Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά όλα ΟΚ με το rooting, μετά έκανα και backup τον κατάλογο EFS απο το / της συσκευής, αλλά είδα ότι είναι άδειος, δεν έχει τίποτα μέσα... έτσι πρέπει να είναι??????

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες τελικα το igo υπάρχει σε συμβατή έκδοση για το κινητό μας ;

Sent from my note

οχι

το αρχείο busybox το βλέπω μόνο στην αρχή...:O

αφού τρέξω το CWM.zip και εμφανίσει CWM recovery , busybox πουθενά...

edit

ολα οκ

έβγαλα την κάρτα microsd που είχα και έβαλα σε μια άλλη μόνο με τα 2 αρχεία μέσα...

τώρα φαντάζομαι δεν τα χρειάζομαι στην κάρτα ???

Εγώ θα σου έλεγα να τα κρατήσεις εκεί. Μπορεί να τα ξαναχρειαστεις, μην τα ψάχνεις τελευταία στιγμή.;)

Η αλήθεια είναι ότι το βρήκα ευκαιρία το s3 και απλά θα το δοκιμασω.. Ναι είναι πιο βολικό το s3 αλλά πραγματικά με το μέγεθος του note δεν έχω πρόβλημα.. Από την άλλη μέσω των custom roms έχω δει και το περιβάλλον του s3 και τον launcher ακόμα και τους ήχους του έχω αυτή την στιγμή (και πειρατικά τα 48gb στο dropbox :cool: ).. Πάντως ειδικά αυτό το metallic blue είναι πολύ όμορφο.. Δυστυχώς θα το έχω σε λευκό όμως.. Το μεγάλο ραντεβού για μένα είναι φυσικά τον Οκτώβριο!! Τα άλλα είναι παρηγοριά στον άρρωστο!!

Μονο? :p παει και πολυ παραπανω :happy:

onTopic τωρα, το επιασα και εγω στα χερια για κανα 4ωρο απο ενα φιλο.. το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν.. γιατι το εκαναν τοσο μικρο μωρε... :lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μονο? :p παει και πολυ παραπανω :happy:

onTopic τωρα, το επιασα και εγω στα χερια για κανα 4ωρο απο ενα φιλο.. το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν.. γιατι το εκαναν τοσο μικρο μωρε... :lol::lol::lol:

Χαχα ναι σιγουρα παει και πολύ παραπανω αλλα εγω δεν χρησιμοποιώ ουτε 1GB οποτε απλα τα εχω μαλλον... Η αληθεια ειναι σχετικα με το s3 οτι εχω μια περιεργα αλλα δεν νομίζω να σταθει διπλα στο note... Ειδικα με την τελευταία base και απο τα ικανοτατα χερια του Ηλία το τηλεφωνο ειναι απλα απολαυση... Ασε που θα με κρεμασει ο φιλτατος Ηλιας μετα απο την "καμπανια" που διοργάνωσα για να κρατησει το θηριακι μας :p:p

Edited by efthimis31

Εγώ θα σου έλεγα να τα κρατήσεις εκεί. Μπορεί να τα ξαναχρειαστεις, μην τα ψάχνεις τελευταία στιγμή.;)

σαν να έχεις δίκιο...32gb κάρτα και 10 στη συσκευή είναι υπέρ αρκετά για να μην μπορώ να κρατήσω 3mb αρχειάκια :lol:

πάλι καλά που δεν πήρα την 64αρα...πρώτη φορά δεν μπορώ να γεμίσω κάρτα.έβαλα και έβαλα και τελειωμό δεν έχουν αυτά τα gb:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

σαν να έχεις δίκιο...32gb κάρτα και 10 στη συσκευή είναι υπέρ αρκετά για να μην μπορώ να κρατήσω 3mb αρχειάκια :lol:

πάλι καλά που δεν πήρα την 64αρα...πρώτη φορά δεν μπορώ να γεμίσω κάρτα.έβαλα και έβαλα και τελειωμό δεν έχουν αυτά τα gb:lol:

εγώ θα πάρω 64άρα μιας και τα επεισόδια που κατεβάζω και βλέπω σε 720p πιάνουν χώρο..... η 32άρα μου γέμησε :lol: πάντως απολαμβάνω τις σειρές μια χαρά στο κρεβατάκι μου μετά το μεσημεριανό ύπνο.....

technoholic maniac reviewer

Θα σου χρειαστεί πάντως η μεγαλύτερη κάρτα κάποια στιγμή..

Πχ αν τραβάς βίντεο σε υψηλή ανάλυση..

Πρόσφατα σε ταξίδι μου τράβηξα πολλά βίντεο και εκεί το κατάλαβα.

Υπάρχει όμως λύση και πάλι και σε αυτή την περίπτωση..

Στικακι και usb on the go :D

εγώ θα πάρω 64άρα μιας και τα επεισόδια που κατεβάζω και βλέπω σε 720p πιάνουν χώρο..... η 32άρα μου γέμησε :lol: πάντως απολαμβάνω τις σειρές μια χαρά στο κρεβατάκι μου μετά το μεσημεριανό ύπνο.....

Τα ίδια και εδώ φίλε..

Βρήκα την χαρά μου σε αυτό το θέμα.

Σήριαλ και άγιος ο θεός:D

Sent from my note

γεια σας. το απόγευμα αγόρασα το galaxy note και ειπα να φορεσω το παγωτο. πηγα να το κανω μεσω του μενου με την αναζητηση ενημερωσεων αλλα δε μου τη κατεβαζει. λεει οτι δεν υπαρχει ενημερωση και το κινητο φοραει 2.3.6 firmware. ποιος ειναι ο επισημος τροπος να φορεσω την επισημη rom ics? σας ευχαριστω προκαταβολικά.

ή μέσω σερβις(όπως έγινε με εμένα)

ή μέσω το πολύ αναλυτικού οδηγού που υπάρχει στη βίβλο

ξέρουμε καμιά εφαρμογούλα που να μπορέσω να συγχρονίσω τους φακέλους μου στο hotmail???

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας. το απόγευμα αγόρασα το galaxy note και ειπα να φορεσω το παγωτο. πηγα να το κανω μεσω του μενου με την αναζητηση ενημερωσεων αλλα δε μου τη κατεβαζει. λεει οτι δεν υπαρχει ενημερωση και το κινητο φοραει 2.3.6 firmware. ποιος ειναι ο επισημος τροπος να φορεσω την επισημη rom ics? σας ευχαριστω προκαταβολικά.

Κατεβασε στον υπολογιστη σου το samsung kies απο την επισημη σελιδα της samsung και τοτε συνδεσε το τηλεφωνο με τον υπολογιστη και λογικα θα σου βγαλει την αναβαθμιση για παγωτο.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Έχει βγει η αναβάθμιση για τα Ελληνικά note και για κάποιο λόγο δεν την βγάζει ούτε OTA αλλά ούτε μέσο Kies?

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

Έχει βγει η αναβάθμιση για τα Ελληνικά note και για κάποιο λόγο δεν την βγάζει ούτε OTA αλλά ούτε μέσο Kies?

Μπορεις να τη περασεις μεσω pc odin την official 4.0.3..

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Μπορεις να τη περασεις μεσω pc odin την official 4.0.3..

Σε ευχαριστώ για την απάντηση

είναι δύσκολο? μόνο ροοτ έχω κάνει το note με όλα τα μαμά updates, είναι επικίνδυνο να βάλω την official ρομ μέσο odin? διαβάζω για kernel (δεν έχω ιδέα τι κάνει αυτό :wacko: ) και ότι είναι λίγο επικίνδυνο αν δεν ξέρεις τι κάνεις να χαλάσεις την συσκευή...

:(

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

είναι δύσκολο? μόνο ροοτ έχω κάνει το note με όλα τα μαμά updates, είναι επικίνδυνο να βάλω την official ρομ μέσο odin? διαβάζω για kernel (δεν έχω ιδέα τι κάνει αυτό :wacko: ) και ότι είναι λίγο επικίνδυνο αν δεν ξέρεις τι κάνεις να χαλάσεις την συσκευή...

Δεν είναι δύσκολο.

Πηγαίνει στον παρακάτω σύνδεσμο και στο δεύτερο post θα βρεις εικόνες να σε καθοδηγήσουν.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

Επίσης στον οδηγό στην υπογραφή μου θα βρεις κ ελληνικό οδηγό.

Άσε τους κερνελς και τα λοιπά για την ώρα...Σιγά σιγά κι ένα ένα..

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αφου εισσι ηδη ροοτ μπορεις αντι για την official..Να περασεις καποια custom ρομ που θα κανει το note σου 100 φορες καλυτερο κ σε ταχυτητα κ σε αποδοση κ σε καταναλωση μπαταριας...Υπαρχει αναλυτικος οδηγος στη Βιβλο πως θα περασεις ακριβως αυτο που θελεις..

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Δεν είναι δύσκολο.

Πηγαίνει στον παρακάτω σύνδεσμο και στο δεύτερο post θα βρεις εικόνες να σε καθοδηγήσουν.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

Επίσης στον οδηγό στην υπογραφή μου θα βρεις κ ελληνικό οδηγό.

Άσε τους κερνελς και τα λοιπά για την ώρα...Σιγά σιγά κι ένα ένα..

Ευχαριστώ φίλε, θα δοκιμάσω την δικιά σου ρομ, μπορείς να μου πεις ποιον οδηγό να ακολουθήσω και από που να κατεβάσω την ρομ σου?

Αφου εισσι ηδη ροοτ μπορεις αντι για την official..Να περασεις καποια custom ρομ που θα κανει το note σου 100 φορες καλυτερο κ σε ταχυτητα κ σε αποδοση κ σε καταναλωση μπαταριας...Υπαρχει αναλυτικος οδηγος στη Βιβλο πως θα περασεις ακριβως αυτο που θελεις..

Ευχαριστώ φίλε, θα δοκιμάσω την ρομ του elthis, έχω διαβάσει τα καλύτερα σχόλια :)

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

Ευχαριστώ φίλε, θα δοκιμάσω την δικιά σου ρομ, μπορείς να μου πεις ποιον οδηγό να ακολουθήσω και από που να κατεβάσω την ρομ σου?

Ευχαριστώ φίλε, θα δοκιμάσω την ρομ του elthis, έχω διαβάσει τα καλύτερα σχόλια :)

Ρομ του elthis με theme kalagas...Θα ξετρελαθεις!!

με το που έβαλα 5-6 εφαρμογές ξαφνικά δεν μπορεί να συνδεθεί στο wifi...:angry:

elthis στείλε ενα λινκ με τη rom σου please...:O

αυτός ο οδηγός ισχύει για ics??

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

με το που έβαλα 5-6 εφαρμογές ξαφνικά δεν μπορεί να συνδεθεί στο wifi...:angry:

elthis στείλε ενα λινκ με τη rom σου please...:O

αυτός ο οδηγός ισχύει για ics??

Η ρομ που ζητάς είναι στον οδηγό του Elthis τελευταίο post... έλα από Τροποποιήσεις καλύτερα και θα σου πούμε πως πρέπει να μπει η ρομ σωστά γιατί απαιτείται μια μικρή "παράκαμψη" (για abyss kernel μιλώ για όσους γνωρίζουν..)

τελικα το note ειναι ξεχωριστη κατηγορια απο μονο του ... και αυτο ειναι που μου αρεσει πολυ !!!!!! (ποτε δεν μου αρεσαν τα android τηλεφωνα ) γιατι εγω ειμαι φανατικος apple user ... (ας με κατηγορειτε αλλα αν εχετε 3 mac και ενα iphone τοτε θα καταλαβετε τι λεω )

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

τελικα το note ειναι ξεχωριστη κατηγορια απο μονο του ... και αυτο ειναι που μου αρεσει πολυ !!!!!! (ποτε δεν μου αρεσαν τα android τηλεφωνα ) γιατι εγω ειμαι φανατικος apple user ... (ας με κατηγορειτε αλλα αν εχετε 3 mac και ενα iphone τοτε θα καταλαβετε τι λεω )

Εγώ σε νοιώθω κανονικά.. Το note είναι μακράν ότι πιο ολοκληρωμένο!! Καλό το s3 επίσης αλλά μάλλον "φτωχός συγγενης".. Για iphone δεν σχολιάζω, been there done that!! :p

Εγώ σε νοιώθω κανονικά.. Το note είναι μακράν ότι πιο ολοκληρωμένο!! Καλό το s3 επίσης αλλά μάλλον "φτωχός συγγενης".. Για iphone δεν σχολιάζω, been there done that!! :p

Χαχαχα " φτωχός συγγενής"!

Θεωρώ πως το S3 είναι για τον χρήστη που δε μπορεί να κουβαλήσει αυτή την οθόνη. Παρόλα αυτα είναι μια πολύ καλή συσκευή σε όλα του .

Για όλους εμάς που είμαστε εξαρτημένοι από τη οθόνη του Note, δυστυχώς δεν υπάρχει γυρισμός. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Καλημέρα σέ ολους.Εχω τό Note αγορασμένω από Ελλάδα Multirama.Εάν βάλω τήν ics μέ τόν τρόπο πού αναφέρετε στήν βίβλο θά αλλάξη η γλώσσα καί πιό Firmware πρέπει νά βάλω.Ευχαριστώ.

Καλημέρα σέ ολους.Εχω τό Note αγορασμένω από Ελλάδα Multirama.Εάν βάλω τήν ics μέ τόν τρόπο πού αναφέρετε στήν βίβλο θά αλλάξη η γλώσσα καί πιό Firmware πρέπει νά βάλω.Ευχαριστώ.

Καλημέρα!

Τα επίσημα firmwares, κατά 99%, είναι multilanguage και φυσικά περιέχουν ελληνικά.

Βάλε αν θες την τελευταία επίσημη ics LQ3.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA