλασάρετει μέσω pc odin, δεν μένουν τρίγωνα κάλαντα και έχεις μια καθαρή βάση.

Ευχαριστω παιδια, θα πειραματιστω να δω τι λεει και η ics παρολο που

οι gb roms ειναι και ολοκληρωμενες και σταθεροτατες. Με τρωει να φλασαρω

με αυτη τη συσκευη. :)

Μια ερωτηση για οσους εχουν βαλει την Αlba ICS Full Repack.Ποση ωρα παιρνει για πληρη φορτιση?.Εβαλα να φορτισει απο 25% αφου πρωτα το εκλεισα εντελως(οχι stanby), και παρατηρω οτι ενω το εικονιδιο της μπαταριας δειχνει πληρη φορτιση,τα κουμπακια απο κατω που ειναι,συνεχιζουν να αναβοσβηνουν σαν να να συνεχιζει να φορτιζει.Ανοιγοντας το κινητο,μου δειχνει 100% φορτιση σε ενα προγραμματακι που εχω για να δειχνει την σταθμη της μπαταριας.Με την LC1 που ειχα σε 3 περιπου ωρες ειχε φορτισει και εβγαζε και το 100% κατω απο το εικονιδιο της μπαταριας που δειχνει την φορτιση.Να σημειωσω οτι ειναι η πρωτη φορτιση απο ταν εβαλα την ICS Edited by charis232

Εγώ τι να κάνω τώρα?? Να μείνω με ics criskelo? Δεδομένου ότι ουσιαστικά πλέον δεν "υπαρχει" αυτή η ρομ.. Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά καλή και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα, όλα τρέχουν τέλεια!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Εγώ τι να κάνω τώρα?? Να μείνω με ics criskelo? Δεδομένου ότι ουσιαστικά πλέον δεν "υπαρχει" αυτή η ρομ.. Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά καλή και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα, όλα τρέχουν τέλεια!

Θα ανοίξει πάλι το thread...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Θα ανοίξει πάλι το thread...

Μακάρι.. Εσύ δοκιμάζεις alba v3? Πως σου φαίνεται?

και εγω αυτην εχω 2 μερες τωρα :happy: ολα καλα...

Μακάρι.. Εσύ δοκιμάζεις alba v3? Πως σου φαίνεται?

Ποτε βγηκε η καινουργια αλβα ρε παιδες?

Πριν απο λιγο ημουν στο τοπικ της και δεν ειδα κατι..

για μενα παραμενει η καλύτερη IC μέχρι στιγμής.

την εχω μια βδομαδα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6

Ποτε βγηκε η καινουργια αλβα ρε παιδες?

Πριν απο λιγο ημουν στο τοπικ της και δεν ειδα κατι..

για μενα παραμενει η καλύτερη IC μέχρι στιγμής.

την εχω μια βδομαδα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Δεν είναι καινούρια ακόμα είναι under testing και ο Ηλίας έψαχνε εθελοντές για testing!! Είναι κάτι posts πίσω και το link.. Ή στο άλλο νήμα του note δεν θυμάμαι που ποσταρε

Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση, το swype keyboard στο νοτε πως το ενεργοποιούμε;; Edited by Superuser
Μορφοποίηση Κειμένου
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Δεν είναι καινούρια ακόμα είναι under testing και ο Ηλίας έψαχνε εθελοντές για testing!! Είναι κάτι posts πίσω και το link.. Ή στο άλλο νήμα του note δεν θυμάμαι που ποσταρε

Αααα οκ:-D

Για την ωρα καλα ειμαι δεν πειράζω τιποτα:p

Παιδια ελεγε καποιο παιδι οτι δεν δουλεύει σωστα ο player pro σε αλβα η κανω λαθος?

Γιατι τωρα τον δοκιμαζω και δουλεύει αψογα ...

Παιδιά το viber δεν δουλεύει σωστα μονο με την αλβα η γενικως υπαρχει θεμα με το παγωτο? Δεν μου ερχονται οι ειδοποίησεις και εχω ξενερωσει λιγο:(

Παιδια ελεγε καποιο παιδι οτι δεν δουλεύει σωστα ο player pro σε αλβα η κανω λαθος?

Γιατι τωρα τον δοκιμαζω και δουλεύει αψογα ...

Εμένα δεν δουλεύει σωστά αλλά σε άλλα παιδιά δουλεύει μια χαρά οπότε δεν ξέρω το γιατί.. Όπως και να έχει πέρασα άλλη εφαρμογή..

Παιδιά το viber δεν δουλεύει σωστα μονο με την αλβα η γενικως υπαρχει θεμα με το παγωτο? Δεν μου ερχονται οι ειδοποίησεις και εχω ξενερωσει λιγο:(

Σε μένα μια χαρά δουλεύει σε criskelo ics που έχει την ίδια βάση με alba οπότε δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό.. Δες και στο νήμα της alba μήπως υπάρχει κάποιο fix γι αυτό το θεμα:)

Εμένα δεν δουλεύει σωστά αλλά σε άλλα παιδιά δουλεύει μια χαρά οπότε δεν ξέρω το γιατί.. Όπως και να έχει πέρασα άλλη εφαρμογή..

Σε μένα μια χαρά δουλεύει σε criskelo ics που έχει την ίδια βάση με alba οπότε δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό.. Δες και στο νήμα της alba μήπως υπάρχει κάποιο fix γι αυτό το θεμα:)

το player pro δουλευει αψογα σε μενα!

το εχω αγορασμενο απο το μαρκετ! μπαινουν ολα τα widgets κτλ...κανενα θεμα εδω!:)

αλλα οπως σου ειπα δεν μου δουλευει σωστα το viber:mad:

ειναι σαν να "κλεινει"¨και οταν μου στελνουν μυν δεν ερχεται...

αν το "ανοιξω" και δω το sms μετα ολα καλα..!

εδω ξενερωσα λιγο να πω την αληθεια...

η criskelo ics πως σου φανηκε?

σε θεμα σμουθ μπαταριας κτλ? ειναι καλυτερη απο αλβα?

το player pro δουλευει αψογα σε μενα!

το εχω αγορασμενο απο το μαρκετ! μπαινουν ολα τα widgets κτλ...κανενα θεμα εδω!:)

αλλα οπως σου ειπα δεν μου δουλευει σωστα το viber:mad:

ειναι σαν να "κλεινει"¨και οταν μου στελνουν μυν δεν ερχεται...

αν το "ανοιξω" και δω το sms μετα ολα καλα..!

εδω ξενερωσα λιγο να πω την αληθεια...

η criskelo ics πως σου φανηκε?

σε θεμα σμουθ μπαταριας κτλ? ειναι καλυτερη απο αλβα?

Απο θέμα smoothness είναι ίδια και ίσως λιγάκι καλύτερη αλλά μπορεί να είναι και δικιά μου εντύπωση.. Μπαταρία στα ίδια επίπεδα μου φαίνεται, και όπως είπα και χθες δεν είναι κάτι διαφορετικό από alba οπότε μείνει εκει;) με χαλάει λιγάκι γιατί στο notification center δεν έχει gps icon και δεν μπορώ κάπως να τα αλλάξω τα εικονίδια αλλά μικρό το κακό..

Απο θέμα smoothness είναι ίδια και ίσως λιγάκι καλύτερη αλλά μπορεί να είναι και δικιά μου εντύπωση.. Μπαταρία στα ίδια επίπεδα μου φαίνεται, και όπως είπα και χθες δεν είναι κάτι διαφορετικό από alba οπότε μείνει εκει;) με χαλάει λιγάκι γιατί στο notification center δεν έχει gps icon και δεν μπορώ κάπως να τα αλλάξω τα εικονίδια αλλά μικρό το κακό..

και στην αλβα το ιδιο δεν γινεται??:)

οντως ειναι λιγο σπαστικο αυτο αλλα λυνεται (εστω και αν ειναι το ιδιο αλλα κατι ειναι και αυτο) το θεμα με το elixir widgets...

;)

και στην αλβα το ιδιο δεν γινεται??:)

οντως ειναι λιγο σπαστικο αυτο αλλα λυνεται (εστω και αν ειναι το ιδιο αλλα κατι ειναι και αυτο) το θεμα με το elixir widgets...

;)

Ναι το ίδιο γίνεται απλά νομίζω εκεί είχε και το toggle για το gps.. Εντάξει minor ενόχληση είναι, από την στιγμή που δεν εχουμε deluxe settings... :(

Αν γινω ροοτ, θα μπορω γινοντας ανροοτ να περασω την στοκ ρομ ics η θα πρεπει να του φλασαρω την gb πρωτα;επισης υπαρχει καποια διαθεση λιστα εφαφμογων που μπορω να παγωσω η να απεγκαταστησω αν γινω ροοτ;ευχαριστω. Edited by filippos_04

Αν γινω ροοτ, θα μπορω γινοντας ανροοτ να περασω την στοκ ρομ ics η θα πρεπει να του φλασαρω την gb πρωτα;επισης υπαρχει καποια διαθεση λιστα εφαφμογων που μπορω να παγωσω η να απεγκαταστησω αν γινω ροοτ;ευχαριστω.

Η λιστα με τις εφαρμογες.Δες στο πρωτο ποστ ενα link σε google document

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580830

Αν θες να περασεις την official με kies ,ναι τοτε θα πρεπει να γυρισεις σε gb.Εχε υποψη σου οτι το root δεν εχει σημασια.Το σημαντικο ειναι τί ειδους recovery εχεις(stock ή custom(πχ cwm recovery))

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Από μπαταρία τι λέει η ρομ του criskelo?

Από μπαταρία τι λέει η ρομ του criskelo?

Καλή είναι αλλά έχω την εντυπωση οτι η alba ήταν λιγάκι καλύτερη.. Μπορεί να κάνω και λάθος.. Τώρα είμαι με ontime οθόνης 3 ώρες και κάτι λεπτά και έχω ακόμα 20% και με φωτεινότητα πάνω από την μέση..

Το νήμα στο xda για του criskelo ics είναι πλέον ανοιχτό.. Alive and kicking!!

Edited by efthimis31

Στην Alba βλεπω στην notification bar,το εικονιδιο για 3G εχει αλλαξει σε Η+? η ειναι προβλημα της alba αυτο?

Με την LC1 στον ιδιο χωρο εβγαζε 3G.Τωρα με την alba αναβοσβηνει το 3G με το Η+.Καμμια ιδεα?.

Edited by charis232

Καλησπέρα.

Μιά ερώτηση. Με κάθε απεγκατάσταση μένουν κάποια σκουπίδια στο κινητό μας έτσι? Πως τα καθαρίζουμε αυτά automatic?

Και κάτι άλλο άσχετο: Υπάρχουν NOTistas στη Ξάνθη? Να μαζευτούμε να πιούμε ένα καφεδάκι, να τα πούμε λίγο ρε παιδιά. Όλο και κάτι θα "κερδίσει" ο ένας από τον άλλον προς όφελος του ΝΟΤΕ μας. Και SIIistas εννοείται.

PM me αν υπάρχει ενδιαφέρον.

ΤΝΧ

Edited by baxy
Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Οταν λες βαλε στο play τι εννοεις;ειναι εφαρμογη αυτο πως γινεται;να μαθω κ εγω ευχαριστω γιατι βαζω βγαζω αρκετες εφαρμογες.

Δηλαδει αν κανω ροοτ με στοκ ρομ gb κ κανω ανροοτ θα μπορω να περασω κανονικα την ics οταν με το κακο ερθει με στοκ ρομ δηλαδει δεν υπσρχει προβλημα;συγνβμη ρε παιδια για τις ερωτησεις αλλα θα πρεπει κ εμεις οι νεοι να μπουμε στο κλιμα ευχαριστω κ παλθ!!!

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss