Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα πέρασα το SwiftKey X keyboard το οποίο με βολεύει αρκετά στον τρόπο που πληκτρολογώ. Απλά όταν είναι να στείλω sms μου γράφει ότι μπορεί ο παραλήπτης να λάβει το μνμ κατεστραμμένο και θέλω να το "γυρίζω" στο πληκτρολόγιο της Samsung.. υπάρχει κάποιος γρήγορος τρόπος γιατί αυτό δεν έχει πλήκτρο ρυθμίσεων για γρήγορη εναλλαγή... το χρησιμοποιεί κανείς ρε παιδιά? ΤΟ είχα ξαναπροσπαθήσει και παλιότερα με το S2 αλλά τώρα είμαι αποφασισμένος να το κρατήσω μιας και στο stock πατάω συνεχώς την τελεία "." αντί για το space και δεν διορθώνει αυτόματα τις λέξεις σε περίπτωση λάθους πατήματος...

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

LOL...Μηνύματα-ρυθμίσεις και η επιλογή είναι κάτω, τελευταία.

πω πω.. ζαλίστηκα.. ναι καλα λες. δε το σκεφτηκα καν να παω απο εκει, ημουν στις γενικές ρυθμίσεις και το έψαχνα. θενξ

Μέσα Μαρτίου. Το είδα σε όνειρο :D

θα ορκιζόμουν ότι είχα διαβάσει κάτι επίσημο πως θα κυκλοφορήσουν μέσα Μαρτίου γι αυτό ρώτησα. νόμιζα πλησιάζει η ημερομηνία.. λες να το είδα και εγώ όνειρο? :D :D χααχαχχα.. ήμασταν στην ίδια παρουσίαση προϊόντων της SAMSUNG? :D :D :P

με τα λίγα και τα πολλά δε κατάφερα να κάνω το keyboard να μην έχει ήχο όταν πληκτρολογώ παρά μόνο δόνηση.. :/

η ics θα εχει καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

η ics θα εχει καλυτερη διαχειρηση της μπαταριας?

Λέγεται ότι θα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της...;)

edit: Βρε τι ανακαλυπτουν μερικοι για να εχουν 5'' οθονη...:p

http://www.pocket-lint.com/news/44800/magnifier-stand-for-iphone4-case

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μέσα Μαρτίου. Το είδα σε όνειρο :D

Αλλαξε πλευρο.Εφιαλτης ειναι :D:D:D

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

edit: Βρε τι ανακαλυπτουν μερικοι για να εχουν 5'' οθονη...:p

http://www.pocket-lint.com/news/44800/magnifier-stand-for-iphone4-case

ΧΑΧΑ εντάξει τι άλλο θα δούμε επιτέλους... ΑΝ θέλει κάποιος μεγαλύτερη οθόνη η επιλογή είναι μονόδρομος.. Είπαμε.. Once u go Note u never look back!!!

Sent from my Galaxy Note

Πριν από λίγο φορτιζα το κινητό και παράλληλα σερφαρα στο ίντερνετ και τκ κινητό έπιασε για πλάκα 48 βαθμούς. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε εσάς;

τη θερμοκρασία πως τη βλέπετε?

τη θερμοκρασία πως τη βλέπετε?

Αν του βάλεις να κάνει μια απαιτητική διεργασία και ταυτόχρονα το φορτίζεις θα ανέβει η θερμοκρασία. Προς το παρόν δεν έχει ξεφύγει ποτέ από τα λογικά πλαίσια, αλλά πιστεύω πως με χρήση 3D παιχνίδι + φόρτιση + καλοκαίρι μπορεί να έχει ένα θέμα... Θα δούμε το καλοκαιράκι.

edit--> Σορυ, τώρα κατάλαβα ότι η ερώτησή σου αφορά τον τρόπο που βλέπουμε την θερμοκρασία και όχι πως τα πάει σε αυτό το θέμα :p

Edited by Boss82
Λεωνίδας

λοιπόν, το έχω απο χθες και θέλω να πω τα εξής σαν κριτική.

περίμενα να έχει περισσότερο software. λείπουν ένα σωρό widgetakia που θα σου έκαναν έυκολη τη ζωή. το xperia mini που είναι το 1/3 σε δυνατότητες και τιμή τα είχε.

το κινητό έχει στιγμές που lagarei. φοράω LB1 και είναι εμφανές οτι δεν είναι θέμα hw. H gingerbread πρέπει να είναι και άντε να βγει η ICS να δουλέψει σε full potential το κινητό.

το κουμπί ενεργοποίησης έπρεπε να είναι στο πάνω μέρος και όχι στο πλάι. το έχω πατήσει κατά λάθος 10 φορές μέχρι τώρα. επίσης θα προτιμούσα τα back και menu να είναι αντίστρφα τοποθετημένα, αλλά μάλλον θα το συνηθίσω αυτό.

και μια χαζή απορία. στη κάτω σειρά της οθόνης αναμονής πως αλλάζουμε τα εικονίδια (επαφές-s-pen-home κλπ) ή την σειρά τους.

λοιπόν, το έχω απο χθες και θέλω να πω τα εξής σαν κριτική.

περίμενα να έχει περισσότερο software. λείπουν ένα σωρό widgetakia που θα σου έκαναν έυκολη τη ζωή. το xperia mini που είναι το 1/3 σε δυνατότητες και τιμή τα είχε.

το κινητό έχει στιγμές που lagarei. φοράω LB1 και είναι εμφανές οτι δεν είναι θέμα hw. H gingerbread πρέπει να είναι και άντε να βγει η ICS να δουλέψει σε full potential το κινητό.

το κουμπί ενεργοποίησης έπρεπε να είναι στο πάνω μέρος και όχι στο πλάι. το έχω πατήσει κατά λάθος 10 φορές μέχρι τώρα. επίσης θα προτιμούσα τα back και menu να είναι αντίστρφα τοποθετημένα, αλλά μάλλον θα το συνηθίσω αυτό.

και μια χαζή απορία. στη κάτω σειρά της οθόνης αναμονής πως αλλάζουμε τα εικονίδια (επαφές-s-pen-home κλπ) ή την σειρά τους.

Καλημερα και καλως ηρθες.

Ποια widgets σου λειπουν που ειχες στο mini?:confused:

Οτι εχει το sgii σε widgets ειναι κι εδω.

Βεβαια αυτο το καλο εχει το android.Μπορεις να βρεις στο market οτι widget θες.

Σιγουρα το ics θα απογειωσει τη συσκευη που εχει πολλες δυνατοτητες.Αυτο ηδη φαινεται στη πρωτη, και φτωχη, ics leak που δοκιμασα.

Βεβαια δεν ειναι και τραγικο το lug που αναφερεις, αλλα που να δοκιμαζες τα αρχικα firmawares!

Για να αλλαξεις τα εικονιδια στο dock, πηγαινε στο app drawer με τις εφαρμογες, επελεξε menu, και εχει επιλογη επεξεργασια/edit (δε θυμαμαι ακριβως τι γραφει μιας και εχω αλλον launcher).Απο εκει σερνεις οποιο εικονιδιο θες κατω.

To app drawer πρεπει να ειναι σε horizontal και οχι σε vertical για να σου βγαλει την επιλογη edit.

Follow me on XDA

τα εικονιδια κατω αλλαζουν μονο μεσα στο μενου. και μετα η αλλαγη ισχυει και για εξω στις οθονες.
TCe

τα εικονιδια κατω αλλαζουν μονο μεσα στο μενου. και μετα η αλλαγη ισχυει και για εξω στις οθονες.

ναι φιλε... μπαινεις μενου πατας το αριστερο πληκτρο/ επεξεργασια και σερνεις οποιο θες :D

kTm Duke 690

Παιδια μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληποφοριες για την πρωτη φορτιση της μπαταριας του NOTE ; Φανταζομαι οτι δεν χρειαζετε καμια 10ρια ωρες φορτιση οπως τα παλια κινητα. Διαβασα ενα post για το galaxy s, μαλλον κατι παρομοιο πρεπει να ισχυει και για το ΝΟΤΕ.

Παιδια μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληποφοριες για την πρωτη φορτιση της μπαταριας του NOTE ; Φανταζομαι οτι δεν χρειαζετε καμια 10ρια ωρες φορτιση οπως τα παλια κινητα. Διαβασα ενα post για το galaxy s, μαλλον κατι παρομοιο πρεπει να ισχυει και για το ΝΟΤΕ.

Δε χρειαζεται....Με το που το ανοιγεις πρωτη φορα, το αφηνεις μεχρι να κλεισει, το φορτιζεις 100% και επαναλαμβανεις 2-3 φορες τη διαδικασια.

Follow me on XDA

Δε χρειαζεται....Με το που το ανοιγεις πρωτη φορα, το αφηνεις μεχρι να κλεισει, το φορτιζεις 100% και επαναλαμβανεις 2-3 φορες τη διαδικασια.

Πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Οταν επαναλαβω την διαδικασια 2-3 φορες να το αφησω να κλεισει απο μονο του ; γιατι εχω ακουσει οτι καλο ειναι να μην περιμενεις να φτασει στα κοκκινα η μπαταρια για να το φορτισεις ή αυτο ισχυει μετα τις 2-3 πρωτες φορες ;

Πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Οταν επαναλαβω την διαδικασια 2-3 φορες να το αφησω να κλεισει απο μονο του ; γιατι εχω ακουσει οτι καλο ειναι να μην περιμενεις να φτασει στα κοκκινα η μπαταρια για να το φορτισεις ή αυτο ισχυει μετα τις 2-3 πρωτες φορες ;

Μαλιστα...Το παραπανω post μου αφορα τις αρχικες φορτισεις...;)

Στη συνεχεια ειναι αληθεια οτι δε πρεπει συνεχεια να αφηνεις τη μπαταρια να πεφτει κατω απο 15% πριν το βαλεις στη πριζα, αλλα ουτε να κανεις συχνες φορτισεις οταν η μπαταρια ειναι ανω 85%.

Follow me on XDA

paidia μια ερώτηση στα γρήγορα!

πως μπορώ να αυξιομειώσω το μέγεθος ενός πχ. widget που εμφανίζεται σε μια από τις καρτέλες? Δλδ να μη χρειαστεί να το διαγράψω και να το επαναφέρω για να με ρωτήσει τότε το μέγεθος του widget που θέλω. Αναφέρω αυτόν τον τρόπο γιατί αυτόν χρησιμοποιούσα συνέχεια μέχρι που καταλάθος 1-2 φορές μου το έκανε μόνο του αλλά δε μπόρεσα να μάθω πως γίνεται.. :/

paidia μια ερώτηση στα γρήγορα!

πως μπορώ να αυξιομειώσω το μέγεθος ενός πχ. widget που εμφανίζεται σε μια από τις καρτέλες? Δλδ να μη χρειαστεί να το διαγράψω και να το επαναφέρω για να με ρωτήσει τότε το μέγεθος του widget που θέλω. Αναφέρω αυτόν τον τρόπο γιατί αυτόν χρησιμοποιούσα συνέχεια μέχρι που καταλάθος 1-2 φορές μου το έκανε μόνο του αλλά δε μπόρεσα να μάθω πως γίνεται.. :/

Δεν αλλαζουν ολα τα widgets δυστυχως μεγεθος.

Ο καιρος, το notepad και η agenda ειναι καποια που θυμαμαι οτι αλλαζουν.

Αν τα πατησεις παρατεταμενα, θα σου βγαλουν την επιλογη.

Edited by elthis

Follow me on XDA

ναι σίγουρα δεν αλλάζουν όλα, αλλά κάποια αλλάζουν. σε HTC με παρατεταμένο πάτημα το έκανε αυτό που λες, επίσης εμφάνιζε και άλλες επιλογές. Δυστυχώς στην Samsung αυτά δεν υπάρχουν.

Κρατάω παρατεταμένα ένα widget και μπορώ μόνο να το μετακινήσω. Αν πατήσω πάρα πολύ γρήγορα ακόμη μια φορά πάνω του (όχι με άλλο δάχτυλο, αλλά με το ίδιο) μου βγάζει την επιλογή για αλλαγή μέγεθος αλλά δε το προλαβαίνω και επανέρχεται στην θέση του.. δε μπορώ να το βρω πως γίνεται με τίποτα!

ναι σίγουρα δεν αλλάζουν όλα, αλλά κάποια αλλάζουν. σε HTC με παρατεταμένο πάτημα το έκανε αυτό που λες, επίσης εμφάνιζε και άλλες επιλογές. Δυστυχώς στην Samsung αυτά δεν υπάρχουν.

Κρατάω παρατεταμένα ένα widget και μπορώ μόνο να το μετακινήσω. Αν πατήσω πάρα πολύ γρήγορα ακόμη μια φορά πάνω του (όχι με άλλο δάχτυλο, αλλά με το ίδιο) μου βγάζει την επιλογή για αλλαγή μέγεθος αλλά δε το προλαβαίνω και επανέρχεται στην θέση του.. δε μπορώ να το βρω πως γίνεται με τίποτα!

Προσωπικά δε μπορώ να βοηθήσω σε αυτό μιας και έχω άλλο launcher, αλλά και όταν περιστασιακά βάζω TW, δε αλλάζω μέγεθος στα widget.

Κάποιο άλλο παιδί θα βοηθήσει περισσότερο.

Follow me on XDA

ε καλα μωρε.. δε τρελενομαι κιολας. απλα χρειαζεται μερικες φορες και δε μπορω να το βρω πως γινεται. μου ετυχε δυο φορες στην τυχη, απλα για να μη διαγράφω το widget και το ξαναδημιουργώ..

μήπως ξέρεις πως σταματάμε τον ήχο στo default keyboard? να έχει μόνο δόνηση, και όχι και το κλικ κλικ κάθε φορά που πληκτρολογείς

εεε μου την έχει καρφώσει γμτ.. δε μπορώ να το βρω με τίποτα πως γίνεται και αυτό.. :/

ε καλα μωρε.. δε τρελενομαι κιολας. απλα χρειαζεται μερικες φορες και δε μπορω να το βρω πως γινεται. μου ετυχε δυο φορες στην τυχη, απλα για να μη διαγράφω το widget και το ξαναδημιουργώ..

μήπως ξέρεις πως σταματάμε τον ήχο στo default keyboard? να έχει μόνο δόνηση, και όχι και το κλικ κλικ κάθε φορά που πληκτρολογείς

εεε μου την έχει καρφώσει γμτ.. δε μπορώ να το βρω με τίποτα πως γίνεται και αυτό.. :/

Ρυθμίσεις-ήχοι-σχόλια-ήχοι αφής.

Follow me on XDA

πωωω τι χαζός θεέ μου.. 2 επιλογές έχει όλες και όλες εκεί νόμιζα τις είχα τσεκάρει για το τι κάνουν και πίστευα ότι δεν είναι από εκεί.. τι να πω.. όποιος δεν έχει μυαλό.. έχει forum! :D

σε ευχαριστώ!

Mια ερώτηση χαζή. Έχω την έκδοση LA6. Μπορώ να πάω στην LB1 μέσω του samfirmware.com ?. Πρέπει να είναι root το τηλέφωνο ;. Ειλικρινά δεν ξέρω.

Mια ερώτηση χαζή. Έχω την έκδοση LA6. Μπορώ να πάω στην LB1 μέσω του samfirmware.com ?. Πρέπει να είναι root το τηλέφωνο ;. Ειλικρινά δεν ξέρω.

Όχι βρε...:)..Δε χρειάζεται να είσαι root.Είναι official οι εκδόσεις εκεί, άρα τις κατεβάζεις και τις περνάς κανονικά μέσω Odin.

Follow me on XDA