ch_makis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) ωραίος τώρα κατεβάζεις ρομ, σωστά, και την περνάς.. να ακολουθάς τις οδηγίες εγκατάστασης και δεν θα έχεις πρόβλημα.. έχω να προτείνω slim bean (4.1.2) asylum cm10.1 (4.2.1) slim bean 4.2.1 (με επιφύλαξη. προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει) υπάρχουν και άλλες επιλογές στους xda αλλά αυτές με ικανοποίησαν περισσότερο. καλά flasaρίσματα... Edited December 22, 2012 by ch_makis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) αυτό κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη... στο δια ταύτα.. τον κερνελ τον πέρασες..? :lol: ναι!!!εχω μπει ηδη στο recovery!!!τωρα κατευαζω ρομ?να κατευασω απο xda? ωραίος τώρα κατεβάζεις ρομ, σωστά, και την περνάς.. να ακολουθάς τις οδηγίες εγκατάστασης και δεν θα έχεις πρόβλημα.. έχω να προτείνω slim bean (4.1.2) asylum cm10.1 (4.2.1) slim bean 4.2.1 (με επιφύλαξη. προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει) υπάρχουν και άλλες επιλογές στους xda αλλά αυτές με ικανοποίησαν περισσότερο. καλά flasaρίσματα... σε ευχαριστω παρα πολυ για ολη την βοηθεια!!! Edited December 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 τίποτα φίλε..:) μετά κάνε μια στάση εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321524.. θα βρείς ενδιαφέροντα πράγματα.. cheers.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) ωραίος τώρα κατεβάζεις ρομ, σωστά, και την περνάς.. να ακολουθάς τις οδηγίες εγκατάστασης και δεν θα έχεις πρόβλημα.. έχω να προτείνω slim bean (4.1.2) asylum cm10.1 (4.2.1) slim bean 4.2.1 (με επιφύλαξη. προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει) υπάρχουν και άλλες επιλογές στους xda αλλά αυτές με ικανοποίησαν περισσότερο. καλά flasaρίσματα... κανε το μια επικόλληση δίπλα να το δουν εγώ τώρα το διάβασα και την δοκιμάζω αμέσως για πες τα gapps πρεπει να τα περασω? τι μου προσφερουν? Edited December 22, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 κανε το μια επικόλληση δίπλα να το δουν εγώ τώρα το διάβασα και την δοκιμάζω αμέσως για πες τα gapps πρεπει να τα περασω? τι μου προσφερουν? το έχει ποστάρει ένα παλικάρι δίπλα.. πρέπει να τα περάσεις γιατί αλλιώς δεν έχεις play store. gmail..κλπ α και μην ξεχάσεις το, supersu:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσουμε την ένταση του μικροφώνου όταν τραβάμε βίντεο σε θορυβώδη περιβάλλοντα για να μην έχουμε παραμόρφωση, όπως γινόταν παλιότερα με το voodoo sound στο galaxy s? Τότε το προγραμματάκι αυτό με είχε σώσει πολλές φορές σε κλαπμ ή συναυλίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!!Υπαρχει πιθανοτητα να παρουμε την 4.2 εν καιρω ή ζηταω πολλα εφοσον θα παρουμε την 4.1 τωρα τον Ιανουαριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!!Υπαρχει πιθανοτητα να παρουμε την 4.2 εν καιρω ή ζηταω πολλα εφοσον θα παρουμε την 4.1 τωρα τον Ιανουαριο? κοίτα λογικά θα την πάρουμε και αυτήν μιας και δεν είναι και τόσο σημαντική η αλλαγή από 4.1 σε 4.2 έχουν και το ίδιο όνομα το θέμα είναι ότι το βλέπω να αργεί πόλους μήνες αλλά και με την 4.1 ευχαριστημένος θα είμαι εγώ αρκεί να είναι καλύτερη από την ελεεινή 4.04 που έχω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pbirdas Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι στην φάση που θα πάρω ένα Galaxy note αλλά έχει περασμένη την CM10 jelly bean αν δεν κάνω λάθος. Θα ήθελα να επιστρέψω στην stock rom. Ύπαρχει κάποιος γρήγορος τρόπος να το καταφέρω; Θέλει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παναγιώτης Παράθεση PANOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είμαι στην φάση που θα πάρω ένα Galaxy note αλλά έχει περασμένη την CM10 jelly bean αν δεν κάνω λάθος. Θα ήθελα να επιστρέψω στην stock rom. Ύπαρχει κάποιος γρήγορος τρόπος να το καταφέρω; Θέλει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παναγιώτης το "αν δε κανω λαθος" με το τι εχει περασμένη εχει μεγαλη διαφορα....:) ολα γινονται σε android.... απλα ετσι οπως θετεις το ερωτημα σου δεν υπαρχει απαντηση...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 root σε 4.1.2 official για το Note μας υπαρχει για να πεταξω την σαβουρα απο μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 root σε 4.1.2 official για το Note μας υπαρχει για να πεταξω την σαβουρα απο μεσα. για δωσε λιγο λινκ να δουμε την οφισιαλ που λες??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 ετσι το πηρα απο ενα παιδι φιλε μου..... και μου ειπε ειναι μεσω odin η leaked 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 ετσι το πηρα απο ενα παιδι φιλε μου..... και μου ειπε ειναι μεσω odin η leaked 4.1.2 το πηρες και φοραει 4.1.2???? και σου ειπε μεσω odin κτλ...??? για πανε λιγο ρυθμίσεις συστήματος σχετικα με το τηλεφωνο κτλ να δουμε λιγο τι σου λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ναι φιλε μου, ετσι ειπε.... τι θες να σου γραψω απο τις ρυθμισεις συστηματος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ναι φιλε μου, ετσι ειπε.... τι θες να σου γραψω απο τις ρυθμισεις συστηματος ? "σχετικα με το τηλεφωνο"... τι εκδοση εχεις και γενικα τι σου γραφει εκει....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εκδοση android : 4.1.2 Εκδοση βασικου φασματος : Ν7000XXLSC Aριθμος κατασκευης : JZO54K.N7000XXLSC Αυτα γραφει. τι παιζει δηλαδη με αυτα....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Εκδοση android : 4.1.2 Εκδοση βασικου φασματος : Ν7000XXLSC Aριθμος κατασκευης : JZO54K.N7000XXLSC Αυτα γραφει. τι παιζει δηλαδη με αυτα....? τιποτα δεν παιζει....:) απλα οφισιαλ jelly bean δεν υπαρχει ακομη...:) ηθελα να δω με τι ρομ στο πούλησε ο φιλος το κινητο...!!!!:) αστο για μενα λιγο οπως ειναι κανε υπομονη....:) αν δεν θελεις αυριο με καθαρο κεφαλι το ξανασυζητάμε το θεμα....:) Edited December 27, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 αυτη που φοραει τι ειναι δηλαδη? λειτουργει κανονικα το τηλεφωνο μεχρι στιγμης. Θα μου δημιουργησει καποιο θεμα μηπως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 αυτη που φοραει τι ειναι δηλαδη? λειτουργει κανονικα το τηλεφωνο μεχρι στιγμης. Θα μου δημιουργησει καποιο θεμα μηπως ? οχι οχι δεν θα σου δημιουργήσει τιποτα...:):):) ολα οκ...:) ειναι απλα μια demo jelly γιατι για το κινητο μας δεν εχει βγει ακομη κατι οφισιαλ...!!! κατσε για σημερα οπως εισαι και στειλε μου ενα pm αυριο να πουμε ολα τα υπολοιπα...;) δεν θα εχεις κανενα προβλημα dont worry....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pbirdas Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 το "αν δε κανω λαθος" με το τι εχει περασμένη εχει μεγαλη διαφορα....:) ολα γινονται σε android.... απλα ετσι οπως θετεις το ερωτημα σου δεν υπαρχει απαντηση...:) Το είδα στα γρήγορα και δεν θυμάμαι ακριβως..:lol: Θα ζητήσω από το παιδί ένα screenshot να στείλω για σίγουρα:cool: σίγουρα είναι 4.1.1 και έγραφε CM. Απλά δεν ξέρω αν γίνεται απλά μέω το tool της Samsung να κάνω απλά reflash την official rom. Ένα επιπλέον hint είναι η ROM αυτή που δεν γράφει video (κάπου το διαβασα στο forum:p). Για σίγουρα θα ζητήσω το screenshot που δείχνει ακριβώς τι έχει. Ευχαριστώ Παράθεση PANOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 οχι οχι δεν θα σου δημιουργήσει τιποτα...:):):) ολα οκ...:) ειναι απλα μια demo jelly γιατι για το κινητο μας δεν εχει βγει ακομη κατι οφισιαλ...!!! κατσε για σημερα οπως εισαι και στειλε μου ενα pm αυριο να πουμε ολα τα υπολοιπα...;) δεν θα εχεις κανενα προβλημα dont worry....:) Αυτη εδω πρεπει να ειναι κατα 99% http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2018978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Άλλη μια αναγγελία, μάλλον η σημαντικότερη http://www.gsmarena.com/samsung_officially_announces_galaxy_note_premium_suite-news-5258.php http://www.gsmarena.com/samsung_officially_announces_galaxy_note_premium_suite-news-5258.php Edited December 27, 2012 by vga Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 κοίτα λογικά θα την πάρουμε και αυτήν μιας και δεν είναι και τόσο σημαντική η αλλαγή από 4.1 σε 4.2 έχουν και το ίδιο όνομα το θέμα είναι ότι το βλέπω να αργεί πόλους μήνες αλλά και με την 4.1 ευχαριστημένος θα είμαι εγώ αρκεί να είναι καλύτερη από την ελεεινή 4.04 που έχω τωρα Μπορεί να έχει το ίδιο όνομα αλλά είναι τελείως διαφορετική έκδοση.Με δεδομένο ότι η google δίνει στα nexus άλλες 2 μεγάλες εκδόσεις πέρα από αυτή που έρχεται προ-εγκατεστημένη στη συσκευή,θα ειναι μεγάλη έκπληξη αν οι περσινές ναυαρχίδες της samsung s2/note πάρουν και την 4.2.1 και πλέον η samsung θα έχει καλύτερη υποστήριξη και από την ίδια την google Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Δυστυχώς Q2 λέει. Δηλαδή Απρίλιος με Ιούνιος η 4.1.2 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts