baxy Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Moderators well done. ποιο γρήγοροι και από τη σκιά μου. Αυτό που τελικά ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορείτε να προτείνετε κάποια online multiplayer games για το NOTE. Ξέρετε τώρα : αυτά που πάιζει ο ένας από τh mια συσκευή και ο άλλος από άλλη. ΤΝΧ baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, θα το προσπαθήσω. Πες μου όμως σε παρακαλώ και από που επανέρχονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ειλικρινά αισθάνομαι λίγο άβολα γιατί εκτός του ότι δεν έχω καθόλου χρόνο να ψάξω επιπλέον είναι και η πρώτη μου επαφή με το λειτουργικό (παλιος κάτοχος windows phone 6ετίας) και οι περισσότεροι από εσάς έχετε μεγάλη εξοικείωση με το σύστημα. Μη με πάρετε με τις πέτρες! Παίζει σοβαρά να μην έκατσε καλά η αναβάθμιση? Η γυναίκα μου έκλεισε το router 45 sec πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας (δεν μπορείτε να φανταστείτε κατάσταση) και την ολοκλήρωσα ευτυχώς από εκεί που τη σταμάτησε η ευλογημένη. Σε κάθε περίπτωση η συσκευή παρουσιάζει το λεγόμενο lag και διακοπές στο scroll (αν τα λέω καλά). Οι εφαρμογές μήπως θα έπρεπε να είναι στη μνήμη USB που είναι μεγαλύτερη; To router εκλεισε κατα το download η κατα την εγκατασταση?Μαλλον δεν εχει κατσει καλα το firmware.Αμα δεν στρωσει με επαναφορα τοτε θα χρειαστει να την ξαναπερασεις με ODIN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Αλήθεια, τι φταίει και έχει τόσο lag στα video στο ... Android να πω? NOTE να πώ? Samsung να πώ? Δε ξέρω που να το αποδώσω. Πάς σε μία σελίδα που έχει empeded video. Πατάς να παίξει, μαυρίζει το σημείο, περιμένεις μπάς και ξεκινήσει, ξαναπατάς, κάποια στιγμή ίσως γίνει κόκκινο το play, ισως και να μη γίνει ποτε, ξαναπατας, στο τέλος κάνεις 2-3 reload και θυμάται ότι τελικά πρέπει να ξεκινήσει το video (αν ξεκινήσει). Και όλα αυτά ακόμα και με το πιο ανανεωμένο firmware : 4.0.4 στο ΝΟΤΕ (και το 4.0.3 σε samsung tab 2 αν εχει σημασια) tnx baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, θα το προσπαθήσω. Πες μου όμως σε παρακαλώ και από που επανέρχονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ειλικρινά αισθάνομαι λίγο άβολα γιατί εκτός του ότι δεν έχω καθόλου χρόνο να ψάξω επιπλέον είναι και η πρώτη μου επαφή με το λειτουργικό (παλιος κάτοχος windows phone 6ετίας) και οι περισσότεροι από εσάς έχετε μεγάλη εξοικείωση με το σύστημα. Μη με πάρετε με τις πέτρες! Παίζει σοβαρά να μην έκατσε καλά η αναβάθμιση? Η γυναίκα μου έκλεισε το router 45 sec πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας (δεν μπορείτε να φανταστείτε κατάσταση) και την ολοκλήρωσα ευτυχώς από εκεί που τη σταμάτησε η ευλογημένη. Σε κάθε περίπτωση η συσκευή παρουσιάζει το λεγόμενο lag και διακοπές στο scroll (αν τα λέω καλά). Οι εφαρμογές μήπως θα έπρεπε να είναι στη μνήμη USB που είναι μεγαλύτερη; Συνάδελφε δεν υπάρχει lag στο note.Κάτι δεν έκατσε καλά στην αναβάθμιση.Κάνε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και βλέπουμε . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Αλήθεια, τι φταίει και έχει τόσο lag στα video στο ... Android να πω? NOTE να πώ? Samsung να πώ? Δε ξέρω που να το αποδώσω. Πάς σε μία σελίδα που έχει empeded video. Πατάς να παίξει, μαυρίζει το σημείο, περιμένεις μπάς και ξεκινήσει, ξαναπατάς, κάποια στιγμή ίσως γίνει κόκκινο το play, ισως και να μη γίνει ποτε, ξαναπατας, στο τέλος κάνεις 2-3 reload και θυμάται ότι τελικά πρέπει να ξεκινήσει το video (αν ξεκινήσει). Και όλα αυτά ακόμα και με το πιο ανανεωμένο firmware : 4.0.4 στο ΝΟΤΕ (και το 4.0.3 σε samsung tab 2 αν εχει σημασια) tnx baxy και εγω δεν εχω προβλημα με τα video...κατι παιζει με το δικο σου...μηπως ειναι θεμα συνδεσης???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 ουφφφφ... official 4.0.4 γερμανική.. με full wipe και εμφανώς βελτιωμένο τηλέφωνο. ερώτηση: πήγα να στείλω μέσα απο την συλλογή μια εικόνα. Παρατεταμένο πάτημα πάνω στην εικόνα και αφού επιλέχθηκε με το πράσινο βελάκι πάτησα κάτω αριστερά αποστολή. Μέχρι πρότεινος μου έβγαζε λίστα με επιλογές (bluetooth/wifi/mail/gmail κλπ) . Τώρα μου βγάζει : δεν υπάρχουν εφαρμογές για κοινή χρήση πολυμέσων τι συμβαίνει ????? Επίσης παρατήρησα πως προστέθηκε lag όταν ανοίγει το multitasking με όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και σέρνοντας τες είτε δεξιά είτε αριστερά τις κλείνουμε. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Νομιζω οτι ανακαλυψαμε τη μοναδικη γυναικα με Galaxy Note, στην Ελλαδα τουλαχιστον...:p http://mobileriam.wordpress.com/videos-by-greek-moblers/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 ουφφφφ... official 4.0.4 γερμανική.. με full wipe και εμφανώς βελτιωμένο τηλέφωνο. ερώτηση: πήγα να στείλω μέσα απο την συλλογή μια εικόνα. Παρατεταμένο πάτημα πάνω στην εικόνα και αφού επιλέχθηκε με το πράσινο βελάκι πάτησα κάτω αριστερά αποστολή. Μέχρι πρότεινος μου έβγαζε λίστα με επιλογές (bluetooth/wifi/mail/gmail κλπ) . Τώρα μου βγάζει : δεν υπάρχουν εφαρμογές για κοινή χρήση πολυμέσων τι συμβαίνει ????? Επίσης παρατήρησα πως προστέθηκε lag όταν ανοίγει το multitasking με όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και σέρνοντας τες είτε δεξιά είτε αριστερά τις κλείνουμε. γιατι παιδεύεσαι ετσι....? για αλλη μια φορα θα στο ρωτήσω...:) ειμαι chrack τωρα και τον τελευταίο notecore κερνελ...(απιστευτος κερνελ) δεν υπαρχει το κινητο! Π Ε Τ Α Ε Ι...πριν το ακουμπήσω ανταποκρίνεται!:) ξεκόλλα λιγο απο τα στοκ κτλ και πειραματίσου..πιστεψε με θα εχεις αλλο τηλεφωνο.:) τζαμπα παιδευεσαι στο ξαναλεω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roubalita Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Νομιζω οτι ανακαλυψαμε τη μοναδικη γυναικα με Galaxy Note, στην Ελλαδα τουλαχιστον...:p http://mobileriam.wordpress.com/videos-by-greek-moblers/ lol...ξέρω άλλες 2 και είναι όλες τρελαμένες με την κινητάρα!!! Πάντως εγώ περιμένω πως και πως το Galaxy Note 10.1 (http://mobileriam.wordpress.com/2012/02/28/galaxy-note-10-1-mwc2012/) To είδα Βαρκελώνη και ήταν κυριολεκτικά love at first sight! Παράθεση "Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Βαλε λινκ απο τον κερνελ που λες κ την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roubalita Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα...οι επιλογές είναι ακόμα εκεί Παράθεση "Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 lol...ξέρω άλλες 2 και είναι όλες τρελαμένες με την κινητάρα!!! Το εχει και η αδερφη μου και το εχει λατρέψει! :p Παράθεση Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Κι εγώ με την 4.0.4 είμαι επίσημα αλλά δεν έχω πρόβλημα με τις επιλογές της συλλογής. Βγάζει κανονικά τη λίστα. Δεν υπάρχει lag κλείνοντας τις εφαρμογές! Και από την πλευρά μου δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, με την εφαρμογή συλλογή ούτε παρουσιάζεται κάποιο lag στο κλείσιμο των εφαρμογών. (γερμανικό, με 4.0.4 via: kies) Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Περασα την οfficial 4.0.4 με το odin οπως λεει ο οδηγος.στο clockworkmod recovery πως μπαινω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) σοκ...η αδελφή μου είναι συγκαπούρη και της είπα να μου πάρει κανα 2 θηκούλες και καμιά μπαταρία για το note...ειναι δυνατόν να είναι πιο ακριβά απο εδώ????? έχει να προτείνει κάποιος καμιά μπαταριούλα μεγαλύτερη σε χωρητικότητα χωρίς να γίνει τούβλο το τηλέφωνο??? Edited July 16, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roubalita Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 σοκ...η αδελφή μου είναι συγκαπούρη και της είπα να μου πάρει κανα 2 θηκούλες και καμιά μπαταρία για το note...ειναι δυνατόν να είναι πιο ακριβά απο εδώ????? έχει να προτείνει κάποιος καμιά μπαταριούλα μεγαλύτερη σε χωρητικότητα χωρίς να γίνει τούβλο το τηλέφωνο??? Πρόσεχε οι θήκες να είναι κατασκευασμένες για Ευρώπη γιατί είναι διαφορετικό το τηλέφωνο στην Ασία και θα σου είναι άχρηστες ;) Παράθεση "Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 την original Θήκη την έχει περίπου 25 ευρω και εγώ εδω την πήρα 19...συγκαπούρη και κολοκύθια...και ενα φακό για τη μηχανή που της είπα πάλι ποιο ακριβά είναι εκεί παρά εδω...ξύπνησαν και τα κινεζάκια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) την original Θήκη την έχει περίπου 25 ευρω και εγώ εδω την πήρα 19...συγκαπούρη και κολοκύθια...και ενα φακό για τη μηχανή που της είπα πάλι ποιο ακριβά είναι εκεί παρά εδω...ξύπνησαν και τα κινεζάκια... Σιγκαπούρη πηγαίνω λόγω δουλειάς και όλα είναι πιο ακριβά. Ειδικά τώρα που έχει πέσει και το Ευρώ. Συμβούλεψέ τη να μην ψωνίσει πράγματα που υπάρχουν κι εδώ. Ακόμη και ρούχα μάρκες κλπ είναι πιο ακριβά. Μη συγκρίνεις με Κίνα... Από θήκες πήρα το Σάββατο αυτή. Είναι άσπρη και το κινητό μου είναι μαύρο. Τη βολεύτηκα πολύ και το μόνο που λείπει είναι το άνοιγμα που έχει το κανονικό flip cover για να μιλάς. Edited July 16, 2012 by Boss82 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Δεν ξέρω ποιο βίντεο εννοείς αλλά μόλις τώρα έβλεπα βίντεο στο in και όλα μια χαρά! Μετά πήγα και εδώ και είδα και το βίντεο του note που έχει στην πρώτη σελίδα,χωρίς κάποιο πρόβλημα! Πρωτα απ ολα ευχαριστω για την απαντηση. Δε ξερω τι να πω και γω εχω μπερδευτει. Πχ στη σελιδα http://mobileriam.wordpress.com/videos-by-greek-moblers/ εχει ενα σωρο videos. Στο ΝΟΤΕ παιζουν μια χαρα στο tab 2 10.1 πατας το play αλλα δε play. :mad: κανει ενα κλικ και μετα τπτ. Τελος παντων αμα λετε οτι παιζουν τα video και αφου δεν αναφερει αλλος το ιδιο θεμα ας κλεισει εδω. Tnx Baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Για να μπω τωρα clockwork τρεχω καθε φορα το ζιπ μεσο οφ recovery.και μου βγαζει στο οφ recovery το ανθρωπακι ταβλα με θαυμαστικο.καποιος ξερει τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Για να μπω τωρα clockwork τρεχω καθε φορα το ζιπ μεσο οφ recovery.και μου βγαζει στο οφ recovery το ανθρωπακι ταβλα με θαυμαστικο.καποιος ξερει τι παιζει? μου το κανε και μενα με στοκ 4.0.4 και ρουτ μεσω των 2 αρχειων του ηλια αλλα τωρα με κινγκτροιντ 5 και cf root kernel εχω ρικαβερι κανονικα...οπότε θελει κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 ουφφφφ... official 4.0.4 γερμανική.. με full wipe και εμφανώς βελτιωμένο τηλέφωνο. ερώτηση: πήγα να στείλω μέσα απο την συλλογή μια εικόνα. Παρατεταμένο πάτημα πάνω στην εικόνα και αφού επιλέχθηκε με το πράσινο βελάκι πάτησα κάτω αριστερά αποστολή. Μέχρι πρότεινος μου έβγαζε λίστα με επιλογές (bluetooth/wifi/mail/gmail κλπ) . Τώρα μου βγάζει : δεν υπάρχουν εφαρμογές για κοινή χρήση πολυμέσων τι συμβαίνει ????? Επίσης παρατήρησα πως προστέθηκε lag όταν ανοίγει το multitasking με όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και σέρνοντας τες είτε δεξιά είτε αριστερά τις κλείνουμε. Και εγώ έχω ένα μικρό lag στο mutitasking. 4.0.4 Γερμανική από Kies η αναβάθμιση. Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Και εγώ έχω ένα μικρό lag στο mutitasking. 4.0.4 Γερμανική από Kies η αναβάθμιση. στο ίδιο αναφερόμαστε. Ανεπαίσθητο , αλλά, υπαρκτό. Και την πέρασα με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων + full wipe. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 λοιπόοον.... official 4.0.4 εδώ και 3-4 μέρες. Ελάχιστες υπερβασικές εφαρμογές. Και ορίστε τα αποτελέσματα. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα για το χωριό με 100% μπαταρία. Μέχρι να φτάσω για μία ώρα έκανα ΕΝΑ τηλ διάρκειας 2 λεπτών και μίλησα με bluetooth. Το κινητό μετά απο μία ώρα είχε φτάσει στο 95% (στην αναμονή έχασε 5% κλειδωμένο με DATA PLAN ανοιχτό). Παίζει να χει θέμα η μπαταρία? Η 4.0.4 περάστηκε με factory defaults + full wipe. απο το τελευταίο screenshot λείπει το 2% ΙΝΤΕΡΝΕΤ με default browser Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 λοιπόοον.... official 4.0.4 εδώ και 3-4 μέρες. Ελάχιστες υπερβασικές εφαρμογές. Και ορίστε τα αποτελέσματα. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα για το χωριό με 100% μπαταρία. Μέχρι να φτάσω για μία ώρα έκανα ΕΝΑ τηλ διάρκειας 2 λεπτών και μίλησα με bluetooth. Το κινητό μετά απο μία ώρα είχε φτάσει στο 95% (στην αναμονή έχασε 5% κλειδωμένο με DATA PLAN ανοιχτό). Παίζει να χει θέμα η μπαταρία? Η 4.0.4 περάστηκε με factory defaults + full wipe. απο το τελευταίο screenshot λείπει το 2% ΙΝΤΕΡΝΕΤ με default browser Κοιτα, δεν αναφερεις τι χρηση του εκανες μετα τη μια ωρα για να σου πω. τωρα αν εχασε 5% σε 1 ωρα με: data (αφου λες οτι πηγαινες χωριο, εχανε το H και εμπαινε σε 3g-E ολη την ωρα? ενεργοβορα διαδικασια), με Blootooth ανοιχτο, και αν καταλαβα καλα και wifi? αν ειναι ετσι τοτε ειναι αρκετα καλα το 5% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts