Stinger Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!! Ξέρουμε αν μαζί με την ICS παίρνουμε και το πακετάκι με τα Spen apps ή ακόμα δεν είναι έτοιμο αυτό? @Te_salat: Κώστα όσον αφορά το Νοτε έχει ένα αρνητικό που δεν στο είπαν τα παιδιά. Όταν το δουλέψεις για κανα μήνα είσαι καταδικασμένος να αγοράζεις όλα τα Νοτε που θα βγούν στο μέλλον γιατί οτιδήποτε άλλο είναι απλά "λίγο". :lol: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Βρε παιδια δεν τα αναφερουν αυτα ετσι αποτομα.Τρια υπογλωσια κατεβασα απο την στιγμη που διαβασα το περι ics ποστ. :lol: Παντως εδω με Γερμανικο ΝΟΤΕ ακομα τιποτε, ας αναφερθουν και υπολοιποι "Γερμανοι":p παρακαλω. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!! Ξέρουμε αν μαζί με την ICS παίρνουμε και το πακετάκι με τα Spen apps ή ακόμα δεν είναι έτοιμο αυτό? @Te_salat: Κώστα όσον αφορά το Νοτε έχει ένα αρνητικό που δεν στο είπαν τα παιδιά. Όταν το δουλέψεις για κανα μήνα είσαι καταδικασμένος να αγοράζεις όλα τα Νοτε που θα βγούν στο μέλλον γιατί οτιδήποτε άλλο είναι απλά "λίγο". :lol: νομιζω ναι,μεσω Kies μου ελεγε για αναβαθμιση ICS Touchwiz4.0 S-pen και spen κατι ακομα αλλα στα Γερμανικα και δεν εβγαλα ακρη,λογικα θα παρουμε και το πακετακι,δεν εχω μπαταρια:mad::rocket::rocket::kill::protest::protest: και δεν μπορω να κανω αναβαθμιση ειναι 35% και περιμενω να παει στο 70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Βρε παιδια δεν τα αναφερουν αυτα ετσι αποτομα.Τρια υπογλωσια κατεβασα απο την στιγμη που διαβασα το περι ics ποστ. :lol: Παντως εδω με Γερμανικο ΝΟΤΕ ακομα τιποτε, ας αναφερθουν και υπολοιποι "Γερμανοι":p παρακαλω. Τα ίδια και εγώ. Είμαι δουλειά και κάθε 2 λεπτά κάνω check for updates. :p Ακόμη τίποτα. Γερμανικο κι εμένα. Edited May 10, 2012 by Boss82 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Και εγω Γερμανικο εχω DBT,μονο τα Γερμανικα απ οτι διαβασα αναβαθμιζονται πρωτα,δες εδω http://www.xda-developers.com/android/international-galaxy-note-official-ics-released-repackaged/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Απο τα πρωτα λιγα που ειδα ειναι πως το τηλεφωνο εγινε ταχυτατο με οσες εφαρμογες και αν τρεχουν στο backround:) Επισης λιγοτερη πτωση μπαταριας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 εμενα αρχισε μεσω kies η αναβαθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Απο τα πρωτα λιγα που ειδα ειναι πως το τηλεφωνο εγινε ταχυτατο με οσες εφαρμογες και αν τρεχουν στο backround:) Επισης λιγοτερη πτωση μπαταριας:D Να ρωτησω παλι φιλε μου τα γραφικα στις home screen ειναι οπως σε αυτο το βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Να ρωτησω παλι φιλε μου τα γραφικα στις home screen ειναι οπως σε αυτο το βιντεο? Ναι ακριβως ετσι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
francescopan Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Παιδια καλημερα...βγηκε τελικα η νεα εκδοση 4 για το NOTE? το αγορασα απο ελλαδα τον ιανουαριο και μετα πηγα στρατο κ δεν ασχοληθηκα καθολου.μπορεισ καπιος να με βοηθησει?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Και εμένα από vnp αγορασμενο τίποτα ακόμα... :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 εχω την εντυπωση πως ακομα και το intro της sam τρεχει πολυ ομαλοτερα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 εχω την εντυπωση πως ακομα και το intro της sam τρεχει πολυ ομαλοτερα:D εχει αυτα τα εχτρα που ελεγαν οτι θα εχει το update? (s-pen) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 την αναβαθμιση την εχουν δωσει και σε ολα τα Note απο τους παροχους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 την αναβαθμιση την εχουν δωσει και σε ολα τα Note απο τους παροχους? Παιδιά όχι...σιγά σιγά θα αναβαθμιστούν.Λίγο υπομονή... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) εχει αυτα τα εχτρα που ελεγαν οτι θα εχει το update? (s-pen) απο οτι ειδα εχει αλλακει λιγο το s memo αργοτερα θα το κοιταξω και θα σας πω. παντως καπου στο μενου δεν ειδα καποια σουιτα ;) παιδια εκανα λαθος υπαρχουν το s note ;) Edited May 10, 2012 by vaggos400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 απο οτι ειδα εχει αλλακει λιγο το s memo αργοτερα θα το κοιταξω και θα σας πω. παντως καπου στο μενου δεν ειδα καποια σουιτα ;) απο οτι διαβασα τα premium apps θα ερθουν με αλλο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εγώ με Cyanofree να επιστρέψω σε κάποιο backup GB (έχω ένα chracks) και να περιμένω XDA??? Γυρίζω με abyss note kernel και στην συνέχεια μέσω recovery επιστρέφω στο back up μου brothers??? Τι καλά νέα μπράβο ρε παιδιά μου έφτιαξε η διάθεση και είχα 2-3 πολύ δύσκολες μέρες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seaman_13 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εγώ ευρωπαϊκό από κοσμοτε τίποτα ακόμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 αν περασουμε αυτη απο samfirmware? http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-N7000&r=1#regiona Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 λοιπον ουτε εμενα εβγαζε στο οτα αλλα μεσω kies εγινε κανονικοτατα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ρε παιδιά αν κάνουμε την αναβάθμιση θα πρέπει να το ξαναστήσουμε?Θα χαθούν όλα τα προγράμματα κ οι ρυθμίσεις?Βασικά τα προγράμματα μ ενδιαφέρουν.Φώτο κ βίντεο που έχω τραβήξει είναι σ εξωτερική κάρτα.Δεν νομίζω να της κάνει φορματ. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Ρε παιδιά αν κάνουμε την αναβάθμιση θα πρέπει να το ξαναστήσουμε?Θα χαθούν όλα τα προγράμματα κ οι ρυθμίσεις?Βασικά τα προγράμματα μ ενδιαφέρουν.Φώτο κ βίντεο που έχω τραβήξει είναι σ εξωτερική κάρτα.Δεν νομίζω να της κάνει φορματ. Δεν θα πειραχτεί τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 λοιπον ουτε εμενα εβγαζε στο οτα αλλα μεσω kies εγινε κανονικοτατα;) Σύνδεσες το κινητό, άνοιξες το kies και ήρθε αμέσως η αναβάθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 παιδες απο alba πως παμε σε stock για ΟΤΑ ICS? :worry: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts