vfragos Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ελπίζω στην αναβάθμιση σε Jelly Bean να μας δώσει η Samsung κάποια χαρακτηριστικά από το s-pen του note 2? Θα δωθούν, το ανέφεραν στην παρουσίαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Είναι για Sip/voip κλήσεις πάνε στον dialer πάτα το πλήκτρο μενού, Call settings, τέρμα κάτω Internet calling ;) Εγώ έχω ένα σεταρισμένο account viva για να με παίρνουν (και να παίρνω) δωρεάν στην εταιρία (από viva σε viva είναι δωρεάν) Ειμαι με stock panama rooted. Σε μένα γιατί δεν υπάρχει πουθενά αυτή η επιλογή Internet calling???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ειμαι με stock panama rooted. Σε μένα γιατί δεν υπάρχει πουθενά αυτή η επιλογή Internet calling???:wacko: μαλλον δεν εχεις βαλει το call rec mod ενδεχομενως να μπαινει σαν επιλογη οταν περνας αυτο. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 παιδες να μιλησω λιγο και παλι για την καμερα... χθες επαιζε η αλεξιου εδω αλεξανδρουπολη... εβγαλα φοβερες photos και παλι με την παρεα μου.:) τις κοιταω τωρα και παθαινω πλακα! νομιζω οτι η καμερα του note ειναι η καλυτερη καμερα που εχει μπει ποτε σε γαλαξια...!!χωρις πλακα τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 παιδες να μιλησω λιγο και παλι για την καμερα... χθες επαιζε η αλεξιου εδω αλεξανδρουπολη... εβγαλα φοβερες photos και παλι με την παρεα μου.:) τις κοιταω τωρα και παθαινω πλακα! νομιζω οτι η καμερα του note ειναι η καλυτερη καμερα που εχει μπει ποτε σε γαλαξια...!!χωρις πλακα τωρα! Φίλε ότι και να λες το ΝΟΤΕ 2 θα το πάρεις.:ninja::) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Παιδιά καλημέρα.Πήρα εναν hdmi adaptor για το note και ενα καλώδιο hdmi. Το βάζω στην τηλεόραση στη θύρα hdmi και δεν γίνεται κάτι. Δεν το αναγνωρίζει. Η τηλεόραση είναι υπερσύγχρονη. Μάλλον θα πρέπει να υπάρχει κάποια διαδικασία,γιατί εχω δει στο youtube οτι βλέπουν τα βίντεο που τράβηξαν με το note,κατευθείαν απο το τηλέφωνο και σε ποιότητα full hd αν το υποστηρίζει η tv. Τι κάνω λάθος εγώ βρε παιδιά; Αν ξέρετε πείτε και σε μένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Παιδιά καλημέρα.Πήρα εναν hdmi adaptor για το note και ενα καλώδιο hdmi. Το βάζω στην τηλεόραση στη θύρα hdmi και δεν γίνεται κάτι. Δεν το αναγνωρίζει. Η τηλεόραση είναι υπερσύγχρονη. Μάλλον θα πρέπει να υπάρχει κάποια διαδικασία,γιατί εχω δει στο youtube οτι βλέπουν τα βίντεο που τράβηξαν με το note,κατευθείαν απο το τηλέφωνο και σε ποιότητα full hd αν το υποστηρίζει η tv. Τι κάνω λάθος εγώ βρε παιδιά; Αν ξέρετε πείτε και σε μένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πρέπει να Ενωνεις στον ανταπτορα και τον φόρτιση. Το έκανες αυτό; Εμένα παίζει τα πάντα...και παιχνίδια και μενού όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα.Πήρα εναν hdmi adaptor για το note και ενα καλώδιο hdmi. Το βάζω στην τηλεόραση στη θύρα hdmi και δεν γίνεται κάτι. Δεν το αναγνωρίζει. Η τηλεόραση είναι υπερσύγχρονη. Μάλλον θα πρέπει να υπάρχει κάποια διαδικασία,γιατί εχω δει στο youtube οτι βλέπουν τα βίντεο που τράβηξαν με το note,κατευθείαν απο το τηλέφωνο και σε ποιότητα full hd αν το υποστηρίζει η tv. Τι κάνω λάθος εγώ βρε παιδιά; Αν ξέρετε πείτε και σε μένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Κάνω όλες τις συνδέσεις κανονικά και τίποτα. Το έχει καταφέρει κανείς; @araditsas ναι και ο φορτιστής συνδεδεμένος στο ανταπτοράκι, αλλά τίποτα. Έχω δοκιμάσει σε Sony και LG τηλεοράσεις. Edited September 1, 2012 by mathripper Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Πρέπει να Ενωνεις στον ανταπτορα και τον φόρτιση. Το έκανες αυτό; Εμένα παίζει τα πάντα...και παιχνίδια και μενού όλα. Μισο λεπτο για να καταλαβω. Συνδεω τον hdmi adapter στη θυρα που κανονικα βαζουμε τον φορτιστη. Μετα απο την αλλη πλευρα του adaptor,βαζω το καλωδιο hdmi και την αλλη ακρη στη θυρα hdmi της τηλεορασης.Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Φίλε ότι και να λες το ΝΟΤΕ 2 θα το πάρεις.:ninja::) Χάχα θα φάω μπαν στο τέλος αν το πάρω :D Χωρίς πλάκα τώρα δεν παίζεται η κάμερα.. Οι βραδυνές είναι εξαιρετικές.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Φιλε μου κι εγω δοκιμασα με τον δικο σου τροπο και συνδεσα και τον φορτιστη με τιν adaptor. Δεν παιζει ουτε στην philips ουτε στην lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Χάχα θα φάω μπαν στο τέλος αν το πάρω :D Χωρίς πλάκα τώρα δεν παίζεται η κάμερα.. Οι βραδυνές είναι εξαιρετικές.. Sent from my note +1 για τις φωτογραφίες. Τα βίντεο, αν είναι σταθερό το χέρι είναι επίσης εξαιρετικά. Στον ήχο του βίντεο μας τα χαλάει πολύ η συσκευή. Έχω προσπαθήσει να τραβήξω σε μαγαζί που δεν ήταν τέρμα ο ήχος και το αποτέλεσμα που βγήκε ήταν για delete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Φιλε μου κι εγω δοκιμασα με τον δικο σου τροπο και συνδεσα και τον φορτιστη με τιν adaptor. Δεν παιζει ουτε στην philips ουτε στην lg. Ναι θέλει πάνω στον ανάκτορα και τον φορτιστη. Να φανταστώ ότι από την τηλεόραση διαλέγετε το σωστό hbmi για να σας δείξει έτσι. Αν ναι δεν ξέρω τι μπορεί να φτεει εμένα με τηλεόραση Philips 5 ετών παίζει κανονικότατα να φανταστείτε με livestriming εχω δει και αγώνα ποδοσφαίρου από το κινητό στην tv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση από το τηλέφωνο; Το πιο πιθανό είναι, γιατί έχω διαβάσει αρκετούς που έχουν το ίδιο πρόβλημα, να υπάρχουν ελαττωματικά ανταπτοράκια. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ναι θέλει πάνω στον ανάκτορα και τον φορτιστη. Να φανταστώ ότι από την τηλεόραση διαλέγετε το σωστό hbmi για να σας δείξει έτσι. Αν ναι δεν ξέρω τι μπορεί να φτεει εμένα με τηλεόραση Philips 5 ετών παίζει κανονικότατα να φανταστείτε με livestriming εχω δει και αγώνα ποδοσφαίρου από το κινητό στην tv. Ναι φιλε μου. Σε οποια θυρα και να το βαλω,σκετο μπετο. Εχει παρα πολλες επολογες,απο συνδεση για υπολογιστη,blueray τα παντα. Για κινητο δεν εχει. Τα δοκιμασα ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ναι φιλε μου. Σε οποια θυρα και να το βαλω,σκετο μπετο. Εχει παρα πολλες επολογες,απο συνδεση για υπολογιστη,blueray τα παντα. Για κινητο δεν εχει. Τα δοκιμασα ολα. Δεν θα έχει ρύθμιση η τηλεόραση για κινητό απλά η πρέπει να διαλέξεις το σωστό hbmI 1πχ η το ανταπτορακι δεν δουλεύει τι να πω.αν και δεν νομίζω αλά ψάξει και στης ρυθμίσεις επιλογές προγραμματίστηκε σφάλμα usb μπας και παίζει ρόλο. Δύστυχος δεν ξέρω κάτι αλός να βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Δεν θα έχει ρύθμιση η τηλεόραση για κινητό απλά η πρέπει να διαλέξεις το σωστό hbmI 1πχ η το ανταπτορακι δεν δουλεύει τι να πω.αν και δεν νομίζω αλά ψάξει και στης ρυθμίσεις επιλογές προγραμματίστηκε σφάλμα usb μπας και παίζει ρόλο. Δύστυχος δεν ξέρω κάτι αλός να βοηθήσω. Θα το σοκιμασω φιλε μου. Σ ευχαριστω. Κριμα τα λεφτα για το adaptor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 έχω αγοράσει 3 hdmi αντάπτορες απο ebay. Μόνο με τον έναν δούλεψε παιδιά. Παίζουν πολλοί προβληματικοί . Επειδή έχω και το Galaxy Nexus, δοκίμαζα και τα 2 κινητά. Μόνο ο ένας που έπαιξε και τα 2. Οι άλλοι 2 δεν έπαιξαν κανένα απο τα 2 hdmi. Και εμένα LG 4 ετών η TV. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 έχω αγοράσει 3 hdmi αντάπτορες απο ebay. Μόνο με τον έναν δούλεψε παιδιά. Παίζουν πολλοί προβληματικοί . Επειδή έχω και το Galaxy Nexus, δοκίμαζα και τα 2 κινητά. Μόνο ο ένας που έπαιξε και τα 2. Οι άλλοι 2 δεν έπαιξαν κανένα απο τα 2 hdmi. Και εμένα LG 4 ετών η TV. Οποτε παω για αγορα καινουριου hdmi adaptor. Τι να κανουμε. Ευχαριστω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Κουνησε λιγο τα καλωδια.Σ εμενα επιασε αυτο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Κουνησε λιγο τα καλωδια.Σ εμενα επιασε αυτο:) Κούνησα και τα καλώδια αλλά τζίφος. Μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό adaptor. Και το έλεγα να πάρω το γνήσιο της samsung. Aλλά απ ότιω διαβάζω και σε ξένα forums, οι περισσότεροι έχουν προβλήματα. Πολύ λίγοι καταφέρνουν να συνδεθούν αμέσως και κάποιοι έχουν αγοράσει δυο και τρείς adaptors. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Κούνησα και τα καλώδια αλλά τζίφος. Μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό adaptor. Και το έλεγα να πάρω το γνήσιο της samsung. Aλλά απ ότιω διαβάζω και σε ξένα forums, οι περισσότεροι έχουν προβλήματα. Πολύ λίγοι καταφέρνουν να συνδεθούν αμέσως και κάποιοι έχουν αγοράσει δυο και τρείς adaptors. Με official samsung adaptor παιζει μια χαρα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathripper Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ο δικός μου offficial samsung είναι, αλλά μόνο μαύρο βλέπω σε όποια τηλεόραση και να το βάλω. Αν είναι να δουλεύει ένα στα τρία ανταπτοράκια καληνύχτα. Δεν ασχολούμαι άλλο. Παράθεση Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Έχω official Samsung adaptor και δουλεύει ρολόι σε δύο τηλεοράσεις Philips Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Έχω official Samsung adaptor και δουλεύει ρολόι σε δύο τηλεοράσεις Philips Φίλε μου κι εγώ philips εχω και βλέπω μαύρο. Αλλά θα το ρισκάρω και θα πάρω τον official μήπως παίξει. Πάντως υπάρχει θέμα με τα ανταπτοράκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts