johnsour Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Εχει κανενας προβλημα με το gps του; Ημουν με rocketrom reloaded και στις αρχες ηταν μια χαρα..τωρα τελευταια αργουσε παρα πολυ να βρει σημα και η πλοηγηση με navigon κλπ ηταν αδυνατη..εχανε συνεχεια το σημα.. Απο χθες ειμαι με energy rom αλλα και παλι τα ιδια.. Δοκιμασα με το fastergps να αλλαξω τον NTP server αλλα και παλι τιποτα.. Εχει κανεις κατι να προτεινει; ειμαι με philz kernel Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Μετα απο απειρες δοκιμες με διαφορα προγραμματα και fixes τα οποια δεν εκαναν τιποτα, αντεγραψα το αρχειο gps.conf απο μια αλλη samsung συσκευη και τα πραγματα βελτιωθηκαν παρα πολυ αλλα και παλι δεν ειναι οπως πριν.. Μπορειτε να μου στειλετε μερικοι απο εσας τα αρχεια gps.conf και gps.xml απο το /system/etc να δοκιμασω; να δω και αν υπαρχουν διαφορες μεταξυ διαφορων rom.. Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Μετα απο απειρες δοκιμες με διαφορα προγραμματα και fixes τα οποια δεν εκαναν τιποτα, αντεγραψα το αρχειο gps.conf απο μια αλλη samsung συσκευη και τα πραγματα βελτιωθηκαν παρα πολυ αλλα και παλι δεν ειναι οπως πριν.. Μπορειτε να μου στειλετε μερικοι απο εσας τα αρχεια gps.conf και gps.xml απο το /system/etc να δοκιμασω; να δω και αν υπαρχουν διαφορες μεταξυ διαφορων rom.. Ευχαριστω! αυτό μπας και σε βοηθήσει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2269448 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καλησπέρα περασα την xxlri απο sammobile και εχει κολήσει στο σήμα της samsung μόλις ανοίγει, είμουν στην jb απο γερμανια και είχα κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καλησπέρα περασα την xxlri απο sammobile και εχει κολήσει στο σήμα της samsung μόλις ανοίγει, είμουν στην jb απο γερμανια και είχα κολλήματα. αφου την περασες εκανες wipe data/factory reset; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Πως μπορώ να αποτρεψω μια εφαρμογή να κάνει αυτόματα ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Πως μπορώ να αποτρεψω μια εφαρμογή να κάνει αυτόματα ενημέρωση; Μπες στο playstore και βρες την. Εκεί θα βρεις την επιλογή να το σταματήσεις Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλημέρα σας!'Οταν τραβάω βίντεο με το κινητό μου παρατηρώ ότι κάνει κάτι σαν αναθυμιάσεις κατα τη λήψη και κατα την αναπαραγωγή ακούγεται ένα μόνιμο τρίξιμο, σαν να ακούγεται δυνατά ένα τζιτζίκι!!Η κάρτα SD που έχω είναι μια class 6 Transcend , μόλις την έκανα format-διαμόρφωση κτλπ αλλά τίποτα.Είχε κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα η τι μπορεί να συμβαίνει?Είμαι με γνήσια Rom 4.0.4. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi77 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Οι ρυθμίσεις της κάμερες είναι οι εργοστασιακες; Μήπως έχεις αλλάξει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Όχι δεν έχω αλλάξει κάτι, απλά το έχω σε ανάλυση 720p!Όπως το είχα πάντα! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memosex Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 έχω Note αγορασμένο από το πλαίσιο τον Γενάρη του 2012 και είμαι σε Cosmote...πόσοι από εσάς έχετε πάρει την επίσημη αναβάθμιση 4.1.2?γιατί εγώ ακόμα και σε ΟΤΑ και σε Kies δεν....να την περάσω manual Μέσω odin να ησυχασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 καλησπέρα...μήπως γνωρίζεται αν θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο galax note 1 θα σβηστουν εκτός απο εφαρμογές εικονες βιντεο κτλ και τα μηνυματα του τηλεφώνου?? ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 καλησπέρα...μήπως γνωρίζεται αν θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο galax note 1 θα σβηστουν εκτός απο εφαρμογές εικονες βιντεο κτλ και τα μηνυματα του τηλεφώνου?? ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!:):) Με το factory reset σβήνονται όλα όσα υπάρχουν στην εσωτερική μνήμη , συνεπώς και τα μηνύματα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) μου έχει κάνει 6 restart σήμερα το κινητό. Έτσι, στα καλά καθούμενα. Θέμα software ή να υποψιάζομαι hardware? (τις 2 φορές ήταν σε ζέστη, τις άλλες 4 κανονικά στο γραφείο μου. επισης, τις τελευταίες μέρες μου κάνει και άλλο κουλό. Πατάω το lock/power button για να κλειδώσει (στιγμιαίο πάτημα) και αυτο ή μένει με ανοιχτή οθόνη χωρίς να δείχνει πως κατάλαβε την εντολή ή μου βγάζει το shutdown menu , νοιώθει δηλαδή πως πάτησα το lock/power button για ώρα μέχρι να μου βγάλει τις επιλογές "restart, shut down, flight mode etc" Edited May 30, 2013 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 μου έχει κάνει 6 restart σήμερα το κινητό. Έτσι, στα καλά καθούμενα. Θέμα software ή να υποψιάζομαι hardware? (τις 2 φορές ήταν σε ζέστη, τις άλλες 4 κανονικά στο γραφείο μου. επισης, τις τελευταίες μέρες μου κάνει και άλλο κουλό. Πατάω το lock/power button για να κλειδώσει (στιγμιαίο πάτημα) και αυτο ή μένει με ανοιχτή οθόνη χωρίς να δείχνει πως κατάλαβε την εντολή ή μου βγάζει το shutdown menu , νοιώθει δηλαδή πως πάτησα το lock/power button για ώρα μέχρι να μου βγάλει τις επιλογές "restart, shut down, flight mode etc" παίξε λίγο με το κουμπί μήπως έχει κολλήσει και αν είναι αυτό σέρβις. Αν οχι Σβήσε τις εφαρμογές που έχεις βάλει απο τοτε που στο κάνει μήπως και κάποια δημιουργεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 παίξε λίγο με το κουμπί μήπως έχει κολλήσει και αν είναι αυτό σέρβις. Αν οχι Σβήσε τις εφαρμογές που έχεις βάλει απο τοτε που στο κάνει μήπως και κάποια δημιουργεί το πρόβλημα. To κουμπί δεν είναι κολλημένο μέσα. Κανονικά πατιέται. Απλά η εντολή που δίνει έιναι άλλη.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 To κουμπί δεν είναι κολλημένο μέσα. Κανονικά πατιέται. Απλά η εντολή που δίνει έιναι άλλη.. Πέρνα μια άλλη ρομ μπας και είναι θέμα software για να δούμε τι πρέπει να απορριψουμε σαν πιθανότητα. Δεν το έχω ξανακούσει δυστυχώς. Αλλά σαν πρώτη κίνηση αυτό θα έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Πέρνα μια άλλη ρομ μπας και είναι θέμα software για να δούμε τι πρέπει να απορριψουμε σαν πιθανότητα. Δεν το έχω ξανακούσει δυστυχώς. Αλλά σαν πρώτη κίνηση αυτό θα έκανα. όχι, του πέρασα επίσημη εργοστασιακή ρομ και πάλι τα ίδια... Αύριο πουρνο πουρνο στα πιτ μπαίνει.. μόνο μην μου πουν κανένα κουλό για απόδειξη αγοράς, γνωρίζω πως βλέπουν πότε ενεργοποιήθηκε πρώτη φορά με το ΙΜΕΙ του. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 όχι, του πέρασα επίσημη εργοστασιακή ρομ και πάλι τα ίδια... Αύριο πουρνο πουρνο στα πιτ μπαίνει.. μόνο μην μου πουν κανένα κουλό για απόδειξη αγοράς, γνωρίζω πως βλέπουν πότε ενεργοποιήθηκε πρώτη φορά με το ΙΜΕΙ του. :( Καλή επιτυχία αν και δεν νομίζω να συναντήσεις πρόβλημα από την στιγμή που καλύπτεται με διετή εγγύηση. Πες μας αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 ρε παιδια πραγματικα(καλοπροαιρετα το λεω..) δεν μπορω να χωνεψω ποιος θα παρει το n7000 οταν το n71000 κανει μονο 60 ευρω παραπανω πλεον...για να τιμολογησεις ενα κινητο δεν βλεπεις και τον ανταγωνισμο-συναγωνισμο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το note 1 όταν κυκλοφόρησε δεν έκανε όσο κανει τωρα.αυτοι που πλεον έχουν τα τελευταία στοκ κομμάτια, προφανώς δεν τους συμφέρει να το δώσουν 250€ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Το note 1 όταν κυκλοφόρησε δεν έκανε όσο κανει τωρα.αυτοι που πλεον έχουν τα τελευταία στοκ κομμάτια, προφανώς δεν τους συμφέρει να το δώσουν 250€ Αν κάποιος τσιμπήσει και δώσει τα λεφτά που ζητάνε, ενώ το 2 είναι ελάχιστα πιο ακριβό, τότε είναι άξιος της μοίρας του. Ούτε 300 δεν έδινα με το 3 προ των πυλών. Στα 200 μόνο θα το σκεφτόμουν όσο και αν το λάτρεψα σαν συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 +1 Ηδη υπάρχουν αγγελίες εδώ στο φόρουμ για το 2 που το δίνουν απο 380-400€ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παιδιά Εδω και λίγο καιρό μου εβαλε οτι εχω ανεπαρκη μνημη. Ειχα φτάσεί 1,90GB από το 1,97 που έχει το ΝΟΤΕ1. Αναγκάστηκα να μεταφέρω όσες εφαρμογές μπορούσα στη κάρτα, να σβήσω εφαρμογές που δε πολυχρησιμοποιούσα αλλά θα ήθελα να έχω στο κινητό κα να αδειάσω cache μνήμες από όπου μπορούσα. Τώρα έχω 1,8GB αλλά έχω την εντύπωση ότι γεμίζει πάλι σιγά σιγά. Προφανώς από τα mail, από τους συγχρονισμούς, τις ανανεώσεις κτλ. Έχω τη 4.1.2 Ν7000ΧΧLSO και δεν έχω κάνει root, flash, crash, bam, boom κτλ, αφού δε σκαμπάζω από τετοια. Τι κάνουμε? Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Παιδιά Εδω και λίγο καιρό μου εβαλε οτι εχω ανεπαρκη μνημη. Ειχα φτάσεί 1,90GB από το 1,97 που έχει το ΝΟΤΕ1. Αναγκάστηκα να μεταφέρω όσες εφαρμογές μπορούσα στη κάρτα, να σβήσω εφαρμογές που δε πολυχρησιμοποιούσα αλλά θα ήθελα να έχω στο κινητό κα να αδειάσω cache μνήμες από όπου μπορούσα. Τώρα έχω 1,8GB αλλά έχω την εντύπωση ότι γεμίζει πάλι σιγά σιγά. Προφανώς από τα mail, από τους συγχρονισμούς, τις ανανεώσεις κτλ. Έχω τη 4.1.2 Ν7000ΧΧLSO και δεν έχω κάνει root, flash, crash, bam, boom κτλ, αφού δε σκαμπάζω από τετοια. Τι κάνουμε? τρέξε για αρχή το clean master. Και πες μας πόσα MB απελευθέρωσε Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts