Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπω πως υποστηρίζεται κάρτα μνήμης μέχρι 32gb, είδα όμως κάποιους χρήστες που έχουν βάλει 64άρες, πρέπει να βάλουμε κάποιο custom rom για να τις δει ή υποστηρίζονται και απο το stock firmware?

Τελικά θα πάρω αυτή http://viewitem.eim.ebay.gr/Samsung-32GB-32G-32-GB-MicroSD-MicroSDHC-Micro-SD-SDHC-Card-Class-10-Essential/290717192857/item στην καλύτερη τιμή απο το ebay, απο Ελλάδα δεν το συζητάω είναι πολύ μακριά....

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά θα πάρω αυτή http://viewitem.eim.ebay.gr/Samsung-32GB-32G-32-GB-MicroSD-MicroSDHC-Micro-SD-SDHC-Card-Class-10-Essential/290717192857/item στην καλύτερη τιμή απο το ebay, απο Ελλάδα δεν το συζητάω είναι πολύ μακριά....

Στα χαρακτηριστικα η 16GB φαινεται καλυτερη και συγκεκριμενα,αυτο που με ενδιαφερει εμενα κυριως, το writting speed...

Μεγάλο μείον για τη Samsung :down: να δώσει την επίσημη ICS στα Ελληικά μας Note, έχουμε βαρεθεί να περιμένουμε.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, έχω δει την ICS που πήρε το SII ενός φίλου μου την οποία περίμενα να είναι σαν αυτή των Nexus και όχι μια μικρή παραλαγή της παλαιάς!Έτσι θα είναι και η δικιά μας?Αν είναι έτσι μάλλον τζάμπα περιμένω..

Αν δεν είναι σαν των nexus μπορώ να βάλω μια custom ICS , έτσι δεν είναι?Αλλά είναι ολoκληρωμένες η έχουνε κάποια bugs?

Xiaomi Mi Mix 3

Μεγάλο μείον για τη Samsung :down: να δώσει την επίσημη ICS στα Ελληικά μας Note, έχουμε βαρεθεί να περιμένουμε.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, έχω δει την ICS που πήρε το SII ενός φίλου μου την οποία περίμενα να είναι σαν αυτή των Nexus και όχι μια μικρή παραλαγή της παλαιάς!Έτσι θα είναι και η δικιά μας?Αν είναι έτσι μάλλον τζάμπα περιμένω..

Αν δεν είναι σαν των nexus μπορώ να βάλω μια custom ICS , έτσι δεν είναι?Αλλά είναι ολoκληρωμένες η έχουνε κάποια bugs?

Οι custom roms σε σχεση με τις official ειναι bugless,δεν εχουν bugs και εκτος αυτου σου ληνουν τα χερια απο πολλες αποψεις. Αν βρεις μια καλη custom rom που θα δουλευει τελεια στο note σου τοτε δεν θα ξαναασχοληθεις με official rom...

Καλημέρα!

Τα επίσημα firmwares, κατά 99%, είναι multilanguage και φυσικά περιέχουν ελληνικά.

Βάλε αν θες την τελευταία επίσημη ics LQ3.

Σ'ευχαριστώ γιά τήν απάντηση αλλά δέν γνωρίζω πού θά τήν βρώ.Βοήθησέ με λίγο γιατί δέν είμαι καί πολύ σχετικός

Εδω και ενα μηνα ειμαι και εγω κατοχος του νοτε.ειμαι πραγματικα εντυπωσιασμενος με την συσκευη και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο ειχα μεχρι τωρα!!!!!εναν προβληματισμο μου ηθελα να παραθεσω μονο και παρακαλω αν μπορει καποιος να απαντηση.Εχει να κανει με την καμερα του τηλεφωνου μου και δεν ξερω αν συμβαινει και σε καποιον αλλο,σε εσωτερικους κυριως χωρους παρουσιαζετε μια αποχρωση ροζ σε ανοιχτοχρωμες επιφανειες(ασπρους τοιχους κ.τ.λ)δεν ειναι εντονο πολυ,και συνβαινει κυριος σε λιγοτερα φωτισμενους χωρους.Ειναι φυσιολογικο αυτο?ξερει να απαντηση καποιος?

Στα χαρακτηριστικα η 16GB φαινεται καλυτερη και συγκεκριμενα,αυτο που με ενδιαφερει εμενα κυριως, το writting speed...

Συμφωνώ απολύτως, αλλά θέλω τα 32GB οπότε πήρα αυτήν.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, δε μου είπατε όμως πως θα είναι η ics στο Note μας, θα αλλάξει τελείως ,θα είναι σαν τις ics των nexus?
Xiaomi Mi Mix 3

• Administrators
εναν προβληματισμο μου ηθελα να παραθεσω μονο και παρακαλω αν μπορει καποιος να απαντηση.Εχει να κανει με την καμερα του τηλεφωνου μου και δεν ξερω αν συμβαινει και σε καποιον αλλο,σε εσωτερικους κυριως χωρους παρουσιαζετε μια αποχρωση ροζ σε ανοιχτοχρωμες επιφανειες(ασπρους τοιχους κ.τ.λ)δεν ειναι εντονο πολυ,και συνβαινει κυριος σε λιγοτερα φωτισμενους χωρους.Ειναι φυσιολογικο αυτο?ξερει να απαντηση καποιος?

Μέχρι ένα σημείο είναι φυσιολογικό, συμβαίνει σε πολλούς και εξαρτάται και από τη rom που φοράει η συσκευή σου. Για παράδειγμα με μια αναβάθμιση ενδέχεται να μειωθεί αισθητά η ροζ βούλα.

Modpic.gif

Μέχρι ένα σημείο είναι φυσιολογικό, συμβαίνει σε πολλούς και εξαρτάται και από τη rom που φοράει η συσκευή σου. Για παράδειγμα με μια αναβάθμιση ενδέχεται να μειωθεί αισθητά η ροζ βούλα.

Σε ευχαριστω καταρχην για την απαντηση,το νοτε παντος δεν το πειραξα καθολου εχει την επισιμη ρομ.θα περιμενω μηπως δω βελτιωση οταν μου ερθει η αναβαθμιση για ICS.Ελπιζω να μην αργησει πολυ!!!

Eξαρτάται τι εννοείς να αλλάξει τελείως! Μοιάζει με του nexus αλλά αυτό είναι pure android, εσύ θα την έχεις προσαρμοσμένη στον TW. Θα δεις,πάντως,πολλές αλλαγές,προς το καλύτερο. Κάποια,ναι,μοιάζουν με του nexus. Αξίζει η ICS! Βέβαια,αν είχες γερμανικό και φτηνότερα θα το είχες αγοράσει και από το Μάιο θα είχες ICS

Καταλαβαίνω ότι η καινούργια ics θα είναι σα του φίλου μου το SII που είδα πρόσφατα!Των nexus είναι άλλο πράμα μιας και το έχω στο HD2 μου τουλάχιστον σε εμφάνιση!Τουλάχιστον τα lagαρίσματα έχουνε πάψει , είναι πιο γρήγορη ακόμη?

Xiaomi Mi Mix 3

Για να δούμε!Πάντως μέχρι τώρα δεν είμαι πλήρης ευχαριστημένος , όποιος το παίρνει και το δουλεύει λέει ότι lagαρει κάποιες φορές , αργή περιστροφή και κάποια άλλα ψιλοπραγματάκια.Εντάξει η οθόνη είναι τέλεια , κάμερα , μπαταρία κτλπ αλλά δε νοείται κινητό που το πήρα τότε 700 ευρώ και με τέτοια χαραχτηριστικά να έχει αυτά τα lag!Μη μου πείτε για custom roms , rooting κτλπ διότι έχω το HTC HD2 και του έχω περάσει πολλές rom και γνωρίζω τι εστί custom rom , άλλα δεν αγοράζουμε κινητά με σκοπό να τα πειράζουμε εμείς ύστερα και ούτε είμαστε αναγκασμένοι να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία ώστε να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες του τηλεφώνου μας!Το SII έχει 1,5 μήνα αν δε κάνω λάθος που έχει την ics και εμείς ακόμη στο περίμενε και η τιμή του είναι στα 450 ευρώ αυτή τη στιγμή.Απο δv και πέρα όμως γνωρίζω τι γίνεται με τη samsung και θα πράττω ανάλογα!
Xiaomi Mi Mix 3

Για να δούμε!Πάντως μέχρι τώρα δεν είμαι πλήρης ευχαριστημένος , όποιος το παίρνει και το δουλεύει λέει ότι lagαρει κάποιες φορές , αργή περιστροφή και κάποια άλλα ψιλοπραγματάκια.Εντάξει η οθόνη είναι τέλεια , κάμερα , μπαταρία κτλπ αλλά δε νοείται κινητό που το πήρα τότε 700 ευρώ και με τέτοια χαραχτηριστικά να έχει αυτά τα lag!Μη μου πείτε για custom roms , rooting κτλπ διότι έχω το HTC HD2 και του έχω περάσει πολλές rom και γνωρίζω τι εστί custom rom , άλλα δεν αγοράζουμε κινητά με σκοπό να τα πειράζουμε εμείς ύστερα και ούτε είμαστε αναγκασμένοι να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία ώστε να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες του τηλεφώνου μας!Το SII έχει 1,5 μήνα αν δε κάνω λάθος που έχει την ics και εμείς ακόμη στο περίμενε και η τιμή του είναι στα 450 ευρώ αυτή τη στιγμή.Απο δv και πέρα όμως γνωρίζω τι γίνεται με τη samsung και θα πράττω ανάλογα!

Θα συμφωνησω στα περισσοτερα που λες, αλλα το οτι η αναβαθμιση ics δεν εχει δωθει στη χωρα μας, δε σημαινει οτι δεν υπαρχει επισημη ics εκδοση.

Καταλαβαινω λοιπον οτι δε θες να περασεις καποια custom rom, αλλα μπορεις να περασεις τη τελευταια επισιμη ics εκδοση (LQ3) μεσω pc odin.

Με nova launcher (αλλα και tw) δεν υπαρχουν πλεον τα lugακια των 1ων ics εκδοσεων και σε καθε νεα εκδοση η συσκευη γινεται ακομα καλυτερη.Πιστευω οτι οταν αναβαθμιστει σε android 4.0.4 τα πραγματα θα ειναι ακομα καλυτερα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά εγω που πήρα το note πριν μερικές μέρες είχε περασμένη την 2.3.6, και μόλις το σύνδεσα στο pc το kies το αναβάθμισε σε ics 4.0.3. Πως λοιπόν λέτε πως δεν έχει έρθει η επίσημη ics στην χώρα μας...??? και δεν το εχω πειράξει ακόμα, μόνο root το έχω κάνει, ούτε custom roms έχω βάλει ούτε τίποτα άλλο.

@boltsis

Συμφωνώ σε αρκετά. Ρώτα όμως και τους κατόχους του HTC EVO 3D (ήμουν κάτοχος), του Desire S (είμαι κάτοχος), τι έχουν πάρει αυτή τη στιγμή. Όχι ''παγωτό'' δεν έχουν πάρει, αλλά ούτε και κάστανα δεν θα πάρουν όπως πάει η HTC. Και άσε που στο τελευταίο ΗTC One X, αν τολμήσεις να ξεκλειδώσεις το κινητό, το κάνεις επίσημα μέσω του site, και χάνεις και εγγύηση (τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγες ημέρες).

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά εγω που πήρα το note πριν μερικές μέρες είχε περασμένη την 2.3.6, και μόλις το σύνδεσα στο pc το kies το αναβάθμισε σε ics 4.0.3. Πως λοιπόν λέτε πως δεν έχει έρθει η επίσημη ics στην χώρα μας...??? και δεν το εχω πειράξει ακόμα, μόνο root το έχω κάνει, ούτε custom roms έχω βάλει ούτε τίποτα άλλο.

Για να ξεκαθαρισω τι λεω,προσωπικα δε ξερω που εχει δωθει επισημα η ics εκδοση κι αν εχει δωθει στη Ελλαδα, μιας και το εχω ''πειραγμενο'' εξ αρχης.

Ρολο λοιπον παιζει απο που προερχεται η συσκευη που εχει καποιος αγορασει.Μπορει εσυ να την αγορασες Ελλαδα, απο καποιο καταστημα, αλλα να ερχεται απο Γερμανια.Αυτο σημαινει οτι αν το συνδεσεις σε pc σωστα θα σε αναβαθμισει, μιας και στη Γερμανια (ειμαι σιγουρος) εχει δωθει επισημα.

Οσοι λοιπον εχετε τη συσκευη και δε σας εχει ερθει η αναβαθμιση σε ics, σημαινει οτι προοριζοταν για μια χωρα που δεν εχει δωθει επισημα το παγωτο.

Αυτο δε σημαινει οτι ειναι κακο η παρανομο, ομως μπορειτε να περασετε επισημη ics εκδοση μεσω pc odin, και να μη περιμενετε ποτε θα τη παρετε μεσω OTA η μεσω kies.

Follow me on XDA

Aπλά γιατί δεν είναι ελληνικό! Του φίλου μας είναι ελληνικό γιατί τέτοια τιμή,700 ευρώ,που το πήρε μόνο τα ελληνικά είχαν και ίσως έχουν ακόμα....:wacko:

Δίκιο έχει ο φίλος, τώρα που το θυμήθηκα μόλις άνοιξα το note η γλώσσα ήταν στα Γερμανικά.... έτσι εξηγείται!!!, αλλά εκτός της συσκευασίας είχε και ένα manual που ήταν και στα ελληνικά και δεν μου πέρασε απ'το μυαλό ότι δεν ήταν Ελληνικό.

Οκ χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί μου :D.

1.Oδηγίες να περάσω μέσω pc odin υπάρχουν στη Βίβλο?

2.Θα είναι κάποια ξένη ics αυτη η επίσημη που περάσω , έτσι δεν είναι?

3.Μετά θα μου έρχονται οι αναβαθμίσεις κανονικά η θα πρέπει να έχω το νου μου να τις περνάω χειροκίνητα μόνος μου?

4.Φαντάζομαι θα χάσω όλα μου τα προγράμματα η το angry birds που παίζω μέχρι στιγμης :)!

Ξέρω μάλλον έχουν ξαναειπωθει τέτοιου είδους ερωτήσεις και ζητώ συγνώμη αν τυχόν επαναλμβάνονται αλλά ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος για διάβασμα.Γι 'αυτό σύντομες απαντήσεις στις ερωτήσεις μου αρκούν να με κατατοπίσουν!

Edited by boltsis
Xiaomi Mi Mix 3

Οκ χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί μου :D.

1.Oδηγίες να περάσω μέσω pc odin υπάρχουν στη Βίβλο?

2.Θα είναι κάποια ξένη ics αυτη η επίσημη που περάσω , έτσι δεν είναι?

3.Μετά θα μου έρχονται οι αναβαθμίσεις κανονικά η θα πρέπει να έχω το νου μου να τις περνάω χειροκίνητα μόνος μου?

4.Φαντάζομαι θα χάσω όλα μου τα προγράμματα η το angry birds που παίζω μέχρι στιγμης :)!

Ξέρω μάλλον έχουν ξαναειπωθει τέτοιου είδους ερωτήσεις και ζητώ συγνώμη αν τυχόν επαναλμβάνονται αλλά ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος για διάβασμα.Γι 'αυτό σύντομες απαντήσεις στις ερωτήσεις μου αρκούν να με κατατοπίσουν!

1.Ναι

2.Ναι(εγω εχω Γερμανικη)

3.Ναι θα σου ερχονται,αλλα θα μπορεις και χειροκινητα.

4.Αμα εισαι root μπορεις να παρεις ενα backup με titanium και να ξανα περασεις τα αρχεια στην ICS που θα περασεις.

προσπαθώ να κάνω battery calibration αλλά μου βγάζει μήνυμα

''calibration failed make sure your device iw rooted''

καμιά ιδέα?

εννοείτε οτι είμαι ροοτ

Edit

Μάλλον κάτι εχω κάνει λάθος με τη ρομ γιατί μου κάνει κι αλλα κουλα. ..

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Το απόγευμα κανονίσαμε καφεδάκι στο μοναστηράκι με εύθυμη, costsa41.

Αν θέλει κάποιος από εσάς να μεγαλώσει τη παρέα, στείλτε μου pm.

Λυπάμαι που δε θα γνωρίσουμε τα παιδιά εκτός αθήνων...Μπορεί να διοργανώσουμε tour σα τη Madonna κάποια στιγμή!:p

Follow me on XDA

Παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο προγραμμα πλοηγησης GPS για το κινητο μας? Αν μπορει καποιος να μου στειλει και link με πμ ακομη καλυτερα...

Ευχαριστω

Έχει παραγίνει το κακό με το android όσο αφορά τη χρήση της μπαταρίας και τις εφαρμογές που κρατάει ανοιχτές ή ανοίγει από μόνο του.

Χθές το βράδυ κλείνω το ΝΟΤΕ με μπαταρία στο 47%. Σήμερα το πρωί το ανοίγω με τη μπαταρία στο 43%. Θεμιτό λέω: Μπορεί να είναι η ανακρίβεια του μετρητή, μπορεί να είναι η ποιότητα της μπαταρίας που έπεσε αν και κλειστό.

Άνοιξα όλες και όλες 3 εφαρμογές με σύνολο χρήσης το πολύ 10-12 λεπτά, Twiter, mail, και opera και μετά το παράτησα καθώς είχα κάτι άλλο να ασχοληθώ πρωινίατικα.

Μέσα στα επόμενα περίπου 45 λεπτά μου είχε βγάλει 2 φορές την ειδοποίηση για πτώση της μπαταρίας στο 15% και στο 5% και όταν το έπιασα στο χέρι μου ήταν ζεστό πιο πολύ απ' ότι συνήθως και από τη διαχέιριση εργασιών είδα ότι είχε ανοιχτές 31 εφαρμογές. Ημαρτον δηλαδή. Σε μία ώρα μου καθάρισε πάνω από 40% μπαταρία χωρίς ουσιαστική χρήση.

Έχω το ICS μαμίσιο περασμένο από με καλώδιο μέσω του kies, και το έχω κάνει πλήρες format πριν από περίπου 10 μέρες. Από τότε έχω εκγαταστήσει με πολύ προσοχή όλες τις χρειαζούμενες από μένα εφαρμογές και όχι ότι σκουπίδι κυκλοφορεί όπως έκανα παλαιότερα.

Παρακαλώ την εκτίμησή σας.

Η επισημη ics εχει τα 3 εξης προβληματα.

- battery drain,

-higher temperatures when browsing for lengthy periods of time,

- inability to pair with many Bluetooth devices.

δυστυχως δεν υπαρχει fix.

Παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο προγραμμα πλοηγησης GPS για το κινητο μας? Αν μπορει καποιος να μου στειλει και link με πμ ακομη καλυτερα...

Ευχαριστω

Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Η επισημη ics εχει τα 3 εξης προβληματα.

- battery drain,

-higher temperatures when browsing for lengthy periods of time,

- inability to pair with many Bluetooth devices.

δυστυχως δεν υπαρχει fix.

Τίποτα από αυτά δεν έχω πάντως.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης