Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά, με ιταλικό note (ITV), δεν μπορώ να περάσω την jb με τίποτα. Και με kies και με odin, ο υπολογιστής βγάζει μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση. Επειδή δεν θέλω να ξαναδοκιμάσω, άραγε θα βγει ΟΤΑ κάποια στιγμή;

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά, με ιταλικό note (ITV), δεν μπορώ να περάσω την jb με τίποτα. Και με kies και με odin, ο υπολογιστής βγάζει μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση. Επειδή δεν θέλω να ξαναδοκιμάσω, άραγε θα βγει ΟΤΑ κάποια στιγμή;

ota θα βγεί σίγουρα κάποια στιγμή.. μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει το pc σου ..αλλά μπορείς να περάσεις και απο cwm..:cool:

Διαβάζω τα σχόλια σχετικα με την αναβάθμιση σε jelly bean αλλά εμένα μπορω να πω δεν με ενθουσιασε, απο όταν την πέρασα το κινητο αρχισε να έχει κομπιασματα και ψιλό κολληματακια.

Εκανα καθαρό install στο κινητο ώστε να ερθει και να περαστεί σωστα στο κινητο αλλά η εμπειρία χρήσης δεν είναι η αναμενόμενη.

Έχοντας το κινητο κοντά ενα χρονο τώρα , αν εξαιρέσουμε τα νέα χαρακτηριστικά που λάβαμε με τις αναβαθμισεις σε ice cream και jelly bean, αυτό που μπορω να πω είναι πως καμια απο αυτές τις δυο δεν έχει την σπιρτάδα της 2.3.7 έκδοσης.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό και παράτραβηγμένο αλλά στα ματια μου έτσι φαίνεται. Για να μην παρερμηνευτούν τα λεγόμενα μου, μιλώ μονο για την σπιρτάδα του κινητού και όχι γενικά για τα χαρακτηριστικά που λάβαμε με τις νέες αναβαθμίσεις.

Ξέρω πως με Ρουτ και αλλους κερνελς αυτά μπορούν να διορθωθούν αλλά λόγω επαγγελματικής χρήσης της συσκευής και κυρίως χρονου τα αποφευγω. Μιλάω για την στοκ κατασταση του κινητού.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Η jb ειναι παρά φορτωμένη rom. Για να παρει μπρος πρεπει να αφαιρεσεις τουλαχιστον 150 mb σαβουρα απο το συστημα και αυτο γινεται με root το οποιο ειναι πανευκολο. Ειναι βεβαια πιο ευκολο να περασεις μια custom rom

Διαβάζω τα σχόλια σχετικα με την αναβάθμιση σε jelly bean αλλά εμένα μπορω να πω δεν με ενθουσιασε, απο όταν την πέρασα το κινητο αρχισε να έχει κομπιασματα και ψιλό κολληματακια.

Εκανα καθαρό install στο κινητο ώστε να ερθει και να περαστεί σωστα στο κινητο αλλά η εμπειρία χρήσης δεν είναι η αναμενόμενη.

Έχοντας το κινητο κοντά ενα χρονο τώρα , αν εξαιρέσουμε τα νέα χαρακτηριστικά που λάβαμε με τις αναβαθμισεις σε ice cream και jelly bean, αυτό που μπορω να πω είναι πως καμια απο αυτές τις δυο δεν έχει την σπιρτάδα της 2.3.7 έκδοσης.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό και παράτραβηγμένο αλλά στα ματια μου έτσι φαίνεται. Για να μην παρερμηνευτούν τα λεγόμενα μου, μιλώ μονο για την σπιρτάδα του κινητού και όχι γενικά για τα χαρακτηριστικά που λάβαμε με τις νέες αναβαθμίσεις.

Ξέρω πως με Ρουτ και αλλους κερνελς αυτά μπορούν να διορθωθούν αλλά λόγω επαγγελματικής χρήσης της συσκευής και κυρίως χρονου τα αποφευγω. Μιλάω για την στοκ κατασταση του κινητού.

Συμφωνώ σε όλα.Η μέχρι τώρα εμπειρία μου κ από άλλα κινητά φίλων είναι μία.Μην τα πειράζεται εκτός κ αν έχετε χρόνο ν ασχοληθείτε μαζί τους.

http://postimage.org/image/drcngbz27/

Παιδιά να ρωτήσω, το page buddy αν το αφαιρέσω (ολική διαγραφή απο ρομ) τι αρνητικο θα έχω? Τι ακριβώς κάνει?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Συμφωνώ ότι υπάρχει πολύ σαβούρα.

Λίγο όμως (δεν θέλει πολύ ) μια ωρίτσα ένα Σάββατο όταν πίνεις το καφέ σου να ασχοληθείς θα το κάνεις πύραυλο πίστεψε με.

Sent from my note

Παιδιά να ρωτήσω, το page buddy αν το αφαιρέσω (ολική διαγραφή απο ρομ) τι αρνητικο θα έχω? Τι ακριβώς κάνει?

Ειναι οταν συνδεεις ακουστικα που σου εμφανιζει μια εξτρα homescreen με widget για να ελεγχεις τη μουσικη κλπ..Εμενα δε με εξυπηρετουσε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Συμφωνώ ότι υπάρχει πολύ σαβούρα.

Λίγο όμως (δεν θέλει πολύ ) μια ωρίτσα ένα Σάββατο όταν πίνεις το καφέ σου να ασχοληθείς θα το κάνεις πύραυλο πίστεψε με.

Sent from my note

Ξέρω πως έχεις δίκιο σε αυτό που λες πως απλά θέλει λίγο χρόνο για πεταχτεί η σαβούρα και να απελευθερωθεί λίγο το κινητό, αλλά επειδή δεν το 'χω το όλο θέμα με ρουτ και κερνελς εκτός από κάτι λίγες απόπειρες πριν κάνα δυο χρόνια δεν μπορώ να το ρισκάρω διότι το τηλέφωνο χρησιμοποιειτε κυρίως επαγγελματικα.

Δεν γκρινιάζω για την jelly bean! Απλά ήθελα να εκφράσω αυτά που βλέπω μετά από τρεις κυρίες αναβαθμίσεις του κινητού μας σαν ένας απλός χρήστης! Και με το απλός εννοώ πως δεν ασχολούμαι με πειράγματα τύπου ρουτ και αλλαγές των κερνελς, κατά τα άλλα το τηλέφωνο το σκίζω λόγω επαγγελματικης χρήσης, ώρες ώρες γίνεται προέκταση του χεριού μου.

Μια απλή διατύπωση έκανα που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Ελπίζω με τον ερχομό του Νοτε 3 όλη αυτή η εμπειρία χρήσης out of the box να έχει πάει σε άλλα επίπεδα.

Γιατί σε γενικές γραμμές έχω μείνει υπέρευχαριστημενος με το κινητό μας και ο αντικαταστατης του κατά 99,9 τις εκατό θα είναι το Νοτε 3.

Αν πας μια φορά σε Νοτε δεν υπάρχει γυρισμός για κάτι άλλο.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Με το note 3 η εμπειρία χρήσης θα έχει απογειωθεί τελείως πιστεύω.Ηδη το note 2 άσπρου χρώματος που δοκίμασα χθες για λίγο ειναι πολύ μπροστά σε σχέση με το 1 σε απόδοση και όχι μόνο.Το μόνο που δε μου άρεσε ειναι το πισω γυαλιστερό καπάκι.Προτιμώ του 1 και ελπίζω στο 3 να το κάνουν όπως στο πρώτο note.

Oσο για το root στο note 1 με jelly bean,γίνεται απίστευτα απλά με χρήση εξωτερικής κάρτας μνήμης από την οποία φλασάρεις μέσω του stock recovery το superuser και είσαι έτοιμος.Kαι μετά αν θες βάζεις και philz kernel για καλύτερο recovery,nandroid backups,φλασάρισμα roms κτλ

Παιδια θα κατεβω σε λιγες μερες στο πατρικο μου και θελω να περασω στο note του πατερα μου την jelly bean επειδη εχει μερικα θεματα το τηλεφωνο (γεματο σαβουρο εφαρμογες) και θα κανω ετσι κι αλλιως hard reset. Οποτε αφου θα το στησω απο την αρχη ας το στησω με jelly bean. Τωρα φοραει την ελληνικη 4.0.4 και δεν ξερω ποια 4.1.2 να του περασω...την γερμανικη ή την ολλανδικη/ιταλικη λετε; Απο οτι ειδα στο sammobile εχουν διαφορετικο csc.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Μηπως ξερει κανεις που θα βρω stock apps?

Ψαχνω την επεξεργασια βιντεο τη μαμισια που την εβγαλαν απο το 4.1.2

Τνχ

Baxygr

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Μηπως ξερει κανεις που θα βρω stock apps?

Ψαχνω την επεξεργασια βιντεο τη μαμισια που την εβγαλαν απο το 4.1.2

Τνχ

Baxygr

Δωσε μου gmail να στην στείλω

Γιατι παιζει σε jb? Αλλες εφαρμογες στοκ που δοκιμασα απο ics δεν επαιζαν σε jb

Ναι δουλευει κανονικα σε εμενα με σουιτ ρομ 4.5.

Την εφαρμογη την λενε VideoEditor.apk

Αν υπάρχει σελίδα με τις stock εφαρμογές ας την παραθέσεις σε παρακαλώ πολύ.Με τα προσωπικά μηνύματα βολεύεται μόνο ένας.
http://postimage.org/image/drcngbz27/

το κινητο μου δεν βλεπει ουτε lockαρει κανενα δορυφορο στο gps

εχω δοκιμασει διαφορες rom jb ... ολες το ιδιο ...

καμια ιδεα;

το κινητο μου δεν βλεπει ουτε lockαρει κανενα δορυφορο στο gps

εχω δοκιμασει διαφορες rom jb ... ολες το ιδιο ...

καμια ιδεα;

Εχεις δοκιμάσει και με maps?

ναι δειχνει σωστα την θεση μου αλλα πιστευω ειναι απο το agps

Κανενα προγραμμα οπως τα gps test - GPS Essentials - GPS Status & Toolbox

0 view 0 lock

Και το dont panic που ειχα και λειτουργουσε δεν με δειχνει σωστα

εβαλα και fasterfix και με το χερι που πειραξα το gps.conf τιποτα δεν εγινε

επειδη δεν το δουλευω δεν γνωριζω ποτε χαλασε

δοκιμαζα διαφορες jb roms με σκοπο να βρω καλη μπαταρια

ολες τις περναγα με zip σε cwm recovery mode

και λεω μηπως κατι κανω λαθος και μου διαφευγει κατι στην διαδικασια

Παιδια συγγνωμη που ξαναρωταω αλλα ειναι λιγο επειγον...απο τις stock 4.1.2 που κυκλοφορουν ποια εχετε ακουσει οτι ειναι καλυτερη και πιο σταθερη...το λεω γιατι απο οτι ειδα η γερμανικη και η ολλανδικη ας πουμε εχουν διαφορετικο csc.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

0 view 0 lock

απο όσο γνωρίζω χωρίς να είμαι ειδικός στο gps, το agps είναι assisted gps. Άρα δουλεύει το GPS σου. "Α" σημαίνει πως απο την βάση του δικτύου τραβάει μερικά kb αρχικά για να πάρει μια ιδέα για το που βρίσκεται ώστε να στοχεύσει συγκεκριμένους δορυφόρους και να πιάσει πιο γρήγορα σήμα.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Παιδια συγγνωμη που ξαναρωταω αλλα ειναι λιγο επειγον...απο τις stock 4.1.2 που κυκλοφορουν ποια εχετε ακουσει οτι ειναι καλυτερη και πιο σταθερη...το λεω γιατι απο οτι ειδα η γερμανικη και η ολλανδικη ας πουμε εχουν διαφορετικο csc.

Το csc(customer sales code ) δεν έχει καμία σχέση με το πόσο σταθερή είναι η όχι ή ρομ..και είναι λογικό ναι έχουν διαφορετικό αφού προορίζονται για διαφορετικές χώρες.. βάλε την γερμανική..

0 view 0 lock

Δεν μπορώ να σου πω και πολλά. Σε εμένα πάντως που το παρουσιάζει πολλές φορές, ανοίγω τα maps, και αμέσως μετά επανέρχεται σε άλλα navigation προγράμματα. Κυρίως χρησιμοπιώ το Navigon...

(Για την ώρα έχω stock jb, αλλά τα ίδια έκανε και με άλλες roms πχ Asylum....)

Βγηκε σε καποιον αυτό? Προφανως προκειτε για ιο αλλα δεν καταλαβα αν περασε μεσω της επισημης εφαρμογης http://www.bizznews.gr/bizzmix/ios-meso-facebook-sta-kinita-android/itemid-92

Επειδή είμαι ολίγον άσχετος με root, επαναφορές κτλ, για να κάνω επαναφορά σε jb μπας και ελαφρύνει λίγο: backup με titanium (στην sd και μετά το root προφανώς) και μετά επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων από την "δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά" με "διαμόρφωση συσκευής αποθήκευσης USB", έτσι; Χρειάζεται τίποτα επιπλέον από το recovery, clear cache ή τίποτα τέτοιο;