Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιες επιλογές σου έχει μέσα?

Έχει την XEU π.χ.?

Πες μας κ αν δε βρίσκεις κάποια γνωστή ευρωπαϊκή τότε πας μέσω odin αλλά πρώτα πες μας πες επιλογές σου έχει

φιλε οι επιλογες ειναι οι εξης VHC-SKZ-SER-(SEK)-MSG-MBC-FTD-ALO η sek ειναι η επιλεγμενη ευχαριστω.

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια δεν το πιστευω παει το κινητακι μου :( Σημερα καθως βγηκα απο το αμαξι ενος φιλου δεν καταλαβα οτι μου επεσε και το πατησα κιολας...:cry: Επειδη ηταν σε θηκη η οποια μπαινει το κινητο δεν επαθε τιποτα μα τιποτα εξωτερικα ακομα και το gorila glass ειναι αθικτο :blink: αλλα εσωτερικα η οθονη εσπασε :cry: Μου το ματιασανε και μου το φαγανε ενα μηνα τωρα :mad: ολοι να το πιασουν να το δουν και τι ωραιο ο ενας και τι τεραστιο ο αλλος μου το φαγανε οι γκαντεμηδες!!! :X Τι κανω τωρα?? Ποσο εχει η οθονη?? Το στελνω αντιπροσωπεια??Το αλλαζω απο ebay φτηνοτερα?? Please help!!! :(
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Παιδια δεν το πιστευω παει το κινητακι μου :( Σημερα καθως βγηκα απο το αμαξι ενος φιλου δεν καταλαβα οτι μου επεσε και το πατησα κιολας...:cry: Επειδη ηταν σε θηκη η οποια μπαινει το κινητο δεν επαθε τιποτα μα τιποτα εξωτερικα ακομα και το gorila glass ειναι αθικτο :blink: αλλα εσωτερικα η οθονη εσπασε :cry: Μου το ματιασανε και μου το φαγανε ενα μηνα τωρα :mad: ολοι να το πιασουν να το δουν και τι ωραιο ο ενας και τι τεραστιο ο αλλος μου το φαγανε οι γκαντεμηδες!!! :X Τι κανω τωρα?? Ποσο εχει η οθονη?? Το στελνω αντιπροσωπεια??Το αλλαζω απο ebay φτηνοτερα?? Please help!!! :(

Φίλε μου λυπάμαι...

Εμένα μου είχε σπάσει η οθόνη σε ένα HTC One Touch την πρώτη μέρα που το είχα πάρει και την άλλαξα αντιπροσωπεία 240€ τότε.

Η γνώμη μου είναι να το πας αντιπροσωπεία να στην αλλάξουν να έχεις σίγουρο το κεφάλι σου! Από τιμή δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι τέτοια οθόνη θα έχει κανα διακοσάρι...

Ξερει κανεις αν υπαρχει μονο το gorila να αλλαχτει; και ποσο παει; εχω μια γρατζουνια.. Οχι τοσο μεγαλη αλλα ειναι η μοναδικη και δεν μ αρεσει μες τη μεση..
[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε οι επιλογες ειναι οι εξης VHC-SKZ-SER-(SEK)-MSG-MBC-FTD-ALO η sek ειναι η επιλεγμενη ευχαριστω.

Οπότε πας μέσω odin,διάβασε τις οδηγίες στη βίβλο του elthis είναι πολύ εύκολο.

Link και παραπάνω δε μπορώ να βοηθήσω είμαι απ το κινητό στη δουλειά τώρα!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Other again and this δηλαδή στα ελληνικά : άλλο πάλι και τούτο. Για κάποιο πρόβλημα battery drainage στο ΝΟΤΕ είχα γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση. Αυτό ας πούμε ότι λύθηκε μετά από hard reset. Για καλό και για κακό Έχω προμηθευτεί ακόμα 3 μπαταρίες και τις Έχω εδώ και κει για παν ενδεχομενο. Τελευταία παρατηρησα το εξης. Όταν αλλαξω μπαταρια η ώρα και η ημερομηνια ξεκινουν απο τις 2:00 στις 1/1/2000 και δεν επανερχονται στη σωστη ωρα και ημερομηνια παρολο που εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη ημερομηνια και ωρα απο τις ρυθμισεις "χρηση της ωρας που παρεχεται απο το δικτυο ". τα σωστα στοιχεια επανερχονται μονο οταν συνδεομαι στο internet. προφανως αυτο θεωρει σαν δικτυο και οχι το δικτυο κινητης τηλεφωνιας. Κανενα σχολιο πανω σε αυτο.? τελικα η μπαταρια καθοριζει την ωρα του συστηματος;Υπαρχει τροπος προγραμματισμου της μπαταριας?

tnx

baxy

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Other again and this δηλαδή στα ελληνικά : άλλο πάλι και τούτο. Για κάποιο πρόβλημα battery drainage στο ΝΟΤΕ είχα γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση. Αυτό ας πούμε ότι λύθηκε μετά από hard reset. Για καλό και για κακό Έχω προμηθευτεί ακόμα 3 μπαταρίες και τις Έχω εδώ και κει για παν ενδεχομενο. Τελευταία παρατηρησα το εξης. Όταν αλλαξω μπαταρια η ώρα και η ημερομηνια ξεκινουν απο τις 2:00 στις 1/1/2000 και δεν επανερχονται στη σωστη ωρα και ημερομηνια παρολο που εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη ημερομηνια και ωρα απο τις ρυθμισεις "χρηση της ωρας που παρεχεται απο το δικτυο ". τα σωστα στοιχεια επανερχονται μονο οταν συνδεομαι στο internet. προφανως αυτο θεωρει σαν δικτυο και οχι το δικτυο κινητης τηλεφωνιας. Κανενα σχολιο πανω σε αυτο.? τελικα η μπαταρια καθοριζει την ωρα του συστηματος;Υπαρχει τροπος προγραμματισμου της μπαταριας?

tnx

baxy

Αλλάζω συνέχεια μπαταρία και δεν είδα τέτοιο πράγμα ποτέ

Ίσως επειδή είμαι onlain συνέχεια.

Θα το δοκιμάσω σήμερα χωρίς data και θα σου πω

Sent from my note

Πηρα τηλεφωνο την smartec και σαν πρωτη εκτιμηση αν εχει πειραχτει μονο η οθονη (παει πακετο οθονη digiter) ειναι 150-160 ευρω απ'οτι μου ειπαν...μακαρι να μην εχει πειραχτει κατι αλλο και να ειναι μονο τοσα :(

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Παιδιά να ρωτήσω κάτι.Έχω βάλει φωτογραφίες τις επαφές μου, αλλά ότι ανάλυση και να έχουν, όταν σε καλούν στις εμφανίζει μικρές. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για μεγάλες φωτο ή full screen. Να τονίσω ότι είμαι root. Ευχαριστώ

Παιδιά να ρωτήσω κάτι.Έχω βάλει φωτογραφίες τις επαφές μου, αλλά ότι ανάλυση και να έχουν, όταν σε καλούν στις εμφανίζει μικρές. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για μεγάλες φωτο ή full screen. Να τονίσω ότι είμαι root. Ευχαριστώ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androminigsm.fscifree

Μήπως δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στο κινητό μας αυτό το πρόγραμμα?Επίσης μπήκα στο παραπάνω λινκ και πάνω αριστερά μου βγάζει σε κιτρινο φόντο " Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Vodafone Samsung GT-N7000." , μήπως πρέπει να είμαι root?

Edit:Άσε που απο ότι θυμάμαι μετά απο κάποιες εισαγωγές επαφών σου λέει να το αγοράσεις..

Xiaomi Mi Mix 3

HTC clock + weather widget...;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24215109

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4

ποιο αρχειο να κατεβασω?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Μήπως δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στο κινητό μας αυτό το πρόγραμμα?Επίσης μπήκα στο παραπάνω λινκ και πάνω αριστερά μου βγάζει σε κιτρινο φόντο " Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Vodafone Samsung GT-N7000." , μήπως πρέπει να είμαι root?

Edit:Άσε που απο ότι θυμάμαι μετά απο κάποιες εισαγωγές επαφών σου λέει να το αγοράσεις..

Οσο είχα τα gingerbread δούλευε μια χαρά το πρόγραμμα κ μάλιστα με βίντεο αντί φώτο στις επαφές μου.Με το παγωτάκι μου έκανε νούμερα κ το έβγαλα.Συνέχεια κολλούσε κ δεν μπορούσε να φορτώσει βίντεο ή φώτο απ την κάμερα με αποτέλεσμα να κρασάρει.

http://postimage.org/image/drcngbz27/

Μαγκες χρειαζομαι την βοηθεια σας!!! αγορασα το note μεταχειρισμενο,και ειχε μεσα την 4.0.3.,μαλλον γερμανικη,δεν ξερω σιγουρα.το θεμα είνresetαι οτι τρωει την μπαταρια σαν....στραγάλια!!!!! διάβασα πιο πάνω ότι με hard reset λύνεται το πρόβλημα, άλλα του είχα ήδη κάνει όταν το πήρα!!!! υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος???? (μήπως κάι γλιτώσω και το hard reset?]
ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!

Μαγκες χρειαζομαι την βοηθεια σας!!! αγορασα το note μεταχειρισμενο,και ειχε μεσα την 4.0.3.,μαλλον γερμανικη,δεν ξερω σιγουρα.το θεμα είνresetαι οτι τρωει την μπαταρια σαν....στραγάλια!!!!! διάβασα πιο πάνω ότι με hard reset λύνεται το πρόβλημα, άλλα του είχα ήδη κάνει όταν το πήρα!!!! υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος???? (μήπως κάι γλιτώσω και το hard reset?]

Διάβασε πρώτα από όλα τη βίβλο του elthis...αναφέρει τα πάντα για το Note Και για την μπαταρία...:)

Καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω εχω αγορασει πριν απο 2 μερες το note! Και ακομα δεν μου βγαλει να κανω update. Πρεπει να κανω κατι η απλα να περιμενω? ??
:p

Καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω εχω αγορασει πριν απο 2 μερες το note! Και ακομα δεν μου βγαλει να κανω update. Πρεπει να κανω κατι η απλα να περιμενω? ??

Αν καταλαβα καλα την περιμενεις ΟΤΑ. Θα κατεβασεις στον υπολογιστη σου το samsung kies απο την επισιμη σελιδα της samsung και αφου το κανεις εγκατασταση τοτε συνδεσε το τηλεφωνο με το καλωδιο usb στον υπολογιστη για να το δει το kies και λογικα θα στην βγαλει την αναβαθμιση.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Καλησπέρα καταρχήν σε όλους !!

Έχω χάσει το πενακι απο το Note μου, και ψαχνοντας..σε κάποιο γερμανικό φορουμ, διάβασα ότι η Samsung σου στέλνει δωρεάν άλλο !!

Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία ;

Αν οχι ....το εχει βρει κάποιος σε καλή τιμή ;

Μάλλον θα χρειαστώ 2-3 !!

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

Καλησπέρα καταρχήν σε όλους !!

Έχω χάσει το πενακι απο το Note μου, και ψαχνοντας..σε κάποιο γερμανικό φορουμ, διάβασα ότι η Samsung σου στέλνει δωρεάν άλλο !!

Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία ;

Αν οχι ....το εχει βρει κάποιος σε καλή τιμή ;

Μάλλον θα χρειαστώ 2-3 !!

Κοιταξε στο amazon.de νομιζω καπου στα 10 με 15 ευρω κοστιζει. Τωρα αυτο που διαβασες να στελνει η samsung αλλο και μαλιστα δωρεαν νομιζω δεν παιζει τετοια περιπτωση, αν ηταν ετσι θα ειχαμε γεμισει πενακια.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπω πως υποστηρίζεται κάρτα μνήμης μέχρι 32gb, είδα όμως κάποιους χρήστες που έχουν βάλει 64άρες, πρέπει να βάλουμε κάποιο custom rom για να τις δει ή υποστηρίζονται και απο το stock firmware?

Τελικά θα πάρω αυτή http://viewitem.eim.ebay.gr/Samsung-32GB-32G-32-GB-MicroSD-MicroSDHC-Micro-SD-SDHC-Card-Class-10-Essential/290717192857/item στην καλύτερη τιμή απο το ebay, απο Ελλάδα δεν το συζητάω είναι πολύ μακριά....

Φίλε κώστα σου ήρθε η κάρτα?

Εγώ την παρήγγειλα 24/5 και την Πέμπτη 5/7 μου έστειλε mail το ebay ότι κάνανε delist το προϊόν για κάποια παραβίαση κανόνων (που δεν διευκρίνιζε).

Τελικά η κάρτα ήρθε την Παρασκευή 6/7 και προσπαθώ να διαπιστώσω αν είναι αυθεντική ή όχι.

Κατέβασα το SD Card Tester από το play και μου δίνει writting Speed 10mb/sec και Reading 11mb/sec.

To SD Tools μου δίνει writting speed 10mb/sec και Reading 17mb/sec.

Λέτε να είναι μούφα η κάρτα?

Στην περιγραφή του προϊόντος είχε αυτή την εικόνα.

Edited by Boss82
Λεωνίδας

Φίλε κώστα σου ήρθε η κάρτα?

Εγώ την παρήγγειλα 24/5 και την Πέμπτη 5/6 μου έστειλε mail το ebay ότι κάνανε delist το προϊόν για κάποια παραβίαση κανόνων (που δεν διευκρίνιζε).

Τελικά η κάρτα ήρθε την Παρασκευή και προσπαθώ να διαπιστώσω αν είναι αυθεντική ή όχι.

Κατέβασα το SD Card Tester από το play και μου δίνει writting Speed 10mb/sec και Reading 11mb/sec.

To SD Tools μου δίνει writting speed 10mb/sec και Reading 17mb/sec.

Λέτε να είναι μούφα η κάρτα?

Στην περιγραφή του προϊόντος είχε αυτή την εικόνα.

Δεν ηταν μέσα σε συσκευασία??? στην έστειλε χύμα???

Εγώ την παράγγειλα στις 23/6 και ακόμα δεν έχει έρθει...... πριν λίγες μέρες βγήκε η κάρτα απο το e-bay και ο χρήστης φάινεται σαν not registered user......και κατέθεσα σήμερα αίτηση στο resolution center του e-bay για επιστροφή χρημάτων......θα δείξει, είναι να σου κάτσει η στραβή με το e-bay ποτέ δεν ξέρεις (Πάντως είχε πολλές θετικές κριτικές ο τύπος και δεν φαινόταν μούφα). Είχα παραγγείλει και μια θήκη δύο μέρες πριν απο αμερική και αυτή ήρθε μέσα σε 5 μέρες.

Αν καταλαβα καλα την περιμενεις ΟΤΑ. Θα κατεβασεις στον υπολογιστη σου το samsung kies απο την επισιμη σελιδα της samsung και αφου το κανεις εγκατασταση τοτε συνδεσε το τηλεφωνο με το καλωδιο usb στον υπολογιστη για να το δει το kies και λογικα θα στην βγαλει την αναβαθμιση.

Αυτο ειναι το θεμα δεν μου την βγαζει την αναβαθμιση !!!

:p

Δεν ηταν μέσα σε συσκευασία??? στην έστειλε χύμα???

Εγώ την παράγγειλα στις 23/6 και ακόμα δεν έχει έρθει...... πριν λίγες μέρες βγήκε η κάρτα απο το e-bay και ο χρήστης φάινεται σαν not registered user......και κατέθεσα σήμερα αίτηση στο resolution center του e-bay για επιστροφή χρημάτων......θα δείξει, είναι να σου κάτσει η στραβή με το e-bay ποτέ δεν ξέρεις (Πάντως είχε πολλές θετικές κριτικές ο τύπος και δεν φαινόταν μούφα). Είχα παραγγείλει και μια θήκη δύο μέρες πριν απο αμερική και αυτή ήρθε μέσα σε 5 μέρες.

Σε συσκευασία ήταν κανονικά και φαίνεται αυθεντική. Αν δεν γινόταν το delist δεν θα το είχα ψάξει καθόλου.

Όντως ο πωλητής φαινόταν πολύ καλός και να σου πω την αλήθεια δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Πιστεύω πως κι εσένα θα έρθει.

Απλά ήθελα μια επιπλέον γνώμη από κάποιο παιδί που μπορεί να ξέρει τι γίνεται με τα writting/reading speeds. Είναι λίγο πιο κάτω από αύτά που έλεγε ο κατασκευαστής, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει πως η κάρτα δεν είναι αυθεντική...

Λεωνίδας

Σε συσκευασία ήταν κανονικά και φαίνεται αυθεντική. Αν δεν γινόταν το delist δεν θα το είχα ψάξει καθόλου.

Όντως ο πωλητής φαινόταν πολύ καλός και να σου πω την αλήθεια δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Πιστεύω πως κι εσένα θα έρθει.

Απλά ήθελα μια επιπλέον γνώμη από κάποιο παιδί που μπορεί να ξέρει τι γίνεται με τα writting/reading speeds. Είναι λίγο πιο κάτω από αύτά που έλεγε ο κατασκευαστής, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει πως η κάρτα δεν είναι αυθεντική...

Καλημέρα, δοκίμασε να την βάλεις σε ένα card reader και τσέκαρε τις ταχύτητες στα windows, να δεις αν σου βγάζει τις ίδιες.

**Τελικά μου απάντησε ο τύπος απο το e-bay και μου λέει πως έχει στείλει κανονικά την κάρτα, και ότι έχουν ένα προβλημα με την paypal και γι'αυτό είναι προσωρινά μη διαθέσιμος ο λογαριασμός τους**

Έχω πάρει το note και ενώ στην αρχή κρατούσε έστω και με αρκετή χρήση την μπαταρία του για μια ημέρα ολόκληρη από χτες βλέπω πως μου την τρώει πολύ γρήγορα ξαφνικά και χωρίς να προσθέσω κάτι άλλο, πρόγραμμα κλπ !

Π.χ. χτες βράδυ το έβαλα να γεμίση και το πρωί ήμουν στο 64% χωρίς ανοικτό τίποτα, ούτε wifi, τίποτα γιατί οκ τα ξέρω αυτά τι πρέπει να κλείνουμε !

Πως μπορώ να βρω τι μου τρώει τόσο πολύ την μπαταρία ?

Ευχαριστώ