Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πείτε μου κάτι,

Θεωρείτε φυσιολογική αυτή τη κατανάλωση στη μπαταρία από τη στιγμή που είναι σε κατάσταση πτήσης περίπου 7 ώρες?

[ATTACH]25640[/ATTACH]

Και εδώ αυτα που τρέχουν,

Edited by sakiss

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευθυμη μηπως εχεις στο μυαλο σου καποιο καλωδιακι micro usb to usb για φορτιση που να μην ειναι 1 μετρο αλλα 10 εκατοστα.. Δεν θελω να κρεμονται τοσα κλωδια.. Αν δεν βρω φυσικα υπαρχουν 2 λυσεις.. Καπου ειχα δει στο internet ενα τετοιο που μαζευει το καλωδιο σαν πασετο καπως με ελατηριο Αυτο και η δευτερη λυση να το μαζεψω και να το δεσω σαν μασουρακι το ηδη μεγαλο..

εγώ έχω κανα 2 τέτοια και κάνω τη δουλειά μου...και μετά εχω και ενα μικρούλη απο micro σε usb κανονικό αλλά δεν μπορώ να βρω φωτο...

κάτι τέτοιο

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σε ολα τα παιδια...

Δυστυχως εχω να σας πω ενα πολυ κακο νεο...

Εγκλωβιστηκαμε με το Galaxy Note....:(

Προσπαθησα να απεξαρτηθω με το Galaxy SG3, αλλα αντεξα μια μερα μονο!!!!!!

Πλεον το δινω και κραταω τον γιγαντα χωρις αμφιβολιες....:)

Να ειστε σιγουροι λοιπον οτι εχουμε τη πιο ολοκληρωμενη συσκευη που κυκλοφορει.....

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημερα σε ολα τα παιδια...

Δυστυχως εχω να σας πω ενα πολυ κακο νεο...

Να ειστε σιγουροι λοιπον οτι εχουμε τη πιο ολοκληρωμενη συσκευη που κυκλοφορει.....

Like button???!!! Την θήκη που λέγαμε θα σου δώσω την δικιά μου έχω και την μαύρη.. Τέλος καλό!!

εγώ έχω φάει κόλλημα με το note. Τα άλλα κινητά μου φαίνονται λίγα!. και πολύ μικρά. εγώ που χρησιμοποιώ το ίντερνετ περισσότερο από το να μιλάω, δεν μπορώ να γυρίσω σε μικρότερη οθόνη, μόνο αν βγει κάτι ανάλογο με το note, ή θα πάω στο note2 που ελπίζω να βγει φέτος. γιατί την HD οθόνη δεν την αλλάζεις με τίποτα!!! είδα το trueblood της καινούργιας season με το moboplayer (αφού είχα χρησιμοποιήσει το bsplayer από το κινητό για να κατεβάσει τους υποτιτλους χωρίς ζόρια) και το καταευχαριστήθηκα
technoholic maniac reviewer

παιδιά ως καινούργιος κάτοχος του νοτε θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα πρόβλημα, όταν θέλω να στείλω ένα sms με το πληκτρολόγιο της σαμσουνγκ τα ελληνικά δεν έχουν μικρά γράφει μόνο κεφαλεα (μιλάω μόνο για sms) και το πληκτρολόγιο swipe που λατρεύω μου λέει κάτι για να απενεργοποιήσω την αυτόματη εισαγωγή και ότι ίσως μπορεί να πάει κατεστραμμένο το μήνυμα και όντως το μήνυμα πάει κατεστραμμένο στον παραλήπτη, και εσάς έτσι είναι? μπορώ να κάνω κάτι?

παιδιά ως καινούργιος κάτοχος του νοτε θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα πρόβλημα, όταν θέλω να στείλω ένα sms με το πληκτρολόγιο της σαμσουνγκ τα ελληνικά δεν έχουν μικρά γράφει μόνο κεφαλεα (μιλάω μόνο για sms) και το πληκτρολόγιο swipe που λατρεύω μου λέει κάτι για να απενεργοποιήσω την αυτόματη εισαγωγή και ότι ίσως μπορεί να πάει κατεστραμμένο το μήνυμα και όντως το μήνυμα πάει κατεστραμμένο στον παραλήπτη, και εσάς έτσι είναι? μπορώ να κάνω κάτι?

Αυτό ισχύει γενικά στα smartphones της Samsung και δεν είναι πρόβλημα του note.

Πήγαινε ρυθμίσεις μηνυμάτων-εισαγωγή λειτουργίας-αυτόματα.

Καλώς ήρθες..:)

Follow me on XDA

Αυτό ισχύει γενικά στα smartphones της Samsung και δεν είναι πρόβλημα του note.

Πήγαινε ρυθμίσεις μηνυμάτων-εισαγωγή λειτουργίας-αυτόματα.

Καλώς ήρθες..:)

ευχαριστώ καταρχήν για την γρήγορη απάντηση, όλα καλά τώρα με το swipe :D

Πρωτη φορα χαιρομαι που χανω στοιχημα.:lol:

Ετοιμασου σιγα-σιγα για την συγγραφη της Καινης Διαθηκης της Βιβλου σου...Οι πρωτες φημες για το ΝΟΤΕ 2 ξεκινησαν...και με επισημο thread :p (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336341 )

Xiaomi Mi Max3 4/64

Γιά τό σημερινό θέμα πού ασχολείται τό gsmarena με τίς συσκευές μας. Πόσο σοβαρό ειναι? Έκανα τό τεστ καί είναι θετικό. Δεν βλέπω καμία ανάλογη αναφορά.

Γιά τό σημερινό θέμα πού ασχολείται τό gsmarena με τίς συσκευές μας. Πόσο σοβαρό ειναι? Έκανα τό τεστ καί είναι θετικό. Δεν βλέπω καμία ανάλογη αναφορά.

είναι στα περισσότερα note. πρόβλημα έχουν οι ics. γιαυτό και απαγορεύεται να περάσεις έκδοση ics με το clockworkmod recovery ή το restore του κινητού. μπορείς να το κάνεις με abyss kernel και μία μεθοδολογία που θα την βρεις στο θέμα με τις τροποποιήσεις/βελτιώσεις του galaxy note. πολλοί έχουν μπρικάρει το τηλέφωνό τους έτσι και είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο.

η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ενημέρωση για το θέμα και άμεση απόκριση από την samsung με κάποιο patch.

technoholic maniac reviewer

Υποστειριζη nfc?

Οχι, αλλα....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=337192

Follow me on XDA

είναι στα περισσότερα note. πρόβλημα έχουν οι ics. γιαυτό και απαγορεύεται να περάσεις έκδοση ics με το clockworkmod recovery ή το restore του κινητού. μπορείς να το κάνεις με abyss kernel και μία μεθοδολογία που θα την βρεις στο θέμα με τις τροποποιήσεις/βελτιώσεις του galaxy note. πολλοί έχουν μπρικάρει το τηλέφωνό τους έτσι και είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο.

η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ενημέρωση για το θέμα και άμεση απόκριση από την samsung με κάποιο patch.

Απ ότι φαίνεται δεν ιδρώνει το αυτί της σαμυ.Ακόμα να βγάλει διορθωμένο κερνελ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Για ποιό θέμα λέτε βρε παιδιά; Αν είσαι με custom rom και περάσεις ics τι θα γίνει δηλαδή;

Για ποιό θέμα λέτε βρε παιδιά; Αν είσαι με custom rom και περάσεις ics τι θα γίνει δηλαδή;

Απλά σου λέει οτι δεν μπορείς να την περάσεις με τον γνωστο παραδοσιακό τρόπο...Υπάρχει μια διαδικασία για να μην σου μπρικάρει το τηλ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Έχει θέμα συγκεκριμένο ο cfroot kernel των ics.. Αν πας να κάνεις full wipe περνώντας την νέα custom rom υπάρχει μεγάλος κίνδυνος bricking.. Γι αυτό περναμε τον abyss kernel, συνήθως, and κάνουμε τα wipes και από εκεί περναμε την νέα rom.. Δείτε και την Βιβλο του Elthis για περισσότερα στο τελευταίο του post ;)

@ Ηλία & αλλα παιδια,

επειδή το search τον π@#$ρνει και δεν βρίσκει το gps mod που είχες δώσει, μου δίνετε το Post για να το χρησιμοποιήσω?

@ Ηλία & αλλα παιδια,

επειδή το search τον π@#$ρνει και δεν βρίσκει το gps mod που είχες δώσει, μου δίνετε το Post για να το χρησιμοποιήσω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321524&page=24

@ Ηλία & αλλα παιδια,

ok... δεν το έγραψα εγω καλά...

πριν μερικές μέρες , ο Ηλίας έδωσε ενα αρχείο, που το αντιγράφουμε κάπου στο system και <<καταλαβαίνει>> οτι είμαστε στην Ελλάδα, ετσι ώστε να κλειδώνει πιο γρήγορα δορυφόρους... αυτό το post λέω...

ps τωρα που το σκέφτομαι, μπορεί να το έχω δει και στις τροποποιήσεις.... :)

πριν μερικές μέρες , ο Ηλίας έδωσε ενα αρχείο, που το αντιγράφουμε κάπου στο system και <<καταλαβαίνει>> οτι είμαστε στην Ελλάδα, ετσι ώστε να κλειδώνει πιο γρήγορα δορυφόρους... αυτό το post λέω...

Καλησπέρα Νίκο.

Το έχω βάλει στις τροποποιήσεις.Θα στο στείλω όταν επιστρέψω σπίτι αν δε το βρεις μέχρι τότε...;)

Follow me on XDA

Το σύνδεσμο που σου έβαλα πιο πριν τον είδες;;; Σελίδα 24 ποστ 4535 στις τροποποιήσεις.:)

Edited by pandrits

Το σύνδεσμο που σου έβαλα πιο πριν τον είδες;;; Σελίδα 24 ποστ 4535 στις τροποποιήσεις.:)

φιλε μου σε ευχαριστω κατ΄αρχας για το ενδιαφερον, αλλα ποστ 4535 δεν υπαρχει και αυτο που ψαχνω... ειναι κατι που εδωσε ο Ηλιας πριν 15-20 μερες...

φιλε μου σε ευχαριστω κατ΄αρχας για το ενδιαφερον, αλλα ποστ 4535 δεν υπαρχει και αυτο που ψαχνω... ειναι κατι που εδωσε ο Ηλιας πριν 15-20 μερες...

Εδω το post μου.

Εδω το thread μου στους xda...:)

Follow me on XDA