GalaxyNote Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Αυτό ακριβώς μου έκανε το παιδί στην WIND όταν το πήγα το κινητό... και μου είπε κι αυτός ότι θα είμαι εντάξει.... έλα όμως που τα ίδια κάνει... μόλις γύρισα σπίτι - με την επιλογή ΜΟΝΟ GSM - έχασε το σήμα και πάλι και δεν έπαιρνε τηλ... αλλά μονίμως το ίδιο μήνυμα: "μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο..." Το πιο περίεργο είναι ότι σε άλλες συσκευές που έχω δοκιμάσει την sim μου δουλεύει μια χαρά... έχει σήμα κτλ... μόλις την βάζω στο note πέφτει το σήμα, δεν πιάνει τπτ και δεν παίρνει/δέχεται κλήσεις.... γι' αυτό σκέφτομαι να το πάω στο service της Samsung μήπως υπάρχει κάποιο τεστ να του κάνουν να δουν μήπως έχει πρόβλημα ο δέκτης... Γενικα το note δεν εχει και τον καλητερο δεκτη.για πεσμου οταν εισαι εκτος σπιτιου κτλ πχ στο κεντρο πως τα παει; Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Γενικα το note δεν εχει και τον καλητερο δεκτη.για πεσμου οταν εισαι εκτος σπιτιου κτλ πχ στο κεντρο πως τα παει; Δεν συμφωνώ καθόλου από τα τελευταία κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου έχει τον καλύτερο μέσα σε αυτα είναι iphone4 Erickson HTC της γυναίκας μου και το note είναι το μόνο που εχω σήμα μέσα στην κρεβατοκάμαρα μου και μπορώ να μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Γενικα το note δεν εχει και τον καλητερο δεκτη.για πεσμου οταν εισαι εκτος σπιτιου κτλ πχ στο κεντρο πως τα παει; Στην δουλειά που ήμουν την Παρασκευή δούλευε κανονικά, έπαιρνε τηλ και δεχόταν και κλήσεις/μηνύματα... μόλις γύρισα σπίτι μου, που ξέρω ότι δεν έχει και το καλύτερο σήμα, αρχιζε να βγάζει το μνμ "μη εγγεγραμμένος χρήστης" και δεν μπορώ να πάρω τηλ κτλ... αλλάζω την sim σε άλλο κινητό και δουλεύει κανονικά, παίρνει τηλ. και όλα... γι' αυτό η πρώτη μου σκέψη είναι ότι φταίει ο δέκτης του Note... και ήθελα να ρωτήσω, εσείς που έχετε note έχετε δει παρομοιο πρόβλημα; να πέφτει τελείως το σήμα σε περιοχές με χαμηλό σήμα (εκεί όμως που άλλα κινητά ΕΧΟΥΝ σήμα) και να βγάζει το μήνυμα "μη εγγεγραμμένος χρήστης" ;;; Επίσης... διαβάζοντας στο forum είδα ότι και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με cosmote.... οπότε το λογικό συμπέρασμα είναι ότι φταίει το μοντεμ, όπως έγραφαν και τα άλλα παιδιά... το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να αλλάξω μόντεμ και ποιο να δοκιμάσω που να κάνει δουλειά με WIND.... τα στοιχεία του κινητού: PDA N7000XXLQ3 / PHONE N7000XXLPT / N7000OXXLP7 / Build Info Wed May 30 20:25:58 KST 2012 Υ.Γ. έχω κάνει τρεις φορές hard reset μπας και ως δια μαγείας έφτιαχνε.... αλλά... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά.Πιθανον να εχει πιασει σκονες και βρωμιες το βύσμα και η υποδοχή στο κινητό και δεν κάνει καλή επαφή. Καθάριστα με καμιά μπατονέτα και λίγο οινόπνευμα. Τελικά είχες δίκιο. Έκανα search στο thread και είδα ότι όντως είχε αναφερθεί ξανά το πρόβλημα και η λύση που είχε προταθεί ήταν αυτή που έγραψες. Την εφάρμοσα και όοοοολα ΟΚ!! :rotfl: Thanks! Σε 8 ώρες 5 % είναι πολύ καλά για να έχεις πρόβλημα τι λες; Όντως δεν είναι άσχημα αλλά έχω δει και 1% για όλο το βράδυ.Σημασία έχει και η ποιότητα του 3g σήματος. Δεν αποκλέιεται να φταίει το Gsam Battery Monitor :).Για βγάλτο και δες σήμερα το βράδυ. Έβγαλα το Gsam Battery Monitor αλλά δεν είδα βελτίωση. Όντως μπορεί το 5% σε 8 ώρες να μην είναι πολύ αλλά είναι αυτό που αναφέρει και ο φίλος nnik_1969, ότι δηλαδή έχουν αναφερθεί και απώλειες της τάξης του 1%. Δεν συμφωνώ καθόλου από τα τελευταία κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου έχει τον καλύτερο μέσα σε αυτα είναι iphone4 Erickson HTC της γυναίκας μου και το note είναι το μόνο που εχω σήμα μέσα στην κρεβατοκάμαρα μου και μπορώ να μιλάω. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο. Από τους καλύτερους δέκτες που έχω δει ποτέ και βέβαια δεν μου έχει παρουσιαστεί ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω την εντύπωση ότι γενικότερα στο thread δεν έχουν παραπονεθεί τα παιδιά για το θέμα της λήψης του σήματος. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Edited October 13, 2012 by agelos_22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Στην δουλειά που ήμουν την Παρασκευή δούλευε κανονικά, έπαιρνε τηλ και δεχόταν και κλήσεις/μηνύματα... μόλις γύρισα σπίτι μου, που ξέρω ότι δεν έχει και το καλύτερο σήμα, αρχιζε να βγάζει το μνμ "μη εγγεγραμμένος χρήστης" και δεν μπορώ να πάρω τηλ κτλ... αλλάζω την sim σε άλλο κινητό και δουλεύει κανονικά, παίρνει τηλ. και όλα... γι' αυτό η πρώτη μου σκέψη είναι ότι φταίει ο δέκτης του Note... και ήθελα να ρωτήσω, εσείς που έχετε note έχετε δει παρομοιο πρόβλημα; να πέφτει τελείως το σήμα σε περιοχές με χαμηλό σήμα (εκεί όμως που άλλα κινητά ΕΧΟΥΝ σήμα) και να βγάζει το μήνυμα "μη εγγεγραμμένος χρήστης" ;;; Επίσης... διαβάζοντας στο forum είδα ότι και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με cosmote.... οπότε το λογικό συμπέρασμα είναι ότι φταίει το μοντεμ, όπως έγραφαν και τα άλλα παιδιά... το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να αλλάξω μόντεμ και ποιο να δοκιμάσω που να κάνει δουλειά με WIND.... τα στοιχεία του κινητού: PDA N7000XXLQ3 / PHONE N7000XXLPT / N7000OXXLP7 / Build Info Wed May 30 20:25:58 KST 2012 Υ.Γ. έχω κάνει τρεις φορές hard reset μπας και ως δια μαγείας έφτιαχνε.... αλλά... :( Να σου πω την αληθεια εχω το note κοντα 8 μηνες και δεν μου εχει συμβει ποτε αυτο. Αλλα ισως δεν ετυχε κατι τετοιο σε μενα και υπαρχει αυτο το φαινομενο που αναφερεις. Εχω μια υπονοια πως κατι αλλο φταιει. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Να σου πω την αληθεια εχω το note κοντα 8 μηνες και δεν μου εχει συμβει ποτε αυτο. Αλλα ισως δεν ετυχε κατι τετοιο σε μενα και υπαρχει αυτο το φαινομενο που αναφερεις. Εχω μια υπονοια πως κατι αλλο φταιει. πες μου φίλε τι έχεις κατά νου γιατί είμαι τρελά απογοητευμένος... το έχω 2 ημέρες και δεν μπορώ να πάρω τηλ... δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν κινητό.... βγήκα έξω από το σπίτι τώρα και πάλι - σε ανοιχτό χώρο - δεν δουλεύει.... και η WIND έχει καλό σήμα έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 πες μου φίλε τι έχεις κατά νου γιατί είμαι τρελά απογοητευμένος... το έχω 2 ημέρες και δεν μπορώ να πάρω τηλ... δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν κινητό.... βγήκα έξω από το σπίτι τώρα και πάλι - σε ανοιχτό χώρο - δεν δουλεύει.... και η WIND έχει καλό σήμα έξω... πιστεύω ότι είσαι άτυχος και έχει κάποιο προβληματακι το τηλ να το πας να το δούνε. κρίμα αλλά όλα μέσα στο πρόγραμα είναι δύστυχος μην ανχονεσε θα το φτιάξεις και μετά θα το χαρείς με την ψυχή σου το τηλ είναι αστέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 πες μου φίλε τι έχεις κατά νου γιατί είμαι τρελά απογοητευμένος... το έχω 2 ημέρες και δεν μπορώ να πάρω τηλ... δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν κινητό.... βγήκα έξω από το σπίτι τώρα και πάλι - σε ανοιχτό χώρο - δεν δουλεύει.... και η WIND έχει καλό σήμα έξω... Κοιτα λεγοντας κατα νου εννοω (χωρις να ειμαι ειδικος) καμια πλακετα, κανα πομπος, κατι τετοιο πιστευω εχει αρπαξει διοτι τα συμπτωματα που περιγραφεις σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικα. Το καλυτερο που εχεις να κανεις εφοσον εχεις την αποδειξη αγορας ειναι να το στειλεις στο service. Γιατι οτι και να λεμε, ειδικοι δεν ειμαστε, τα περισσοτερα υπονοιες ειναι. Μην παιδευεσαι αλλο και στειλ'το στο service. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Να σου πω την αληθεια εχω το note κοντα 8 μηνες και δεν μου εχει συμβει ποτε αυτο. Αλλα ισως δεν ετυχε κατι τετοιο σε μενα και υπαρχει αυτο το φαινομενο που αναφερεις. Εχω μια υπονοια πως κατι αλλο φταιει. Σαν τι μπορεί να φταίει; τι πιστεύεις δηλαδή φίλε; Επίσης αν αλλάξει κάποια ρομ ο φίλος παίζει να δει βελτίωση; Πάντως και εγώ πρόβλημα με το σήμα δεν είχα ποτέ. (oppps με πρόλαβες :p,) Sent from my note Edited October 13, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Παιδιά δεν γίνεται αυτό το πράγμα.... δοκίμασα 3 διαφορετικα κινητα με την δική μου κάρτα sim και τα 3 είχαν καλό σήμα, την ώρα που το note με την ίδια sim δεν δίνει τίποτα.... κενό.... και όταν πάει και βρίσκει μια μπάρα (σε άλλο σημείο) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ τηλ.... "μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο"..... μου κάνει τρομερή εντύπωση.... Θα το πάω στο service στα κεντρικά της Samsung.... Καμμιά ιδέα για το αν θα έχω σήμα αν αλλάξω σε άλλο μοντεμ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Παιδιά δεν γίνεται αυτό το πράγμα.... δοκίμασα 3 διαφορετικα κινητα με την δική μου κάρτα sim και τα 3 είχαν καλό σήμα, την ώρα που το note με την ίδια sim δεν δίνει τίποτα.... κενό.... και όταν πάει και βρίσκει μια μπάρα (σε άλλο σημείο) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ τηλ.... "μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο"..... μου κάνει τρομερή εντύπωση.... Θα το πάω στο service στα κεντρικά της Samsung.... Καμμιά ιδέα για το αν θα έχω σήμα αν αλλάξω σε άλλο μοντεμ;;; Για να αποκλειουμε τα σοβαρα Για γραψε στον dialer *#06# και θα σου πεταξει ενα popup με το imei σου.Συγκρινε τον αριθμο με τον αριθμο imei του κουτιου του κινητου.Πρεπει να ειναι ιδιοι Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Παιδιά δεν γίνεται αυτό το πράγμα.... δοκίμασα 3 διαφορετικα κινητα με την δική μου κάρτα sim και τα 3 είχαν καλό σήμα, την ώρα που το note με την ίδια sim δεν δίνει τίποτα.... κενό.... και όταν πάει και βρίσκει μια μπάρα (σε άλλο σημείο) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ τηλ.... "μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο"..... μου κάνει τρομερή εντύπωση.... Θα το πάω στο service στα κεντρικά της Samsung.... Καμμιά ιδέα για το αν θα έχω σήμα αν αλλάξω σε άλλο μοντεμ;;; Δοκίμασε : Settings, more, mobile networks, network operators και άφησε το να ψάξει για δίκτυα. Μόλις σου βγάλει τα διαθέσιμα, επιλεξε wind και άστο να συνδεθεί. Λογικά μετά θα μπορείς να κάνεις και να δεχτείς κλήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Πού να δεις πώς τρέχει ο chrom,που είναι ενσωματωμένος στο note2....θα πάθεις. ΚΑΙ φυσικά έχει το διπλό χτύπημα για την προσαρμογή κειμένου,που τόσο παίδεψε κι εμένα στο 1, και την κάνει παραπάνω από τέλεια!! Αποχαιρέτησα κι εγώ το 1,μιας και το πούλησα σε πάρα πολύ καλή τιμή,και ελπίζω το 2 να βγει το ίδιο άψογο!! φιλε μου κατεβασα τον chrome απο το μαρκετ και παραμενει αθλιος στο Note! λαγκαρει συνεχεια και ειναι πιο αργος και απο χελωνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinas_HD2 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Καλημέρα σε όλους! Για άλλη μια φορά θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια των γνώσεών σας, καθώς έβαλα στο Note μια καρτα μνημης 32Gb και έχω περάσει άπειρα τραγούδια και βιντεο. Το πρόβλημα ποιο είναι? Ότι σε ότι αρχείο έχω περάσει, όταν πάω στην "Συλλογή" μου βγάζει το ίδιο αρχείο 3 φορές, ενω στο μενού "τα αρχεία μου" είναι κανονικά (1 φορά), όπως και οταν συνδέω το κιν στον υπολογιστη και βλεπω τα αρχεία της καρτας μνημης. Στο mp3 player, μου βγάζει το κάθε τραγούδι 3 φορές. Δεν παιζει τα 2 πρώτα και παίζει πάντα το τρίτο. Όταν πρόκειται για βιντεο ή φωτογραφία, μου βγάζει για κάθε αρχείο και άλλα 2 αρχεία με μαύρη προεπισκόπιση.... Ξέρει κανεις πως λύνεται αυτό το πρόβλημα???:blink::blink: Παράθεση Samsung galaxy Note Htc HD2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Πως παίρνουμε screenshot στο note; Υπάρχει βέβαια η λύση με τη χρήση της γραφίδας, αλλά ο τρόπος με το ταυτόχρονο πάτημα του power button και του home που διάβασα σε forum, δεν λειτουργεί τουλάχιστον σε μένα. 4.0.4 Γερμανική stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Bάζεις κάθετα το χέρι σου στην οθόνη και την περνάς σαν να τη σκανάρεις. Tο έκανα και δεν έπιασε. Κάποιο σχόλιο, ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Καλημέρα σε όλους! Για άλλη μια φορά θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια των γνώσεών σας, καθώς έβαλα στο Note μια καρτα μνημης 32Gb και έχω περάσει άπειρα τραγούδια και βιντεο. Το πρόβλημα ποιο είναι? Ότι σε ότι αρχείο έχω περάσει, όταν πάω στην "Συλλογή" μου βγάζει το ίδιο αρχείο 3 φορές, ενω στο μενού "τα αρχεία μου" είναι κανονικά (1 φορά), όπως και οταν συνδέω το κιν στον υπολογιστη και βλεπω τα αρχεία της καρτας μνημης. Στο mp3 player, μου βγάζει το κάθε τραγούδι 3 φορές. Δεν παιζει τα 2 πρώτα και παίζει πάντα το τρίτο. Όταν πρόκειται για βιντεο ή φωτογραφία, μου βγάζει για κάθε αρχείο και άλλα 2 αρχεία με μαύρη προεπισκόπιση.... Ξέρει κανεις πως λύνεται αυτό το πρόβλημα???:blink::blink: Πηγαινε στις ρυθμίσεις/χωρος αποθήκευσης/κάρτα Sd και κανε αποσύνδεση και μετα συνδεση. Θα ξαναδιαβάσει την καρτα σωστά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Πηγαινε στις ρυθμίσεις/χωρος αποθήκευσης/κάρτα Sd και κανε αποσύνδεση και μετα συνδεση. Θα ξαναδιαβάσει την καρτα σωστά. :) Σοβαρά αυτή ήταν η λύση; Είχα το ίδιο πρόβλημα με το φίλο χθες (έβλεπε τα mp3 μου δίπλα) και αναγκαστικα να τα διαγράψω όλα και να τα περάσω από την αρχή. Thanks για την απάντηση. Την επόμενη φορά να το ξέρουμε. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Σοβαρά αυτή ήταν η λύση; Είχα το ίδιο πρόβλημα με το φίλο χθες (έβλεπε τα mp3 μου δίπλα) και αναγκαστικα να τα διαγράψω όλα και να τα περάσω από την αρχή. Thanks για την απάντηση. Την επόμενη φορά να το ξέρουμε. Sent from my note Ναι freddy.Unmount και mount την sdcard Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Thanks παίδες είχα αυτό το θέμα συνέχεια μια και αλλάζω ρομ συνέχεια.. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο απλό. Παίδες μόλις δοκιμάζω το smart app protector. Δωρεάν από το μάρκετ. Είδα ότι μέσα σε όλα τα άλλα έχει επιλογή αν πχ ξεχάσεις κάπου το κινητό σου πχ στην δουλειά και το βλέπουν αδιάκριτα μάτια με ένα απλό SMS μπορείς να κλειδώσεις ΌΛΕΣ ΜΑ ΌΛΕΣ τις εφαρμογές σου. Θα μας τρελάνει αυτό το κινητό το Android και όλα τα σχετικά :p Τεσπα δοκιμάζω την νέα γλυκιά ρομ και επανέρχομαι. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Thanks παίδες είχα αυτό το θέμα συνέχεια μια και αλλάζω ρομ συνέχεια.. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο απλό. Παίδες μόλις δοκιμάζω το smart app protector. Δωρεάν από το μάρκετ. Είδα ότι μέσα σε όλα τα άλλα έχει επιλογή αν πχ ξεχάσεις κάπου το κινητό σου πχ στην δουλειά και το βλέπουν αδιάκριτα μάτια με ένα απλό SMS μπορείς να κλειδώσεις ΌΛΕΣ ΜΑ ΌΛΕΣ τις εφαρμογές σου. Θα μας τρελάνει αυτό το κινητό το Android και όλα τα σχετικά :p Τεσπα δοκιμάζω την νέα γλυκιά ρομ και επανέρχομαι. Sent from my note περιμένω το οκ σου για να την βάλω αλλά λέει ότι είναι τεστινγκ Δλδ θα ξαναφλασαρουμε για την κανονική πάλι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 περιμένω το οκ σου για να την βάλω αλλά λέει ότι είναι τεστινγκ Δλδ θα ξαναφλασαρουμε για την κανονική πάλι;; προφανως οπως ειπα η θα βγαλει update η ζιπ αρχεια με διορθώσεις! ρε παιδια βουτυρο ειναι! για δειτε λιγο οσοι την βαλατε διορθώνει το θεμα με τις επαφες που αργουν να ανοιξουν η μου φαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Γενικα το note δεν εχει και τον καλητερο δεκτη.για πεσμου οταν εισαι εκτος σπιτιου κτλ πχ στο κεντρο πως τα παει; Δεν συμφωνώ καθόλου από τα τελευταία κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου έχει τον καλύτερο μέσα σε αυτα είναι iphone4 Erickson HTC της γυναίκας μου και το note είναι το μόνο που εχω σήμα μέσα στην κρεβατοκάμαρα μου και μπορώ να μιλάω. Συφμωνω με τον araditsas. Το ΝΟΤΕ ειναι το 1ο κινητο με το οποιο μπορω και μιλαω ακομη και μεσα στο ασανσερ! Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Συφμωνω με τον araditsas. Το ΝΟΤΕ ειναι το 1ο κινητο με το οποιο μπορω και μιλαω ακομη και μεσα στο ασανσερ! Οκ ίσως να έτυχε σε μένα δεν ξέρω αλλα συγκριτικά με ενα htc hero που ειχα ηταν χειρότερο το note.Για αυτό και το ειπα οχι οτι ηταν κακο γενικά.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amius Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) :!:Πολύ καλό το Note. Σε όλα ΟΚ. Μόνο μην κάνει κανένας το λάθος να το συγχρονίσει με τον Η/Υ του μέσω του Kies της Samsung!!! Θα βρει τον μπελά του! Μήνες πολλούς και οι Ασιάτες δεν έχουν καταφέρει να τελειοποιήσουν το πρόγραμμα! Εκεί η MS δεν παίζεται ακόμη... Edited October 14, 2012 by amius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts