QQTilt Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλημερα και καλη χρονια, Το προβλημα που εχω με την συσκευη ειναι πως κατα την διαρκεια της νυχτας χανω καπου στο 35-40% της μπαταριας,πραγμα το οποιο πιστευω δεν ειναι και καθολου λογικο! Να πω πως ολα ειναι οφισιαλ ουτε καν ρουτ δεν εχω κανει και εχω μεσα καπου στις 50-60 εφαρμογες. Καπου ειχε αναφερθει ενα προγραμμα-εφαρμογη που μπορουμε να παρακολουθησουμε ποιες εφαρμογες κρατανε ξυπνια την συσκευη μας οταν αυτη ειναι σε κατασταση αδρανειας; αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν! Επισης να αναφερω πως το βραδυ βαζω και την εξοικονομιση ενεργειας αλλα κατα το ποσο βοηθα δεν ξερω! Ευχαριστω προκαταβολικα. Μιλάμε για παγκόσμιο ρεκορ battery drain όχι αστεία :p Και το χειρότερο είναι ότι πάω παρακάτω και διαβάζω ότι έχεις ενεργοποιημένη και την εξοικονόμηση ενέργειας :lol: Περίμενε να σου πουν τα παιδιά την εφαρμογή, αλλιώς μιας και είσαι και official και γίνεται άμεσα κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών και για ακόμα καλύτερα αν δε βαριέσαι μετά την επαναφορά ξαναπέρνα τη ρομ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Μιλάμε για παγκόσμιο ρεκορ battery drain όχι αστεία :p Και το χειρότερο είναι ότι πάω παρακάτω και διαβάζω ότι έχεις ενεργοποιημένη και την εξοικονόμηση ενέργειας :lol: Περίμενε να σου πουν τα παιδιά την εφαρμογή, αλλιώς μιας και είσαι και official και γίνεται άμεσα κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών και για ακόμα καλύτερα αν δε βαριέσαι μετά την επαναφορά ξαναπέρνα τη ρομ σου. Πραγματικα τόσο είναι το ποσοστο που έχασα το βράδυ που μας περασε , συνήθως είναι κάπου 20-25 που και παλι το βρίσκω μεγάλη απώλεια χωρίς κάποια συγκεκριμένη διεργασία. Και οι 50-60 εφαρμογές που έχω βάλει είναι υποτίθεται απο τις καλογραμενες, γνωστές, με αρκετά καλες κριτικες! Βέβαια να αναφέρω πως οι συγχρονισμοι και το 3g είναι παντα ανοιχτα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Πραγματικα τόσο είναι το ποσοστο που έχασα το βράδυ που μας περασε , συνήθως είναι κάπου 20-25 που και παλι το βρίσκω μεγάλη απώλεια χωρίς κάποια συγκεκριμένη διεργασία. Και οι 50-60 εφαρμογές που έχω βάλει είναι υποτίθεται απο τις καλογραμενες, γνωστές, με αρκετά καλες κριτικες! Βέβαια να αναφέρω πως οι συγχρονισμοι και το 3g είναι παντα ανοιχτα. Και πάλι είναι αρκετά μεγάλο.Σίγουρα κάποια εφαρμογή σου προκαλεί το battery drain που έχεις.Τουλάχιστον στο 99% των περιπτώσεων αυτό έφταιγε.Να σημειώσω απλά ότι άλλο γνωστή και άλλο καλογραμμένη εφαρμογή.Καταλαβαίνω ότι το ανέφερες με την λογική ότι αφού είναι γνωστές και την έχουν εκατομμύρια χρήστες πως είναι δυνατόν να είναι κακογραμμένη και να μην έχει αναφερθεί από κανέναν? Γενικά μιλώντας, γίνεται. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες.Επίσης έχω την εντύπωση ότι έχει αναφερθεί και battery drain που οφειλόταν σε συνδυασμό εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Θέλω να ανεβάσω μερικές φωτό κάπου κ μού λέειι ότι είναι πολύ μεγάλες σε ανάλυση μπορώ να τις ρίξω με κάποιο τρόπο από το κινητό αφού έχουν τραβηχτεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ως κάτοχος του νοτεΙ για σχεδόν 1 χρόνο και έχοντας αποκτήσει απο χθες το ΙΙ, θέλω να πω ότι το Ι είναι φανταστικό τλφ και υπήρξε πραγματικός πρωτοπόρος. Προσωπικά μαλιστα θεωρώ οτι ακόμα και τωρα υπερέχει σε χρήση browsing και η μικρή διαφορά των 80pixel και της 16:10 οθόνης στη πράξη εξακολουθεί να είναι σημαντική. Όποιος έχει δελεαστει απο την προσφορά του ΙΙ άλλα δεν έχει αλλο ουσιαστικό λόγο να αφήσει το Ι, πρέπει να το σκεφτεί προσεκτικά πριν κανει το βήμα. Το ΙΙ είναι καλύτερο για χρήση σαν τηλέφωνο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekostapra Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 γεια σας παιδια!εχω ενα τρελο θεμα με το καινουργιο μου galaxy note 1.....το πηρα χτες και παρατηρησα οτι η οθονη αν τισ βαλω ενα λευκο φοντο π.χ. εχει κατι σαν "σκια" απο τα εικονιδια τησ αρχικης οθονης!!!λεσ και εχουν "καει λιγο" τα pixel......δεν ειναι μαυρο ειναι κατι λιγο καφε και ακομα και τωρα που αλλαξα τα εικονιδια εχουν μεινει οι σκιες απο τα εικονιδια που ειχε μολις ανιξα για πρωτη φορα το κινητο!!!υποψιαζομαι οτι το κινητο ηταν "βιτρινας" και οτι εχει χαλασει η οθονη.....αυτο που θελς να ρωτησω ειναι αν ξερει κανεις αν ειναι θεμα λογισμικου και τι μπορω να κανω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Καλημερα και καλη χρονια, Το προβλημα που εχω με την συσκευη ειναι πως κατα την διαρκεια της νυχτας χανω καπου στο 35-40% της μπαταριας,πραγμα το οποιο πιστευω δεν ειναι και καθολου λογικο! Να πω πως ολα ειναι οφισιαλ ουτε καν ρουτ δεν εχω κανει και εχω μεσα καπου στις 50-60 εφαρμογες. Καπου ειχε αναφερθει ενα προγραμμα-εφαρμογη που μπορουμε να παρακολουθησουμε ποιες εφαρμογες κρατανε ξυπνια την συσκευη μας οταν αυτη ειναι σε κατασταση αδρανειας; αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν! Επισης να αναφερω πως το βραδυ βαζω και την εξοικονομιση ενεργειας αλλα κατα το ποσο βοηθα δεν ξερω! Ευχαριστω προκαταβολικα. Ψαξε στο Xda για το betterbatterystats Απο play θες το gsambattery monitor και cpuspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ψαξε στο Xda για το betterbatterystats Απο play θες το gsambattery monitor και cpuspy Σε ευχαριστώ πολύ, θα παρακολουθησω τις δυο εφαρμογές απο το μάρκετ να δω τι θα δείξουν σχετικα με την μπαταρία. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaselo Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Βοήθεια έβαλα την sd card στο κινητό φίλης και όταν την έβαλα στο δικο μου βγαζςι cant mount sd card.δεν την αναγνωρίζει.καμια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 γεια σας παιδια!εχω ενα τρελο θεμα με το καινουργιο μου galaxy note 1.....το πηρα χτες και παρατηρησα οτι η οθονη αν τισ βαλω ενα λευκο φοντο π.χ. εχει κατι σαν "σκια" απο τα εικονιδια τησ αρχικης οθονης!!!λεσ και εχουν "καει λιγο" τα pixel......δεν ειναι μαυρο ειναι κατι λιγο καφε και ακομα και τωρα που αλλαξα τα εικονιδια εχουν μεινει οι σκιες απο τα εικονιδια που ειχε μολις ανιξα για πρωτη φορα το κινητο!!!υποψιαζομαι οτι το κινητο ηταν "βιτρινας" και οτι εχει χαλασει η οθονη.....αυτο που θελς να ρωτησω ειναι αν ξερει κανεις αν ειναι θεμα λογισμικου και τι μπορω να κανω....... Να σε ρωτήσω, τι σε κάνει να υποψιάζεσαι ότι ήταν βιτρίνας? Γιατί εννοείται πως αν μπορείς να το αποδείξεις με οποιοδήποτε τρόπο ή αν το κινητό είναι ελαττωματικό, το επιστρέφεις πίσω εντός 7 ημερών και ΑΠΑΙΤΕΙΣ αντικατάσταση.Από που το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ψαξε στο Xda για το betterbatterystats Απο play θες το gsambattery monitor και cpuspy Λοιπον, αφου εγκατεστησα τα δυο προγραμματα απο το μαρκετ, ειδα σημερα το πρωι πως το τηλεφωνο ηταν περιπου 70% στα 200Mhz, καπου 20% στο deep sleep και το υπολοιπο 10% το ξοδεψε στα 500-600Mhz. Και ρωτω, ειναι λογικο απο την στιγμη που το κινητο δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου κατα την διαρκεια της νυχτας, να μενει απασχολημενο κατα 70% στα 200Μhz και να μην εχει μεγαλυτερα ποσοστα στο deep sleep; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Λοιπον, αφου εγκατεστησα τα δυο προγραμματα απο το μαρκετ, ειδα σημερα το πρωι πως το τηλεφωνο ηταν περιπου 70% στα 200Mhz, καπου 20% στο deep sleep και το υπολοιπο 10% το ξοδεψε στα 500-600Mhz. Και ρωτω, ειναι λογικο απο την στιγμη που το κινητο δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου κατα την διαρκεια της νυχτας, να μενει απασχολημενο κατα 70% στα 200Μhz και να μην εχει μεγαλυτερα ποσοστα στο deep sleep; Προφανώς και όχι.Ενημερωτικά να ξέρεις ότι τα ποσοστά μπαταρίας που έχουν αναφερθεί από χρήστες ότι χάνει το κινητό τους κατά την διάρκεια της νύχτας είναι από 1% (και όμως έχει αναφερθεί τέτοιο ποσοστό εδώ μέσα αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν σε official ή custom rom) έως 5%.Είναι εμφανές ότι κάτι σου κρατάει ξύπνια την συσκευή και βέβαια μπορείς να το διαπιστώσεις (εκτός από το CPU Spy) και από την εφαρμογή GSam Battery Monitor εκεί που λέει Held Awake (θα δεις πόση ώρα στο έχει κρατήσει ξύπνιο).Οι επιλογές που έχεις δυστυχώς είναι στάνταρ.Ή κάνεις factory reset και ξανα περνάς προσεκτικά μία-μία τις εφαρμογές ή αφαιρείς μία-μια τις εφαρμογές μέχρι δεις ποια είναι η ύποπτη. Edited January 6, 2013 by agelos_22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Λοιπον, αφου εγκατεστησα τα δυο προγραμματα απο το μαρκετ, ειδα σημερα το πρωι πως το τηλεφωνο ηταν περιπου 70% στα 200Mhz, καπου 20% είμαι eep sleep και το υπολοιπο 10% το ξοδεψε στα 500-600Mhz. Και ρωτω, ειναι λογικο απο την στιγμη που το κινητο δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου κατα την διαρκεια της νυχτας, να μενει απασχολημενο κατα 70% στα 200Μhz και να μην εχει μεγαλυτερα ποσοστα στο deep sleep; Αν το φόρτωνες κατά την διάρκεια της νύχτας είναι φυσιολογικό δεν μένει σε ντιπ σλιπ κατά την φόρτιση τώρα που το έβγαλες μηδενισε τους χρόνους και τσεκαρετο... Είμαι σίγουρος ότι αυτό έγινε δες και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Αν το φόρτωνες κατά την διάρκεια της νύχτας είναι φυσιολογικό δεν μένει σε ντιπ σλιπ κατά την φόρτιση τώρα που το έβγαλες μηδενισε τους χρόνους και τσεκαρετο... Είμαι σίγουρος ότι αυτό έγινε δες και πες μας. Ναι έτσι είναι, στην φόρτιση το είχα! Δεν ήξερα πως όταν είναι στην φόρτιση δεν μπορεί να μπει σε deep sleep. Οποτε θα το τσεκαρω σήμερα το βράδυ χωρίς να το βάλω στην φόρτιση. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Φιλτατοι τι ειναι αυτο το android os που μου καταναλωνει 40% στην μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Φιλτατοι τι ειναι αυτο το android os που μου καταναλωνει 40% στην μπαταρια; andoid operating system... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 andoid operating system... Και ειναι φυσιολογικο να τρωει τοσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδιά μια ερώτηση έψαξα το emei της συσκευής μού κ είναι από u.k οπότε αν περάσω μια official ics Rom για u.k είμαι πάλι εντός εγγύησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδιά μια ερώτηση έψαξα το emei της συσκευής μού κ είναι από u.k οπότε αν περάσω μια official ics Rom για u.k είμαι πάλι εντός εγγύησης; Καλημέρα! Οποιασδήποτε official ευρωπαϊκή και να περάσεις δεν χάνεις την εγγύηση. Για παράδειγμα και μια γερμανική να περάσεις θα είσαι οκ! Αρκεί να είναι official. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ως κάτοχος του νοτεΙ για σχεδόν 1 χρόνο και έχοντας αποκτήσει απο χθες το ΙΙ, θέλω να πω ότι το Ι είναι φανταστικό τλφ και υπήρξε πραγματικός πρωτοπόρος. Προσωπικά μαλιστα θεωρώ οτι ακόμα και τωρα υπερέχει σε χρήση browsing και η μικρή διαφορά των 80pixel και της 16:10 οθόνης στη πράξη εξακολουθεί να είναι σημαντική. Όποιος έχει δελεαστει απο την προσφορά του ΙΙ άλλα δεν έχει αλλο ουσιαστικό λόγο να αφήσει το Ι, πρέπει να το σκεφτεί προσεκτικά πριν κανει το βήμα. Το ΙΙ είναι καλύτερο για χρήση σαν τηλέφωνο πάντως. Καλημερα. Τι διαφορα εχει το 2 σχετικα με την χρηση ως τηλεφωνο; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλημερα. Τι διαφορα εχει το 2 σχετικα με την χρηση ως τηλεφωνο; Αν και δεν είναι συζήτηση για το παρόν θέμα, δεν υστερεί κάπου το 2 σε σχέση με το 1 ούτε ως τηλέφωνο. Αντιθέτως λόγω διαστάσεων κάθεται λίγο καλύτερα στο χέρι. Ας επικεντρωθούμε όμως εδώ αποκλειστικά στα του note 1 μιας και υπάρχουν άλλα θέματα για σύγκριση συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 η αρχική μου επισήμανση είχε επίκεντρο το Νοτε 1 και οτι όσοι είναι ευχαριστημένοι δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να πάνε στο 2 ελέω προσφοράς. δεν θέλησα να βγω offtopic με γενική σύγκριση των δύο συσκευών, οι οποίες δεν είναι και τόσο διαφορετικές btw. στο θέμα της χρήσης ως τλφ εννοώ οτι το 2 είναι ελαφρώς καλύτερο για τους λόγους βασικά που περιγράφει ο athanaso77 και για τη μεγαλύτερη μπαταρία. αυτά πάνω στο θέμα για να μην παρεκλίνουμε απο τις συστάσεις του μοδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el00140 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλησπέρα σας, Έχω ένα Note που του είχα περάσει την beta 4.1.2 και επειδή μου έκανε νερά έκανα το λάθος να του κάνω επαναφορά με αποτέλεσμα να μπρικάρει. Δοκίμασα με αρχεία PIT να το φλασάρω αλλά δε καταφέρνω να εγκαταστήσω ICS μόνο την JB η οποία μου κολλάει συνέχεια. Καμιά ιδέα τι να κάνω γιατί με βλέπω για iphone πάλι. Ευχαριστώ Παράθεση Just me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ΞΕρει κανεις να μας πει για την τελευταια leaked official rom απο samsung? Galaxy Note N7000 with Official Jellybean 4.1.2 XXLSA Firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 ΞΕρει κανεις να μας πει για την τελευταια leaked official rom απο samsung? Galaxy Note N7000 with Official Jellybean 4.1.2 XXLSA Firmware Θα σου πω μονο υπομονη...αραξε στην ics και δε αργησει η επισημξ 4.1.2 Απο μπαταρια ασχημα πραγματα ακομα! Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts