freddaras Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλησπέρα. Εδώ και μερικές μέρες φοράω παγωτό 4.03 rooted. Όλα καλά κι όλα ωραία, με εξαίρεση την αναπαραγωγή βίντεο, και κυρίως HD. Ενώ με GB δεν είχα ποτέ πρόβλημα, τώρα το MX Player είτε παγώνει, είτε παρουσιάζει διακοπές κατά την αναπαραγωγή βίντεο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό; Όχι παίζουν τέλεια..τα πάντα.. Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει εδώ.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 το plain mode :blink: τι είναι ? εγώ μόνο το plain view ξέρω.. Το plain mode απενεργοποιει το τηλέφωνο και έτσι μπορείς να έχεις ανοικτή τη συσκευή σου το βράδυ αλλά κ σε μέρος που δεν έχει καλό σήμα και να δουλεύεις κανονικά τη συσκευή σου,είτε να βάζεις το ξυπνητήρι το βράδυ και άλλα τέτοια,πολύ χρήσιμο! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Όχι παίζουν τέλεια..τα πάντα.. Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει εδώ.. Sent from my note Πολύ περίεργο γιατί συμβαίνει και στο δικό μου αλλά και στης γυναίκας μου το note. Και στα δύο περάστηκε η ορίτζιναλ 4.03 και στης γυναίκας μου δεν έχει γίνει root. Και τα 2 φορούσαν GB και περάστηκε με PC Odin χωρίς wipe. Τι μπορεί να συμβαίνει εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Πολύ περίεργο γιατί συμβαίνει και στο δικό μου αλλά και στης γυναίκας μου το note. Και στα δύο περάστηκε η ορίτζιναλ 4.03 και στης γυναίκας μου δεν έχει γίνει root. Και τα 2 φορούσαν GB και περάστηκε με PC Odin χωρίς wipe. Τι μπορεί να συμβαίνει εδώ; Δοκίμασε με αυτόν τον player. Επίσης ας δοκιμάσει να μας πει και κάποιος με CM9 εάν αυτός παίζει τα αρχεία που δεν παίζει ο stock! Εγώ τον έχω αγοράσει από το GalaxyS2 μου ακόμα, αξίζει τα χρήματά του, και ξοδεύει λιγότερη μπαταρία λόγω HW accelaration.. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλησπέρα. Εδώ και μερικές μέρες φοράω παγωτό 4.03 rooted. Όλα καλά κι όλα ωραία, με εξαίρεση την αναπαραγωγή βίντεο, και κυρίως HD. Ενώ με GB δεν είχα ποτέ πρόβλημα, τώρα το MX Player είτε παγώνει, είτε παρουσιάζει διακοπές κατά την αναπαραγωγή βίντεο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό; Πάντως τέτοιο πρόβλημα έχει αναφερθεί μόνο σε nightly, paranoid, asylum (cm9 δηλαδή...) , δεν πιστεύω να φοράς κάποια από αυτές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Πάντως τέτοιο πρόβλημα έχει αναφερθεί μόνο σε nightly, paranoid, asylum (cm9 δηλαδή...) , δεν πιστεύω να φοράς κάποια από αυτές? Όχι όχι, μιλάω για στοκ. Το ένα κινητό φοράει στοκ και το άλλο στοκ rooted με την τελευταία μέθοδο. Φαίνεται με το dice player τα πράγματα να είναι αρκετά καλύτερα πάντως...Άρα είναι θέμα Mx player? Γιατί όμως στο παγωτό. Στο GB δούλευε άψογα... Στο dice παρότι έχω Adfree έχω κανονικά διαφημίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Aυτό με την ειδοποίηση στο ημερολόγιο πώς λύνεται; O ήχος της ειδοποίησης είναι απαράδεκτος! Κάποια πρόταση; Μπες στο ημερολόγιο Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεις Αν δεν τις θες επέλεξε απενεργοποίηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Aπλά θέλω να βάλω δικό μου ήχο για να ακούγεται και όχι αυτόν τον απαράδεκτο που έχει τώρα!! Δεν έχει ρυθμίσεις στο ημερολόγιο. Αλλά μάλλον δε γίνεται να βάλω δικό μου ήχο οπότε κάποια εφαρμογή; Δυστυχώς είμαι σε περίεργη custom rom (paranoid) και δε μπορώ να δω τις ρυθμίσεις για να σε βοηθήσω περισσότερο. Προγράμματα ημερολογίου υπάρχουν πολλά άλλα δεν έχω προσωπική άποψη γιατί δε τα έχω δοκιμάσει. Ρίξε μια μάτια στο play store. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλημέρα παιδιά από micro sd τι προτείνετε;; class 10 για να είναι γρήγορη;; επίσης υποστηρίζει μέχρι 32gb η παίρνει και 64gb ;; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλημέρα παιδιά από micro sd τι προτείνετε;; class 10 για να είναι γρήγορη;; επίσης υποστηρίζει μέχρι 32gb η παίρνει και 64gb ;; Καλημερα. Υποστηριζει 64GB micro sd.Οσο για τα class, μετα τα 6 δε θα δεις ουσιωδες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Εγω πήρα απο ebay μια class 10 16gb αν θυμάμαι καλά στα 19-20 €. Οι τιμές στην ελλάδα δυστυχώς είναι κατα πολύ ακριβότερες. (αν θυμάμαι καλά η αντίστοιχη είχε πάνω απο 70€) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Εγω πήρα απο ebay μια class 10 16gb αν θυμάμαι καλά στα 19-20 €. Οι τιμές στην ελλάδα δυστυχώς είναι κατα πολύ ακριβότερες. (αν θυμάμαι καλά η αντίστοιχη είχε πάνω απο 70€) Παιζει και ο κατασκευαστης ρολο και φυσικα τον μεγαλυτερο! Ομως οι σχετικες αποριες ας λυθουν καλυτερα σε αυτο το thread...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδιά πήρα ένα ωραίο θηκακι από ebay UK και έκανε καμιά 10αρια μέρες να έρθει.. Είναι η ίδια με την πολύ λεπτή από mobile extreme αλλά σε ημιδιαφανές λευκό.. Και η τιμή είναι εξαιρετικά καλή, ειδικά αυτοί με τα λευκά θα την κάνουν κέφι... http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=270967915548 Αστεία αστεία δεν έχει κάνεις λευκό και θέλει ανταλλαγη με μαύρο note 16gb ε???!!! Επίσης ξαναλέω έχω μία μαύρη σιλικόνης για χάρισμα μην την χαρίσω σε άλλο φόρουμ κρίμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Εγω πήρα απο ebay μια class 10 16gb αν θυμάμαι καλά στα 19-20 €. Οι τιμές στην ελλάδα δυστυχώς είναι κατα πολύ ακριβότερες. (αν θυμάμαι καλά η αντίστοιχη είχε πάνω απο 70€) Ε, όχι και 70 ευρώ. Ενδεικτικά: http://www.photoagora.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=642 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Ε, όχι και 70 ευρώ. Ενδεικτικά: http://www.photoagora.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=642 :) ... δίκιο έχεις. (η δικιά μου τελικά είναι 32gb samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Παιδιά πήρα ένα ωραίο θηκακι από ebay UK και έκανε καμιά 10αρια μέρες να έρθει.. Είναι η ίδια με την πολύ λεπτή από mobile extreme αλλά σε ημιδιαφανές λευκό.. Και η τιμή είναι εξαιρετικά καλή, ειδικά αυτοί με τα λευκά θα την κάνουν κέφι... http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=270967915548 Αστεία αστεία δεν έχει κάνεις λευκό και θέλει ανταλλαγη με μαύρο note 16gb ε???!!! Επίσης ξαναλέω έχω μία μαύρη σιλικόνης για χάρισμα μην την χαρίσω σε άλλο φόρουμ κρίμα!! χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω αλλά μου φαίνεται λίγο "φτηνιάρικη"(προσωπικό γούστο:rolleyes:) μολις παρέλαβα αυτή εδώ http://www.extreme-mobile.gr/p.Turtle-Brand-Faceplate-thiki-skliri-kalymma-gia-Samsung-Galaxy-Note-N7000-leyko.590362.html (δεν κάνω διαφήμιση αλλά είναι ΜΑΜΑΤΗ!!!) πολύ καλή ποιότητα υλικού και τέλεια εφαρμογή στο τηλέφωνο(ότι έχω πάρει μέχρι στιγμής απο ebay ήταν ετσι κι ετσι.μια η ποιότητα κατασκευής υλικού,μια δεν κούμπωνε καλά...) επίσης πήρα και αυτό http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S2-I9100-note-N7000-OTG-Data-Cable-microUSB-to-USB-Converter-anagnosis-usb-stick-flash-drives-keyboard-mouse.415423.html και ενα Screen Protector Matte Antifingerprint(απλά άψογο!!!) και πιστεύω ότι είμαι κομπλέ... (μαζί με μεταφορικά 35€ και την επόμενη μέρα σπίτι μου χωρίς να περιμένω 15 και 30 μέρες απο το ebay...:cool: την συγκεκριμένη θήκη την συνιστώ ανεπιφύλακτα όπως και το συγκεκριμένο Screen Protector αν σκεφτώ να αγοράσω κάτι ακόμη στο μέλλον απο παρελκόμενα μάλλον θα είναι αυτό http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-N7000-Original-Mpataria-EB615268VU-Samsung-battery-2500mAh-Li-Ion-EU-Blister.600912.html γιατί όσο και να πρόσεξα στις 3-4 πρώτες φορτίσεις δυστυχώς διαπιστώνω οτι μου κρατάει 1,5 μέρα με λίγη χρήση σχετικά κλειστά wifi ,bt,και φωτεινότητα οθόνης πολύ χαμηλή... Stinger δοκίμασα την εφαρμογή που μου είπες και μου γράφει ''app usage 40%'' χωρίς να εχω ανοιχτές εφαρμογές και χωρίς να έχω ασχολιθει καθόλου με εφαρμογές απο τη στιγμή που φόρτισα το τηλέφωνο:X Edited May 22, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Οποιος ψαχνει θηκη απο e-bay προτεινω αυτην: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-NOTE-i9220-GT-N7000-MERCURY-SILICONE-CASE-COVER-/270864348920 Αψογη μεχρι τωρα, ουτε εχει γρατσουνιστει ουτε εχει χαλαρωσει (δεν ειναι πλαστικη, μαλακη ειναι αλλα οχι οπως κατι φτηνιαρικες σιλικονες) και φυσικα ειναι πανεμορφη. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 ρεπαιδια πληρωνετε θηκες που κανουν 2 ευρω στο ebay 10...γιατι επειδη αργουν?τους κανουμε μαγκες., Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) ρεπαιδια πληρωνετε θηκες που κανουν 2 ευρω στο ebay 10...γιατι επειδη αργουν?τους κανουμε μαγκες., δεν διαφωνο με αυτο που λες αλλα μην βγαινει η εντυπωση οτι αυτα τα μαγαζια βγαζουν κερδος 8 ευρω. ειναι πολλα οπως φ.π.α , μεταφορικα, τελωνειο και κατι αλλοι φοροι που πληρονονται κατα την εισαγωγη καθε ειδους. αυτο με τους φορους εχει αποτελεσμα να μην μπορει κανενα καταστημα με παραστατικα να μην μπορει να ανταγονιστη κανενα ebay το οποιο δεν εχει παραστατικα. βεβαια το τελικο καταλωτη δεν τον ενδιαφερουν παραστατικα.το τελικο κερδος για αυτους δεν ειναι 2 ευρω σε μια θηκη . εχω παρει πολλες φορες απο ebay αλλα και απο εδω μαγαζια. αρκετες φορες θηκες ηταν ιδιες και αλλες οχι. Edited May 23, 2012 by kopromax Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μια χαρά δείχνει η θηκουλα το ξαναλέω είναι όμοιας ποιότητας με εκείνης του mobile extreme και το λέω γιατί πολλοί από εμάς την έχουμε πάρει.. Από την άλλη και τα μαγαζιά δυσκολεύονται και το καταλαβαίνω αλλά κι εμείς ως καταναλωτές πρέπει να είμαστε λιγάκι "ευελικτοι" στις αγορές μας.. Πάντως είναι απίστευτα λεπτή και με βολεύει γιατί δεν μπορώ έξτρα πάχος στο note λόγω ογκου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) .. γιατί όσο και να πρόσεξα στις 3-4 πρώτες φορτίσεις δυστυχώς διαπιστώνω οτι μου κρατάει 1,5 μέρα με λίγη χρήση σχετικά κλειστά wifi ,bt,και φωτεινότητα οθόνης πολύ χαμηλή... Stinger δοκίμασα την εφαρμογή που μου είπες και μου γράφει ''app usage 40%'' χωρίς να εχω ανοιχτές εφαρμογές και χωρίς να έχω ασχολιθει καθόλου με εφαρμογές απο τη στιγμή που φόρτισα το τηλέφωνο:X Καλημέρα, στις Ιόντων λιθίου δεν χρειάζεται να προσέξεις σε καμία φόρτιση μην το σκέφτεσαι καν ;) Εάν πατήσεις επάνω στο App usage θα σου πει ποιες εφαρμογές τρέχουν από πίσω και πόσο % μπαταρία ξόδεψε η κάθε μία. Βγάλε και κανένα screenshot για να σε βοηθήσουμε περισσότερο! ΥΓ. Για θήκες χρησιμοποιώ μια παρόμοια που αυτήν που πρότεινε ο εύθυμης και έχω καταργήσει ότι ακριβή θήκη έχω στο σπίτι.. (και έχω 3-4 για το note!). Για την ακρίβεια παίρνω την ίδια θήκη από το GS1,GS2 (ίδιο υλικό και σχέδιο εννοώ) και πάντα οι "καλές και ακριβές" μένουν στην άκρη lol! Δεν βάζω μυαλό όμως πάντα παίρνω παραπάνω από όσες χρειάζομαι.. υπερκαταναλωτισμός γαρ edit. Αυτή. Edited May 23, 2012 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 edit. Αυτή. Αυτή σε μαύρη είναι αυτή που δίνω αν την θέλει κάποιος.... εμένα με έχουν βολέψει οι πολύ πολύ λεπτές αλλά πρέπει να προσέχουμε τις πτώσεις δεν απορροφά καθόλου κραδασμό... απλά προστατεύει από γρατσουνιές και δεν δίνει όμως καθόλου, μα καθόλου, όγκο... πάντως η αλήθεια είναι ότι πάντα το παρακάνουμε στα αξεσουάρ και μετά πάνε άκλαφτα ειδικά αν αλλάζουμε κινητά συχνά... πάλι καλά με το Νοτε έχουμε βρει την ηρεμία μας στο θέμα της συχνής αλλαγής συσκευών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Αυτή σε μαύρη είναι αυτή που δίνω αν την θέλει κάποιος.... εμένα με έχουν βολέψει οι πολύ πολύ λεπτές αλλά πρέπει να προσέχουμε τις πτώσεις δεν απορροφά καθόλου κραδασμό... απλά προστατεύει από γρατσουνιές και δεν δίνει όμως καθόλου, μα καθόλου, όγκο... πάντως η αλήθεια είναι ότι πάντα το παρακάνουμε στα αξεσουάρ και μετά πάνε άκλαφτα ειδικά αν αλλάζουμε κινητά συχνά... πάλι καλά με το Νοτε έχουμε βρει την ηρεμία μας στο θέμα της συχνής αλλαγής συσκευών! Εγώ τις φοβάμαι τις πολύ ψηλές και ήμουν συνέχεια με το άγχος μην μου πέσει. Τώρα είμαι χαλαρός :happy: Για όσους βολεύουν οι θήκες πουγκί αυτή είναι πάρα πολύ ποιοτική http://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=bugatti+n7000 Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μετα απο μια βδομαδα με ics μπορω να πω με σιγουρια οτι το κινητο ειναι πλεον για πεταμα. Μπαταρια με βγαζει για 8 ωρες περιπου με αρκετη χρηση ενω πριν με την ιδια χρηση εβγαζα τη μερα. Επισης πολλα κολλήματα στο ασχετο. Αν δεν κανουν κανενα update με βλεπω να γυρναω σε gb. Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 και μενα κατι τετοια κανει μετα το update ενω το εχω κανει και full format αλλα παλι τα ιδια.τι να πω.....!!:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts