lopsis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλημέρα Πρίν λίγους μήνες είχα την LSC αλλα δεν λειτουργούσαν το σβήσημο της οθόνης στην διάρκεια κλήσεις και η απευθείας κλήση.Κάποιος μου είχε απαντήση οτι επειδή η LSC δεν ήταν official αυτές οι ρυθμήσεις δεν λειτουργούσαν ετσι και εγώ χτες πέρασα την LT4 (γερμανική official) αλλα πάλι τπτ. Καμοιά ιδέα γιατί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 lopsis said: Καλημέρα Πρίν λίγους μήνες είχα την LSC αλλα δεν λειτουργούσαν το σβήσημο της οθόνης στην διάρκεια κλήσεις και η απευθείας κλήση.Κάποιος μου είχε απαντήση οτι επειδή η LSC δεν ήταν official αυτές οι ρυθμήσεις δεν λειτουργούσαν ετσι και εγώ χτες πέρασα την LT4 (γερμανική official) αλλα πάλι τπτ. Καμοιά ιδέα γιατί ? λογικά θα είναι πρόβλημα του αισθητήρα τότε. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπέρα Αν έχει πρόβλημα ο αισθητήρας τότε δεν θα λειτουργούσε η φωτεινότητα στο αυτόματο ουτε και το γυροσκόποιο. Πιστεύω πως αυτοί οι δύο ειναι υπεύθυνοι για αυτές τις λειτουργίες που έχω πρόβλημα. Κάνω λάθος? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 αντε για να δουμε...μετα το σ.κ θα ειμαι και εγω στο club???Εχω βρει μια πολυ καλη τιμη για το συγκεκριμενο σε καινουριο.Αν δεν ισχυει με βλεπω απο την πορωση μου να παιρνω το 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 lopsis said: Καλησπέρα Αν έχει πρόβλημα ο αισθητήρας τότε δεν θα λειτουργούσε η φωτεινότητα στο αυτόματο ουτε και το γυροσκόποιο. Πιστεύω πως αυτοί οι δύο ειναι υπεύθυνοι για αυτές τις λειτουργίες που έχω πρόβλημα. Κάνω λάθος? Ευχαριστώ. *#0*# και στο menu->sensor οπότε βλέπεις αν λειτουργούν όντως οι αισθητήρες, κυρίως ο αισθητήρας εγγύτητας. η απυεθείας κλήση πρέπει να ενεργοποιηθεί, settings-motion-direct call. το έχεις κάνει και δεν...? επίσης όταν είσαι στον dialer πάτα το menu button-call settings-turn off screen during calls. τσεκαρε και αναφέρσου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μόλις μου έκλεισε το note από υψηλή θερμοκρασία λόγω gps. Κρίμα. Ότι θέση και να ψάξω, το βλέπει ήλιος και σηκώνει απίστευτες θερμοκρασίες. Ευτυχώς χρησιμοποιουσα trial χάρτες και δεν τους αγόρασα. Μάλλον δεν είναι για επαγγελματικη χρήση. Έχετε να προτείνετε κάτι; Επιμένω λόγω ανάλυσης οθόνης στο note + το οτι μου βγαίνει πιο φθηνά να αγοράσω χάρτες παρά ολόκληρη συσκευή μόνο για αυτή την χρήση αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνω να διαχειριστω τις θερμοκρασίες. Πως καταφέρνετε και το δουλεύετε καλοκαίρι, με έντονη ηλιοφάνεια; Edit : Με ξένο φορτιστή που έχω με πολλαπλά βύσματα, η μπαταρια πέφτει ενώ φορτίζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Nizl84 said: Μόλις μου έκλεισε το note από υψηλή θερμοκρασία λόγω gps. Κρίμα. Ότι θέση και να ψάξω, το βλέπει ήλιος και σηκώνει απίστευτες θερμοκρασίες. Ευτυχώς χρησιμοποιουσα trial χάρτες και δεν τους αγόρασα. Μάλλον δεν είναι για επαγγελματικη χρήση. Έχετε να προτείνετε κάτι; Επιμένω λόγω ανάλυσης οθόνης στο note + το οτι μου βγαίνει πιο φθηνά να αγοράσω χάρτες παρά ολόκληρη συσκευή μόνο για αυτή την χρήση αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνω να διαχειριστω τις θερμοκρασίες. Πως καταφέρνετε και το δουλεύετε καλοκαίρι, με έντονη ηλιοφάνεια; Edit : Με ξένο φορτιστή που έχω με πολλαπλά βύσματα, η μπαταρια πέφτει ενώ φορτίζει . Πια ρομ έχεις; και τι κερνελ; πώση ωρα το έχεις σαν πλοηγό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Αν το χτυπάει ο ήλιος direct τότε λογικό το βρίσκω. Οι θερμοκρασίες είναι πάρα πολύ υψηλές . Έχεις ανοιχτό το air-codition/κλιματισμό ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Ανοιχτο aircondition και κατεβασμα max 800mhz +undervolting και δε θα εχεις θεμα. Σε μενα παιζει ανετα με 950mV max στα 800mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 araditsas said: Πια ρομ έχεις; και τι κερνελ; πώση ωρα το έχεις σαν πλοηγό; Στοκ ics με speed mod κερνελ. SaintPetrouil said: Αν το χτυπάει ο ήλιος direct τότε λογικό το βρίσκω. Οι θερμοκρασίες είναι πάρα πολύ υψηλές . Έχεις ανοιχτό το air-codition/κλιματισμό ? Μεγάλη συσκευή Πέτρο. Οπου και να το βάλω το βλέπει ο ήλιος δυστυχώς. Το προτιμώ απο κανονική συσκευή GPS λόγω της ανάλυσης του, και κατα δεύτερο λόγο λόγω του glonass. giokspy said: Ανοιχτο aircondition και κατεβασμα max 800mhz +undervolting και δε θα εχεις θεμα. Σε μενα παιζει ανετα με 950mV max στα 800mhz Με τι ρομ είσαι; CM; Θα αγοράσω κανά tegrak μπάς και γίνει δουλειά . @bbbb Μου είχες προτείνει πριν κάποιες μέρες να πάρω μια βάση για τον αεραγωγο. Εχεις δει καμμιά τέτοια γιατί δεν έχει πάρει πουθενά το μάτι μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ειμαι με helly beam +thor kernel ο οποιος ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες. Υποθετω ειναι μαυρο το note γι αυτο επηρεαζεται τοσο απο τον ηλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 giokspy said: Ειμαι με helly beam +thor kernel ο οποιος ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες. Υποθετω ειναι μαυρο το note γι αυτο επηρεαζεται τοσο απο τον ηλιο Ναι παίζει και αυτό το ρόλο του. Τα 2/3 της πλάτης πάντως τα κρύβει η βάση. Τωρα ίσως αν του φτιάξω κάνα χειροποίητο σκιαστρο να κάνει λίγο δουλειά. Μια ομορφιά θα είναι :D. Εν τω μεταξύ, προσπάθησα να το βάλω ανάμεσα στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο, αλλά στο πλαστικό, δύσκολα πιάνει η βεντούζα. Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 ρε παιδα αποκριψη πως βαζω? εχω το φασολι το επισημο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) πας στο πληκτρολόγιο που κανεις κλήσεις πατάς το πλήκτρο ρυθμίσεων επιλεγεις ρυθμίσεις κλήσεων /επιπλέον ρυθμίσεις / ταυτότητα καλουντος και βουαλα.... Edited May 19, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Nizl84 said: @bbbb Μου είχες προτείνει πριν κάποιες μέρες να πάρω μια βάση για τον αεραγωγο. Εχεις δει καμμιά τέτοια γιατί δεν έχει πάρει πουθενά το μάτι μου; H βάση που στηρίζεται η συσκευή ειναι κινέζικη και ειναι σαν αυτή περίπου.Το πισω κομμάτι όμως που στηρίζεται στη βάση και στη συνέχεια με κλιπάκια στον αεραγωγό,το ειχα πάρει πέρισυ απο mediamarkt στο Μαρούσι.Λογικά αν πας κοιτάξεις σε κάποιο mediamarkt θα έχουν ακόμη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 bbbb said: H βάση που στηρίζεται η συσκευή ειναι κινέζικη και ειναι σαν αυτή περίπου.Το πισω κομμάτι όμως που στηρίζεται στη βάση και στη συνέχεια με κλιπάκια στον αεραγωγό,το ειχα πάρει πέρισυ απο mediamarkt στο Μαρούσι.Λογικά αν πας κοιτάξεις σε κάποιο mediamarkt θα έχουν ακόμη Eυχαριστω, θα το τσεκαρω αυριο κιολας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Nizl84 said: Eυχαριστω, θα το τσεκαρω αυριο κιολας.:) εγώ λέώ βάλτο σε αυτό που κάνει σκιά για τον οδηγό(δεν ξέρω πως λέγεται :O ) ώστε όταν το κατεβάζεις να το χεις φόρα παρτίδα στα μάτια σου :lol: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 :lol:Το είχα δοκιμάσει μια φορά και δεν το άντεξα για πανω από 200μ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) NaGR said: *#0*# και στο menu->sensor οπότε βλέπεις αν λειτουργούν όντως οι αισθητήρες, κυρίως ο αισθητήρας εγγύτητας. η απυεθείας κλήση πρέπει να ενεργοποιηθεί, settings-motion-direct call. το έχεις κάνει και δεν...? επίσης όταν είσαι στον dialer πάτα το menu button-call settings-turn off screen during calls. τσεκαρε και αναφέρσου :p Οι ρυθμίσεις τσεκαρισμένες όσο για τον αισθητήρα εγγύτητας οι τιμές που μου δίνει ειναι "PROXIMITY:0.0 ADC : ()" Στου αλλους αισθητήρες ολα καλα εκτος απο τον μαγνητικό όπου το εικονίδιο δείχνει "0 Need for calibration" Στις διαταγές σας... Υ.Γ. Ο εγγύτητας δεν εχει καποιο self test? Edited May 20, 2013 by lopsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 lopsis said: Οι ρυθμίσεις τσεκαρισμένες όσο για τον αισθητήρα εγγύτητας οι τιμές που μου δίνει ειναι "PROXIMITY:0.0 ADC : ()" Στου αλλους αισθητήρες ολα καλα εκτος απο τον μαγνητικό όπου το εικονίδιο δείχνει "0 Need for calibration" Στις διαταγές σας... Υ.Γ. Ο εγγύτητας δεν εχει καποιο self test? Βασικα εκεινη την ωρα που σου δειχνει τα στοιχεια για τους διαφορους αισθητηρες, αν πλησιασεις το χερι σου η οθονη γινεται πρασσινη, η συσκευη δονειται συνεχομενα και η τιμη αλλαζει σε PROXIMITY:1.0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το navigon παιζει στη συσκευη σας; Μπαινω στην εφαρμογη και με πεταει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Αψογα παίζει.Κατι άλλο γίνεται στην περίπτωσή σου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 konstantinoslp said: Το navigon παιζει στη συσκευη σας; Μπαινω στην εφαρμογη και με πεταει. Προτεινω αντι να κατσεις να ψαξεις τι φταιει να περασεις tomtom. Εγω το εβαλα και ηρεμησα! Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 konstantinoslp said: Το navigon παιζει στη συσκευη σας; Μπαινω στην εφαρμογη και με πεταει. ανοιξε το με το wifi ανοικτο,τρωει καποιες φορες κολλημα στην 4.7.0 που εχω εγω αλλα αν το ανοιξεις μς νετ μπαινει,κλεινεις νετ και συνεχιζει να δουλευει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Το δοκιμασα με ολους τους τροπους..ενω στο μενου ειναι κομπλε, με το που ανοιξει ο χαρτης η εφαρμογη διακοπτεται και τα σχετικα.. Δοκιμασα και τo igo και μου λεει αυτο με το που το τρεξω Edited May 20, 2013 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts