Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα και εγώ το s2 και ξέρω τι εννοείς για την οθόνη.Του note ειναι ανώτερη σε όλα.Στον ήλιο δεν ειναι τόσο χάλια.Το περίμενα και εγώ τραγικό αλλά ειναι απόλυτα ικανοποιητικό.Τα 2 μεγαλύτερα θέματα του note κατά την γνώμη μου ειναι η μικρή για τα 2500mah αυτονομία του και το ότι κατά την χρήση στο σημείο της κάμερας ζεσταίνεται αρκετά εώς πάρα πολύ.Κάτι lags κτλ που υπάρχουν εδώ και εκει,αν δε φορτώσεις πολύ τη συσκευή και βάλεις άλλον launcher ελαχιστοποιούνται

Δεν είμαι κάνας power user. Αν και μαρέσει να έχω πολλές εφαρμογές σε συσκευή και ας μην τις χρησιμοποιώ. Γύρω στις 150 έχω τώρα με το Xperia S και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Lags, λοιπόν, δεν νομίζω να συναντήσω αφού με την συσκευή θα κάνω τα βασικά. Θα του βάλω και τον Nova καθώς ο TW είναι λίγο τσίρκο και θα μαι κύριος πιστεύω. Η μπαταρία με μέτρια χρήση δεν θα βγάζει μία μέρα;

Ας ζεσταίνεται αρκεί να μην κάψει καμιά πλακέτα μέσα..:p

Και τώρα ένα αρκετά σημαντικό στοιχείο για μένα. Από κάμερα πώς τα πάμε;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η κάμερα ειναι καλη.Αν ήσουν ευχαριστημένος με το s2,εδώ ειναι καλύτερη.150 εφαρμογές ειναι πολλές.Το note βγάζει στην jb από 3,30 εως 4 ώρες οθόνη σε ιδανικές συνθήκες.Εσύ υπολόγισε γύρω στις 3 και κάτι μέγιστο με wifi παντα.Aν σε παίρνει πάντως να πάρεις το note 2 πήγαινε σε αυτό.Δες και τα post του freddaras που ήταν απο τους πιο πιστούς χρήστες του note 1 που από χθες πήγε στο note 2 και θα καταλάβεις γιατι αξίζει να μαζέψεις χρήματα για να πας στο 2. Edited by bbbb

Η κάμερα ειναι καλη.Αν ήσουν ευχαριστημένος με το s2,εδώ ειναι καλύτερη.150 εφαρμογές ειναι πολλές.Το note βγάζει στην jb από 3,30 εως 4 ώρες οθόνη σε ιδανικές συνθήκες.Εσύ υπολόγισε γύρω στις 3 και κάτι μέγιστο με wifi παντα

δεν θα ελεγα την καμερα απλα καλη..

την θεωρω εξαιρετικη!

εχω βγαλει απιστευτες photos με το note!

νομιζω οτι ειναι η καλύτερη καμερα που εχει βαλει η samsung σε κινητο της!

(δεν ξερω για το 2 τωρα το δοκιμαζω...)

Η κάμερα ειναι καλη.Αν ήσουν ευχαριστημένος με το s2,εδώ ειναι καλύτερη.150 εφαρμογές ειναι πολλές.Το note βγάζει στην jb από 3,30 εως 4 ώρες οθόνη σε ιδανικές συνθήκες.Εσύ υπολόγισε γύρω στις 3 και κάτι μέγιστο με wifi παντα.Aν σε παίρνει πάντως να πάρεις το note 2 πήγαινε σε αυτό.Δες και τα post του freddaras που ήταν απο τους πιο πιστούς χρήστες του note 1 που από χθες πήγε στο note 2 και θα καταλάβεις γιατι αξίζει να μαζέψεις χρήματα για να πας στο 2.

δεν θα ελεγα την καμερα απλα καλη..

την θεωρω εξαιρετικη!

εχω βγαλει απιστευτες photos με το note!

νομιζω οτι ειναι η καλύτερη καμερα που εχει βαλει η samsung σε κινητο της!

(δεν ξερω για το 2 τωρα το δοκιμαζω...)

Τέτοια να ακούω για την κάμερα.:lol:

Είχα συνηθίσει με την 13αρα που (πέρα από τα mp) έβγαζε πολύ καλές φωτό ειδικά σε συνθήκες με καλό φωτισμό και δεν θέλω να πέσω σε ποιότητα.

Βασικά 150 μόνο οι έξτρα εφαρμογές. Χωρίς του συστήματος.:lol:

Φίλε bbbb (δεν ξέρω το όνομά σου) οκ, να μαζέψω τα χρήματα αλλά υπάρχει ένας ανασταλτικός παράγοντας. Το θεωρώ κακάσχημο το Note2 όπως και το S3. Δεν θα τα αγόραζα ακόμα και πολύ χαμηλά αν τα έβρισκα. Προσωπική άποψη φυσικά δεν θέλω να θίξω κάποιον.:O

Επειδή είναι συσκευή που έχω πάνω μου 24/7 θέλω πρώτα απόλα να μου αρέσει. Τo S2 το θεωρώ το πιο όμορφο Galaxy της σειράς. Οπότε το μεγάλο αδερφάκι του μου αρέσει εξίσου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.Εγώ όμως έχω πάνω 60 εφαρμογές και ώρες-ώρες λαγκάρει.Τρέχω μόνιμα viber,whatsapp,lmt launcher με χρήση του pie για εύκολο χειρισμό της συσκευής καθως δε με βολεύει σε τόσο μεγάλη συσκευή να μετακινώ το χέρι μου στο κάτω μέρος για να πατώ τα πλήκτρα,llama profiles για κάποιες αυτοματοποιημένες ενέργειες.Με αυτά να τρεχουν,η συσκευή λειτουργει οριακά καλά για να κάνω άλλα πράγματα π.χ. internet browsing και να παιξω ταυτόχρονα μουσική στο παρασκήνιο.Eπειδή είχα και εγώ το s2 σου λέω ότι τον "αέρα" που είχε η συσκευή με το 1gb ram,δεν τον έχεις στο note

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.Εγώ όμως έχω πάνω 60 εφαρμογές και ώρες-ώρες λαγκάρει.Τρέχω μόνιμα viber,whatsapp,lmt launcher με χρήση του pie για εύκολο χειρισμό της συσκευής καθως δε με βολεύει σε τόσο μεγάλη συσκευή να μετακινώ το χέρι μου στο κάτω μέρος για να πατώ τα πλήκτρα,llama profiles για κάποιες αυτοματοποιημένες ενέργειες.Με αυτά να τρεχουν,η συσκευή λειτουργει οριακά καλά για να κάνω άλλα πράγματα π.χ. internet browsing και να παιξω ταυτόχρονα μουσική στο παρασκήνιο.Eπειδή είχα και εγώ το s2 σου λέω ότι τον "αέρα" που είχε η συσκευή με το 1gb ram,δεν τον έχεις στο note

ειναι παντως καλη συσκευή στο σύνολο οτι και να λεμε..:)

εγω θα την θυμάμαι με αγαπη..:lol:

konstantinoslp ξεπερασε το κόλλημα που εχεις με την εμφάνιση μαζεψε ακομη λιγα λεφτα και πανε για το θηριο 2...πιστεψε με θα το κρατησεις για χρονια...

ειναι παντως καλη συσκευή στο σύνολο οτι και να λεμε..:)

εγω θα την θυμάμαι με αγαπη..:lol:

konstantinoslp ξεπερασε το κόλλημα που εχεις με την εμφάνιση μαζεψε ακομη λιγα λεφτα και πανε για το θηριο 2...πιστεψε με θα το κρατησεις για χρονια...

Ισχύει Κωστή πάνε για το 2αρι..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Χαχαχα να τετοια μου λετε τωρα...

Μπηκε και ο μητσος στο κολπο.:p

Παιδες, ουτως ή αλλως ξερω απο τωρα ποια θα ειναι η επομενη μου συσκευη. Το πολυ να το κρατησω 6 μηνες το note μεχρι να πεσει η τιμη της αλλης συσκευης που θελω. Οποτε δεν εχει και πολυ νοημα να μαζεψω τοσα παραπανω λεφτα για κατι που θα αλαξω.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες, ουτως ή αλλως ξερω απο τωρα ποια θα ειναι η επομενη μου συσκευη. Το πολυ να το κρατησω 6 μηνες το note μεχρι να πεσει η τιμη της αλλης συσκευης που θελω. Οποτε δεν εχει και πολυ νοημα να μαζεψω τοσα παραπανω λεφτα για κατι που θα αλαξω.. ;)

χαχαχαχα οκ τοτε...

παντως πιστευω οτι το Note2 θα σε αλλάξει την αποψη που εχεις τωρα και θα το κρατησεις για πολυ καιροοοο:)

παρολαυτα εξακολουθώ να πιστευω οτι το Note ειναι μια πολυ καλη συσκευη σαν συνολο..

μπροστα στο 2 ομως "χανεται"...

τεσπα εσυ αποφασιζεις...

αν το παρεις να εισαι σιγουρος οτι θα το χαρεις..

και τα παιδια εδω ειναι ολα σουπερ:)

Αλλάζει τότε. Πανε για note λοιπόν. Στο 6μηνο, σε κόβω για Ζ!!??? :D

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

χαχαχαχα οκ τοτε...

παντως πιστευω οτι το Note2 θα σε αλλάξει την αποψη που εχεις τωρα και θα το κρατησεις για πολυ καιροοοο:)

παρολαυτα εξακολουθώ να πιστευω οτι το Note ειναι μια πολυ καλη συσκευη σαν συνολο..

μπροστα στο 2 ομως "χανεται"...

τεσπα εσυ αποφασιζεις...

αν το παρεις να εισαι σιγουρος οτι θα το χαρεις..

και τα παιδια εδω ειναι ολα σουπερ:)

Ευχαριστω πολυ αγαπητε μου φιλε.. Δεν διαφωνω οτι το n2 δεν ειναι καλυτερο overall αλλα λογω εμφανισης και budget τη δεδομενη στιγμη παω σε κατι δοκιμασμενο και καλο.:)

Δεν το θελω σαν εργαλειο δουλειας ουτως ή αλλως αλλα σαν multimedia συσκευη επειδη αναγκαστηκα να πουλησω το tablet μου.

Ευχομαι να ερθω γρηγορα στην παρεα λοιπον και ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλες!

Αλλάζει τότε. Πανε για note λοιπόν. Στο 6μηνο, σε κόβω για Ζ!!??? :D

Πως με ξερεις πως με ξερεις!! Χαχαχα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ αγαπητε μου φιλε.. Δεν διαφωνω οτι το n2 δεν ειναι καλυτερο overall αλλα λογω εμφανισης και budget τη δεδομενη στιγμη παω σε κατι δοκιμασμενο και καλο.:)

Δεν το θελω σαν εργαλειο δουλειας ουτως ή αλλως αλλα σαν multimedia συσκευη επειδη αναγκαστηκα να πουλησω το tablet μου.

Ευχομαι να ερθω γρηγορα στην παρεα λοιπον και ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλες!

τιποτα φιλε μου...

για μενα το πρωτο θηρίο ηταν σχολείο...

καλα να περασεις στην διαδρομή...:)

Aν μετά το note 1 μπορέσεις να κατέβεις σε ίντσες ,εισαι ήρωας :p έπαιζα πριν λίγο στα public με τα s4/xperia z και μου φαινότανε πολύ μικρά

Παρατηρώ ύστερα απο μία βδομάδα με την νέα 4.1.2(rooted official με διεγραμμένες τις βλακείες της Samsung) πως η μπαταρία είναι εξαιρετικά καλύτερη.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Παρατηρώ ύστερα απο μία βδομάδα με την νέα 4.1.2(rooted official με διεγραμμένες τις βλακείες της Samsung) πως η μπαταρία είναι εξαιρετικά καλύτερη.

Συμφωνώ έχει βελτιωθεί παρά πολύ ειδικά σε stand by. Παρόλα αυτά, για μένα είναι no go οι jelly στο Note. Το θέλω πλέον για τη δουλειά και όταν χρειάζομαι να κρατήσω γρήγορα μια σημείωση ή να εκτελέσει μια εντολή γρήγορα και αρχίζει να κομπιαζει, μου έρχεται να το πετάξω στο τοίχο. Οπότε ics για πιο αερατες καταστάσεις και note 2 όπου εκεί χαίρεσαι την jelly:)

Συμφωνώ έχει βελτιωθεί παρά πολύ ειδικά σε stand by. Παρόλα αυτά, για μένα είναι no go οι jelly στο Note. Το θέλω πλέον για τη δουλειά και όταν χρειάζομαι να κρατήσω γρήγορα μια σημείωση ή να εκτελέσει μια εντολή γρήγορα και αρχίζει να κομπιαζει, μου έρχεται να το πετάξω στο τοίχο. Οπότε ics για πιο αερατες καταστάσεις και note 2 όπου εκεί χαίρεσαι την jelly:)

Εγώ πάντως που του έχω βγάλει μεγάλο μέρος της σαβούρας που κουβαλάει απο samsung πηγαίνει πολύ καλά. Συγκριτικά το βρίσκω καλύτερο σε ταχύτητα απο ICS. Μήπως δεν του έχεις κάνει clean install ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

ρε φιλε εμενα δεν μου κομπιασε ουτε μια φορα...!:)

δεν ειναι και Note 2 αλλα σε γενικες γραμμες τα πηγαινε πολυ καλα...

Εγώ πάντως που του έχω βγάλει μεγάλο μέρος της σαβούρας που κουβαλάει απο samsung πηγαίνει πολύ καλά. Συγκριτικά το βρίσκω καλύτερο σε ταχύτητα απο ICS. Μήπως δεν του έχεις κάνει clean install ?

θα συμφωνήσω...

Edited by freddaras

Aν μετά το note 1 μπορέσεις να κατέβεις σε ίντσες ,εισαι ήρωας :p έπαιζα πριν λίγο στα public με τα s4/xperia z και μου φαινότανε πολύ μικρά

Ηδη ξεπερναω τον εαυτο μου στις 5 ιντσες που εχω θεσει ως οριο..θα μου πεις τα ορια αλλαζουν.. Καποτε ελεγα 3 μετα 3.5 μετα 4 επειτα 4.3.. Ξερεις πως πανε αυτα..:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ταχύτητα σίγουρα είναι καλύτερες οι jelly, συμφωνώ, απλά με κουράζουν τα redraws του launcher μετά από βαριές εφαρμογές. Αν θες να κάνεις κάτι εκείνη την ώρα και πρέπει να περιμένεις να φορτώσει πάλι...Πάντα με clean install. Πάντως ελπίζω να βελτιωθεί και άλλο. Πιστεύω όλο το πρόβλημα είναι ο touch wiz. Και αν χρειάζεσαι τα widgets σε δένει χειροπόδαρα. Είναι φτιαγμένο για 2gb ram.

Το note το πούλησα σήμερα σε φίλο μου στα 150€.Ενω είχα σκεφτεί να αφήσω πάνω την ics του παναμά,τα πολλά σπασίματα στην κίνηση που έκανε ακόμη και με άλλο launcher,με έκαναν να βάλω πάλι την ultimate v6 με coh kernel.H συσκευή πάει άψογα με nova launcher με καμμιά 10αρια εφαρμογές που έχει πάνω όπως twitter,fb,youtube κτλ. Η συσκευή που είχε πριν ήταν το πρώτο desire με android 2.2 και τώρα το note του φαίνεται πύραυλος.

Ο φίλος δεν ήθελε τις 2 μεγάλες μπαταριες των 5000mah και έτσι απο το να τις έχω στο συρτάρι,τις χαρίζω μαζι με τον εξωτερικό φορτιστή τους σε όποιον μου στείλει pm και τις ζητήσει.Καλό πάσχα σε όλους.

Edited by bbbb

Σε ταχύτητα σίγουρα είναι καλύτερες οι jelly, συμφωνώ, απλά με κουράζουν τα redraws του launcher μετά από βαριές εφαρμογές. Αν θες να κάνεις κάτι εκείνη την ώρα και πρέπει να περιμένεις να φορτώσει πάλι...Πάντα με clean install. Πάντως ελπίζω να βελτιωθεί και άλλο. Πιστεύω όλο το πρόβλημα είναι ο touch wiz. Και αν χρειάζεσαι τα widgets σε δένει χειροπόδαρα. Είναι φτιαγμένο για 2gb ram.

βαλε apex η noVA και καθάρισες νομιζω...:)

εγω να φανταστεις τωρα στο note2 με apex ειμαι...

Το note το πούλησα σήμερα σε φίλο μου στα 150€.Ενω είχα σκεφτεί να αφήσω πάνω την ics του παναμά,τα πολλά σπασίματα στην κίνηση που έκανε ακόμη και με άλλο launcher,με έκαναν να βάλω πάλι την ultimate v6 με coh kernel.H συσκευή πάει άψογα με nova launcher με καμμιά 10αρια εφαρμογές που έχει πάνω όπως twitter,fb,youtube κτλ. Η συσκευή που είχε πριν ήταν το πρώτο desire με android 2.2 και τώρα το note του φαίνεται πύραυλος.

Ο φίλος δεν ήθελε τις 2 μεγάλες μπαταριες των 5000mah και έτσι απο το να τις έχω στο συρτάρι,τις χαρίζω μαζι με τον εξωτερικό φορτιστή τους σε όποιον μου στείλει pm και τις ζητήσει.Καλό πάσχα σε όλους.

150 μονο ?:lol:

εγω 240 το εδωσα!:)

τεσπα στο παιδι που το πηρε εβαλα sweet rom και τον τελευταιο C.H.O ΚΕΡΝΕΛ

δεν ηθελε πολλες εφαρμογες κανα viber και κανα facebook και με nova παει σφαιρα παιδες...!

Edited by freddaras

150 μονο ?:lol:

εγω 240 το εδωσα!:)

τεσπα στο παιδι που το πηρε εβαλα sweet rom και τον τελευταιο C.H.O ΚΕΡΝΕΛ

δεν ηθελε πολλες εφαρμογες κανα viber και κανα facebook και με nova παει σφαιρα παιδες...!

Tι διάολο ρε παιδιά;; Που είναι αυτές οι αγγελίες και δεν τις βρίσκω;; Και ακούω κάτι ποσά 300-330 αν είναι δυνατόν!!

Τελος πάντων να με έχετε υπόψιν σας αν βρείτε κανέναν να πουλάει note, ε!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tι διάολο ρε παιδιά;; Που είναι αυτές οι αγγελίες και δεν τις βρίσκω;; Και ακούω κάτι ποσά 300-330 αν είναι δυνατόν!!

Τελος πάντων να με έχετε υπόψιν σας αν βρείτε κανέναν να πουλάει note, ε!:)

:lol::lol::lol:

2 μερες πριν να το ηξερα φιλε μου θα στο έστελνα...

καινουργιο το εχω(ειχα) με εξωτερικό φορτιστή και 2 μπαταριες...:)

και 4 θηκες....(καλες θηκες ομως...)

κριμα....

Εγώ δεν χρειάστηκε καν να βάλω αγγελία.Το θέμα ειναι ότι το κινητό με ξενέρωσε και όταν κάτι με ξενερώνει απλά θέλω να το σπρώξω.Δε θεώρησα λοιπόν ότι αυτό το κινητό αξίζει παραπάνω από 150€.Αν άξιζε και δούλευε όπως ήθελα για τα δικά μου δεδομένα,δε θα το έδινα.Βέβαια το είχα πάρει μτχ 280€ οπότε δεν έχασα πολλά χρήματα.Το hd2 δουλεύει σαφώς χειρότερα απο το note με jb αλλά μου πρόσφερε "αυτό το κάτι" που το note δε μου έδωσε γιαυτο και δεν πρόκειται να το δώσω

Συμφωνούμε σε αυτό.Αν δεν το φορτώσεις και το έχεις για 5-6 προγράμματα βασικά το κινητό ειναι μια χαρα.Εβαλα και ex-dialer και λειτουργεί άψογα και στο κομμάτι του dialer που χωλαίνουν πολλές συσκευές από ics και μετά.

Edited by bbbb

Και όσο σκέφτομαι οτι εγω έδωσα το galaxy s+200€ για να πάρω το note πριν 4μηνες εκνευριζομαι απιστευτα(και χωρις απόδειξη αν και μετα απο ψάξιμο βρήκα οτι ειναι ελληνικό και εχει εγγύηση μέχρι το Μάρτιο του 2014 σαν ημ.παραγωγης)