Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχαχα να τετοια μου λετε τωρα...

Μπηκε και ο μητσος στο κολπο.:p

Παιδες, ουτως ή αλλως ξερω απο τωρα ποια θα ειναι η επομενη μου συσκευη. Το πολυ να το κρατησω 6 μηνες το note μεχρι να πεσει η τιμη της αλλης συσκευης που θελω. Οποτε δεν εχει και πολυ νοημα να μαζεψω τοσα παραπανω λεφτα για κατι που θα αλαξω.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες, ουτως ή αλλως ξερω απο τωρα ποια θα ειναι η επομενη μου συσκευη. Το πολυ να το κρατησω 6 μηνες το note μεχρι να πεσει η τιμη της αλλης συσκευης που θελω. Οποτε δεν εχει και πολυ νοημα να μαζεψω τοσα παραπανω λεφτα για κατι που θα αλαξω.. ;)

χαχαχαχα οκ τοτε...

παντως πιστευω οτι το Note2 θα σε αλλάξει την αποψη που εχεις τωρα και θα το κρατησεις για πολυ καιροοοο:)

παρολαυτα εξακολουθώ να πιστευω οτι το Note ειναι μια πολυ καλη συσκευη σαν συνολο..

μπροστα στο 2 ομως "χανεται"...

τεσπα εσυ αποφασιζεις...

αν το παρεις να εισαι σιγουρος οτι θα το χαρεις..

και τα παιδια εδω ειναι ολα σουπερ:)

Αλλάζει τότε. Πανε για note λοιπόν. Στο 6μηνο, σε κόβω για Ζ!!??? :D

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

χαχαχαχα οκ τοτε...

παντως πιστευω οτι το Note2 θα σε αλλάξει την αποψη που εχεις τωρα και θα το κρατησεις για πολυ καιροοοο:)

παρολαυτα εξακολουθώ να πιστευω οτι το Note ειναι μια πολυ καλη συσκευη σαν συνολο..

μπροστα στο 2 ομως "χανεται"...

τεσπα εσυ αποφασιζεις...

αν το παρεις να εισαι σιγουρος οτι θα το χαρεις..

και τα παιδια εδω ειναι ολα σουπερ:)

Ευχαριστω πολυ αγαπητε μου φιλε.. Δεν διαφωνω οτι το n2 δεν ειναι καλυτερο overall αλλα λογω εμφανισης και budget τη δεδομενη στιγμη παω σε κατι δοκιμασμενο και καλο.:)

Δεν το θελω σαν εργαλειο δουλειας ουτως ή αλλως αλλα σαν multimedia συσκευη επειδη αναγκαστηκα να πουλησω το tablet μου.

Ευχομαι να ερθω γρηγορα στην παρεα λοιπον και ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλες!

Αλλάζει τότε. Πανε για note λοιπόν. Στο 6μηνο, σε κόβω για Ζ!!??? :D

Πως με ξερεις πως με ξερεις!! Χαχαχα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ αγαπητε μου φιλε.. Δεν διαφωνω οτι το n2 δεν ειναι καλυτερο overall αλλα λογω εμφανισης και budget τη δεδομενη στιγμη παω σε κατι δοκιμασμενο και καλο.:)

Δεν το θελω σαν εργαλειο δουλειας ουτως ή αλλως αλλα σαν multimedia συσκευη επειδη αναγκαστηκα να πουλησω το tablet μου.

Ευχομαι να ερθω γρηγορα στην παρεα λοιπον και ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλες!

τιποτα φιλε μου...

για μενα το πρωτο θηρίο ηταν σχολείο...

καλα να περασεις στην διαδρομή...:)

Aν μετά το note 1 μπορέσεις να κατέβεις σε ίντσες ,εισαι ήρωας :p έπαιζα πριν λίγο στα public με τα s4/xperia z και μου φαινότανε πολύ μικρά

Παρατηρώ ύστερα απο μία βδομάδα με την νέα 4.1.2(rooted official με διεγραμμένες τις βλακείες της Samsung) πως η μπαταρία είναι εξαιρετικά καλύτερη.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Παρατηρώ ύστερα απο μία βδομάδα με την νέα 4.1.2(rooted official με διεγραμμένες τις βλακείες της Samsung) πως η μπαταρία είναι εξαιρετικά καλύτερη.

Συμφωνώ έχει βελτιωθεί παρά πολύ ειδικά σε stand by. Παρόλα αυτά, για μένα είναι no go οι jelly στο Note. Το θέλω πλέον για τη δουλειά και όταν χρειάζομαι να κρατήσω γρήγορα μια σημείωση ή να εκτελέσει μια εντολή γρήγορα και αρχίζει να κομπιαζει, μου έρχεται να το πετάξω στο τοίχο. Οπότε ics για πιο αερατες καταστάσεις και note 2 όπου εκεί χαίρεσαι την jelly:)

Συμφωνώ έχει βελτιωθεί παρά πολύ ειδικά σε stand by. Παρόλα αυτά, για μένα είναι no go οι jelly στο Note. Το θέλω πλέον για τη δουλειά και όταν χρειάζομαι να κρατήσω γρήγορα μια σημείωση ή να εκτελέσει μια εντολή γρήγορα και αρχίζει να κομπιαζει, μου έρχεται να το πετάξω στο τοίχο. Οπότε ics για πιο αερατες καταστάσεις και note 2 όπου εκεί χαίρεσαι την jelly:)

Εγώ πάντως που του έχω βγάλει μεγάλο μέρος της σαβούρας που κουβαλάει απο samsung πηγαίνει πολύ καλά. Συγκριτικά το βρίσκω καλύτερο σε ταχύτητα απο ICS. Μήπως δεν του έχεις κάνει clean install ?

Oneplus 5 - 128GB

ρε φιλε εμενα δεν μου κομπιασε ουτε μια φορα...!:)

δεν ειναι και Note 2 αλλα σε γενικες γραμμες τα πηγαινε πολυ καλα...

Εγώ πάντως που του έχω βγάλει μεγάλο μέρος της σαβούρας που κουβαλάει απο samsung πηγαίνει πολύ καλά. Συγκριτικά το βρίσκω καλύτερο σε ταχύτητα απο ICS. Μήπως δεν του έχεις κάνει clean install ?

θα συμφωνήσω...

Edited by freddaras

Aν μετά το note 1 μπορέσεις να κατέβεις σε ίντσες ,εισαι ήρωας :p έπαιζα πριν λίγο στα public με τα s4/xperia z και μου φαινότανε πολύ μικρά

Ηδη ξεπερναω τον εαυτο μου στις 5 ιντσες που εχω θεσει ως οριο..θα μου πεις τα ορια αλλαζουν.. Καποτε ελεγα 3 μετα 3.5 μετα 4 επειτα 4.3.. Ξερεις πως πανε αυτα..:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ταχύτητα σίγουρα είναι καλύτερες οι jelly, συμφωνώ, απλά με κουράζουν τα redraws του launcher μετά από βαριές εφαρμογές. Αν θες να κάνεις κάτι εκείνη την ώρα και πρέπει να περιμένεις να φορτώσει πάλι...Πάντα με clean install. Πάντως ελπίζω να βελτιωθεί και άλλο. Πιστεύω όλο το πρόβλημα είναι ο touch wiz. Και αν χρειάζεσαι τα widgets σε δένει χειροπόδαρα. Είναι φτιαγμένο για 2gb ram.

Το note το πούλησα σήμερα σε φίλο μου στα 150€.Ενω είχα σκεφτεί να αφήσω πάνω την ics του παναμά,τα πολλά σπασίματα στην κίνηση που έκανε ακόμη και με άλλο launcher,με έκαναν να βάλω πάλι την ultimate v6 με coh kernel.H συσκευή πάει άψογα με nova launcher με καμμιά 10αρια εφαρμογές που έχει πάνω όπως twitter,fb,youtube κτλ. Η συσκευή που είχε πριν ήταν το πρώτο desire με android 2.2 και τώρα το note του φαίνεται πύραυλος.

Ο φίλος δεν ήθελε τις 2 μεγάλες μπαταριες των 5000mah και έτσι απο το να τις έχω στο συρτάρι,τις χαρίζω μαζι με τον εξωτερικό φορτιστή τους σε όποιον μου στείλει pm και τις ζητήσει.Καλό πάσχα σε όλους.

Edited by bbbb

Σε ταχύτητα σίγουρα είναι καλύτερες οι jelly, συμφωνώ, απλά με κουράζουν τα redraws του launcher μετά από βαριές εφαρμογές. Αν θες να κάνεις κάτι εκείνη την ώρα και πρέπει να περιμένεις να φορτώσει πάλι...Πάντα με clean install. Πάντως ελπίζω να βελτιωθεί και άλλο. Πιστεύω όλο το πρόβλημα είναι ο touch wiz. Και αν χρειάζεσαι τα widgets σε δένει χειροπόδαρα. Είναι φτιαγμένο για 2gb ram.

βαλε apex η noVA και καθάρισες νομιζω...:)

εγω να φανταστεις τωρα στο note2 με apex ειμαι...

Το note το πούλησα σήμερα σε φίλο μου στα 150€.Ενω είχα σκεφτεί να αφήσω πάνω την ics του παναμά,τα πολλά σπασίματα στην κίνηση που έκανε ακόμη και με άλλο launcher,με έκαναν να βάλω πάλι την ultimate v6 με coh kernel.H συσκευή πάει άψογα με nova launcher με καμμιά 10αρια εφαρμογές που έχει πάνω όπως twitter,fb,youtube κτλ. Η συσκευή που είχε πριν ήταν το πρώτο desire με android 2.2 και τώρα το note του φαίνεται πύραυλος.

Ο φίλος δεν ήθελε τις 2 μεγάλες μπαταριες των 5000mah και έτσι απο το να τις έχω στο συρτάρι,τις χαρίζω μαζι με τον εξωτερικό φορτιστή τους σε όποιον μου στείλει pm και τις ζητήσει.Καλό πάσχα σε όλους.

150 μονο ?:lol:

εγω 240 το εδωσα!:)

τεσπα στο παιδι που το πηρε εβαλα sweet rom και τον τελευταιο C.H.O ΚΕΡΝΕΛ

δεν ηθελε πολλες εφαρμογες κανα viber και κανα facebook και με nova παει σφαιρα παιδες...!

Edited by freddaras

150 μονο ?:lol:

εγω 240 το εδωσα!:)

τεσπα στο παιδι που το πηρε εβαλα sweet rom και τον τελευταιο C.H.O ΚΕΡΝΕΛ

δεν ηθελε πολλες εφαρμογες κανα viber και κανα facebook και με nova παει σφαιρα παιδες...!

Tι διάολο ρε παιδιά;; Που είναι αυτές οι αγγελίες και δεν τις βρίσκω;; Και ακούω κάτι ποσά 300-330 αν είναι δυνατόν!!

Τελος πάντων να με έχετε υπόψιν σας αν βρείτε κανέναν να πουλάει note, ε!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tι διάολο ρε παιδιά;; Που είναι αυτές οι αγγελίες και δεν τις βρίσκω;; Και ακούω κάτι ποσά 300-330 αν είναι δυνατόν!!

Τελος πάντων να με έχετε υπόψιν σας αν βρείτε κανέναν να πουλάει note, ε!:)

:lol::lol::lol:

2 μερες πριν να το ηξερα φιλε μου θα στο έστελνα...

καινουργιο το εχω(ειχα) με εξωτερικό φορτιστή και 2 μπαταριες...:)

και 4 θηκες....(καλες θηκες ομως...)

κριμα....

Εγώ δεν χρειάστηκε καν να βάλω αγγελία.Το θέμα ειναι ότι το κινητό με ξενέρωσε και όταν κάτι με ξενερώνει απλά θέλω να το σπρώξω.Δε θεώρησα λοιπόν ότι αυτό το κινητό αξίζει παραπάνω από 150€.Αν άξιζε και δούλευε όπως ήθελα για τα δικά μου δεδομένα,δε θα το έδινα.Βέβαια το είχα πάρει μτχ 280€ οπότε δεν έχασα πολλά χρήματα.Το hd2 δουλεύει σαφώς χειρότερα απο το note με jb αλλά μου πρόσφερε "αυτό το κάτι" που το note δε μου έδωσε γιαυτο και δεν πρόκειται να το δώσω

Συμφωνούμε σε αυτό.Αν δεν το φορτώσεις και το έχεις για 5-6 προγράμματα βασικά το κινητό ειναι μια χαρα.Εβαλα και ex-dialer και λειτουργεί άψογα και στο κομμάτι του dialer που χωλαίνουν πολλές συσκευές από ics και μετά.

Edited by bbbb

Και όσο σκέφτομαι οτι εγω έδωσα το galaxy s+200€ για να πάρω το note πριν 4μηνες εκνευριζομαι απιστευτα(και χωρις απόδειξη αν και μετα απο ψάξιμο βρήκα οτι ειναι ελληνικό και εχει εγγύηση μέχρι το Μάρτιο του 2014 σαν ημ.παραγωγης)

Εγώ δεν χρειάστηκε καν να βάλω αγγελία.Το θέμα ειναι ότι το κινητό με ξενέρωσε και όταν κάτι με ξενερώνει απλά θέλω να το σπρώξω.Δε θεώρησα λοιπόν ότι αυτό το κινητό αξίζει παραπάνω από 150€.Αν άξιζε και δούλευε όπως ήθελα για τα δικά μου δεδομένα,δε θα το έδινα.Βέβαια το είχα πάρει μτχ 280€ οπότε δεν έχασα πολλά χρήματα.Το hd2 δουλεύει σαφώς χειρότερα απο το note με jb αλλά μου πρόσφερε "αυτό το κάτι" που το note δε μου έδωσε γιαυτο και δεν πρόκειται να το δώσω

Συμφωνούμε σε αυτό.Αν δεν το φορτώσεις και το έχεις για 5-6 προγράμματα βασικά το κινητό ειναι μια χαρα.Εβαλα και ex-dialer και λειτουργεί άψογα και στο κομμάτι του dialer που χωλαίνουν πολλές συσκευές από ics και μετά.

Εγώ δεν θα το σπρώξω γιατί είναι εκτός εγγύησης πλέον οπότε δεν αξίζει και πολλά. Θα περιμένω για άλλη συσκευή και θα σας συναντήσω στα γύρω forum.

:lol::lol::lol:

2 μερες πριν να το ηξερα φιλε μου θα στο έστελνα...

καινουργιο το εχω(ειχα) με εξωτερικό φορτιστή και 2 μπαταριες...:)

και 4 θηκες....(καλες θηκες ομως...)

κριμα....

Πω ρε συ... Στενοχωρηθηκα τωρα γιατι το ψαχνω καιρο.. Και προτιμω 1000 φορες να το παρω απο ενα παιδι απο δω μεσα.. Αν το μετανοιωσει ο φιλος σου πες το μου..:p

Αλλα ρε παιδια με αγχωνετε με αυτα που κετε για 3 βασικες εφαρμογες για να μην λαγκαρει. Τι σκατα υλοποιηση εχει κανει η σαμυ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πω ρε συ... Στενοχωρηθηκα τωρα γιατι το ψαχνω καιρο.. Και προτιμω 1000 φορες να το παρω απο ενα παιδι απο δω μεσα.. Αν το μετανοιωσει ο φιλος σου πες το μου..:p

Αλλα ρε παιδια με αγχωνετε με αυτα που κετε για 3 βασικες εφαρμογες για να μην λαγκαρει. Τι σκατα υλοποιηση εχει κανει η σαμυ??

φιλε ειναι οπως το βλεπει ο καθενας....

εγω δεν ειχα προβλήματα..

το κινητο παντα πετούσε..!

παντα ομως (και τωρα στο note2 που δεν εχει αναγκη απο τετοια) ΠΕΤΟΥΣΑ ΣΑΒΟΥΡΑ....

στοκ σαβουρα...!

εγω πιστευω οτι θα το χαρεις το κινητο....:)

Φίλε η samsung έχει κάνει απίστευτες τσαπα******ές στα κινητά της.Κατάφερε στα s2/note να καταστρέψει τα κινητά αρκετών με μια λάθος εντολή που πέρασε στον kernel για wipe στην ics έκδοση.Γιαυτό θα δεις ότι αναφέρουμε αρκετά τον όρο safe kernel.

Το note με gingerbread πάει σφαίρα στις καθημερινές λειτουργίες,γιατι για gingerbread έχει πολυ καλά χαρακτηριστικά.Αρχίζει και βαραίνει όμως σε λειτουργίες που έχουν να κάνουν με την gpu οπως π.χ. παιχνίδια και browsing και λογικό ειναι μιας και η ginger ουσιαστικά δεν χρησιμοποιεί τη gpu και έχει μια hd οθόνη να λειτουργήσει.Με ics αρχίζει και παίρνει τα πάνω του λογω του full hwa σε αυτά τα πράγματα αλλα κάνει 10 ώρες να ανοίξει τον dialer και τις ρυθμίσεις.Και τα animations σε απλά πράγματα όπως παρουσίαση φωτογραφιών πάνε σπαστά.Με jb και την τελευταία βάση ειναι κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο.Το κινητό έχει γίνει πιο smooth αλλά αν το φορτώσεις,αρχίζει και λαγκάρει.Και αυτή η απίστευτη υπερθέρμανση στο σημείο της κάμερας όταν ζορίζεται,ειναι ότι χειρότερο.Καλύτερα να ζεσταινόταν κάτω στα κουμπιά παρά στο σημείο που πιάνεις το κινητό όταν το δουλεύεις ή το βάζεις στο αυτί για να μιλήσεις.Θα μου πεις υπάρχει και η cm rom.Και εκει όμως τα πράγματα δεν είναι 100% ρόδινα γιατι η samsung δεν έχει δώσει πλήρως στην κοινότητα τα sources του exynos.

Το note 1 ειναι ένα πείραμα της samsung για μια νέα κατηγορία κινητού που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των smartphones και των 7" tablet που το έκανε και πέτυχε.Ειδανε που υστερεί και τελειοποιήσανε το note 2.Εγώ μέχρι την έλευση του note 3 θα μείνω με το thl w7 που ναι μεν δεν έχει πενάκι κτλ αλλά λαγκάρει λιγότερο.Ελπίζω επίσης μέχρι τότε να ξυπνήσει καμμία htc ή sony και να δώσουν και αυτοί κανένα καλό phablet για να έχουμε επιλογές.

Edited by bbbb

Φίλε η samsung έχει κάνει απίστευτες τσαπα******ές στα κινητά της.Κατάφερε στα s2/note να καταστρέψει τα κινητά αρκετών με μια λάθος εντολή που πέρασε στον kernel για wipe στην ics έκδοση.Γιαυτό θα δεις ότι αναφέρουμε αρκετά τον όρο safe kernel.

Το note με gingerbread πάει σφαίρα στις καθημερινές λειτουργίες,γιατι για gingerbread έχει πολυ καλά χαρακτηριστικά.Αρχίζει και βαραίνει όμως σε λειτουργίες που έχουν να κάνουν με την gpu οπως π.χ. παιχνίδια και browsing και λογικό ειναι μιας και η ginger ουσιαστικά δεν χρησιμοποιεί τη gpu και έχει μια hd οθόνη να λειτουργήσει.Με ics αρχίζει και παίρνει τα πάνω του λογω του full hwa σε αυτά τα πράγματα αλλα κάνει 10 ώρες να ανοίξει τον dialer και τις ρυθμίσεις.Και τα animations σε απλά πράγματα όπως παρουσίαση φωτογραφιών πάνε σπαστά.Με jb και την τελευταία βάση ειναι κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο.Το κινητό έχει γίνει πιο smooth αλλά αν το φορτώσεις,αρχίζει και λαγκάρει.Και αυτή η απίστευτη υπερθέρμανση στο σημείο της κάμερας όταν ζορίζεται,ειναι ότι χειρότερο.Καλύτερα να ζεσταινόταν κάτω στα κουμπιά παρά στο σημείο που πιάνεις το κινητό όταν το δουλεύεις ή το βάζεις στο αυτί για να μιλήσεις.

Το note 1 ειναι ένα πείραμα της samsung για μια νέα κατηγορία κινητού που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των smartphones και των 7" tablet που το έκανε και πέτυχε.Ειδανε που υστερεί και τελειοποιήσανε το note 2.

να ρωτησω λιγο κατι ?

αυτη την υπερθέρμανση που λες πότε την ένιωθες?

οταν επαιζες παιχνίδια?

Tο σημείο εκείνο που υπερθερμαίνεται είναι το σημείο του επεξεργαστή. Για αυτό και πάντα αυτό καίει. Συμφωνώ πως το note1 ήταν ένα πείραμα, αλλά θα κρατηθώ μέχρι το Note 3 :) με το 1.

Oneplus 5 - 128GB

Αλλα ρε παιδια με αγχωνετε με αυτα που κετε για 3 βασικες εφαρμογες για να μΚωνσταντίνος π Τι σκατα υλοποιηση εχει κανει η σαμυ??

Δλδ με πόσα λεφτά ψάχνεις να αρχίσω να το σκέφτομαι;;

Σε καλή κατάσταση με όλα τα τζιτζιμπλικια και 2 θηκουλες την γνήσια και μια ζενους αξίας 60 ευρώ.2 μπαταρίες. Και πολύ αγάπη...

Σε απάντηση για το αν το κινητό είναι καλό απλά είναι πως το βλέπεις εγώ το έχω για πάρα πολύ καλό όπως λέει και ο φίλος φρενταρας...Και αν το πουλήσω θα περιμένω το 3άρι να βγει.

bbbb μην τα ισοπεδώνει όλα χαχαχα και δεν κανει πάνω από 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει τις επαφές και είναι το μόνο που καθυστερεί εμένα με Νόβα δεν λαγκάρει πουθενά όλα πάνε σφαίρα και θερμοκρασίες έχω μόνο όταν παίζω παιχνίδι για πάνω από 20 λεπτά... Αυτό το λέω γιατί ο Κωνσταντίνος που ρωτάει για να το αγοράσει θα νομίζει ότι είναι το χειρότερο κινητό όλων τον εποχών..

Edited by araditsas