efthimis31 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Χαζή ίσως ερώτηση αλλά το igo my way γιατί δεν παίζει σε όλη την οθόνη;;; Γιατι δεν ταιριαζει η εφαρμογη στην αναλυση του note. Θα πρεπει να το βρεις σε 1280x800 Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Μόλις είδα ότι στο Samsung apps έχει δωρεάν το asphalt 6! Από τα καλύτερα παιχνίδια!(δε ξέρω αν είναι demo, τώρα το κατεβάζω κι εγώ) Κατεβάστε το να δείτε ποσό όμορφα παίζει στη συσκευή μας... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Πριν από λίγο φορτιζα το κινητό και παράλληλα σερφαρα στο ίντερνετ και τκ κινητό έπιασε για πλάκα 48 βαθμούς. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Θα εμπιστευοσασταν την αγορα του απο ιντερνετικα καταστηματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 (edited) Πριν από λίγο φορτιζα το κινητό και παράλληλα σερφαρα στο ίντερνετ και τκ κινητό έπιασε για πλάκα 48 βαθμούς. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε εσάς; Ναι, μπορεί να συμβεί σε όλες τις συσκευές. Θα εμπιστευοσασταν την αγορα του απο ιντερνετικα καταστηματα ; Ανάλογα το κατάστημα. Υπάρχουν πολλά που είναι αξιόπιστα. Πολλά παιδιά από εδώ το έχουν φέρει από amazon.de χωρίς καμένα απολύτως πρόβλημα. Edited March 7, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Το έχει free από 14 Φλεβάρη κάποιος φίλος το είχε γράψει... το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν στρίβει με το γυροσκόπιο που το έχω συνηθίσει από το real racing2 στο ipad... αλλά στην συσκευή μας σκίζει κανονικά!!! Το link της Βιβλου του Note δεν λειτουργεί... μου ανοίγει ένα google doc τίποτα άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Το έχει free από 14 Φλεβάρη κάποιος φίλος το είχε γράψει... το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν στρίβει με το γυροσκόπιο που το έχω συνηθίσει από το real racing2 στο ipad... αλλά στην συσκευή μας σκίζει κανονικά!!! Το link της Βιβλου του Note δεν λειτουργεί... μου ανοίγει ένα google doc τίποτα άλλο... Στριβει κανονικα με το γυροσκοπιο.Το αλλαζεις απο της ρυθμισεις του παιχνιδιου...;) Δε σου ανοιγει??Καποια παιδια το ειδαν κανονικα...:( https://docs.google.com/document/d/1dVvMYqbqMmGXatyig5LQ3IPplmWa6u5OsodZBpGLkp0/edit τωρα??? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Στριβει κανονικα με το γυροσκοπιο.Το αλλαζεις απο της ρυθμισεις του παιχνιδιου...;) Δε σου ανοιγει??Καποια παιδια το ειδαν κανονικα...:( https://docs.google.com/document/d/1dVvMYqbqMmGXatyig5LQ3IPplmWa6u5OsodZBpGLkp0/edit τωρα??? χαχα όντως έτσι παίζει απλά δεν το πρόσεξα γιατί το είδα βιαστηκα... ωραίο παιχνίδι τα σπάει!!! Ναι τώρα βλέπω κανονικά πριν μου έβγαζε απλά ένα νέο αρχείο να το κάνω εγώ edit... καλά ρε φίλε τι δουλειά έχεις κάνει???!!!! Μπράβο!!! :yahoo: :clap: :up: :dance::respect: Καλά τα πάντα όλα έχει εδώ μέσα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 χαχα όντως έτσι παίζει απλά δεν το πρόσεξα γιατί το είδα βιαστηκα... ωραίο παιχνίδι τα σπάει!!! Ναι τώρα βλέπω κανονικά πριν μου έβγαζε απλά ένα νέο αρχείο να το κάνω εγώ edit... καλά ρε φίλε τι δουλειά έχεις κάνει???!!!! Μπράβο!!! :yahoo: :clap: :up: :dance::respect: Καλά τα πάντα όλα έχει εδώ μέσα!!! Ευχαριστω Ευθυμη...:) Σιγουρα θα προσθεσω κι αλλα πραγματα, απλα και κατανοητα για τα καινουρια παιδια κυριως. Οτιδηποτε λοιπον καινουριο η ενδιαφερον εχετε, μου το στελνετε...:) Αλλωστε ο sakiss θα το βαλει και στη 1η σελιδα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 παιδες πουλησα το κινητο πριν 2 μερες (για να παω στο s3) αλλα συνεχιζω να παρακολουθω το θεμα με το note. λοιπον δειτε κατι που θα σας πω να εκνευριστειτε τρομερα. Στο sammobile στα firmwares για το note N7000 βγηκε firmware 2.3.6 LA6 χωρας Macedonia ΕΛΕΟΣ, κατι πρεπει να κανουμε. ΝΜα πουμε στο sammobile να το αλλαξει. Απο που και ως που Macedonia? Κατι πρεπει να κανουμε τωρα αλλιως θα μας @@@@@@@ Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 παιδες πουλησα το κινητο πριν 2 μερες (για να παω στο s3) αλλα συνεχιζω να παρακολουθω το θεμα με το note. λοιπον δειτε κατι που θα σας πω να εκνευριστειτε τρομερα. Στο sammobile στα firmwares για το note N7000 βγηκε firmware 2.3.6 LA6 χωρας Macedonia ΕΛΕΟΣ, κατι πρεπει να κανουμε. ΝΜα πουμε στο sammobile να το αλλαξει. Απο που και ως που Macedonia? Κατι πρεπει να κανουμε τωρα αλλιως θα μας @@@@@@@ εχει δικιο ο φιλος... τι πραγματα ειναι αυτα?? Μακεδονια = Ελλαδα το φελεκι μου μεσα... Μπως μπορω να στειλω e-mail γνωριζει καποιος? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Γιατι δεν ταιριαζει η εφαρμογη στην αναλυση του note. Θα πρεπει να το βρεις σε 1280x800 Sent from my Galaxy Note υπαρχει καπου σε αυτην την αναλυση ; Γενικα τα gps υπαρχουν δωρεαν στο market ή ειναι επι πληρωμη ; (μιλαω παντα για ''απειραχτη'' συσκευη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Κάτι που έγινε κατά λάθος και μου άλλαξε γνώμη για την LB1 και την μπαταρία της...Ήμουν αδιάθετος αυτές τις μέρες και δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ πολύ με το τηλέφωνο. Οπότε μισή ώρα κλίσεις, πήρα τα emails μου και καποια τα απάντησα, ενημέρωση εφαρμογών από market,είχε ενημέρωση και το flash...παιχνίδια μάλλον μισή ώρα γιατί το έχασα για κάποιο μισάωρο και το είχε το..τέρας του σπιτιού,οπότε έπαιζε παιχνίδι εκεί....Μπαταρία; Τώρα 33% για 3 ΗΜΕΡΕΣ 5 ώρες 52 λεπτά!! Ακόμα και τώρα που το βλέπω δεν το πιστεύω!!! Είδες για να γκρινιάζεις ότι ήσουν καλύτερα πριν με την μπαταρία κτλ??? Ορίστε το καημένο το Note κάνει ότι μπορεί για να σε έχει χαρούμενο!! Και η δικιά μου πάντως που βασίζεται στην LB1 είναι παααααρα πολύ καλή όσον αφορά στην μπαταρία. Βέβαια εδώ παίζει και Deep Sleep του επεξεργαστή (100MHz) και άλλα τέτοια οπότε έχει πραγματικά βελτιστοποιηθεί η διάρκεια... με αποκορύφωμα όπως ξαναέγραψα σε 2 περιπτώσεις να δω 1% παραπάνω στην μπαταρία (πήγε από 42% στο 43%) χωρίς να το φορτίσω φυσικά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Είδες για να γκρινιάζεις ότι ήσουν καλύτερα πριν με την μπαταρία κτλ??? Ορίστε το καημένο το Note κάνει ότι μπορεί για να σε έχει χαρούμενο!! Και η δικιά μου πάντως που βασίζεται στην LB1 είναι παααααρα πολύ καλή όσον αφορά στην μπαταρία. Βέβαια εδώ παίζει και Deep Sleep του επεξεργαστή (100MHz) και άλλα τέτοια οπότε έχει πραγματικά βελτιστοποιηθεί η διάρκεια... με αποκορύφωμα όπως ξαναέγραψα σε 2 περιπτώσεις να δω 1% παραπάνω στην μπαταρία (πήγε από 42% στο 43%) χωρίς να το φορτίσω φυσικά!!!! Καλα το τελευταιο καποιο σφαλμα του προγραμματος μετρησης της μπαταριας ειναι.Δεν γινεται να παει απο 42 σε 43 χωρις να ειναι στον φορτιστη.εκτος και αν το note διαψευδει και τους νομους της φυσικης:D Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 (edited) Καλα το τελευταιο καποιο σφαλμα του προγραμματος μετρησης της μπαταριας ειναι.Δεν γινεται να παει απο 42 σε 43 χωρις να ειναι στον φορτιστη.εκτος και αν το note διαψευδει και τους νομους της φυσικης:D ΧΑΧΑ εννοείται δίκιο έχεις αλλά είδες προσπαθεί ακόμα και τους νόμους της Φυσικής να λυγίσει!!! Γενικά με την μπαταρία είμαι πολύ ευχαριστημενος αλλά η συσκευή γενικότερα πολύ μπροστά..για όσους την "καταλαβαν" τελικά.. Πως το 'λεγε κι ο Γεωργίου "μάγκα το πιασες?? " LOLOL!! Sent from my Galaxy Note Edited March 7, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις να παιξει το Draw Something Free??? Παιζεις online με φιλους ζωγραφιζοντας, αλλα φυσικα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα για εμας λογω S pen...:p Τα μικρα παιδια σιγουρα θα κολλησουν!!!!:lol: Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 καλησπέρα στο τιμ!! παιδιά πως μπορώ να ΜΗΝ έχω ήχο όταν πληκτρολογώ ένα μήνυμα? Πήγα από τις ρυθμίσεις του ήχου, τις γενικές, εκεί έχει μια επιλογή να μην ακούγεται ήχος όταν πατάς στην οθόνη αλλά δεν αφαιρεί τον ήχου του default πληκτρολογίου της Samsung. Ούτε στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου βρήκα την επιλογή αυτή. Καμιά βοήθεια? Μόνο δόνηση θέλω να κάνει όταν πληκτρολογώ.. Κανένα νέο τo ICS έχουμε? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 καλησπέρα στο τιμ!! παιδιά πως μπορώ να ΜΗΝ έχω ήχο όταν πληκτρολογώ ένα μήνυμα? Πήγα από τις ρυθμίσεις του ήχου, τις γενικές, εκεί έχει μια επιλογή να μην ακούγεται ήχος όταν πατάς στην οθόνη αλλά δεν αφαιρεί τον ήχου του default πληκτρολογίου της Samsung. Ούτε στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου βρήκα την επιλογή αυτή. Καμιά βοήθεια? Μόνο δόνηση θέλω να κάνει όταν πληκτρολογώ.. Κανένα νέο τo ICS έχουμε? :D Αν και χρησιμοποιω swype, για δοκιμασε τις επιλογες των ηχων στις ρυθμισεις-ηχοι. Κανενα νεο για το παγωτο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 δε το καταλαβα αυτο.. πηγα ρυθμισεις -> ήχοι και εκει δεν εχει κατι. και μια που το ανάφερες.. τα SMS θεωρούνται notifications? Δε μπορώ να έχω διαφορετικό ήχο στα SMS και διαφορετικό στα emails? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 δε το καταλαβα αυτο.. πηγα ρυθμισεις -> ήχοι και εκει δεν εχει κατι. και μια που το ανάφερες.. τα SMS θεωρούνται notifications? Δε μπορώ να έχω διαφορετικό ήχο στα SMS και διαφορετικό στα emails? ''Παιξε'' με τις επιλογες στις ρυθμισεις-ηχοι-σχολια. Το sms θεωρειτε notification... Αλλα ο ηχος πχ του mail αλλαζει απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης, οπως επισης και των sms. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 μπα.. δεν γινεται κατι. μαλλον πρεπει να βαλω extra εφαρμογες, κριμα και δε το ήθελα! :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 μπα.. δεν γινεται κατι. μαλλον πρεπει να βαλω extra εφαρμογες, κριμα και δε το ήθελα! :/ Αλλαζουν οι ηχοι στις default εφαρμογες... Sms... http://i.imgur.com/oHNX7.png Gmail... http://i.imgur.com/wEC9M.png Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 το πρωτο μενου του σμσ που το βρηκες και εχω φαει το λειτουργικο ολο?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 το πρωτο μενου του σμσ που το βρηκες και εχω φαει το λειτουργικο ολο?!?! LOL...Μηνύματα-ρυθμίσεις και η επιλογή είναι κάτω, τελευταία. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Αν και χρησιμοποιω swype, για δοκιμασε τις επιλογες των ηχων στις ρυθμισεις-ηχοι. Κανενα νεο για το παγωτο. Μέσα Μαρτίου. Το είδα σε όνειρο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts